דג'אני שוחרר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: דג'אני שוחרר

שליחה על ידי אדום זקן »

אני לא מבין מה כל העניין כאן.
מאמן, כל מאמן שמחזיק מעצמו מקצוען מחליט עם מי בא לו לצאת למלחמה.
דאגני לא מתאים לב"ש מקצועית.זה לא השחקן ששיחק בנתניה לפני 3 שנים, הדעיכה שלו התחילה כבר בעונה שהן ירדו.
ואגב גם שם היו לו בעיות עם טל בנין, שאפשר להגיד עליו הכל אבל הוא אחד המקצוענים הגדולים בכדורגל.
אז אם מאמן אחד לא רוצה אותך, ועוד מאמן לא רוצה אותך, אז מה זה אומר??
עובדתית שעל דאגני לא הייתה שום הצעה אפילו לא מגוחכת.
היחיד שהצליח איתו הוא עטר וזהו.
אפשר מהיום עד מחר להתעסק ברכילות ולהגיד שהיו לו בעיות עם שחקנים וכל מיני שטויות.
בשורה התחתונה הוא לא מתאים מקצועית לקבוצה ששואפת לצמרת, והוא גם לא אחד שיישב בשקט על הספסל, אז...יאללה ביי.

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

אדום זקן כתב:אני לא מבין מה כל העניין כאן.
מאמן, כל מאמן שמחזיק מעצמו מקצוען מחליט עם מי בא לו לצאת למלחמה.
דאגני לא מתאים לב"ש מקצועית.זה לא השחקן ששיחק בנתניה לפני 3 שנים, הדעיכה שלו התחילה כבר בעונה שהן ירדו.
ואגב גם שם היו לו בעיות עם טל בנין, שאפשר להגיד עליו הכל אבל הוא אחד המקצוענים הגדולים בכדורגל.
אז אם מאמן אחד לא רוצה אותך, ועוד מאמן לא רוצה אותך, אז מה זה אומר??
עובדתית שעל דאגני לא הייתה שום הצעה אפילו לא מגוחכת.
היחיד שהצליח איתו הוא עטר וזהו.
אפשר מהיום עד מחר להתעסק ברכילות ולהגיד שהיו לו בעיות עם שחקנים וכל מיני שטויות.
בשורה התחתונה הוא לא מתאים מקצועית לקבוצה ששואפת לצמרת, והוא גם לא אחד שיישב בשקט על הספסל, אז...יאללה ביי.
1. היתה הצעה - מהפועל חיפה. מגוחכת :)
2. אין ספק. כל מאמן רשאי וצריך להחליט לגבי שחקניו - כן רוצה או לא רוצה.

הטענה (על בסיס הראיון של דג'אני) היא שלא ניתנה לו האפשרות להבין מה רוצים ממנו ועל אחת כמה וכמה - הזדמנות לתקן.
ואם אלו הדברים - אז זה ממש לא בסדר.

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

zivmay כתב:נראה לי שחרור די תמוהה. דג'אני זה לא שחקן בעל אגו שעושה בכוונה, עם הכוונה נכונה הוא יכול להית ענק.
במיוחד שאין לנו מחליפים ראויים לגורדנה חובאן ואוגו. כל חיסור של אחד מהם, אנו נראה את חביביאן או את הראל בהרכב, ובזמן שבמשחק שלנו אנחנו מסתמכים רק על פעולות אישיות, אז הביצועים שלנו יפגעו בשנייה וכולם יראו את זה. אם הייתי יכול לסמוך על אלישע להכניס את הראל וחביביאן לקצב, אז הייתי פחות מודאג.
אבל דג'אני הוא מסוג השחקנים, שניתן לסמוך עליהם שהם מחזיקים את האמצע.
אוטוטו מליקסון חוזר. סביר להניח שגורדנה ירד לספל. מחליף של מחליף לא צריך להרוויח 140 אלף דולר. עם כול הכבוד לקובי דג'אני. שאגב, בכול המשחקים ששיחק היה רך, לא החזיק את האמצע, לא ירד לתאקלים ולא נראה כאילו משהו ממה שקורה על המגרש מעניין אותו באיזושהי צורה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אביאל כתב:
הטענה (על בסיס הראיון של דג'אני) היא שלא ניתנה לו האפשרות להבין מה רוצים ממנו ועל אחת כמה וכמה - הזדמנות לתקן.
ואם אלו הדברים - אז זה ממש לא בסדר.
הטיעון הזה נכון לגבי שחקן צעיר שעלה מהנוער ולא קיבל הזדמנות, או אז הוא יוכל לבוא ולהגיד "לא נתנו לי צ'אנס וכו' ולא הסבירו לי".
במקרה של דאגני מצופה משחקן שמרוויח 140,000 לא כולל מענקים שיבין לבד וינסה לשפר את עצמו.
הוא לא ילד, הוא יודע בדיוק למה הוא לא בסדר, ושלא יתמם.

