"שמח" בשביל אלישע

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
sumsum

Re: "שמח" בשביל אלישע

שליחה על ידי sumsum »

שמעו חברים יקרים אין בי רצון להעביר ביקורת רק לשם העברת ביקורת.
עונה שלישית נפתחת והליקויים ומסכת הייסורים שהמועדון עובר עם הזרים מעידה רק על דבר אחד.
דברים לא נעשים בזמן ויותר מדי דברים נותרים ליד המקרה/מזל.
כל אחד שחושב שזה ספורט למזל שיבושם לו.
מבחינתי עניין מדעי/סטטיסטי/עבודה קשה במשך כל השנה.
מי שחושב שזה עניין למזל - בכיף.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

כל אלה שקופצים להגנתו של אלישע ואומרים חכו חצי עונה לפני שאתם שופטים:
א. אלישע זה אלישע, הבנאדם לא ישתנה בקיץ אחד, הבנאדם לא יהפוך לגאון טקטי בין ליל ובטח שלא יצא מהקיבעון שיש לו לגבי דברים מסוימים.
ב. אף אחד לא ניסה לנבא את העתיד ואף אחד לא מייחל לכשלון של אלישע כדי להגיד "אמרתי לכם". כל מה שנאמר כאן הם כשלים מהעבר שקרו גם השנה.
ג. חוכמה בדיעבד היא חוכמה קטנה מאוד, מה שצריך לעשות זה הפקת לקחים והשתפרות להבא, את זה עושים לפני שמתחילה העונה כשעוד אפשר לתקן.

הלוואי שאני טועה ואני אשמח לאכול את הכובע, אבל בתחושה שלי צפויה לנו עוד עונה בלי יצירתיות ועם חילופים מהבית. רק שהשנה יהיה גם תירוץ "המצב".

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

הבעיה הכי גדולה של אלישע היא שהוא לא משנה מערך ותפקוד בהתאם לשחקנים שלו שזה פשוט פשע לחלק מהשחקנים

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אדום בלב בנשמהההה כתב:איציק יצחקי מדווח בטוויטר שבשבוע שעבר באר שבע פנתה לדודו אוואט על מנת לפתוח במשא ומתן עם מיצ׳ל, הקשר האחורי שסיכם בחיפה, אבל השחקן התעלם מההצעה.

ואני בטוח שהיו עוד כמה כאלה. רק ממחיש כמה קשה למצוא שחקנים זרים לקבוצה הזו בכללי ובימים אלה בפרט.
מוקדש לכל אלה שבטוחים שעונה אחת בצמרת הפכה אותנו ליעד אטרקטיבי לפחות כמו ברצלונה. ולשאלתך, היו עוד מועמדים כאלה.
לגבי אלישע, שוב אחזור ואומר, תרצו או לא - הוא המאמן של הקבוצה בעונה הקרובה. טוב, לא טוב, יצירתי או מקובע, בסופו של דבר הכל יימדד
במבחן התוצאה. יצליח, יישאר, לא יצליח, ניפרד כידידים.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

sumsum כתב:שמעו חברים יקרים אין בי רצון להעביר ביקורת רק לשם העברת ביקורת.
עונה שלישית נפתחת והליקויים ומסכת הייסורים שהמועדון עובר עם הזרים מעידה רק על דבר אחד.
דברים לא נעשים בזמן ויותר מדי דברים נותרים ליד המקרה/מזל.
כל אחד שחושב שזה ספורט למזל שיבושם לו.
מבחינתי עניין מדעי/סטטיסטי/עבודה קשה במשך כל השנה.
מי שחושב שזה עניין למזל - בכיף.
תגיד, נראה לך בכלל שהקיץ הזה הוא מדד למשהו??
אם אתה כותב את מה שאתה כותב, אז זו ביקורת לשם ביקורת.
הפועל ב"ש לפחות עפ"י מה שמפורסם מחפשת שחקנים איכותיים, וזרים כאילו קשה למצוא שיבואו, עכשיו תוסיף לזה את המצב הביטחוני ואיך אנחנו מצטיירים כלפי חוץ, אז תבין שאין הרבה קופצים על המציאה.
הבעיה היא לא רק הפועל ב"ש, זה גם קרה במכבי ת"א שתסכים איתי ששם מערכת הסקאוטינג עובדת הרבה יותר טוב, ובסוף הם גמרו עם אייגבלוף.
עכשיו לגבי אילו שאומרים כאן שאנחנו מגיני אלישע, אז זהו שאנחנו מגיני הפועל ב"ש ולא אלישע, שמעון ביטון ושאר מיני ירקות.
מה שאתם עושים עכשיו שאפילו עוד לא התחילה העונה והקבוצה שיחקה בקושי, זה לזרוע את זרעי הפורען ביציעים.
עכשיו שלא תבואו לפייסבוק בטענות, הכל מתחיל מכאן, והכי גרוע שזה נאמר ע"י אוהדים שמכנים את עצמם "ראשי האוהדים".
בינתיים במבחן התוצאה הפועל ב"ש הולכת ומשתפרת בכלל ההיבטים, גם אם זה לא מוצא חן או עומד בקנה מידה עם דרישות חלקכם שבטוחים שאנחנו בכלל קנה מידה בכדורגל הישראלי.
אז נכון לעכשיו תרגיעו עם הביקורות,כי מה שקורה כאן בפורום הזה הוא הגפרור שמצית את האש לאט ובזהירות.
ושאני לא אצטרך להגיד כאן אמרתי לכם, כי זה בהחלט הולך בכיוון הזה.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

