יום שבת 17:00RedHell כתב:יש כבר יום ושעה למשחק? אבל משהו שזהו סגור וודאי.
המחזור הבא- שבת ה22.11 נגד הפועל ת"א
- The red one
Re: המחזור הבא- שבת ה22.11 נגד הפועל ת"א
העניין כאן די מסובך בגלל העובדה שבמכבי הכל סולד אאוט.
עם הפועל לא תהיה בעיה מכיוון שאת שער 5 יעבירו ל8 או 7 והאורחים יקבלו רק את 10-11.
עם מכבי המנהלת לא יכולה לעשות כלום וגם לא לחייב אותם להקצות כרטיסים לאורחת מכיוון שהכל מכור ובמידה ואכן העונש יישאר על כנו, שער 10-11 יעבור ל5, כי קודם כל הם מחוייבים לבעלי המנויים ועלולים להיות חשופים לתביעות.
אני לא רואה מצב שבמידה והמשחק יתקיים בבלומפילד נקבל כרטיסים, אלה אם כן יעברו לאיצטדיון אחר.
אבל... ברור לכולם שהעונש ישתנה.
עם הפועל לא תהיה בעיה מכיוון שאת שער 5 יעבירו ל8 או 7 והאורחים יקבלו רק את 10-11.
עם מכבי המנהלת לא יכולה לעשות כלום וגם לא לחייב אותם להקצות כרטיסים לאורחת מכיוון שהכל מכור ובמידה ואכן העונש יישאר על כנו, שער 10-11 יעבור ל5, כי קודם כל הם מחוייבים לבעלי המנויים ועלולים להיות חשופים לתביעות.
אני לא רואה מצב שבמידה והמשחק יתקיים בבלומפילד נקבל כרטיסים, אלה אם כן יעברו לאיצטדיון אחר.
צודק, זה ככהdardasmiley כתב:
הם לא יתנו לך 900, כי אם בכל מקרה נותנים לך יציע אז יש להם אינטרס שתמלא אותו, זה עוד כסף מכרטיסים.
וגם, אני חושב שהמינימום שנותנים לאורחת זה על פי כמה מאושר באצטדיון על פי המשטרה, בלי להתחשב בעונשים וכאלה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא הבנת משהו גם שערים 10-11 יהיו מושבתים לשתי הקבוצות בנוסף ל4-5...אדום זקן כתב:העניין כאן די מסובך בגלל העובדה שבמכבי הכל סולד אאוט.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אין דבר כזה, הם חייבים לקבוצת החוץ מינימום של 10% מסך המושבים באיצטדיוןאדום זקן כתב:העניין כאן די מסובך בגלל העובדה שבמכבי הכל סולד אאוט.
כמו שזה נראה כרגע, ואם העונש לא יבוטל, עדיף לשתי הקבוצות לארח בנתניה או במושבה
אחרת הם גם יפסידו הרבה כסף וגם יהיו בבעיה מול המנויים שלהם
אחרת הם גם יפסידו הרבה כסף וגם יהיו בבעיה מול המנויים שלהם
טוב, אחרי פסטיבל הנבחרת ולאחר שהמגן השמאלי שלנו ראה אמש 13 דקות נוספות במדים הלאומיים, דווקא כאשר הוא בכושר ירוד יחסית, אפשר לחזור לליגה ולהביא 3 נקודות בשבת מול הפועל ורמוט תל אביב.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
גם גוזלן שחקן טוב אבל בהחלט אפשר לקרוא להם הפועל ורמוט ת"א.
להדביק עליו את הובאן - ולנצח !
להדביק עליו את הובאן - ולנצח !
הפועל ת״א- מועדון עם עבר גדול אפס הווה ובלי רוכש נראה לעין
לא סופר אותם
לא סופר אותם
חחחחחחחחחחחחחחחns75 כתב:הפועל ת״א- מועדון עם עבר גדול אפס הווה ובלי רוכש נראה לעין
לא סופר אותם
חחח הצחקתns75 כתב:הפועל ת״א- מועדון עם עבר גדול אפס הווה ובלי רוכש נראה לעין
לא סופר אותם
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
האף שלכם בשמיים
תבואו צנועים (ואני לא אומר קטנים)תעשו תעבודה ולכו אחרי זה לחגוג
עונה אחת טובה וכמה מחזורים טובים שיגעו פה את כולם ...
נגד עכו לא עשינו כלום להזכירכם ...
לעיניין משחק נגד קבוצה לא גדולה כמו פעם אבל אחרי הדרבי אי אפשר לדעת איך הם יבואו ....
מעניין מה יהיה עם הכרטיסים !?
תבואו צנועים (ואני לא אומר קטנים)תעשו תעבודה ולכו אחרי זה לחגוג
עונה אחת טובה וכמה מחזורים טובים שיגעו פה את כולם ...
נגד עכו לא עשינו כלום להזכירכם ...
לעיניין משחק נגד קבוצה לא גדולה כמו פעם אבל אחרי הדרבי אי אפשר לדעת איך הם יבואו ....
מעניין מה יהיה עם הכרטיסים !?
מה מצב הפצועים? מי כשיר ומי לא למשחק?
עד כמה שאני יודע, גבאי בטוח לא כשיר ויתכן שגם פאיו
מה לגבי השאר?
עד כמה שאני יודע, גבאי בטוח לא כשיר ויתכן שגם פאיו
מה לגבי השאר?
פאיוביץ וגורדנה יהיו כשירים ,דובב יעדר חודש וחצי.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מעולה אם פאיוביץ' וגורדנה יחזירו אם כי מול הפועל תל אביב לדעתי כדאיי לתת להם מנוחה ולשחק עם אסקלינג כאשר שניהם יהיו על הספסל.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!