נציגנו בנבחרות
Re: נציגנו בנבחרות
בוזגלו היה חייב להכנס מחליף.
דאבור וחמד בוודאי שהם לפני שכטר ברוטציה.. הוא מחובר לשכטר כמו אינפוזיה
דאבור וחמד בוודאי שהם לפני שכטר ברוטציה.. הוא מחובר לשכטר כמו אינפוזיה
לגבי ברדה- אין ספק שבגילו ובכושרו, למרות המשחק החלומי מול מכבי, יש לנבחרת ארסנל חלוצים טובים ממנו. בדיוק בגלל זה המלצתי שיפרוש. מקצועית, אין לו יותר מידי מה לתרום ואם המטרה בזימון שלו היא חברתית גרידא, אז שישאר בבית עם המשפחה.
לגבי בוזגלו- הוא לא אופציה ראשונה אם אני מאמן הנבחרת, אבל בהחלט מחליף ראוי. ואם אתה מחליף ראוי, אז מגיעות לך 20 דקות בשני משחקים מול יריבות נחותות, כי מול בלגיה ובוסניה הוא לא עתיד לראות דשא. על חשבון מי? שכטר למשל.
לגבי בוזגלו- הוא לא אופציה ראשונה אם אני מאמן הנבחרת, אבל בהחלט מחליף ראוי. ואם אתה מחליף ראוי, אז מגיעות לך 20 דקות בשני משחקים מול יריבות נחותות, כי מול בלגיה ובוסניה הוא לא עתיד לראות דשא. על חשבון מי? שכטר למשל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
כפרה עליהם - העיקר לא נפצעו במגרש אבן הזה באנדורה.Totti כתב:לגבי ברדה- אין ספק שבגילו ובכושרו, למרות המשחק החלומי מול מכבי, יש לנבחרת ארסנל חלוצים טובים ממנו. בדיוק בגלל זה המלצתי שיפרוש. מקצועית, אין לו יותר מידי מה לתרום ואם המטרה בזימון שלו היא חברתית גרידא, אז שישאר בבית עם המשפחה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מילא ברדה אם כי חסר לנבחרת מנהיג על המגרש וברדה היחידי שעונה לתואר הזה, אבל מילא ברדה, למה לעזאזל בוזגלו לא שיחק, ואל תגידו לי שורמוט טוב ממנו, ולגביי רפאלוב, השחקן רק חזר מפציעה, בוזגלו היה חייב לשחק במשחקים הללו, ובושה שאדון גוטמן לא רואה מעבר לשחקנים ששיחקו אצלו בהפועל תל אביב..
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
כי גוטמן רוצה ככה. בשביל זה מינו מאמן.
בוזגלו בכושר טוב יותר מורמוט בשנה האחרונה אבל מי שצריך לפתוח לדעתי זה רפאלוב בכלל.
גם בעמדת החלוץ, שכטר בעדיפות אחרונה לדעתי אחרי חמד, תמוז וברדה. אצל גוטמן הוא מחליף ראשון.
בוזגלו בכושר טוב יותר מורמוט בשנה האחרונה אבל מי שצריך לפתוח לדעתי זה רפאלוב בכלל.
גם בעמדת החלוץ, שכטר בעדיפות אחרונה לדעתי אחרי חמד, תמוז וברדה. אצל גוטמן הוא מחליף ראשון.
בוזגלו התבגר בשנים קודמות היו שומעים את דעתו בנושא...
אולי החיבור הזה עם ברדה עשה לו טוב
אולי החיבור הזה עם ברדה עשה לו טוב
עכשיו זה יחסית מובן
אם בעוד חודש מליקסון יהיה בכושר והוא לא ישחק זה כבר יהיה מוגזם..
אם בעוד חודש מליקסון יהיה בכושר והוא לא ישחק זה כבר יהיה מוגזם..
גם אני חושב שיש לבוזגלו מקום בהרכב...
אבל מאור צריך להתרכז בכדורגל ! לא בדיבורים !
"אני ינהיג את הנבחרת" ואמירות כאלו לא אומרים, בטח ובטח שיש לך בקושי 5 הופעות בנבחרת.
אני בטוח שגוטמן ראה את הראיון ולא אהב אותו.
אבל מאור צריך להתרכז בכדורגל ! לא בדיבורים !
"אני ינהיג את הנבחרת" ואמירות כאלו לא אומרים, בטח ובטח שיש לך בקושי 5 הופעות בנבחרת.
אני בטוח שגוטמן ראה את הראיון ולא אהב אותו.
סתם שאלה לחברים כאן שמצדיקים את גוטמן, במידה ומליקסון מבריא יש לו מקום ב11?
מסכים שבוזגלו היה צריך לשחק, אבל לפחות תהיו עקביים.
אי אפשר להגיד שגוטמן שומר אמונים לשחקני הפועל ת"א ובאותו משפט להזכיר את רפאלוב.
אי אפשר להגיד שגוטמן שומר אמונים לשחקני הפועל ת"א ובאותו משפט להזכיר את רפאלוב.
מה אתם מתלוננים? המגרש בגולטיים איכותי יותר מזל שהם לא נכנסו ונפצעו
גוטמן מאוד מחזיק ממליקסון(הליגיונר)
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
הובאן פותח בהרכב רומניה במשחק מול פינלנד. אין שידור מלא של המשחק בארץ.
- The red one
90 דקות להובאן (ומצב בעיטה מ22 מטר שחלף ליד הקורה) בניצחון 0-2 על פינלנד.
דקה 60 ניגריה מובילה 1-0 על סודן. אניימה בשער.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה