אלישע לוי - להמשיך או לא?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"

אלישע - להמשיך או לא?

כן. להמשיך לעוד עונה
30
56%
לא. מיצה את עצמו
24
44%

סך הכול הצבעות: 54

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: אלישע לוי - להמשיך או לא?

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

zivmay כתב:אם אלישע ממשיך, עונה הבאה חד משמעית נאבקים על העלייה לפלייאוף העליון.
שימו לב שכל קבוצה הבינה איך לסגור אותנו ( זה לא מסובך), לחץ מתון בחלק הקדמי, נכון שזה נראה כאילו הקבוצה היריבה לוחצת אותנו 24\7, אבל בגלל שהשחקנים לא יודעים לעשות תנועה בסיסית אנחנו עושים להם את החיים הרבה יותר קלים.
עונה הבאה כל קבוצה נגדית תבוא באותה צורה, ויהיה לנו הרבה יותר קשה גם נגד קבוצות כמו מגבי חיפה מס' אשדוד, ולדעתי אפילו בנייהודה ( אם ישארו בליגה) ומכבי נתניה.
ואני מוכן גם למסגר ולשמור את ההודעה הזו.
ואתה יודע גם איך יראה הסגל ובאיזה שיטה נשחק נכון?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

דר אדום בנשמה כתב: ואתה יודע גם איך יראה הסגל ובאיזה שיטה נשחק נכון?
אני יכול להמר לך באיזו שיטה נשחק כל עוד בוזגלו ופלט נשארים ולא מגיע שם גדול אחר לקישור.

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

פוסט מגוחך. חבורה של כפויי טובה. אלישע לא חף מטעויות אבל מי כן. אלישע הראה שהוא יודע להפיק לקחים והוא ימשיך לעשות זאת. רציתם קבוצה שרצה למעלה, אטרקטיבית שמקדמת צעירים ובונה זהות באר שבעית. קבלתם הכל ואתם פשוט חזירים. אני לא חושב שבזה צריך לעצור, גם אני רוצה תארים אבל שוויה שוויה. רק שנה שעברה ניצלתם מירידה.
שלא תבינו לא נכון, גם אני ראיתי בעיות מקצועיות- חוסר לחץ על הכדור, לא מספיק תנועה בלעדיו אבל מכאן ועד צוות זר??? קודם נביא יותר מ-6000 איש למשחק בפלייאוף עליון ואז נדבר על צוות זר ויקר

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

zivmay כתב:אם אלישע ממשיך, עונה הבאה חד משמעית נאבקים על העלייה לפלייאוף העליון.
שימו לב שכל קבוצה הבינה איך לסגור אותנו ( זה לא מסובך), לחץ מתון בחלק הקדמי, נכון שזה נראה כאילו הקבוצה היריבה לוחצת אותנו 24\7, אבל בגלל שהשחקנים לא יודעים לעשות תנועה בסיסית אנחנו עושים להם את החיים הרבה יותר קלים.
עונה הבאה כל קבוצה נגדית תבוא באותה צורה, ויהיה לנו הרבה יותר קשה גם נגד קבוצות כמו מגבי חיפה מס' אשדוד, ולדעתי אפילו בנייהודה ( אם ישארו בליגה) ומכבי נתניה.
ואני מוכן גם למסגר ולשמור את ההודעה הזו.
גם לשיטה הנוכחית שלנו אפשר להוסיף גיוון, זה לא שחור או לבן, אם למשל מליקסון יגיע הוא יוסיף גם מימד של יצירתיות וכדורי עומק, לקבוצות יהיה קשה מאוד להתמודד עם שני המאורים בכנפיים, גם אם התבנית תישאר עדיין אפשר להוסיף מימדים חדשים להתקפה שלנו (כמו שעשינו עם פלט באמצע העונה- קבוצות לא ידעו איך להתמודד פתאום עם הנוכחות שלו ולכדורים הארוכים שלנו הייתה סוף סוף כתובת).

אנשים כל כך התלהבו מה"טיקי-טקה" של רב"ש בהפועל ת"א בלי להבין ששיטה כזאת אצלנו תבטל את כל היכולות של הסגל שלנו.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: אני יכול להמר לך באיזו שיטה נשחק כל עוד בוזגלו ופלט נשארים ולא מגיע שם גדול אחר לקישור.
אם אתה מביא זר לקישור ופוגע בו בול+מליקסון בכנף שמאל ויש לך שידרוג משמעותי לחלק ההתקפי בקישור.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אפשר גם להוסיף גיוון לאירופה למשל, אני בטוח שאלישע יבנה פה סגל טוב ויעשה הכל בשביל שבאר שבע תתמודד בכבוד בכל מפעל ומפעל, חוץ מזה גם הוא מבין שאם הוא ממשיך הוא חייב להביא קבלות גם עונה הבאה.
תרגעו, תנשמו עמוק, תעזרו לקבוצה להבטיח את אירופה ובשנה הבאה הכל יכול להיות ואי אפשר לדעת מה יהיה אבל מראש לומר שיהיה רע זה דבילי!
כמו שלא יצאתי בהצהרות בתחילת העונה ככה גם עכשיו, אני לא יודע מה יקרה, אני לא נביא, אבל אני מבטיח לכם שהכל יכול להיות ושאם תהיו סבלניים אתם עוד תופתעו גם בעונה הבאה (בתקווה שלטובה כן ;))
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שלח תגובה