ליגת החלומות של קרייזי רד יוצאת לדרך!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: ליגת החלומות של קרייזי רד יוצאת לדרך!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

ONmyOWN כתב:מח' 1 כמעט הסתיים, היום חיפה סכנין.
מי ששם את זהבי בהרכב ועוד כקפטן הרוויח 18 נק', למזלי בקטע הזה קלעתי בול!
אני שמתי את סוארס כקפטן, מעניין מה הרווחתי על השער שלו ומה הפסדתי על הפנדל :roll:
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

טוב אז יש לי 24 נקודות כאשר שני שחקנים לא שיחקו והם משחקים אחד מול השני = אידרסיו ומחמוד קנדיל, בעד מי אני צריך להיות במצב כזה? חח

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

ONmyOWN כתב:מח' 1 כמעט הסתיים, היום חיפה סכנין.
מי ששם את זהבי בהרכב ועוד כקפטן הרוויח 18 נק', למזלי בקטע הזה קלעתי בול!
כל אחד שפוי צריך לשים את זהבי קפטן, בעיקר בשבוע שמכבי משחקת נגד קטנות.

משחק מאתגר. צריך 2-3 שחקני הגנה יציבים והרבה שחקני קישור התקפי/חלוצים. אין מה לבזבז כסף על שחקני קישור אחורי.

סוארז קיבל רק 2 נקודות דר. 5 על הגול אבל -5 על גרימת הפנדל ו2 על 60+ דקות. בכללי להבא לא שווה לשים שחקני הגנה כקפטנים, הסיכוי שהם יביאו יותר נקודות מקשר התקפי/חלוץ נמוך מאוד.

E26

שליחה על ידי E26 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: כל אחד שפוי צריך לשים את זהבי קפטן, בעיקר בשבוע שמכבי משחקת נגד קטנות.

משחק מאתגר. צריך 2-3 שחקני הגנה יציבים והרבה שחקני קישור התקפי/חלוצים. אין מה לבזבז כסף על שחקני קישור אחורי.

סוארז קיבל רק 2 נקודות דר. 5 על הגול אבל -5 על גרימת הפנדל ו2 על 60+ דקות. בכללי להבא לא שווה לשים שחקני הגנה כקפטנים, הסיכוי שהם יביאו יותר נקודות מקשר התקפי/חלוץ נמוך מאוד.
בדיוק. הסיכוי לקבל יותר נקודות זה דרך שחקני התקפה ופחות דרך שחקהי הגנה ושוער.
כדאי להשקיע יותר בהתקפה מאשר בהגנה ולדעת כל שבוע בהתאם למשחקים לבצע 3 חילופים בינגו.
יש גם חשיבות למי לתת את הקפטן בכל מחזור, זה תלוי איזה הרכב בחרת ומתוך ההרכב מי השחקן שבאותו מחזור נגד היריב יכול להביא את מירב התועלת ומלקסם את הנקודות שלו.
בכ"מ לי יש 47 נק' ועוד 2 שחקנים ממכבי חיפה היום, אני משער שארוויח עוד 5 נק' מינימום.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

שחקני קישור התקפי הכי מתאימים להיות קפטנים. גם כובשים וגם מבשלים. אצלי ראיו קפטן

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

אני שמתי את אג'ידה קפטן, שנה שעברה הוא ספג הכי פחות שערים...
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
The red one

אסי, דגים כתב:אני שמתי את אג'ידה קפטן, שנה שעברה הוא ספג הכי פחות שערים...
תשנה את זה אחי. המקסימום שאג'ידה יביא לך במשחק הוא 6 נקודות ואולי מדי פעם יתפקשש לו איזה בישול. הסיכוי שיכבוש נמוך.

