הפינה הפסימית למחזור 9
Re: הפינה הפסימית למחזור 9
לא נגיע רחוק אם אחרי כל פגרה ניראה ככה! פשוט מקומם!
היום ראינו שהסגל לא עמוק ולא מאוזן - פיוביץ פצוע אז מורידים את הובאן אחורה ואז הקישור לא קיים.(מי אמר בלם שלישי?)
גבאי וארבייטמן פצועים אז אין חלוץ
לגבי שאר העמדות אלישע כבר ידאג לייאש את המחליפים(נאסר,מלול)
ברדה חלש מאוד היום ואני לא מצפה ממנו לשלושער כל משחק, אבל כן למנהיגות שחסרה היום וגם שיעיר את השחקנים אחרי פגרה כי אין אחר שיעשה את זה במקומו
מליקסון לא איתנו עדיין
אג׳דה- ג׳ט לג. אני מקווה שהמוקדמות נגמרו והוא לא יטוס יותר
הובאן- לא מבחינה מקצועית הוא בפסימי, אלא בגלל חוסר הרצון להיות בלם כדי לא לאבד את המקום שלו בנבחרת.
זה פוגע במשחק
היום ראינו שהסגל לא עמוק ולא מאוזן - פיוביץ פצוע אז מורידים את הובאן אחורה ואז הקישור לא קיים.(מי אמר בלם שלישי?)
גבאי וארבייטמן פצועים אז אין חלוץ
לגבי שאר העמדות אלישע כבר ידאג לייאש את המחליפים(נאסר,מלול)
ברדה חלש מאוד היום ואני לא מצפה ממנו לשלושער כל משחק, אבל כן למנהיגות שחסרה היום וגם שיעיר את השחקנים אחרי פגרה כי אין אחר שיעשה את זה במקומו
מליקסון לא איתנו עדיין
אג׳דה- ג׳ט לג. אני מקווה שהמוקדמות נגמרו והוא לא יטוס יותר
הובאן- לא מבחינה מקצועית הוא בפסימי, אלא בגלל חוסר הרצון להיות בלם כדי לא לאבד את המקום שלו בנבחרת.
זה פוגע במשחק
אני מסכים איתך ולו בגלל שאנחנו במחזור ה9 וכן היה מצופה לראות שינוי גדול יותר בהיבט הטקטי.dor69 כתב: אתה מנתח את זה לא נכון אחי. הפועל כאינדווידואלים נחותה מאיתנו בהרבה אבל כקבוצה משאירה לנו אבק, אין לנו קבוצה באף פרמטר. אין משחק לחץ, אין סגנון מסויים, אין רוטציות מכוונות, אין התאמות של מצ׳אפים, אין התייחסות ליריבה, אין יצירתיות כדי להתגבר על חולשות ועוד ועוד ועוד
לא משנה איך תהפכו את זה,הקבוצה לא מאומנת,עם סגל כזה מוכשר הדברים אמורים להראות אחרת.
אני מאמין באמת ובתמים, שרק אלישע יכול להרים אותם ליכולת יותר טובה מזו.
עדיין זה בטח לא מאוחר,ועדיין אנחנו מקום שלישי במרחק נגיעה מראשון,אפילו תיקו היום הייתה תוצאה לא רעה שמשאירה את הפועל ת"א מאחור.
אלישע צריך לשבת עם עצמו ולעשות חושבים איך מוציאים יכולת טובה יותר עם הסגל שיש לו.
חשוב מאוד שהמשחק הזה לא יוריד מוראלית את השחקנים ואת האוהדים.
הפצועים יחזרו ואולי נתחיל להראות קצת יותר טוב.
עדיין זה בטח לא מאוחר,ועדיין אנחנו מקום שלישי במרחק נגיעה מראשון,אפילו תיקו היום הייתה תוצאה לא רעה שמשאירה את הפועל ת"א מאחור.
אלישע צריך לשבת עם עצמו ולעשות חושבים איך מוציאים יכולת טובה יותר עם הסגל שיש לו.
השוער התיש הגינגי שלהם הרג את המומנטום. פשוט הרג. אם הזבל הזה לא נשכב ל-6 דקות (שלא התווספו בסוף)...הם מקבלים את השלישי לפני שהם מרימים את הראש
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
בראיון שהוא ערך עם זיו אברג׳יל הוא אמר שבנסיעות הארוכות לב״ש הוא חושב על מערכים ותרגילים ,בשנתיים וחצי הוא הספיק לעשות כל כך הרבה קילומטראז׳ והדרך היא אותה דרך,החילופים הם אותם חילופים והתרגילים (לא קיימים) הם אותם תרגילים.אדום זקן כתב:אני מאמין באמת ובתמים, שרק אלישע יכול להרים אותם ליכולת יותר טובה מזו.
