אשכרהRedHell כתב:פפפפ התשתם אותנו, קחו חדר!
בן ביטון ואופיר דודזאדה
Re: בן ביטון ואופיר דודזאדה
כן, בהחלט לא קל.
וזה נמשך ונמשך ונמשך.
כנראה שהגיע הזמן להפסיק ולהתרגש.
אני בכל מקרה מתנצל, גם על אי הנעימות הנגרמת כתוצאה מהמריבות המטופשות וגם על הפגיעה בדר.
וזה נמשך ונמשך ונמשך.
כנראה שהגיע הזמן להפסיק ולהתרגש.
אני בכל מקרה מתנצל, גם על אי הנעימות הנגרמת כתוצאה מהמריבות המטופשות וגם על הפגיעה בדר.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
בלי שום קשר לצהוב אני חושב שצריך לתת לבן ביטון לנוח משחק אחד על הספסל אחרי הטעויות שלו מול קריית שמונה וסכנין, וכך גם הוא בטוח ישחק מול מכבי ת"א.
אם אופיר יקבל צהוב דור מלול יחליף אותו מול מכבי, אין מה לעשות.
הטעויות שלו מול קרית שמונה? הגול כאילו?zahipan כתב:בלי שום קשר לצהוב אני חושב שצריך לתת לבן ביטון לנוח משחק אחד על הספסל אחרי הטעויות שלו מול קריית שמונה וסכנין, וכך גם הוא בטוח ישחק מול מכבי ת"א.
הפנדל שקריית שמונה לא קיבלה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
זה התקזז עם הפנדל שהם כן קיבלו שלא היה ממש כי הכדור פגע בכתף של פאיוביץ' ולא ביד..zahipan כתב:הפנדל שקריית שמונה לא קיבלה.
בכל מקרה לא משנה מי ישחק אני מצפה ממנו לתת 500 אחוז (ולהקיז את דמו במובן המטאפורי כמובן) על המגרש...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- ForeverRed
תגידו, לא למדתם כלום מהעונה שעברה??
עולים בהרכב הכי חזק בכל משחק!!!
את מי מעניין בלומפילד, אם אנחנו לא מנצחים בטדי???
ואם להיות כנים, הסיכוי להוציא נקודות בבלומפילד (ולא משנה באיזה הרכב) הוא נמוך מאוד בכל מקרה.
ואם להיות כנים, הסיכוי להוציא נקודות בבלומפילד (ולא משנה באיזה הרכב) הוא נמוך מאוד בכל מקרה.
ממש ממש לא נמוך. במידה ונגיע ונהיה חוצפנים אנחנו מסוגלים לנצחForeverRed כתב:תגידו, לא למדתם כלום מהעונה שעברה??
- ForeverRed
העונה שעברה הוכיחה לי שאנחנו עדיין רחוקים, העונה הנוכחית טרם שכנעה אותי אחרת.dor69 כתב: ממש ממש לא נמוך. במידה ונגיע ונהיה חוצפנים אנחנו מסוגלים לנצח
בכל פעם שאנחנו עומדים מול מבחן משמעותי אנחנו קורסים.
רוצה רק להזכיר לך שמדובר במשחק החזרה של מכבי לבלומפילד, שם הם כמעט בלתי פגיעים בליגה.
אני תמיד מאמין שאפשר לנצח, ולא משנה באיזה מגרש. אבל מהיכרות עם הנפשות הפועלות הסיכוי לא גבוה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הכל תלוי באיזו גישה יבואו השחקנים, אם בגישה של פוזות ושופוני נפסיד, אם בגישה של לאוכל את הדשא כמו מול קריית שמונה בחוץ, ומול מכבי חיפה ומול מכבי תל אביב בוסרמיל אז יש לנו סיכוי.ForeverRed כתב: העונה שעברה הוכיחה לי שאנחנו עדיין רחוקים, העונה הנוכחית טרם שכנעה אותי אחרת.
בכל פעם שאנחנו עומדים מול מבחן משמעותי אנחנו קורסים.
רוצה רק להזכיר לך שמדובר במשחק החזרה של מכבי לבלומפילד, שם הם כמעט בלתי פגיעים בליגה.
אני תמיד מאמין שאפשר לנצח, ולא משנה באיזה מגרש. אבל מהיכרות עם הנפשות הפועלות הסיכוי לא גבוה.
וכמובן תלוי גם באלישע שלא יתפתה ללחוץ אותם גבוה כמו במשחקים הקודמים מולם עונה שעברה.
אבל קודם חייבים להשיג 6 נקודות מול בית"ר ומול פתח תקווה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בכללי הייתי רוצה לראות את דור מלול על המגרש מדי פעם. אפשר להשתמש בו כמגן במשחק מול ביתר. ולא נראה לי שתורגש ירידנ ברמה, אלא להיפך.
נסיונות אחרים רק יסבכו אותנו. המשחק בטדי הוא סופר קשה, במיוחד מול קבוצה שלוחצת מצויין ושומרת על קצב גבוהה.
נסיונות אחרים רק יסבכו אותנו. המשחק בטדי הוא סופר קשה, במיוחד מול קבוצה שלוחצת מצויין ושומרת על קצב גבוהה.
העיסוק כאן במכבי הוא עדיין מוקדם מאוד.
יש לנו עוד 3 שבועות ושתי משחקים לעבור.
שאוויה שאוויה.
יש לנו עוד 3 שבועות ושתי משחקים לעבור.
שאוויה שאוויה.
- dardasmiley
אני ממש מקווה שהאווירה שיש כאן לא מחלחלת לשחקנים. יש עוד שני משחקים בדרך ואתם מתעסקים במכבי, כן ננצח לא נוציא תיקו. רדו לקרקע, ביתר בחוץ זה משחק קשה מאוד וגם מכבי פ"ת המפתיעה זה לא באנקר. צריך לבוא כל משחק עם רעל לטרוף את הדשא כמו גמר גביע ורק אחרי שנעבור את שני המשחקים האלה תהיה לנו הלגיטימציה לעסוק במכבי. בינתיים? רק ביתר בראש!