כבר במחזור הראשון ראינו איך חלוצים וקשרים התקפיים מביאים נקודות - זהבי 9, ראיוס 15.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

ראיוס היה הקפטן שלי במחזור הראשון.
עכשיו העברתי לבוזגלו נגד פת נקווה שיפציץ.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

במחזור הראשון סוארס היה הקפטן שלי, הפעם העברתי לערן זהבי בתקווה שימשיך להפציץ מול רעננה, במחזור השלישי נעביר כבר לבוזי או אולי נשים את מליקסון אם הוא יהיה כשיר עד אז.

סמל אישי של משתמש
The red one

דר אדום בנשמה כתב:במחזור הראשון סוארס היה הקפטן שלי, הפעם העברתי לערן זהבי בתקווה שימשיך להפציץ מול רעננה, במחזור השלישי נעביר כבר לבוזי או אולי נשים את מליקסון אם הוא יהיה כשיר עד אז.
דווקא במחזור השלישי שאנחנו נגד מכבי תל אביב ?
במחזור השלישי עדיף לשים שחקן התקפי מחיפה (ואם אין לך - כדאי שיהיה לך) כי הם משחקים נגד הפועל פתח תקווה בסמי עופר.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

אדום בלב בנשמהההה כתב: דווקא במחזור השלישי שאנחנו נגד מכבי תל אביב ?
במחזור השלישי עדיף לשים שחקן התקפי מחיפה (ואם אין לך - כדאי שיהיה לך) כי הם משחקים נגד הפועל פתח תקווה בסמי עופר.
אז אני אעביר את סרט הקפטן לראיו שהכנסתי אותו להרכב בשבת הקרובה :D

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

כמה טיפים שלי-

הגנה - אין שום סיבה שבעולם לבחור שחקני הגנה יקרים. רוב הנקודות ששחקני הגנה יקרים יקבלו יגיעו גם לשחקני ההגנה הזולים שפותחים איתם בהרכב באותה הקבוצה. שחקן כמו קרלוס גרסיה למשל, על היותו אחד הבלמים הטובים בליגה אם לא הכי טוב , הוא בזבוז משווע ועדיף להשקיע את הכסף בשחקני התקפה פוריים.

קישור והתקפה- שום שחקנים בעלי אוריינטציה הגנתית. לא מקבלים שום ניקוד על משחק ההגנה של שחקני קישור.

הרכב- 2-5-3 הכי אפקטיבי מבחינתי

קפטן- אני אוהב שחקן קישור פורה מול קבוצה חלשה. אצלי למשל ראיוס במחזור הראשון ובוזגלו (יכל לסיים עם 4-5 בישולים, סיים עם 2) במחזור השני עשו את העבודה במחזור הקרוב אני אלך לדעתי על ראיוס מול הפועל פ"ת בסמי עופר (חן עזרא גם אופציה מעניינת אבל אני לא מתכוון להכניס אותו להרכב שבמחזור 4 חיפה-מכבי)

הכי טוב לעשות את החילופים ברגע האחרון שכבר אפשר לדעת מי פותח. כמובן שמומלץ להסתכל 2-3 מחזורים קדימה כשעושים את החילופים (לדוגמה מה שכתבתי על חן עזרא).

חג שמח ושנה טובה

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

בשחקני הגנה עדיף לשים מגנים ולבא בלמים , הסיכוי שמגן יבשל יותר גבוה מאשר שבלם יכבוש או יבשל.
תמונה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

הראל כתב:בשחקני הגנה עדיף לשים מגנים ולבא בלמים , הסיכוי שמגן יבשל יותר גבוה מאשר שבלם יכבוש או יבשל.
מכיוון שמגנים בשפע אין לנו בארץ, בטח לא כאלו שמבשלים הרבה עדיף בלמים בקבוצות שסופגות כמה שפחות.

סמל אישי של משתמש
The red one

לא מוצא מה לשנות בקבוצה שלי .. שהביאה לי 51 נקודות בשבוע שעבר ועוד יש לי עודף של 2M ..

שלח תגובה