Sir Alex Ferguson כתב: זה בדיוק ההבדל בין המאמן הישראלי למאמנים זרים.
בן בסט ואיגיבור חתמו רק בשבוע של המשחק הראשון במוקדמות ליגת האלופות ועוד פתחו בהרכב במכבי המקצוענית של ג'ורדי ואוסקר. רק אומר.
אבל ככה זה כשכותבים ביקורת בלי לבדוק ומתעלמים מהעובדות.
מנצ'סטר יונייטד עוד לא סימה את הרכש שלה והליגה שם כבר התחילה. תירגעו.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

עובדה:

הפועל באר-שבע הייתה הקבוצה המצליחה ביותר שנה שעברה עם זרים.

שניים השתדרגו ושניים הובאו ע"י אלישע.
הובר לא התביע את חותמו. זו עובדה. מצד שני מעטים אלו שהצליחו לעשות זאת בינואר.

דבר נוסף - רק בקיץ המועדון איבד מעל מיליון שקל לפחות בגלל המצב הבטחוני (אבדן הכנסות, נסיעות, אי העפלה...) בכסף הזה היו פה שחקנים מתאימים.

כל שחקן שמוכן להגיע לבאר-שבע במצב הנוכחי יחד עם תקציב מוגבל הוא "חשוד" ראו מקרה "רונאלדו"

אני נמצא בכדי ל"התווכח" עם אוהדים שהמשותף לנו זו האהבה לקבוצה. לכן ביקורת ודעות זה דבר מבורך. אני רק לא מבין את העיתוי - תראו מה קורה בכל שאר הקבוצות בארץ (מכבי ת"א, הפועל תל אביב, ביתר, הפועל חיפה, נתניה...) הכדורגל בארץ במצב לא פשוט בגלל הנסיבות של המצב הבטחוני. הפסדים לקבוצות נחותות באירופה הם עדות.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

הנה אם כבר מדברים על המצב הביטחוני, אוסקר גארסיה עוזב את מכבי תא.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

גיא חניה כתב:הנה אם כבר מדברים על המצב הביטחוני, אוסקר גארסיה עוזב את מכבי תא.
אבל מדובר בקבוצה הכי מקצוענית בישראל :o :o
פשוט ביזיון מה שקורה העונה במכבי.
מבחינתנו יש יתרון וחיסרון. היתרון בכך שמגיע מאמן חדש שיצטרך תקופת התאקלמות, החיסרון בכך שאוסקר היה מוביל את מכבי לעונה כושלת (לדעתי).

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

יש לי הרגשה שיש לנו הזדמנות פז השנה...
מכבי בקרשים

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

RoICah כתב:יש לי הרגשה שיש לנו הזדמנות פז השנה...
מכבי בקרשים
לא בטוח, הם כבר הראו שנה שעברה שההמשכיות בעמדת המאמן לא כזאת קריטית.

בינתיים הקבוצה שנראית הכי מוכנה היא מכבי חיפה. הם עשו רכש מדויק מאוד. למעט הבלמים יש להם את השחקנים הטובים בליגה כמעט בכל עמדה.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

yedidel כתב:
לא בטוח, הם כבר הראו שנה שעברה שההמשכיות בעמדת המאמן לא כזאת קריטית.

בינתיים הקבוצה שנראית הכי מוכנה היא מכבי חיפה. הם עשו רכש מדויק מאוד. למעט הבלמים יש להם את השחקנים הטובים בליגה כמעט בכל עמדה.
חיפה באמת מרשימה מאוד, אבל הטעות שהם עשו זה שלא חיזקו את ההגנה(בלמים חלשים, מגן שמאלי אצן שלא יודע להגן, שוער טוב, ומשומר אחד ).

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

לקרוא לקינן וצ'וצ'אליץ' חלשים זה לא רציני.
טווטחה אחד המגנים הטובים הליגה. ואני מאחל לכל קבוצה בארץ מגן כמו אייל משומר.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

מכבי הוא מועדון מספיק חזק בשביל להתמודד עם הסיטואציה הזו,לכן אני לא רואה אותם מתפרקים כל כך מהר.
לגבי מכבי חיפה,הם כרגע מתענגים על גלי האהדה והמומנטום בעקבות המעבר לאיצטדיון החדש,החתמת סטנוייביץ,בניון ו16000 מנויים,מה גם שעד כה הם לא פגשו באמת איזושהי יריבה רצינית.
לכן בנקודת זמן הנוכחית בעיניי לפחות שלושת הקבוצות שוות,וכל אחת וצרותיה,ייקח זמן עד ששלושתם יכנסו לכושר ואז נראה באמת מאבק רציני.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

שמעון א כתב:לקרוא לקינן וצ'וצ'אליץ' חלשים זה לא רציני.
טווטחה אחד המגנים הטובים הליגה. ואני מאחל לכל קבוצה בארץ מגן כמו אייל משומר.
קינן וצוצליץ לדעתי חלשים , מאוד כבדים , אטיים , ומסורבלים לא סתם ההגנה של חיפה שנה שעברה ספגה בכמויות.
טאווטחה מצוין התקפית , אבל שוכח לעשות את התפקיד שלו שזה להגן.
ומשומר כבר אמרתי את דעתי עליו , המגן הימני הכי פחות גרוע בליגה.

שלח תגובה