הפינה הפסימית למחזור 12

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גדי

Re: הפינה הפסימית למחזור 12

שליחה על ידי גדי »

אביאל כתב:בין אם אני מסכים או לא מסכים עם הנאמר - בנאדם מביע את דעתו, אתם לא חייבים להסכים איתו - אבל חייבים להפסיק לרדת לחיים שלו.
שבוע טוב.
מסכים. חבל כי זה פורום נהדר.
כמובן שמליקסון לא היה נורא ואיום והוא תרם הרבה מאוד אבל לאופטימי זה שלקבוצה יש עוד פוטנציאל להשתפר כי מליקסון עדיין לא בשיא שלו - יש לנו סבלנות עד אין קץ עבורו כי הקבוצה הזו בנויה על אהבה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

גדי כתב:
מסכים. חבל כי זה פורום נהדר.
כמובן שמליקסון לא היה נורא ואיום והוא תרם הרבה מאוד אבל לאופטימי זה שלקבוצה יש עוד פוטנציאל להשתפר כי מליקסון עדיין לא בשיא שלו - יש לנו סבלנות עד אין קץ עבורו כי הקבוצה הזו בנויה על אהבה.
גדי אתה אחד מהאנשים החביבים עליי בפורום, ולא כתבתי שמליקסון היה נורא ואיום אלא שהוא יכול הרבה יותר ושפשטות זה שם המשחק, וכתבתי שנורא ואיום שקבוצה כמו הפועל חיפה מגיעים לכל כך הרבה מצבים נגנדנו, אם היה מדובר במכבי תל אביב או בקריית שמונה המצב היה גרוע מאוד, לכן צריכים לשפר את משחק הלחץ ולא לתת ליריבה להכנס בכזו קלות לרחבה זה הכל, אני ממש לא חושב שהמשחק היה גרוע, אלא שאספקטים בו לא היו מספיק טובים ואם נשפר את האספקטים הללו אנחנו נהיה קבוצה מושלמת ביחס לרמה של הליגה...

וכמובן ששוב לגביי מליקסון אני חושב שהוא יכול יותר ובגלל זה אני שמתי אותו בפינה הפסימית...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

הגנתית די ניצלנו משער או שניים לחובתינו.
ובחלק מהמשחק הבאנו להם יותר מדי חופש.
אבל צריך להפסיק לפתוח בגלל זה פינה פסימית. כי ככה הקבוצה מתורגלת וזה לא יילך וישתפר.
לפחות אנחנו כובשים הרבה יותר בינתיים.
לשים את מליקסון בפסימי זה באמת טימטום. רק על ההשקעה ועל הקילומטרז שהוא עושה כל משחק הוא צריך לקבל צלש.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

אני באמת לא מבין את הטענות האלו שהגיעו מולנו למצבים, חשבתם שכל משחק לא יצליחו להגיע מולנו למצב אחד?
גם מול מכבי ת"א מגיעים למצבים וגם מול הקבוצות הגדולות באירופה מגיעים למצבים, אנחנו לא משחקים מול קונוסים
החוכמה זה למזער את המצבים האלו, ובמצבים שמגיעים כבר אז לא לספוג, ואת זה הקבוצה עושה שני במשחקים האחרונים בצורה טובה מאוד

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

zivmay כתב:הגנתית די ניצלנו משער או שניים לחובתינו.
ובחלק מהמשחק הבאנו להם יותר מדי חופש.
אבל צריך להפסיק לפתוח בגלל זה פינה פסימית. כי ככה הקבוצה מתורגלת וזה לא יילך וישתפר.
לפחות אנחנו כובשים הרבה יותר בינתיים.
לשים את מליקסון בפסימי זה באמת טימטום. רק על ההשקעה ועל הקילומטרז שהוא עושה כל משחק הוא צריך לקבל צלש.
כל שבוע אתה שובר שיא אחר.
מה רצית? שלא יגיעו למצבים בכלל?

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

כמה מצבים של 200 אחוז מול קבוצות כמו הפועל חיפה אולי לא יסתיימו בשער. אבל אם תגיע באותה אינטנסיביות הגנתית מול קבוצות צמרת. זה לא יסתיים בטוב. כמו במחצית השנייה בקריית שמונה שכמעט הפסדת את המשחק או הפועל תל אביב "המאיימת" שהייתה בדרך להביס אותנו.
אז אם נראה לך שתשחק אותו דבר מול מגבי ויהיה בסדר אז אתה חי במאדים.
אבל כפי שאמרתי, השלמתי עם זה שהעמידה הגנתית היא לא הצד החזק שלנו והמשכתי הלאה. אני מקווה שגם אתה .

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

zivmay כתב:כמה מצבים של 200 אחוז מול קבוצות כמו הפועל חיפה אולי לא יסתיימו בשער. אבל אם תגיע באותה אינטנסיביות הגנתית מול קבוצות צמרת. זה לא יסתיים בטוב. כמו במחצית השנייה בקריית שמונה שכמעט הפסדת את המשחק או הפועל תל אביב "המאיימת" שהייתה בדרך להביס אותנו.
אבל כפי שאמרתי, השלמתי עם זה שהעמידה הגנתית היא לא הצד החזק שלנו והמשכתי הלאה. אני מקווה שגם אתה .

