ההצבה של מליקסון בקבוצה מצליחה
Re: ההצבה של מליקסון בקבוצה מצליחה
יש לי בעיה עם ברדה מאחורי החלוץ. הוא פשוט פחות טוב שם בהרבה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
משם ברבע שעה נגד מכבי הוא כבש שתי שערים והגיע לעוד מצב או שניים. כל עוד הוא מתרכז בעיקר במשימות התקפה זה התפקיד הטבעי שלוTotti כתב:יש לי בעיה עם ברדה מאחורי החלוץ. הוא פשוט פחות טוב שם בהרבה
עם החזרה של מליקסון, ארביטמן ונאסר זה ברור שיש יותר מ11 שץחקנים שיכולים לפתוח.
הדרך היחידה למנוע את מה שקרה שענה שעברה החל מאפריל זה שכולם ישתתפו ברוטציה אחרת שכשנצרך אותם נמצא שחקנים חלודים וגרוע מכך ממורמרים.
יש לנו קבוצה בריאה מאוד ומגובשת ולא יקרה כלום אם כול שחקן מידי פעם לא יפתח. כן היררכיה אבל גם הכוכבים יכולים לנוח מידי פעם. זה טוב להם מבחינת העומס וטוב לסגל.
כבר ראינו שנה שעברה מה קורה ששחקן כמו אלגרבלי נזרק למערכה ללא שום הכנה.
אני לא בטוח שזה בדי אן אי של אלישע אבל אני אהיה מאוכזב אם לא ילמדו הלקחים של שנה שעברה.
חייבים להגיע לאפריל עם אוויר ושחקנים בריאים - כמו שאומרים באן בי אי - רק במאי לוקחים תארים
הדרך היחידה למנוע את מה שקרה שענה שעברה החל מאפריל זה שכולם ישתתפו ברוטציה אחרת שכשנצרך אותם נמצא שחקנים חלודים וגרוע מכך ממורמרים.
יש לנו קבוצה בריאה מאוד ומגובשת ולא יקרה כלום אם כול שחקן מידי פעם לא יפתח. כן היררכיה אבל גם הכוכבים יכולים לנוח מידי פעם. זה טוב להם מבחינת העומס וטוב לסגל.
אני לא בטוח שזה בדי אן אי של אלישע אבל אני אהיה מאוכזב אם לא ילמדו הלקחים של שנה שעברה.
חייבים להגיע לאפריל עם אוויר ושחקנים בריאים - כמו שאומרים באן בי אי - רק במאי לוקחים תארים
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
די מסכים איתך.גדי כתב:עם החזרה של מליקסון, ארביטמן ונאסר זה ברור שיש יותר מ11 שץחקנים שיכולים לפתוח.
בוא נריץ לרגע העונה הזו תסריט של העונה שעברה שלכל אורך העונה עד הפליאוף אנחנו צמודים למקום ראשון בהפרש של נניח 6 נקודות.
משמע - בפליאוף הכל יכול להיות, מי שתהיה טובה יותר ותאבד פחות נק' תיקח את האליפות, חד משמעית.
פה אנחנו צריכים להפיק את הלקח משנה שעברה. שזה אומר להגיע עם סגל בריא בטח מבחינה בריאותית ומבחינת 'סגל בריא' שכולם שיחקו במהלך העונה וקיבלו דק' משחק, ובעלי כושר משחק ובלי התמרמרויות מיותרות. כולם למען המטרה.
לכן אלישע צריך לדעת לחלק את הכוחות בין השחקנים כך שיהיה סגל בריא.
להמשיך באותה מתכונת ממשחק למשחק ולתת 110% במלחמה ונחישות, מי שמפנטז על כדורגל יפה אני חושב שגם השנה נראה את זה פחות, אבל יותר משנה שעברה מהסיבה הפשוטה שהשנה יש אמצע ויש את מליקסון. אבל אין לי בעיה להגיע ב"כדורגל מכוער" / "כדורגל של מצבים נייחים" לפליאוף בהפרש נק' זניח מהמקום הראשון.
הרוטציה זה דבר חשוב ביותר במיוחד לאור מה שקרה שנה שעברה, הייתי שמח אם אלישע יתן לברדה מנוחה וישמור עליו כי הוא השחקן הכי חשוב שלנו.
הוא הברומטר של הקבוצה והיכולת שלו מקרינה על כולם.
הוא הברומטר של הקבוצה והיכולת שלו מקרינה על כולם.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
זה בדיוק מה שאני אומר חייבים לעשות רוטציה נכונה על מנת לחלק את הכוחות ולהגיע לפלייאוף עם סיכוי אמיתי לזכות בתואר במידה ונגיע בפער נקודות נמוך, זה ריצת מרתון לא ריצה של 200 מטר, חייבים לעשות רוטציות והתאמות ולא לשחק כל הזמן עם אותו הרכב...ONmyOWN כתב:
די מסכים איתך.
בוא נריץ לרגע העונה הזו תסריט של העונה שעברה שלכל אורך העונה עד הפליאוף אנחנו צמודים למקום ראשון בהפרש של נניח 6 נקודות.
משמע - בפליאוף הכל יכול להיות, מי שתהיה טובה יותר ותאבד פחות נק' תיקח את האליפות, חד משמעית.
פה אנחנו צריכים להפיק את הלקח משנה שעברה. שזה אומר להגיע עם סגל בריא בטח מבחינה בריאותית ומבחינת 'סגל בריא' שכולם שיחקו במהלך העונה וקיבלו דק' משחק, ובעלי כושר משחק ובלי התמרמרויות מיותרות. כולם למען המטרה.
לכן אלישע צריך לדעת לחלק את הכוחות בין השחקנים כך שיהיה סגל בריא.
להמשיך באותה מתכונת ממשחק למשחק ולתת 110% במלחמה ונחישות, מי שמפנטז על כדורגל יפה אני חושב שגם השנה נראה את זה פחות, אבל יותר משנה שעברה מהסיבה הפשוטה שהשנה יש אמצע ויש את מליקסון. אבל אין לי בעיה להגיע ב"כדורגל מכוער" / "כדורגל של מצבים נייחים" לפליאוף בהפרש נק' זניח מהמקום הראשון.
הבעיה שאלישע מקובע...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!