גביע הטוטו חוזר - עדכון - נדחה למועד לא ידוע
Re: אשדוד- ב"ש- גביע השוקו
רק דרך אחת - להחרים. יש שידור בטלוויזיה וביום שלישי יש את ביתר בבאר-שבע.
אני לא נוסע.
אני לא נוסע.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא חושב שצריך להחרים.גדי כתב:רק דרך אחת - להחרים. יש שידור בטלוויזיה וביום שלישי יש את ביתר בבאר-שבע.
אני לא נוסע.
משחק ליגה רגיל עולה 80 ₪, בן זקן מוכר ב60 ₪ בידיעה שבגלל שמדובר במשחק לפני פתיחת העונה שתי הקבוצות יעלו עם ההרכבים החזקים ביותר ויתייחסו למשחק בשיא הרצינות.
ברור שבעל בית שמתחשב במצב שעבר על תושבי הדרום היה עושה כניסה חינם או כניסה בעלות סמלית של 10/20 ₪ כדי לתמוך בתושבי הדרום וכדי למלא את האיצטדיון מה שהיה עוזר לו לשווק את העונה הקרובה, אבל רוב בעלי הבית בישראל הם לא כאלה.
לדעתי, צריך להגיע בכמויות גדולות ולתמוך בקבוצה שעד עכשיו הייתה צריכה לשחק מול יציעים ריקים באירופה, וכן גם לבוא בכמויות גדולות למשחק החזרה של מאור לישראל, מגיע למאור שנבוא במספרים יפים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- OMERREMO33
חייב להגיע,בן זקן לא מעניין.
למליקסון שכולנו פיללנו שיגיע, מגיע "אימון פתיחה" מלא אוהדים... חוץ מזה שהתגעגענו לקבוצה..,
למליקסון שכולנו פיללנו שיגיע, מגיע "אימון פתיחה" מלא אוהדים... חוץ מזה שהתגעגענו לקבוצה..,
אל תתבלבל - הייתי בספליט עם שלושה ילדים אבל מחיר אחיד (מבוגר, חייל, נוער, נשים) זה פשוט גזל. לא אשלם 240 ש"ח. עדיף לתרום לרכישת מנוי ילד לשער 3.Sir Alex Ferguson כתב: לא חושב שצריך להחרים.
משחק ליגה רגיל עולה 80 ₪, בן זקן מוכר ב60 ₪ בידיעה שבגלל שמדובר במשחק לפני פתיחת העונה שתי הקבוצות יעלו עם ההרכבים החזקים ביותר ויתייחסו למשחק בשיא הרצינות.
ברור שבעל בית שמתחשב במצב שעבר על תושבי הדרום היה עושה כניסה חינם או כניסה בעלות סמלית של 10/20 ₪ כדי לתמוך בתושבי הדרום וכדי למלא את האיצטדיון מה שהיה עוזר לו לשווק את העונה הקרובה, אבל רוב בעלי הבית בישראל הם לא כאלה.
לדעתי, צריך להגיע בכמויות גדולות ולתמוך בקבוצה שעד עכשיו הייתה צריכה לשחק מול יציעים ריקים באירופה, וכן גם לבוא בכמויות גדולות למשחק החזרה של מאור לישראל, מגיע למאור שנבוא במספרים יפים.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
בוואלה פורסם שבהנהלת אשדוד הוחלט כי המשחק יהיה ללא תשלום כמחווה לתושבי שני הערים.
יהיה נחמד אם גם אצלנו במשחק מול בית"ר יארגנו כניסה במחיר סמלי. כמות של למעלה מ-6,000 צופים (ריאלי לדעתי) יכול להיות פלטפורמה טובה לשיווק המנויים. גם נצחון משכנע יתרום כמובן
.
יהיה נחמד אם גם אצלנו במשחק מול בית"ר יארגנו כניסה במחיר סמלי. כמות של למעלה מ-6,000 צופים (ריאלי לדעתי) יכול להיות פלטפורמה טובה לשיווק המנויים. גם נצחון משכנע יתרום כמובן

אז נגמר החרםyossi כתב:בוואלה פורסם שבהנהלת אשדוד הוחלט כי המשחק יהיה ללא תשלום כמחווה לתושבי שני הערים.
יהיה נחמד אם גם אצלנו במשחק מול בית"ר יארגנו כניסה במחיר סמלי. כמות של למעלה מ-6,000 צופים (ריאלי לדעתי) יכול להיות פלטפורמה טובה לשיווק המנויים. גם נצחון משכנע יתרום כמובן.

כל הכבוד לאשדוד וג'קי שאני לא סובל.
פשוט כל הכבוד
פשוט כל הכבוד
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- Sir Alex Ferguson
הבנתי שאחרי שהאוהדים שלנו פנו לבן זקן התקבלה ההחלטה, כל הכבוד.
צעד יפה מאוד, לדעתי עדיף 20 שח כניסה ולתרום הכל לחיילי צה"ל.
ג׳קי בן זקן: ״החלטתי לעשות מחווה לאוהדי שתי הקבוצות כתושבי הדרום שעברו תקופה לא נעימה ואין כמו משחק כדורגל מלא קהל כדי לסמל את החזרה לשגרה״.
יפה מצידו - כמה מקומות יש לאוהדי ב"ש באשדוד? (או במילים אחרות - צריך לבוא מוקדם לתפוס מקום? חח )
יפה מצידו - כמה מקומות יש לאוהדי ב"ש באשדוד? (או במילים אחרות - צריך לבוא מוקדם לתפוס מקום? חח )
חבל שהאיצטדיון באשדוד קטן..
- Sir Alex Ferguson
יש כ2,000 מקומות ביציע האורחים -
https://www.youtube.com/watch?list=PL07 ... 9BAEMgGzqc" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?list=PL07 ... 9BAEMgGzqc" onclick="window.open(this.href);return false;
לא נביא למשחק גביע הטוטו בחוץ יותר מ-2000 בכל מקרה לטעמיCrazyRed7 כתב:חבל שהאיצטדיון באשדוד קטן..
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לוקח את המילים שלי בחזרה, יצא גבר.