יוסף אבו לאבן סיכם עקרונית בבני סכנין
Re: יוסף אבו לאבן סיכם עקרונית בבני סכנין
שוחרר.
שוב בלי חיזוק.
סליחה יש לנו את דובב גבאי, על מה אני מדברת בכלל..
שוב בלי חיזוק.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
תצחקי עליו עד מחר. גבאי אחד החלוצים הטובים בליגה והוא עוד יאכיל אתכם הרבה כובעיםcrazyred כתב:שוחרר.
שוב בלי חיזוק.
אפילו לא בטופ 8.dor69 כתב: תצחקי עליו עד מחר. גבאי אחד החלוצים הטובים בליגה והוא עוד יאכיל אתכם הרבה כובעים
חכה תראה אחי, ימים יגידוגיא חניה כתב: אפילו לא בטופ 8.
אחי אם דובב היה בן 22 וזה יכול להיות , אבל דובב שנים פה והוא לא ילד מה שיש לו זה מהירות , תנועה לעומק , דריבל טוב בעיטה טובה סיומת חלשה לא שיפר את הסיומת שלו מאז המשחק הראשון שלו פה.dor69 כתב: חכה תראה אחי, ימים יגידו
איזה 8 חלוצים יש שיותר טובים מדובב?
כי אישית אני לא חושב שיש יותר מדי הבדל בינו לבין עמאשה, תורג'מן, בדש וכו'
דובב למרות שהוא כמו שאמרת מהיר, דריבליסט די טוב ונע לעומק עדיין חלוץ יותר תלותי מאשר יוצר. בשנים שעברו עם קישור מסריח הוא תמיד היה סביב ה10 שערים בעונה. העונה אם ימשיך לקבל קרדיט (בהרכב!! וזה לא יקרה כי אלישע לא יוריד את שלומי) הוא מלך השערים שלךגיא חניה כתב: אחי אם דובב היה בן 22 וזה יכול להיות , אבל דובב שנים פה והוא לא ילד מה שיש לו זה מהירות , תנועה לעומק , דריבל טוב בעיטה טובה סיומת חלשה לא שיפר את הסיומת שלו מאז המשחק הראשון שלו פה.
עטר , בן בסט , פריצה , גאדיר , דודו ביטון , ארבייטמן , קולה , דוד מנגה , סליחי ..הפועלעולה כתב:איזה 8 חלוצים יש שיותר טובים מדובב?
דוד מנגה לא חלוץ, ביטון צריך להוכיח את עצמו פה עדיין ובן בסט פח *** של הזבלים אין לי מושג ניפחו אותו ככה. אני עדיין לא אומר שהוא יותר טוב מארבייטמן כי אני זוכר לשלומי חסד של העונה בחיפה (הבנאדם מאז הצמד נגד הפועל חיפה לא הגיע למצב)גיא חניה כתב: עטר , בן בסט , פריצה , גאדיר , דודו ביטון , ארבייטמן , קולה , דוד מנגה , סליחי ..
