הפועל ב"ש - מכבי נתניה, שבת, 17:00.
Re: הפועל ב"ש - מכבי נתניה, שבת, 17:00.
מקווה שננצח.
אבל נתניה קבוצה מאוד מאורגנת שיודעת להניע כדור. אם ננצח, זה יהיה אחרי דקות רבות של סבל עם איזה בליץ מסויים. אבל אני לא אופתע מכל תוצאה אחרת.
אבל נתניה קבוצה מאוד מאורגנת שיודעת להניע כדור. אם ננצח, זה יהיה אחרי דקות רבות של סבל עם איזה בליץ מסויים. אבל אני לא אופתע מכל תוצאה אחרת.
- The red one
אצה בטוח שהחוק אומר מה שבא קודם - או 10 ימים או 2 משחקים אחריי ?dor69 כתב: כי החוקה אומרת שהשחקן שמקבל צהוב לא יורחק למשחק הבא אחריו אלא ל2 משחקים אחרי. קיים מצב שבו הוא יורחק למשחק הבא רק אם יש 10 ימים או יותר בין המשחק שבו השחקן מוצהב לבא אחריו.
בסיטואציה שלנו המשחק הבא אחרי נתניה הוא בקריית שמונה כעבור 3 ימים והבא אחריו נגד הפועל חיפה בשבת
לפי מיטב זכרוני זה אחד מהפרמטרים האלה ..
כןאדום בלב בנשמהההה כתב: אצה בטוח שהחוק אומר מה שבא קודם - או 10 ימים או 2 משחקים אחריי ?
לפי מיטב זכרוני זה אחד מהפרמטרים האלה ..
מהמשחקים שלהם שראיתי (בית"ר, מכבי, הפועל) הם דווקא קבוצה שזורקת כדורים קדימה ומקווה שקאיודה והמהירות שלו יצליחו לעשות עם זה משהו. צריך לנטרל אותו ולקוות שערן לוי ישחק כקשר אחורי כמו שהוא משחק בזמן האחרון, כי אחרת אג'ידה יצלם כמה בומבות שלו לרשת..zivmay כתב:מקווה שננצח.
אגב, מתי המשחק בק״ש?
יום שלישיdor69 כתב:אגב, מתי המשחק בק״ש?
הבא??? איזה עצבים יש לי מבחן בשעה 6 בערב נחנקנו כבר ממחזורי אמצע שבוע בסוף העולםאדום זקן כתב: יום שלישי
גם לי יש מבחן באותו יום בצהרייםRedHell כתב:
הבא??? איזה עצבים יש לי מבחן בשעה 6 בערב נחנקנו כבר ממחזורי אמצע שבוע בסוף העולם

אני לומד מ 17:15-22:00
אפילו בטלויזיה לא יכול לראות
אפילו בטלויזיה לא יכול לראות
אני קורא פה תגובות ולא מבין איך כל דבר שההנהלה שלנו עושה הופך לדבר שלילי ??
מורדים מחיר לשערים 3 ו7 הנוראיים רק כדי שאנחנו נוכל לשלם 50 שקל בנתניה למרות שהם רשאים לגבות 80 ואנשים טוענים שזה מבזה.
יכלו להשאיר את כל האצטדיון 80 שקל ואז היינו משלמים יתר גם בבית וגם בחוץ.
מורדים מחיר לשערים 3 ו7 הנוראיים רק כדי שאנחנו נוכל לשלם 50 שקל בנתניה למרות שהם רשאים לגבות 80 ואנשים טוענים שזה מבזה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- dardasmiley
מבזה זה שההנהלה שלנו מאפשרת מצב בו האוהדים של נתניה ישלמו פחות מהאוהדים שלנו בבית שלנו. אם מורידים לאורחים קודם מורידים למארחים. לא רוצים להוזיל לנו? בטח ובטח ובטח שאל תוזילו להם!!גדי כתב:אני קורא פה תגובות ולא מבין איך כל דבר שההנהלה שלנו עושה הופך לדבר שלילי ??
ההנהלה שלנו מעולה ובאמת משתדלת, אבל מדי פעם מתפלקת להם יציאה כזו שמראה שהם לא סופרים אותנו. . .
נגד הפועל ת'א שילמנו 50/100 מחיר נקוב אף אחד מהם לא אמר כלום, פתאום מוזילים לאוהדי היריבה???
חוץ מלתקוף כל היום לכל הכיוונים יש עוד משהו שאתה יודע לעשות???dardasmiley כתב:
מבזה זה שההנהלה שלנו מאפשרת מצב בו האוהדים של נתניה ישלמו פחות מהאוהדים שלנו בבית שלנו. אם מורידים לאורחים קודם מורידים למארחים. לא רוצים להוזיל לנו? בטח ובטח ובטח שאל תוזילו להם!!
ההנהלה שלנו מעולה ובאמת משתדלת, אבל מדי פעם מתפלקת להם יציאה כזו שמראה שהם לא סופרים אותנו. . .
נגד הפועל ת'א שילמנו 50/100 מחיר נקוב אף אחד מהם לא אמר כלום, פתאום מוזילים לאוהדי היריבה???
על מה אתה מתלונן? שער 7= לשער 3 המחירים לא יכולים להיות שונים ועל כן ההנהלה עשתה מהלך שבא נטו למען אוהדי הקבוצה, גם יש להם אפשרות לשבת ביציע 9 ששנים אתם בוכים עליו, גם אוהדי נתניה ייתקעו ביציע מאחוריי השער, גם כשאתה תלך לשם בוודאות לא תשלם יותר מ50 שקלים מה רע בכל הסיפור?
ששאר השערים 80 שקל? אבל זה ככה מתחילת שנה גם למנויים על מה לכל הרוחות אתם בוכים?? על מה?!?!
אנשים אתם אוכלים תראש עם הקטע של המחירים והשערים, יש לכם את זה ביותר דפני ליף?
מה קורה עם הסגל למשחק, האם כולם חוץ מדובב כשירים? רות.
מה קורה עם הסגל למשחק, האם כולם חוץ מדובב כשירים? רות.
ארבייטמן ופאיוביץ' בספק. נקווה לטוב.
פאיוביץ כאן שנה לחצי ל-2/3 מהמשחקים הוא היה בספק.שמעון א כתב:ארבייטמן ופאיוביץ' בספק. נקווה לטוב.
חשבתי שהסרבים אוכלים רעפים על הבוקר
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]