נקבע השופט למשחק העונה - מנשה משיח.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dor69

Re: נקבע השופט למשחק העונה - מנשה משיח.

שליחה על ידי dor69 »

לגבי האדום והפנדל הוא צודק ללא ספק, הגולים של פריצה ויצחקי הרתיחו אותי

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

לא מנחם במיוחד אבל ביציע העיתונות קטלו את השיפוט של משיח, בדגש על השער הראשון והשער השלישי שהיו צריכים להפסל.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

טוב אז לגביי השיפוט מאחריי ההרחקה אמרתי שהמשחק מאותו רגע הוא בחסות השופט והתחשק לי באותם רגעים להקיא!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

לגולש הנכבד - השופט מנשה משיח.

שליחה על ידי גיל שגיב »

שמעתי אותו אתמול מתפתל כמו צלופח בנוגע להחלטותיו השנויות במחלוקת ברדיו 103.

בנוגע לשער השלישי "יכולתי להחליט אחרת " אמר.

"תגיד שטעית !" הפציר בו רון קופמן ...ומנשה התפתל עד שאמר "יכול להיות שטעיתי..."

וכך גם ענה בנוגע לפנדל המפוקפק שנתן לבית"ר מול עכו "יכול להיות שטעיתי".

אבל הכי מרגיזה הייתה התיחסותו למספרת של זהבי לפרצופו של ביטון ואני מצטט :

" לא כל נגיעה בשחקן זו עבירה, ביטון לא נפגע ונגח בכדור והמשחק נמשך...אני בעד שהמשחק ישוחק ולא לעצור על כל נגיעה"

אז הבהרה לי אליך האדון מנשה משיח :

ביטון לא נגח בכדור ! ביטון לא יכול היה להזיז את ראשו ! ביטון קיבל בעיטה בצוואר מרגלו של זהבי ואז הכדור פשוט פגע בראשו של ביטון כאילו פגע בעמוד ומישם ניתז לעברו של פריצה !

כדי לנגוח בכדור השחקן הנוגח אמור לשלוט בגופו ובכלל זה בצווארו וראשו כדי לכוון את הנגיחה, הפגיעה בצוואר לא אפשרה זאת.
האדון משיח בהחלטותיו השגויות הן במשחק העונה והן במשחק של בית"ר עכו ייתכן וגרם לקביעת האלופה והיורדת ליגה !

הוא הרי קיבל החלטות שגויות שתרמו לקבלת 3 נקודות שלא בצדק לאחת הקבוצות !
משיח כבר בן 40...אז לא צריך להרוג אותו ובטח לא לחפש את הבן שלו אבל הוא צריך לפרוש משיפוט עכשיו ומייד ! :כרטיס אדום: :כרטיס אדום: :כרטיס אדום: :כרטיס אדום: :כרטיס אדום: :כרטיס אדום: :כרטיס אדום:

נ.ב

שלחתי מכתב בנדון לאיגוד השופטים.

סמל אישי של משתמש
משתמש חדש

Re: לגולש הנכבד - השופט מנשה משיח.

שליחה על ידי משתמש חדש »

ההתעסקות בשופט היא מיותרת ומתאימה לאוהדים של קבוצות קטנות\הפועל "גן ילדים" תל אביב.
פעם אתה נהנה מהחלטות של השופט ופעם לא,כל הנבירה בנושא הזה רק מורידה מכבודנו כמועדון ובמקום לדבר במגרש אנחנו עושים פסטיבלים לפני משחק ולא מפסיקים לתרץ גם אחרי שהוא נגמר.
לסיכום,למרות שהצלחנו לחזור למשחק ולהשוות, שיחקנו רע והגיע לנו להפסיד, זה שברדה שיחק 83 דקות כקשר אחורי מדאיג אותי יותר מכל שופט.
גם לא בושה להגיד שהפסדנו לקבוצה הרבה יותר טובה מאיתנו ונקווה שמחר יהיה יותר טוב.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

איך אמר לי מישהו: "רק המשיח יכןל להביא למכבי אליפות"

סמל אישי של משתמש
OMERREMO

שליחה על ידי OMERREMO »

משתמש חדש כתב:ההתעסקות בשופט היא מיותרת ומתאימה לאוהדים של קבוצות קטנות\הפועל "גן ילדים" תל אביב.
פעם אתה נהנה מהחלטות של השופט ופעם לא,כל הנבירה בנושא הזה רק מורידה מכבודנו כמועדון ובמקום לדבר במגרש אנחנו עושים פסטיבלים לפני משחק ולא מפסיקים לתרץ גם אחרי שהוא נגמר.
לסיכום,למרות שהצלחנו לחזור למשחק ולהשוות, שיחקנו רע והגיע לנו להפסיד, זה שברדה שיחק 83 דקות כקשר אחורי מדאיג אותי יותר מכל שופט.
גם לא בושה להגיד שהפסדנו לקבוצה הרבה יותר טובה מאיתנו ונקווה שמחר יהיה יותר טוב.
איזה ערימת שטויות!!!!!!!
כל הקבוצות בוכות על שיפוט כולל מקקי רק שלה זה בקושי קורה משום מה....
השופט קבע את תוצאת. משחק נקודה.
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

שלחתי מכתב בנושא למאיר אינשטיין ורון קופמן :

למאיר ורון שלום

האזנתי אתמול לתכנית הספורט ולראיון שערכתם עם השופט מנשה משיח, העליתם בפניו את ההחלטות השנויות במחלוקת במשחק העונה והוא התבקש להתייחס לכולן...

בנוגע לשער השלישי שנכבש כאשר ראדי היה בנבדל והסתיר לאג'ידה ענה "יכולתי להחליט אחרת ".

"תגיד שטעית !" הפציר בו רון קופמן ...והשופט מנשה התפתל עד שאמר "יכול להיות שטעיתי..."

וכך גם ענה בנוגע לפנדל המפוקפק שנתן לבית"ר מול עכו "יכול להיות שטעיתי".

אבל הכי מרגיזה הייתה התייחסותו למספרת של זהבי לפרצופו של בן ביטון ואני מצטט :

" לא כל נגיעה בשחקן זו עבירה, ביטון לא נפגע ונגח בכדור והמשחק נמשך...אני בעד שהמשחק ישוחק ולא לעצור על כל נגיעה"

לעניות דעתי ממש חבל שאיש מיושבי האולפן לא נתן דעתו בנושא ולא הקפיד להקשות על מנשה משיח -

ואני מבקש לחדד ולהבהיר – בן ביטון לא נגח בכדור ! ביטון לא יכול היה להזיז את ראשו ! ביטון קיבל בעיטה בצוואר מרגלו של זהבי ואז הכדור פשוט פגע בראשו של ביטון (כאילו פגע בעמוד) ומשם ניתז לעברו של פריצה !
(בנוגע לשאלה אם ביטון נפגע , התשובה היא חד משמעית כן ! ביטון קיבל מכה חזקה בצוואר ואף הראה למשיח את הסימן המדמם עם ירידת השחקנים להפסקה במחצית)
כדי לנגוח בכדור השחקן הנוגח אמור לשלוט בגופו ובכלל זה בצווארו וראשו כדי לכוון את הנגיחה, הפגיעה בצוואר לא אפשרה זאת.
האדון משיח בהחלטותיו השגויות הן במשחק העונה והן במשחק של בית"ר מול עכו ייתכן וגרם לקביעת האלופה והיורדת ליגה !

הוא הרי קיבל החלטות שגויות שתרמו לקבלת 3 נקודות שלא בצדק לאחת הקבוצות !
משיח הצהיר שהוא בשלהי הקריירה השיפוטית שלו.. אז כמובן לא צריך לתלות אותו בכיכר העיר וגם לא לחפש את האשמה בבן שלו, אבל הוא צריך לפרוש משיפוט עכשיו ומיד!

אודה לכם אם תקריאו את מכתבי זה בתכנית היום ולו למען ישמע קולם של עשרות אלפי אוהדי כדורגל מאוכזבים.

סמל אישי של משתמש
משתמש חדש

שליחה על ידי משתמש חדש »

OMERREMO כתב: איזה ערימת שטויות!!!!!!!
כל הקבוצות בוכות על שיפוט כולל מקקי רק שלה זה בקושי קורה משום מה....
השופט קבע את תוצאת. משחק נקודה.
אז לפאניקה שלנו בדקות הראשונות ולעובדה שלא הצלחנו לחבר 4 מסירות לאורך כל המשחק אין שום השפעה על התוצאה ?
קצת אובייקטיביות לא תזיק, כי לכל הפסטיבל בתקשורת ואובדן הצניעות של חלק מהשחקנים הייתה השפעה ישירה על היכולת במגרש ובסופו של דבר הפסדנו כי לא שיחקנו טוב.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

משתמש חדש כתב: אז לפאניקה שלנו בדקות הראשונות ולעובדה שלא הצלחנו לחבר 4 מסירות לאורך כל המשחק אין שום השפעה על התוצאה ?
קצת אובייקטיביות לא תזיק, כי לכל הפסטיבל בתקשורת ואובדן הצניעות של חלק מהשחקנים הייתה השפעה ישירה על היכולת במגרש ובסופו של דבר הפסדנו כי לא שיחקנו טוב.
ממש לא !

לא שיחקנו מספיק טוב ? - נראה קבוצה אחרת עם 10 שחקנים מול מכבי בבלומפילד...

פסטיבל תקשורת ? - אולי.

השער הראשון לא חוקי ? - בטוח !

השער השלישי לא חוקי ? - בטוח !

עכשיו תשער איך היה אמור להתפתח המשחק אם השער הראשון היה נפסל...ובנוסף פסילת השלישי...אז אולי לא היינו מנצחים אבל תיקו היה ממש ראלי.

סמל אישי של משתמש
OMERREMO

שליחה על ידי OMERREMO »

עוד דבר מוזר...
כל העונה (ובכלל לאורך כל השנים) יש טעויות שיפוט חלקן חמורות יותר/פחות אבל תמיד אין תגובה מהשופט עצמו אלא בד״כ הודעה לקונית וקבועה מההתאחדות או מה מהמשבץ או מאיגוד השופטים... ותמיד התקשורת מבקשת תגובה מהשופט עצמו ונענית בשלילה... וראו זה פלא מנשה מסריח הכלבלב מתראיין בכל מדיה אפשרית (טלויזיה/אינטרנט/רדיו:עיתונים) והכל כדי ל״הכשיר״ את השרץ....
בקיצור רוצה לומר, אם הכל היה בסדר,וההחלטות כולן נכונות אז על מה כל המאמץ להצדיק אותם?!?!?
כלב בן כלב!
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח

שלח תגובה