אל תצפה ממנו ליותר מידי כי ״הפקת לקחים״-לא בלקסיקון שלו
מעניין אותי על סמך מה אתה מסיק שאלישע הוא היחידי שיכולאדום זקן כתב:אני מאמין באמת ובתמים, שרק אלישע יכול להרים אותם ליכולת יותר טובה מזו.
מסכים עם כולם שאנחנו לא נראים טוב. לא יודע מה ההגדרה המדוייקת, לא מאומנים, לא רעבים, לא מהירים, תבחרו אתם. מה שבטוח שכשמשחקים כל כך לאט לא יקרו לנו דברים טובים. יכול להיות שהאיטיות נובעת מכושר גופני לקוי, יכול להיות שזה נובע מחיבור לא מספיק טוב. מה שבטוח אם נמשיך לשחק כל משחק עם 3 שחקנים חסרים בהרכב. אנחנו אשכרה הקבוצה היחידה שחוזרת מפגרה עם יותר פצועים ממה שהיו לה לפני הפגרה
אותי יותר מעניין איזה אלטרנטיבה מציעים כל מקטרגי אלישע.
אסי דומבbs war כתב:אותי יותר מעניין איזה אלטרנטיבה מציעים כל מקטרגי אלישע.
אין פה רצינות בגרוש
אלישע נכשל היום במשחק
ולא הלך
אבל וואלה לא הגיע עדיין בכל זאת למרות כל הדברים הללו לנו להפסיד
וזה מראה על שינוי מקבוצה קטנה לגדולה
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
בקצב הזה? כל אלטרנטיבהbs war כתב:אותי יותר מעניין איזה אלטרנטיבה מציעים כל מקטרגי אלישע.
על סמך זה שזה יהיה ממש מעשה מטומטם להחליף אותו עכשיו.dor69 כתב: מעניין אותי על סמך מה אתה מסיק שאלישע הוא היחידי שיכול
על סמך זה שאין מישהו טוב ממנו בחוץ.
על סמך זה שגם אם יעשו את המעשה הדבילי ויפטרו אותו, כל מאמן שיגיע ייקח לו זמן עד שינחיל את השיטה שלו.ועל סמך זה שהוא מאמן עם קבלות ולא כמו שרובכם חושבים שהגיע מההרים.אמרתי כבר בעבר שאלישע ייבחן עפ"י זה שאם יביא תואר או לאו, ובמידה ולא אין שום מאמן ישראלי שיכול להיכנס לנעליו ועשו לי טובה רק בלי שתגידו לי רוני לוי וגיא לוזון.
כי הראשון חושב שהמציא את הכדורגל וכבר 10 שנים לא עושה כלום, והשני לא יחזור לארץ.
עד אז מספיק עם האשליה שהוא יתחלף מחר בבוקר, זה כרגע המאמן, ואחריו אנחנו צריכים ללכת, עד סוף העונה.
אסי דומב???shovalb9 כתב:
אסי דומב
אין פה רצינות בגרוש
אלישע נכשל היום במשחק
ולא הלך
אסי דומב???
אסייי דומבבבב???
הבן אדם לא יודע לדבר עיברית.
פה כבר התייאשתי..
לא אמרתי לפטר אותו מחר בבוקר אבל פיתרונות חייב למצוא.אדום זקן כתב: על סמך זה שזה יהיה ממש מעשה מטומטם להחליף אותו עכשיו.
על סמך זה שאין מישהו טוב ממנו בחוץ.
על סמך זה שגם אם יעשו את המעשה הדבילי ויפטרו אותו, כל מאמן שיגיע ייקח לו זמן עד שינחיל את השיטה שלו.ועל סמך זה שהוא מאמן עם קבלות ולא כמו שרובכם חושבים שהגיע מההרים.אמרתי כבר בעבר שאלישע ייבחן עפ"י זה שאם יביא תואר או לאו, ובמידה ולא אין שום מאמן ישראלי שיכול להיכנס לנעליו ועשו לי טובה רק בלי שתגידו לי רוני לוי וגיא לוזון.
כי הראשון חושב שהמציא את הכדורגל וכבר 10 שנים לא עושה כלום, והשני לא יחזור לארץ.
עד אז מספיק עם האשליה שהוא יתחלף מחר בבוקר, זה כרגע המאמן, ואחריו אנחנו צריכים ללכת, עד סוף העונה.
יש פה מאמנים שיכולים אבל אסי דומב? נסחפתshovalb9 כתב:
אסי דומב
אין פה רצינות בגרוש
אלישע נכשל היום במשחק
ולא הלך