חבריה אתמול הגיע לנו לפחות תיקו!
Re: חבריה אתמול הגיע לנו לפחות תיקו!
כל בעל קבוצה שאומר שהוא משקיע מכיסו גונב דעת (למעט אלו שממש שופכים) במיוחד אנשי העסקים למיניהם
גם אני סולד מאוד מ-one, אך הפעם המספרים קרובים לאמת.zivmay כתב:אני פחות נוטה להסכים עם וואן, במיוחד אחרי שהם הזכירו בכתבה שלפני שתי עונות התקציב של קרית שמונה היה 41 מיליון - אין סרט כזה, איזי שירצקי דיבר בערוץ הספורט לפני כמה ימים שהוא משקיע כל עונה רק 10 מיליון מהכסף שלו.
מה שמתקשר לעובדה שעם הכנסות כאלה ואחרות נוסף לתקציב בגג 10-12 מיליון במיוחד שההכנסות שלהם מהקהל הן מועטות ביותר.
התקציב שלנו מגרד את ה 40 ( אחרי הבאת פלט והובר), בעקבות כמה ראיונות שקראתי - גורמים מתוך המועדון למקורות באר שבעיים ( אין לי זמן לחפש את זה עכשיו , אולי בהזדמנות).
אני לא נוטה להקשיב לאף כתבה שוואן מעלה לאתר שלה, כמו שאמרתי למעלה, היה ראיון עם איזי שירצקי לפני כמה ימים ביציע העיתונות והוא אמר כמה הוא משקיע כל עונה.
https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1000775865" onclick="window.open(this.href);return false;
שירצקי אמר שהוא בונה תקציב של 21 מיליון לפני הכסף שייכנס מאירופה (הוא גם מדבר על ה-10 מיליון שהזכרת).
באירופה הם עשו בערך 19 מיליון ש"ח, התקציב אכן באזור ה-40 מיליון.
כמעט כל בעל בית בליגת העל מביא כסף מהבית, כל אחד סכום שונה. אלונה מביאה מינימום 10 מיליון בעונה.dor69 כתב:כל בעל קבוצה שאומר שהוא משקיע מכיסו גונב דעת (למעט אלו שממש שופכים) במיוחד אנשי העסקים למיניהם
איך אפשר להשוות בין התקציבים של ב״ש לק״ש? התקציבים שלהם בכלל לא מחולקים אותו דבר, אם אתם מדברים על שכר שחקנים תהיו בטוחים שאין להם אף שחקן שמרוויח קרוב לברדה,בוזגלו,אג׳ידה,פלט והובר..השחקן שמרוויח אצלם הכי הרבה מרוויח בערך כמו נאסר.. התקציב שלהם הולך בעיקר לכיסוי חובות כי הרי אין להם הכנסה, איזי מממן לאוהדים אוטובוסים,אם צריך גם קונה להם כרטיסים, חייב לכל משחק חוץ מלון, כל שחקן מקבל אצלו רכב עם דלקן+דירה למרות שרובם לא גרים בק״ש או בסביבה יש להם דירה ללפני משחקים(לפי מה שאיזי אמר בראיון האחרון שלו) על זה התקציב שלו הולך בעוד חלק יותר גדול מהתקציב של ב״ש הולך על שכר שחקנים..אז אין מה להשוות מספרים יבשים בלי להבין מה עומד מאחוריהם
מה זה מהבית זה במקום מס הכנסה!! אז אלו שלא שופכים מעבר מבלבלים לך את השכלCrazyRed7 כתב: כמעט כל בעל בית בליגת העל מביא כסף מהבית, כל אחד סכום שונה. אלונה מביאה מינימום 10 מיליון בעונה.
זה לא נכון. השקעה בקבוצה לא מזכה ממס הכנסה.dor69 כתב: מה זה מהבית זה במקום מס הכנסה!! אז אלו שלא שופכים מעבר מבלבלים לך את השכל
אלונה דיברה על כך שצריך לשנות זאת כמה פעמים (האחרון שאני זוכר היה בריאיון עם רינה מצליח).
מוכרת אחיyossi כתב: זה לא נכון. השקעה בקבוצה לא מזכה ממס הכנסה.
אלונה דיברה על כך שצריך לשנות זאת כמה פעמים (האחרון שאני זוכר היה בריאיון עם רינה מצליח).