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

אדום זקן כתב: הטיעון הזה נכון לגבי שחקן צעיר שעלה מהנוער ולא קיבל הזדמנות, או אז הוא יוכל לבוא ולהגיד "לא נתנו לי צ'אנס וכו' ולא הסבירו לי".
במקרה של דאגני מצופה משחקן שמרוויח 140,000 לא כולל מענקים שיבין לבד וינסה לשפר את עצמו.
הוא לא ילד, הוא יודע בדיוק למה הוא לא בסדר, ושלא יתמם.
לא חושב כמוך. מה זה אומר 'שיבין לבד' זו לא חידה של חמיצר.
יש לך מנהל בעבודה שלך- הוא צריך לתת לך פידבק כל הזמן בטח כשאתה לא עושה משהו כמו שצריך.
זה לא קשור לכמה אתה מרוויח וכמה וותק יש לך. אלו יחסי עבודה ויחסי אנוש בסיסיים.

אם אחרי שהסבירו הוא לא קלט - זה כבר סיפור שונה בתכלית.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אני מסכים עם אביאל.
לא יודע מה קרה שם, אבל זה לא נראה כל כך נקי ומקצועי כפי שטוענים אנשי המועדון.
בסופו של דבר שני הצדדים יצאו מופסדים.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

סניור כתב:
אוטוטו מליקסון חוזר. סביר להניח שגורדנה ירד לספל. מחליף של מחליף לא צריך להרוויח 140 אלף דולר. עם כול הכבוד לקובי דג'אני. שאגב, בכול המשחקים ששיחק היה רך, לא החזיק את האמצע, לא ירד לתאקלים ולא נראה כאילו משהו ממה שקורה על המגרש מעניין אותו באיזושהי צורה.
באמת שאני מנסה להבין את הטענות פה בפורום ואני פשוט לא מצליח. גל הראל שהוא שחקן מאוד פיזי יחסית לשחקנים ישראלים, עשו ממנו פורפרה עונה שעברה וכיום, השאלה זה לא כמה אתה רץ, אלא לאיפה אתה רץ. איפה אתה צריך לעמוד כדי לעשות את התאקל וכו'. כפי שאמרו פה קובי שיחק 5 משחקים ברצף במחזורים הראשונים והוא נראה נהדר למרות שהאמצע היה פרוץ, לפחות היו מסירות עומק קריטיות במשחק. כרגע אין לך קשר אחורי מחליף, ותצטרך להשלים עם זה. גורדנה הוא לא אחורי, והראל יחד עם הנכות הטקטית הקשה של הקבוצה הזו זה מתכון לתבוסות כואבות.
אלישע פעם אחר פעם בא עם יציאות חדשות, ובינתיים מבחינת שחקנים אף אחד לא עושה את הפריצה שכולנו מיחלים לה (חוץ מבוזגלו "בועט הכדורים הנייחים הגדול בארץ" שבינתיים מציל אותנו).
נשבע לכם שאין לי מושג איך לוטם זינו קיבל חוזה, של מיליון שקל לעונה בתון. הוא היה פשוט לא ברמה עונה שעברה, למרות שיש לו את הפוטנציאל.
דג'אני הוא מסוג השחקנים, שאפשר לסמוך עליהם למרות המאמן, שיניעו את המשחק במסודר. וכמחליף הוא יכול להיות אופציה הרבה יותר טובה ממה שנותר לנו.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

