אלישע לוי
Re: אלישע לוי
אוהדי חיפה עכשיו חמים על סאלה..
אני מסכים עם השפויים תמיד ולא כי אני שוחר שלום, אלא בעיקר כי ראיתי כבר דבר או שניים בענף הזה.
לא שיחקנו טוב בשבת, יתרה מכך, שיחקנו רע. אבל אני מציע לכל המקטלגים למינהם לערוך דיון מעמיק על תפקידו של השחקן בהצגה, כי על הבמאי קצת נמאס לשמוע.
אלה ששיחקו בשבת רצו פחות, הגיעו זחוחים ושאננים וחטפו בראש. למאמן יש את האשמה שלו ואני ממשיך לתהות מדוע לא לזעזע כבר בדקה 30 עם חילוף.
אבל רוב רובה של האחריות היתה ותשאר של השחקנים.
מאמן יכול לצייר 200 חצים ומערכים על הלוח, אבל הכל לעג וקלס ברגע שהשחקנים שלו פשוט לא הגיעו לשחק, אלא באו למשחק
לא שיחקנו טוב בשבת, יתרה מכך, שיחקנו רע. אבל אני מציע לכל המקטלגים למינהם לערוך דיון מעמיק על תפקידו של השחקן בהצגה, כי על הבמאי קצת נמאס לשמוע.
אלה ששיחקו בשבת רצו פחות, הגיעו זחוחים ושאננים וחטפו בראש. למאמן יש את האשמה שלו ואני ממשיך לתהות מדוע לא לזעזע כבר בדקה 30 עם חילוף.
אבל רוב רובה של האחריות היתה ותשאר של השחקנים.
מאמן יכול לצייר 200 חצים ומערכים על הלוח, אבל הכל לעג וקלס ברגע שהשחקנים שלו פשוט לא הגיעו לשחק, אלא באו למשחק
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
חברים חיפה עם כל המצבים שהיא הגיעה אליהם הביאה את האדומים על עצמה. מי שמתיימר לשחק כל כך התקפי מול קבוצה עם כלים כאלה בהתקפה שיצפה לאחד מהשניים:
1. שערי חובה, ומהירים מאוד
2. עבירות חוזרות ונשנות שיובילו לצהובים/אדומים
כבר מהדקה הראשונה עם העבירה על קו ה16 והצהוב של צ׳וצ׳אליץ׳ ראיתי את האדום של חיפה מרחף באוויר, זה היה כל כל ברור.
תארו לכם מצב שחיפה הייתה מבקיעה אחד מהמצבים או שניים. מכבי עושה חילוף מהיר ומכניסה חלוץ במקום אחד משלושת שחקני הקישור, דבר שמיידית משחרר את ערן זהבי מתפקיד ה9 מדומה לתפקיד השחקן החופשי שהוא אוהב. הבלמים במקום להתרכז רק בערן (שהתנועה לעומק שלו מוגבלת בהרבה בתור 9 מדומה) צריכים להתרכז בבדש המאסיבי או בן בסט המהיר וצריכים לשים עין גם על ערן שעושה את התנועה מהקישור ושואף לסיים התקפות בקו של החלוץ. בו זמנית המגנים שלהם מתעסקים בטב״ח את מיכה וצריכים גם להישמר מהבעיטות של מיטרוביץ׳. בנוסף יש לך שתי מגנים של מכבי שמגיעים לעמדות הגבהה כשעזרא וראיו נשארים גבוה.
קחו את כל הבלבול מוח שרשמתי+העובדה שההגנה של חיפה לא מאוד מצטיינת בלשון המעטה ותקבלו מה שרשמתי קודם- גולים/אדומים שיובילו לגולים.
כבר מהדקה הראשונה עם העבירה על קו ה16 והצהוב של צ׳וצ׳אליץ׳ ראיתי את האדום של חיפה מרחף באוויר, זה היה כל כל ברור.
תארו לכם מצב שחיפה הייתה מבקיעה אחד מהמצבים או שניים. מכבי עושה חילוף מהיר ומכניסה חלוץ במקום אחד משלושת שחקני הקישור, דבר שמיידית משחרר את ערן זהבי מתפקיד ה9 מדומה לתפקיד השחקן החופשי שהוא אוהב. הבלמים במקום להתרכז רק בערן (שהתנועה לעומק שלו מוגבלת בהרבה בתור 9 מדומה) צריכים להתרכז בבדש המאסיבי או בן בסט המהיר וצריכים לשים עין גם על ערן שעושה את התנועה מהקישור ושואף לסיים התקפות בקו של החלוץ. בו זמנית המגנים שלהם מתעסקים בטב״ח את מיכה וצריכים גם להישמר מהבעיטות של מיטרוביץ׳. בנוסף יש לך שתי מגנים של מכבי שמגיעים לעמדות הגבהה כשעזרא וראיו נשארים גבוה.
