כוחו של וסרמיל.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dor69

Re: כוחו של וסרמיל.

שליחה על ידי dor69 »

RedHell כתב:גיל אמנם אליפות לא זכיתי לראות אך את האמרה השגורה בפיו של כל פרשן סוג ז' בן 50 ומעלה גם אני מכיר.

מה שהיה טוב לאז לא טוב להיום.
אתה מדבר על ביתיות? תיהיה בטוח ש8 אלף צופים בבית החדש ייתנו תחושה ביתית גדולה בעשרות מונים ביחס למה שוסרמיל לא נותן.
תדע לך שזה לא כמו שאנחנו מציירים. ביום שני יצאתי עם הרגשה שהיינו חלשים מבחינת העידוד השוטף ובוקר אחרי חבר אוהד מכבי שישב מעל הגוש של הפנאטיקס והוא אומר עידוד מפחיד למרות שאני עדיין עומד על זה שלא. מה שרואים מכאן לא רואים משם

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

דר אדום בנשמה כתב:חוץ מההתקפה מכבי לא עולה עלינו עם הסגל שיש לנו השנה ואם היינו מביאים את אלירן עטר אני חותם לכם שהיה לנו סגל שלא נופל משלהם..
תגיד המשפט הזה נעול לך בהעתק ובכל טופיק אתה פשוט עושה הדבק?!
מה נסגר אתכם?
אתם מד רים פה על מאמן מיושן ומקובע ומשווים את החוליות שמרכיבות את ה-11 כאילו שזה כל מה שנכנס לנוסחה של איך תיראה הקבוצה.
בוא נעשה סדר פעם אחת ולתמיד -
משחק ההגנה תלוי לא רק בארבעת שחקני ההגנה, אלא בכל הקבוצה. אם החלוצים לא יעשו לחץ במקום הנכון, אם קשרי הצד לא יעזרו למגנים, אז רביעיית ההגנה לט תעמוד בעומס. אי אפשר להשוות את קרלוס ושות' לסוארז ושות' ולקבוע לממ יש הגנה יותר טובה.
כנ"ל במשחק ההתקפה, השיטה, כושר גופני, כושר משחק, מומנטום, ביטחון ודברים נוספים.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אין מה להשוות רבותיי.
100 מיליון לעולם לא יהיו שווים ל40 וזה יודע כל ילד בן 10.
הסגל שלהם עמוק יותר,טוב יותר, והמעטפת שלהם היא נקודת החוזק שלהם.
אבל יחד עם זאת זה מה נקרא " עלייה וקוץ בה".
אני לא כזה בטוח שהם הולכיפ לנצח את חיפה.
ולא כי אני כזה מחזיק מחיפה, אלה מהמאמן שלהם שהוא אדם מוכשר מאוד ואני מאמין שיביא אותם מוכנים.
כמו שאמרתי לפני המשחק אם מכבי לוקחים 6 נקודות הליגה סגורה.
הפעם אם הם לא מנצחים, זה יגרום לאיזושהי פאניקה אצל הצהבת, לכן היתרון היחיד שיש לנו כרגע עליהם הוא הפסיכולוגי ותו לא.

שלח תגובה