zivmay כתב: באמת שאני מנסה להבין את הטענות פה בפורום ואני פשוט לא מצליח. גל הראל שהוא שחקן מאוד פיזי יחסית לשחקנים ישראלים, עשו ממנו פורפרה עונה שעברה וכיום, השאלה זה לא כמה אתה רץ, אלא לאיפה אתה רץ. איפה אתה צריך לעמוד כדי לעשות את התאקל וכו'. כפי שאמרו פה קובי שיחק 5 משחקים ברצף במחזורים הראשונים והוא נראה נהדר למרות שהאמצע היה פרוץ, לפחות היו מסירות עומק קריטיות במשחק. כרגע אין לך קשר אחורי מחליף, ותצטרך להשלים עם זה. גורדנה הוא לא אחורי, והראל יחד עם הנכות הטקטית הקשה של הקבוצה הזו זה מתכון לתבוסות כואבות.
אלישע פעם אחר פעם בא עם יציאות חדשות, ובינתיים מבחינת שחקנים אף אחד לא עושה את הפריצה שכולנו מיחלים לה (חוץ מבוזגלו "בועט הכדורים הנייחים הגדול בארץ" שבינתיים מציל אותנו).
נשבע לכם שאין לי מושג איך לוטם זינו קיבל חוזה, של מיליון שקל לעונה בתון. הוא היה פשוט לא ברמה עונה שעברה, למרות שיש לו את הפוטנציאל.
דג'אני הוא מסוג השחקנים, שאפשר לסמוך עליהם למרות המאמן, שיניעו את המשחק במסודר. וכמחליף הוא יכול להיות אופציה הרבה יותר טובה ממה שנותר לנו.
שקובי שיחק הוא לא היה מצוין ולא נעליים.
להזכירך הוא שיחק נגד בני יהודה, מכבי חיפה, משחקים שאיך שהתפתחו היה צריך את השחקן שייתן את הכדור לגול והוא לא עשה את זה.
תוסיף לזה את חוסר החשק המופגן, חוסר הלחימה ותקבל שחקן בינוני.
לוטם זינו שאני בטח לא ממעריציו הלך והשתפר ממשחק למשחק ואם הוא יצא לאירופה זה אומר דרשני.
אני גם רוצה להזכיר לך את המשחק מול עכו.
נכון שמבחינתך אלישע אחראי לכל תחלואי העולם, כוללללל עליית דעא"ש לשלטון.
אבל תתפלא אני מאוד מכבד את זה בניגוד לאחרים כאן אתה לא חביתה.
אבל במקרה הזה קובי הביא את זה על עצמו.
ואביאל אם מנהל עבודה אחרי מנהל עבודה חושבים שאני לא מתאים או טרבלמייקר אז כדאי לי להתחיל לבדוק את עצמי.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אגב, שימו לב לשאלה ששואל זריהן בסוף הראיון (המלא), ולתגובה של דג'אני:

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 08&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

ForeverRed כתב:אגב, שימו לב לשאלה ששואל זריהן בסוף הראיון (המלא), ולתגובה של דג'אני:

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 08&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
כמובן שאי אפשר לקחת את דעתו כאובייקטיבית, אבל זה לא מפתיע אותי לשמוע שהוא (שחקן לשעבר בקבוצה) אומר את מה שלא-מעט אוהדים אומרים ..

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

יש דרך ויש צורה להגיד כול דבר.
ההתנהלות הזו, לא משנה מה עומד מאחוריה, ל אמכבדת את קובי דג'אני, לא כספורטאי ולא כאדם.

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

מה שיפה זה שרועי שאל אותו האם הקבוצה תצליח יותר עם מאמן אחר והוא אוטומטית לקח את זה למקום של סגנון של כדורגל ופחות תוצאות.
עבורי זה מאשש לגמרי את הדעה של רבים פה שאלישע מיושן ולא מאמין בכדורגל התקפי.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

ובכול זאת משחק עם אחד ההרכבים ההתקפיים בארץ. רביעייה קדמית שכמעט ולא עושה הגנה.
נראה לי שאנשים מתבלבלים בין החזקת כדור להתקפה.
בכול מקרה, לנושא, אם לקובי דג'אני יש מה להגיד על אלישע הוא יכול לפנות לאלונה, לאלישע, לקפטן. ללכת לתקשורת ולספר כמה אתה מסכן וכמה המאמן חרא? זו לא דרך.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

קובי דג׳אני פרק את מה שיש לו בבטן בתקשורת כי בקבוצה לא רצו לשמוע לפי מה שהוא מספר , זה לא סוד שהשמועות בשבועות האחרונים זה תאקל של ברדה עם דגאני שגרם לחיסול הקרירה של דגאני בב״ש ומאוד קשה לי להאמין שאחד כמו ברדה מסוגל לזה.

אבל זה כל כך ברור שאלישע רמס את דגאני כמו שהוא אומר , הגענו לתחילת עונה עם ארבעה קשרי אצע(דגאני גורדנה לביביאן ואראל) באף משחק אפילו לא אימון לא קיבל דגאני דקת משחק
תמונה

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

מדהים איך שחקן שלא עשה כאן כלום מצליח להסיט אותכם נגד המאמן שלכם וגורם לכם להתעסק בטפל לפני משחק כל כך חשוב.

שלח תגובה