- dardasmiley
אחי, רכב ודלקן, ארוחות או כל הטבה אחרת שמקבל העובד נחשבת בתוך עלות מעביד. לכן כשמדברים על שכר שחקנים זה כבר כולל את כל מה שאמרת. עם זאת, שיעור מס הכנסה בקריה הוא זניח ונמוך משמעותית מבבש, אם אצלנו שחקן שמבקש 100 שקל עולה למערכת בגס 200 שקל, לאיזי הוא עולה בערך 115-120 שקל.red guy כתב:איך אפשר להשוות בין התקציבים של ב״ש לק״ש? התקציבים שלהם בכלל לא מחולקים אותו דבר, אם אתם מדברים על שכר שחקנים תהיו בטוחים שאין להם אף שחקן שמרוויח קרוב לברדה,בוזגלו,אג׳ידה,פלט והובר..השחקן שמרוויח אצלם הכי הרבה מרוויח בערך כמו נאסר.. התקציב שלהם הולך בעיקר לכיסוי חובות כי הרי אין להם הכנסה, איזי מממן לאוהדים אוטובוסים,אם צריך גם קונה להם כרטיסים, חייב לכל משחק חוץ מלון, כל שחקן מקבל אצלו רכב עם דלקן+דירה למרות שרובם לא גרים בק״ש או בסביבה יש להם דירה ללפני משחקים(לפי מה שאיזי אמר בראיון האחרון שלו) על זה התקציב שלו הולך בעוד חלק יותר גדול מהתקציב של ב״ש הולך על שכר שחקנים..אז אין מה להשוות מספרים יבשים בלי להבין מה עומד מאחוריהם
להזיז את סוארס מתפקיד הבלם? כבר שכנעת אותי שכדורגל אתה לא מביןבבר זגורי כתב:אין קבוצה, מה זאת הגניבת דעת הזאת?
אין משחק שוטף, אין הנעת כדור.
יש רק ילד מתלהב שחושב שהוא סופרסטאר ועוד אחד שממורמר בכל מצב גם כשהוא בהרכב.
כל העונה אתם מזיינים ת'שכל פה עם פאיוביץ' וסוארז ביחד - הנה התפוצץ לכם הבלון (האמת כבר לפני), אני כבר מזמן חושב שצריך להעביר את סוארז לתפקיד המקורי שלו בקישור ולנסות לקלוע בול עם בלם זר ליד פאיוביץ'.
דובב גבאי וסיראז' רונאלדו להטיס מכאן מהר.
דרוש חריש עמוק לעונה הבאה, עם סגל כזה אנחנו שווים מקום 5-6.
ושיפסיקו ליפול כמו ילדות עם קוקיות ויתחילו לשחק כמו שחקני כדורגל.
אלישע זיינת אותנו, תפסיק לחייך ותלך להסתפר.
אתה זה שמבלבל ת'מוח. אפשר להגיד שסוארס היה גרזן בקישור..אבל להגיד שהוא שחקן ש"יודע למסור ולתמוך בהתקפה"?בבר זגורי כתב: תפסיק כבר לבלבל ת'מוח, סוארז יותר אפקטיבי בקישור האחורי, זה שחקן שיודע למסור ולתמוך בהתקפה.
ראינו את זה בעבר ומשום מה נכנס לכם ג'וק למוח שהוא בלם והוא ופאיוביץ' (שגם עליו הדעות שלי חלוקות) חייבים להיות מרכז ההגנה שלנו.
האהבה שלכם לצמד הזאת כל כך עיוורת שאתם לא רואים את כמות הטעויות.

ספגנו העונה 32 שערים(מקום שני), רק 3 יותר ממכבי תל אביב, וזה עוד כשברוב העונה היו חסרים השחקנים המובילים(דוידזאדה, פעם פאיוביץ' ופעם סוארס).
אז תשתדל לשמור את פניני החוכמה שלך לעצמך.
- The red one
תמשיך תמשיך למכור פלאפלבבר זגורי כתב: תפסיק כבר לבלבל ת'מוח, סוארז יותר אפקטיבי בקישור האחורי, זה שחקן שיודע למסור ולתמוך בהתקפה.
ראינו את זה בעבר ומשום מה נכנס לכם ג'וק למוח שהוא בלם והוא ופאיוביץ' (שגם עליו הדעות שלי חלוקות) חייבים להיות מרכז ההגנה שלנו.
האהבה שלכם לצמד הזאת כל כך עיוורת שאתם לא רואים את כמות הטעויות.

- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אם זה מה שאתה חושב, אין לך מושג. מיליונים על גבי מיליונים מושקעים על ידי הבעלים (בקבוצות שיש בעלים נורמלי) וזה ממש ממש ממש לא במקום מס הכנה.dor69 כתב: מה זה מהבית זה במקום מס הכנסה!! אז אלו שלא שופכים מעבר מבלבלים לך את השכל
ובבר זגורי - יש מצב שפספסת את 35 המחזורים האחרונים כדי להבין איפה סוארז צריך לשחק?