כל השאר באמת טובים ומוכחים אבל למעט עטר וגאדיר אף אחד לא תואם את הסגנון של דובב (סגנון שיותר מתאים לקבוצה שלנו)
דוד מנגה משחק בכנף ולפרקים משחק בחוד ( כמו שדובב משחק אצלנו) , בן בסט ממש לא פח זה שהמאמן שלו דביל זה משהו אחר.dor69 כתב: דוד מנגה לא חלוץ, ביטון צריך להוכיח את עצמו פה עדיין ובן בסט פח *** של ה***ים אין לי מושג ניפחו אותו ככה. אני עדיין לא אומר שהוא יותר טוב מארבייטמן כי אני זוכר לשלומי חסד של העונה בחיפה (הבנאדם מאז הצמד נגד הפועל חיפה לא הגיע למצב)
כל השאר באמת טובים ומוכחים אבל למעט עטר וגאדיר אף אחד לא תואם את הסגנון של דובב (סגנון שיותר מתאים לקבוצה שלנו)
יפה שאתה מחשיב את בן בסט לחלש כי העונה הוא לא כמו פעם (בבגלל שהוא בקושי משחק) ולעומת זאת לארבייטמן אתה זוכר את העונה בחיפהdor69 כתב: דוד מנגה לא חלוץ, ביטון צריך להוכיח את עצמו פה עדיין ובן בסט פח *** של ה***ים אין לי מושג ניפחו אותו ככה. אני עדיין לא אומר שהוא יותר טוב מארבייטמן כי אני זוכר לשלומי חסד של העונה בחיפה (הבנאדם מאז הצמד נגד הפועל חיפה לא הגיע למצב)
תשמע דור אתה פולט שטויות, מקודם ביקשת 8 חלוצים שטובים מדובב, עכשיו אתה טוען שהם לא תואמים את הסגנון שלו והדיבור על בן בסט מוכיח סופית שאתה בחוץ לקשת ההגיון בדברייך.
גברת, המשפטים שלך בחתימה לא תואמים את המציאות, את טוענת את עצמך כאופטימיסטית אך הציניות הפסימית שלך פשוט מכוערת. דובב גבאי על שלל חסרונותיו תרם לנו להיות מה שאנחנו היום, מי הבקיע אם לא הוא את הגול נגד נתניה במשחק ההישארות? גול ניצחון על מכבי בבית? בישול לברדה ב3 2 האחרון? הוא הרבה דברים, וכבר פה בעונה חמישית, תני כבוד.
גברת, המשפטים שלך בחתימה לא תואמים את המציאות, את טוענת את עצמך כאופטימיסטית אך הציניות הפסימית שלך פשוט מכוערת. דובב גבאי על שלל חסרונותיו תרם לנו להיות מה שאנחנו היום, מי הבקיע אם לא הוא את הגול נגד נתניה במשחק ההישארות? גול ניצחון על מכבי בבית? בישול לברדה ב3 2 האחרון? הוא הרבה דברים, וכבר פה בעונה חמישית, תני כבוד.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- ForeverRed
מה עפתם עליה? צודקת 100 אחוז.
זה בכלל לא משנה אם גבאי חלוץ טוב או לא. הספסל שלנו קצר להחריד וחובה לעבות אותו
בחלוץ נוסף, אחרת נצטער.
השחרור של אבו לאבן בטרם הגיע מחליף - מחדל.
בחלוץ נוסף, אחרת נצטער.
זה כן משנה כי זה מה שהיא אמרה בדבריה. הספסל ממש לא קצר, יש מלא שחקנים טובים שמחכים להזדמנויות כמו גורדנה,נאסר,אראל,מלול,גבאי,טהא וכן גם אילוז שהיה הרכב הרבה מאוד שנים, תוסיף לזה את טוויטו וחביבאן הצעירים והרכב נוער שמרשים מאוד לאחרונה ותקבל עומק. חסר לנו בדיוק חלוץ אחד, הגזמת.ForeverRed כתב:מה עפתם עליה? צודקת 100 אחוז.
בחלוץ נוסף, אחרת נצטער.
חכה אתה עם המחדלים שלך לסוף חלון העברות ואז נדע מה באמת יקרה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
חברה שבוע הבא מסתיים חלון ינואר ו3 חלוצים בסגל זה רע מאוד ושובל אתה היית זה שאמר שלא צריך יותר מדיי קשרים סגל עמוק ואיכותי חייב 4 חלוצים טובים ובמקרה שלנו יש לנו 3 ששניים מהם במבר הבקעות ואחד שרק חוזר מפציעה!
היינו צריכים להביא חלוץ כל החלון ולא הבאנו וזה מבחינתי מחדל אם לא נביא חלוץ!
היינו צריכים להביא חלוץ כל החלון ולא הבאנו וזה מבחינתי מחדל אם לא נביא חלוץ!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!