קחו את כל הבלבול מוח שרשמתי+העובדה שההגנה של חיפה לא מאוד מצטיינת בלשון המעטה ותקבלו מה שרשמתי קודם- גולים/אדומים שיובילו לגולים.
בקיצור אחרי כל הyrp שרשמת כאן המסקנה שאלישע הכין את הקבוצה טוב למכבי.dor69 כתב:חברים חיפה עם כל המצבים שהיא הגיעה אליהם הביאה את האדומים על עצמה. מי שמתיימר לשחק כל כך התקפי מול קבוצה עם כלים כאלה בהתקפה שיצפה לאחד מהשניים:
האמת? צודק, וגם אמרתי את זה אז.אדום זקן כתב: בקיצור אחרי כל הyrp שרשמת כאן המסקנה שאלישע הכין את הקבוצה טוב למכבי.
לא חדש שאלישע ושיטת המשחק שלו מתאימים למשחקים כאלה שמחכים ליריב בהגנה ויוצאים למתפרצות. הבעיה היא בשאר המשחקים וחוסר היצירתיות והיכולת ליזום.
רק לדעתי חיפה עמדו והציגו משחק הגנתי טוב למרות הרכב התקפי?
הם הגבילו מאוד את ההתקפה של מכבי, רק עם דבר אחד הם לא הצליחו להתמודד- התנועה של זהבי.
פירק אותם פעם אחר פעם.
הם הגבילו מאוד את ההתקפה של מכבי, רק עם דבר אחד הם לא הצליחו להתמודד- התנועה של זהבי.
פירק אותם פעם אחר פעם.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
זה מדהים כמה במשחקים מולנו אנחנו מצליחים לעצור את זהבי אבל את שאר השחקנים של מכבי לא, ושאר הקבוצות לא מצליחות לעצור אותו...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מה שלא אכתוב כאן - במגרש רק עידוד. אנרגיה טובה.אדום זקן כתב: זה בדיוק מה שאמרתי כאן לפני חודשיים ואמרתם פה "אתה מגזים".
חברה, תורידו תטורים, אפשר, מותר ורצוי להעביר ביקורת, אבל זה עדיין מוקדם מדי.
ומי שחושב שמה שכותבים כאן לא מחלחל ליציעים חי בללה לנד.
אני מכיר את הקהל של ב"ש מצויין.
לכן צריך להרגיע לפחות עד מחזור 10.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
לא בגלל גאונות הגנתית של חיפה זה בגלל שזהבי עלה חלוץ במקום חלוץ אמיתי ושערן יעלה בקישור מה שאומר פחות שחקן. ולמרות שמכבי עלתה אנמית חיפה עשתה פרולים במקומות מסוכנים ואדום היה באוויר מההתחלהyossi כתב:רק לדעתי חיפה עמדו והציגו משחק הגנתי טוב למרות הרכב התקפי?
פירק אותם פעם אחר פעם.
מכבי חיפה פיספסה אתמול צאנס לנצח.
אני לא יודע עוד כמה פעמים הם יתפסו את מכבי ביכולת כל כך חלשה.ץלמרות האוננות המתמדת של הפרשנים ובעיקר איציק זוהר המאודדדד אובייקטיבי.
זה היה המשחק החלש ביותר שראיתי ממכבי בשנתיים האחרונות.
ואם מכבי חיפה לא פאריירים הם שמים להם לפחות 2.
אבל זו מכבי ואילו הם העוצמות שלה, בכדור אחד ארוך, התפרק המשחק של חיפה, ומול מכבי תא מי ששוגה מקבל בראש.
אני לא יודע עוד כמה פעמים הם יתפסו את מכבי ביכולת כל כך חלשה.ץלמרות האוננות המתמדת של הפרשנים ובעיקר איציק זוהר המאודדדד אובייקטיבי.
זה היה המשחק החלש ביותר שראיתי ממכבי בשנתיים האחרונות.
ואם מכבי חיפה לא פאריירים הם שמים להם לפחות 2.
אבל זו מכבי ואילו הם העוצמות שלה, בכדור אחד ארוך, התפרק המשחק של חיפה, ומול מכבי תא מי ששוגה מקבל בראש.
מה יהיה עם השופטים במשחקי עונה בבלומפילד?
מה לא היה בסדר עם השופטים?
הם לא אשמים שההגנה של מכבי חיפה מסננת ונגד כזו התקפה האופציה היחידה שלהם היא פאולים.
הם לא אשמים שההגנה של מכבי חיפה מסננת ונגד כזו התקפה האופציה היחידה שלהם היא פאולים.
משומר לא נגע בבן-חיים. בערך כמו שבן-חיים ספק פגע בראיוס... אם זה לא היה אדום, אז משומר בטח לא היה צריך לקבל.