ה. ת"א - ה. ב"ש | עדכונים חיים
- המשוגע האדום
Re: ה. ת"א - ה. ב"ש | עדכונים חיים
השופט הכי אפס שקיים
חמש דקות לפני היה חייב לשלוף צהוב שני לבלם של הפועל
צהוב על כל עבירה לשחקנים שלנו
הפנדל ההזוי הזה,ביזיון
חמש דקות לפני היה חייב לשלוף צהוב שני לבלם של הפועל
צהוב על כל עבירה לשחקנים שלנו
הפנדל ההזוי הזה,ביזיון
- The red one
לא נכון אחי. לפי החוקה בנגיעות יד מה שקובע הוא מיקום הנגיעה של הכדור ביד ולא הרגליים של השחקן.maor20094 כתב:
שטויות במיץ, היד הייתה על הקו, מסתכלים על 2 הרגליים ,קו אווירי שמה קו אווירי, לא הגיע פנדל .
שכחתם, אבל לאיקינדה היה צהוב, הוא ביצע 2 עבירות, כשאחת הייתה על אבולאבן = צהוב בדוק .
איפה אדום ?
ולשחקנים, שום דבר לא יזיז לי לא שופט לא כלום, שיחקתם לא טוב וביישתם 3500 אוהדים בחזרה לב"ש ..
^ ושוב אני יגיד, אולי, אבל היד לא הייתה בתוך, אפשר היה לראות שהוא ניסה להימנע מהיד, שופט שמחפש תפנדל ישרוק, וכמובן שאיגוד השופטים יבוא ויגיד היה פנדל .
חבורה של ליצנים .
איפה אדום ?
ולשחקנים, שום דבר לא יזיז לי לא שופט לא כלום, שיחקתם לא טוב וביישתם 3500 אוהדים בחזרה לב"ש ..
^ ושוב אני יגיד, אולי, אבל היד לא הייתה בתוך, אפשר היה לראות שהוא ניסה להימנע מהיד, שופט שמחפש תפנדל ישרוק, וכמובן שאיגוד השופטים יבוא ויגיד היה פנדל .
חבורה של ליצנים .

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מיקום? היד הייתה על הקו איזה מיקום לעזאזל? מה שקובע זה מיקום השחקן!אדום בלב בנשמהההה כתב: לא נכון אחי. לפי החוקה בנגיעות יד מה שקובע הוא מיקום הנגיעה של הכדור ביד ולא הרגליים של השחקן.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
גבר! קו אווירי, עילי, או תחתי, הנגיעה לא הייתה ברחבה.אדום בלב בנשמהההה כתב: לא נכון אחי. לפי החוקה בנגיעות יד מה שקובע הוא מיקום הנגיעה של הכדור ביד ולא הרגליים של השחקן.
- דר אדום בנשמה
לאיקנדה היה כבר צהוב על עבירה שעשה על ברדה..maor20094 כתב:שכחתם, אבל לאיקינדה היה צהוב, הוא ביצע 2 עבירות, כשאחת הייתה על אבולאבן = צהוב בדוק .
איפה אדום ?
חבורה של ליצנים .
בידיוק, ולאחר מכן הוא ביצע עבירה והשופט לא שרק, לאחר מכן שוב על אבולאבן עבירה ברורה ששווה צהוב.דר אדום בנשמה כתב:לאיקנדה היה כבר צהוב על עבירה שעשה על ברדה..

מזל שיש ק"ש-מכבי השבוע, עכשיו אני בעד מכבי, לפחות שהפער יהיה 3 ולא 5.
תקשיבו למה שנמני הרגע אמר.. צודק בכל מילה. אין השופטים יכולים להוציא לך את החשק לגמרי מהכדורגל. והורג אותי עוד יותר שעכשיו אנשים אומרים שאין לנו זכות לבכות בגלל כל הפנדלים שקיבלנו השנה, כמה חבל שכל הפנדלים למעט ההוא נגד פ"ת היו מוצדקים..
תקשיבו למה שנמני הרגע אמר.. צודק בכל מילה. אין השופטים יכולים להוציא לך את החשק לגמרי מהכדורגל. והורג אותי עוד יותר שעכשיו אנשים אומרים שאין לנו זכות לבכות בגלל כל הפנדלים שקיבלנו השנה, כמה חבל שכל הפנדלים למעט ההוא נגד פ"ת היו מוצדקים..
הבדיחה פה היא שאלישע חושב ששיחקנו טוב היום,
הגיע הזמן שהקהל ירים את קולו ויראה לאלישע שאנחנו לא מפגרים, שאי אפשר לעשות אותנו באצבע .
הגיע הזמן שהקהל ירים את קולו ויראה לאלישע שאנחנו לא מפגרים, שאי אפשר לעשות אותנו באצבע .

משחק חלש מאוד מאוד שלנו , אבל זה לא סותר את העובדה שאלי חכמון פשוט שרף אותנו המשחק הזה , שופט ביזיון כלב מסריח , טפו.
פנדל שלא היה , לא הוסיף מספיק דקות , אדום שלא נשלף לאיקנדה , עבירה על בוזגלו ברחבה במחצית הראשונה , ועוד ועוד .. ביזיון
פנדל שלא היה , לא הוסיף מספיק דקות , אדום שלא נשלף לאיקנדה , עבירה על בוזגלו ברחבה במחצית הראשונה , ועוד ועוד .. ביזיון
- דר אדום בנשמה
חשבתי ששאלת על מה היה צריך להוציא לו אדום, צודק שופט מסריח!maor20094 כתב:
בידיוק, ולאחר מכן הוא ביצע עבירה והשופט לא שרק, לאחר מכן שוב על אבולאבן עבירה ברורה ששווה צהוב.
סיכוי טוב שזה היה על הקו. ועל הקו נחשב לפנדל. יותר פנדל ממה שקיבלנו מול פ״ת זה בטוח.אדום זקן כתב: גבר! קו אווירי, עילי, או תחתי, הנגיעה לא הייתה ברחבה.
אבל בואו לא נגרר לשם. יש המון בעיות ודברים אחרים לדבר עליהם מאשר חכמון שיום פרישתו תהיה יום חג לאוהדים בארץ.
ומה אתה בדיוק מציע?maor20094 כתב:הבדיחה פה היא שאלישע חושב ששיחקנו טוב היום,
לעמוד על הגדרות משחק הבא?
מה שהפסד אחד יכול לעשות לכם אייייי.
לא, ואני גם נגד בוז כמו שהיה בסוף המחצית, האוהדים ימצאו את הדרך בלי אלימות מילולית תאמין לי .אדום זקן כתב: ומה אתה בדיוק מציע?
לעמוד על הגדרות משחק הבא?
מה שהפסד אחד יכול לעשות לכם אייייי.

המשחק נגד ק"ש בשלישי הוא המשחק הכי חשוב של הסיבוב. חובה, חובה לנצח. (כמובן שיש את נתניה לפני זה)