אני שמתי את סוארס כקפטן, מעניין מה הרווחתי על השער שלו ומה הפסדתי על הפנדלONmyOWN כתב:מח' 1 כמעט הסתיים, היום חיפה סכנין.
מי ששם את זהבי בהרכב ועוד כקפטן הרוויח 18 נק', למזלי בקטע הזה קלעתי בול!

אני שמתי את סוארס כקפטן, מעניין מה הרווחתי על השער שלו ומה הפסדתי על הפנדלONmyOWN כתב:מח' 1 כמעט הסתיים, היום חיפה סכנין.
כל אחד שפוי צריך לשים את זהבי קפטן, בעיקר בשבוע שמכבי משחקת נגד קטנות.ONmyOWN כתב:מח' 1 כמעט הסתיים, היום חיפה סכנין.
בדיוק. הסיכוי לקבל יותר נקודות זה דרך שחקני התקפה ופחות דרך שחקהי הגנה ושוער.אדום בלב בנשמהההה כתב: כל אחד שפוי צריך לשים את זהבי קפטן, בעיקר בשבוע שמכבי משחקת נגד קטנות.
משחק מאתגר. צריך 2-3 שחקני הגנה יציבים והרבה שחקני קישור התקפי/חלוצים. אין מה לבזבז כסף על שחקני קישור אחורי.
סוארז קיבל רק 2 נקודות דר. 5 על הגול אבל -5 על גרימת הפנדל ו2 על 60+ דקות. בכללי להבא לא שווה לשים שחקני הגנה כקפטנים, הסיכוי שהם יביאו יותר נקודות מקשר התקפי/חלוץ נמוך מאוד.
תשנה את זה אחי. המקסימום שאג'ידה יביא לך במשחק הוא 6 נקודות ואולי מדי פעם יתפקשש לו איזה בישול. הסיכוי שיכבוש נמוך.אסי, דגים כתב:אני שמתי את אג'ידה קפטן, שנה שעברה הוא ספג הכי פחות שערים...
דווקא במחזור השלישי שאנחנו נגד מכבי תל אביב ?דר אדום בנשמה כתב:במחזור הראשון סוארס היה הקפטן שלי, הפעם העברתי לערן זהבי בתקווה שימשיך להפציץ מול רעננה, במחזור השלישי נעביר כבר לבוזי או אולי נשים את מליקסון אם הוא יהיה כשיר עד אז.
אז אני אעביר את סרט הקפטן לראיו שהכנסתי אותו להרכב בשבת הקרובהאדום בלב בנשמהההה כתב: דווקא במחזור השלישי שאנחנו נגד מכבי תל אביב ?
במחזור השלישי עדיף לשים שחקן התקפי מחיפה (ואם אין לך - כדאי שיהיה לך) כי הם משחקים נגד הפועל פתח תקווה בסמי עופר.
מכיוון שמגנים בשפע אין לנו בארץ, בטח לא כאלו שמבשלים הרבה עדיף בלמים בקבוצות שסופגות כמה שפחות.הראל כתב:בשחקני הגנה עדיף לשים מגנים ולבא בלמים , הסיכוי שמגן יבשל יותר גבוה מאשר שבלם יכבוש או יבשל.