פינה פסימית קיצונית.
Re: פינה פסימית קיצונית.
היה מאוד מעניין לראות את המשחק של ב"ש ללא פלט, סגנון המשחק השתנה למעברי התקפה מהירים כשעם פלט הקבוצה משחקת בשבילו כשהוא מתופקד כחלוץ מטרה בשפיץ, ב"ש אתמול היתה משועת לרגל מסיימת, הזכירה לי את ב"ש של תחילת העונה, עושה הכל טוב עד שמגיעים לשער אף אחד מהחלוצים לא מסיים כמו שצריך.
קבוצה יותר טובה מסכנין (ע"ע מכבי ת"א) היתה מענישה אותנו על ימין ועל שמאל על ההחמצות האלו.
קבוצה יותר טובה מסכנין (ע"ע מכבי ת"א) היתה מענישה אותנו על ימין ועל שמאל על ההחמצות האלו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: פינה פסימית קיצונית.
מצד אחד אתה צודק דניב, מצד שני פלט בחלק מהמשחקים לא מתאים, מול מכבי למשל הוא מתאים, אבל מול הפועל (בבקשה תפתיעו אותי מחר) תל אביב הוא לא מתאים, וגם לא מול קריית שמונה.
המשחקים היחידים שהייתי נותן לו לשחק אם אני אלישע זה מול מכבי תל אביב ומול מכבי חיפה ותלוי מול מי נהיה במצב מסוים גם בגביע...
אנחנו חייבים לחזור למה שאפיין אותנו בתחילת העונה כי הקבוצות למדו אותנו, ובנוסף לחזרה הזאת לשפר את מרכז השדה.
המשחקים היחידים שהייתי נותן לו לשחק אם אני אלישע זה מול מכבי תל אביב ומול מכבי חיפה ותלוי מול מי נהיה במצב מסוים גם בגביע...
אנחנו חייבים לחזור למה שאפיין אותנו בתחילת העונה כי הקבוצות למדו אותנו, ובנוסף לחזרה הזאת לשפר את מרכז השדה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!