הפועל ב"ש-הפועל חיפה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
zahipan

Re: הפועל ב"ש-הפועל חיפה

שליחה על ידי zahipan »

yakar כתב:
דווקא שמשחקים בשביל תוצאה, בד"כ יש טקטיקה רבה, ומשחק פתוח פחות.

לגבי האמירה האחרונה - שאת הגול הקבוע שלנו גבר נספוג: אמירה קצת מוזרה לקבוצה עם ההגנה השניה בטובה בליגה.
אני חושב שהפועל חיפה תבוא למשחק עם המון התלהבות ותשלח הרבה שחקנים למעלה.

ולגבי הגול הקבוע שלנו - ההגנה שלנו לא טובה בזמן האחרון, טומיסלב ואופיר מאוד חסרים בהגנה, הסיבה שאנחנו פחות מרגישים את זה בתוצאות זה בזכות אג'ידה שעושה עבודה נפלאה ומציל אותנו כמעט בכל משחק, וגם כשיש לך שחקנים כמו אילוז וגל אראל שלפעמים נותנים מתנות ליריבות אז ככה אנחנו חוטפים גולים.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

לא חושב שהפועל חיפה תבוא בהמון התלהבות ועם הרבה שחקנים למעלה , זאת תיהיה אותה שיטת משחק מול מכבי הסתגרות ויציאה למתפרצטת קטלניות
תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

Eyoya מדווחים שנמכרו כ-400 כרטיסים במכירה מוקדמת.

יש יותר בזיון מזה? בושה וחרפה, באמת בושה וחרפה. אני באמת מחזיק אצבעות שהתירוץ הזה של וסרמיל הוא אמיתי וכשנהיה באצטדיון החדש האוהדים יבואו, כי התירוץ של "אין הצלחות" התברר כבולשיט ואנשים עדיין מדירים רגליהם מוסרמיל.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

אדום בלב בנשמהההה כתב:Eyoya מדווחים שנמכרו כ-400 כרטיסים במכירה מוקדמת.

יש יותר בזיון מזה? בושה וחרפה, באמת בושה וחרפה. אני באמת מחזיק אצבעות שהתירוץ הזה של וסרמיל הוא אמיתי וכשנהיה באצטדיון החדש האוהדים יבואו, כי התירוץ של "אין הצלחות" התברר כבולשיט ואנשים עדיין מדירים רגליהם מוסרמיל.
קהל חוץ ענק ,קהל בית ציון 3.

סמל אישי של משתמש
amichai
Title: ליברפול באנגליה ב״ש בישרא

שליחה על ידי amichai »

מכרו יותר מ400!!!
לשער חמש מוציאים כ-400 כרטיסים כל משחק, ביום שלישי בצהריים קניתי כרטיס מלונה טורס לשער חמש והמוכרת הראתה לי שזה היה אחד מחמשת הכרטיסים האחרונים לשער חמש, כלומר עד יום שלישי בצהריים נמכרו 400 כרטיסים רק לשער חמש! מן הסתם עד עכשיו מכרו כבר יוצר מ 1500 כרטיסים... איויה צריכים לבדוק לפני שהם מנפיצים מספרים!!

שלח תגובה