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

zivmay כתב:כמה מצבים של 200 אחוז מול קבוצות כמו הפועל חיפה אולי לא יסתיימו בשער. אבל אם תגיע באותה אינטנסיביות הגנתית מול קבוצות צמרת. זה לא יסתיים בטוב. כמו במחצית השנייה בקריית שמונה שכמעט הפסדת את המשחק או הפועל תל אביב "המאיימת" שהייתה בדרך להביס אותנו.
אני ספרתי אולי 4 בעיטות שלהם לשער, מתוכם 3 למסגרת ואגידה עשה מה שצריך ולקח אותם, לא כל בעיטה לשער זה מצב של 200 אחוז גול, לא הגיעו מולו למצבים של 1 על 1, לא הייתה איזה החטאה מול שער ריק, עשו התקפה נחמדה, הרמה ובעיטה נחמדה לשער לא צריך להתרגש מכל מצב כזה, במשחק נגד הפועל ת״א ההגנה הייתה פיות טובה ועדיין הגולים שקיבלנו לא היו בגלל חורים מטורפים בהגנה אלא יותר כי אגידה תפס יום לא טוב ושני הגולים הראשונים די עליו, לא מסכים שהגיעו מולנו ליותר מידי הזדמנויות, במשחק 1 3/4 בעיטות לשער של היריבה וגם זה ממצבים לא הכי נוחים זה מעולה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

blueman כתב:
אני ספרתי אולי 4 בעיטות שלהם לשער, מתוכם 3 למסגרת ואגידה עשה מה שצריך ולקח אותם, לא כל בעיטה לשער זה מצב של 200 אחוז גול, לא הגיעו מולו למצבים של 1 על 1, לא הייתה איזה החטאה מול שער ריק, עשו התקפה נחמדה, הרמה ובעיטה נחמדה לשער לא צריך להתרגש מכל מצב כזה, במשחק נגד הפועל ת״א ההגנה הייתה פיות טובה ועדיין הגולים שקיבלנו לא היו בגלל חורים מטורפים בהגנה אלא יותר כי אגידה תפס יום לא טוב ושני הגולים הראשונים די עליו, לא מסכים שהגיעו מולנו ליותר מידי הזדמנויות, במשחק 1 3/4 בעיטות לשער של היריבה וגם זה ממצבים לא הכי נוחים זה מעולה
זהו שהם בעטו 16 בעיטות לשער ו4 למסגרת...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אי אפשר לאכול את.כל העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
עם כ"כ הרבה שחקנים התקפיים ובנוסף הובאן ואוגו שתומכים המון בהתקפה במשחקים האחרונים, טבעי שיפתיעו אותך בהתקפות מהירות, אבל באותה מידה אתה חוטף המון כדורים בחצי של היריב ומסיים משחק ב4-0.
חוץ מזה שחצי מהבעיטות היו בגארבג' טיים.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

דר אדום בנשמה כתב:זהו שהם בעטו 16 בעיטות לשער ו4 למסגרת...
נשמע קצת נתון הזוי אבל גם אם הוא נכון ב 100 אחוז זה עדיין לא אומר כלום, כי אם 12 בעיטות שלהם הלכו ליציע זה ממש לא מצב של 200 אחוז וזה אומר שההגנה שלא עובדת יפה, כי לבעוט מחצי מגרש לשמיים ולקרוא לזה מצב שזה לא נחשב, ולגבי ה 4 בעיטות למסגרת עיין ערך הודעה קודמת, לא צריך להתרגש מכל בעיטה לידיים של אגידה

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

שוב פעם, הנק פה הועלתה סתם כי פתחו את הנושא הזה ואם נאמר את האמת, הגיע להם שער או שניים (גם לנו).ובהתייחסות למשחקים שנצטרך להתמודד מול לחץ הרבה יותר גדול.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

פסימי לייט הייתי קורא לזה אבל לא הבנתי את ההתעקשות של אג'ידה לאגרף אתמול את הכדורים שהרימו לרחבה. ספרתי לפחות שלושה איגרופים מיותרים, כשבאחד מהם במחצית הראשונה הוא איגרף למרכז הרחבה ונתן להפועל חיפה הזדמנות מצוינת מכלום שלמזלו הלכה לשמיים.

נ.ב
גם אני לא הבנתי את ההתעקשות לשתף את אליניב שלא עבר מבחן כשירות. למה לסכן את אליניב כשהמשחק גמור? למה לא לתת את הדקות לשחקנים כמו נאסר ומלול שיורידו קצת חלודה ואבק ואולי יכבשו/יבשלו ויבנו לעצמם את הביטחון?

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

Sir Alex Ferguson כתב: נ.ב
גם אני לא הבנתי את ההתעקשות לשתף את אליניב שלא עבר מבחן כשירות. למה לסכן את אליניב כשהמשחק גמור? למה לא לתת את הדקות לשחקנים כמו נאסר ומלול שיורידו קצת חלודה ואבק ואולי יכבשו/יבשלו ויבנו לעצמם את הביטחון?
לפי משנתו של אלישע, זה חשוב שהוא יקבל דקות כדי שישאר חד.

לא ממש יודע מאיפה בא קו המחשבה הזה. הוא גם עלול להסב לנו נזק לטווח הארוך.
ממחיש עוד יותר את הצורך באיש מקצוע נוסף בעל תעודות עם ידע פיזיולוגי רחב.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

yossi כתב: לפי משנתו של אלישע, זה חשוב שהוא יקבל דקות כדי שישאר חד.

לא ממש יודע מאיפה בא קו המחשבה הזה. הוא גם עלול להסב לנו נזק לטווח הארוך.
ממחיש עוד יותר את הצורך באיש מקצוע נוסף בעל תעודות עם ידע פיזיולוגי רחב.
שישאר חד? רק ארבעה ימים לפני הוא שיחק 63 דקות מול קריית שמונה...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה