הפינה האופטימית למחזור 19

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RoICah

Re: הפינה האופטימית למחזור 19

שליחה על ידי RoICah »

אדום בלב בנשמהההה כתב: אחי מה אתה חושב? שבמכבי ת"א כל שער 11 על הרגליים וכולם מעודדים שם וחוזרים צרודים? או ביציע אתמול בחיפה? רבאק, אפילו לא כל היציע היה מלא! אז על מה אתה מדבר?

ככה זה בכל מקום בארץ. ואנחנו בין הטובים שיש בארץ מהבחינה הזו. אין אף ארגון בארץ שדוחף את הקבוצה שלו שהיא נראית לא טוב, ובפרט העצבים המצטברים של הקהל שהולך אחרי הקבוצה לכל חור בארץ וכבר 5 משחקים רצוף רואה אסופה של שחקנים ברמה של אליפות בליגת העל משחקים כמו מכבי ב"ש לפני רצף 3 הנצחונות האחרון שלהם.

אתמול, כמו שאמרתי, במקרה יצא לי להשקיף על הכל מלמעלה, ונכון, זה לא היה מאורגן, כי מה לעשות ? אנשים לא ישבו כמו שהם רגילים בשער 5, ולא היה גוש, והיו הרבה שהגיעו למקום שהם בכלל לא רצו וממנו לא יכלו לעודד. זה לא קל ליצור גוש עידוד מאסיבי שאתה מפורק ב2 יציעים. ואם אני לא טועה זה המגרש היחיד בארץ שמקצים לנו 2 יציעים, ככה שאני בטוח שגםם לשאר הקהלים היה כך בסמי עופר.

הקהל העכשווי הוא הבעיה האחרונה של הקבוצה, תאמין לי. היית מדבר איתי לפני תקופת אלונה הייתי אולי מסכים איתך. אבל כיום? תראי לי קהל שמקבל כזו תצוגות נפל מהשחקנים שלנו כבר בערך חודש וחצי ובכ"ז מגיע בהמוניו להרצליה ולקצה השני של המדינה. וגם לרעננה יגיעו כמה מאות טובות ואולי אף אלפייה.
חחחחחחחחחחחחחחחח
הידע שלך בתרבות עידוד שואף ל0,אין לי כוח לדון איתך לזה.
זה שיש לנו ארגון בטופ 4 בארץ זה לא אומר מה הקהל הרחב שלנו.
עכשיו אל תתווכח כי אין לך באמת ידע רחב בזה ואם אתה אומר שאנחנו בין הקהלים המעודדים! הכי טובים בארץ אני מבין שאתה לא מבין כלום
זה שקהל מגיע זה משהו אחד,זה שהקהל לא מעודד זה משהו אחר.
אין לנו קהל עידוד טוב ולא יעזור,הגוש של חיפה/הפועל/מכבי/ביתר מונה בערך 300 אנשים(של חיפה אחרי שעברו לסמי הכי הרבה)
שלנו בקושי 80
בלי להתווכח בבקשה

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

RoICah כתב: חחחחחחחחחחחחחחחח
עכשיו אל תתווכח כי אין לך באמת ידע רחב בזה ואם אתה אומר שאנחנו בין הקהלים המעודדים! הכי טובים בארץ אני מבין שאתה לא מבין כלום
אין לנו קהל עידוד טוב ולא יעזור,הגוש של חיפה/הפועל/מכבי/ביתר מונה בערך 300 אנשים(של חיפה אחרי שעברו לסמי הכי הרבה)
שלנו בקושי 80
בלי להתווכח בבקשה
מסתמן שגם אתה לא יודע הרבה, הקהל הרחב של מכבי הוא בין התופעות הכי עלובות במדינה, אם לא מובילים שם עד דקה 30 3-0 דממת מוות..

תפסיק לראות סרטונים באולטראס טיפו, אתה במדינת ישראל לא בבלאקן ולא בדרום אמריקה, פה הקהל הרחב לא מעודד.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

שלנו בקושי 80
בלי להתווכח בבקשה
קודם כל, אל תתנשא מעליי. אם יש דבר שאני שונא זה אנשים מתנשאים (ושקרנים). אתה לא יודע יותר מי אני ואם הידע שלי בתרבות עידוד שואף ל-0, אז איך אתה קובע את העובדה?

יופי, ועכשיו שעברנו את זה - אין הרבה קהלים מעודדים טובים בארץ. התל אביביות בטופ, חיפה קהל הצלחות (אתמול אגב דוגמא מעולה) ובית"ר מעולם לא היו THE BEST. אז זהו, איפה כבר רצת? כאילו יש לנו פה תרבות עידוד גרמנית שיש לנו פה 20 קבוצות שממלאים 30000 כל משחק.

הגוש המעודד שלנו גדול. לא מונה כמה מאות, זה נכון, אבל אף גוש בארץ לא מונה אלפים. תפסיק לחיות בסרט. אתמול ראינו את הקהל של חיפה ושמענו והם לא היו משהו מטורף.

הקהל שלנו לא מושלם, כמו אף קהל במדינה הזו. למה כמה הגוש המעודד של מכבי ת"א מנה לפני 4 שנים ? לא הרבה, נכון? ואיפה "הגוש המעודד" של בית"ר היום? יוצא בדקה 65 לחפש לתת לנו מכות בפיגור 0-2.... קהלי הצלחות יש בכל הארץ, טרמפיסטים יש בכל הארץ. בוודאות לא כל מי שהגיע אתמול לסמי עופר הוא טרמפיסט כי 95% מהם היו מנויים. ואנשים שקונים מנוי, גם אם כאלה שאומרים לך "לשבת" שאתה עומד, הם לא טרמפיסטים.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

שלנו בקושי 80
בלי להתווכח בבקשה
תרגע מתוק, על הקהל אתה לא יכול להגיד כלום (למרות שבאמת היינו חלשים אבל זה לא משקף את הבדרך כלל).
מה שכן ציפיתי מהאיצטדיון הזה לגדולות ונצורות אבל יש שם חרא אקוסטיקה. ברגעים של הטירוף שלהם שכל הקהל שלהם עודד לא קיבלתי רבע מההד שקיבלתי בבלומפילד כשמכבי קיבלו את הפנדל ושרו שנים רבות או כששרו המורי הזקן(חוץ מהשניים האלה אני זוכר אותם חלשים להחריד)

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

הקהל של מכבי יורד ברמה ככל שאוהדי ההצלחות מציפים להם את 11 ואנחנו עדיין לא ברמה שלהם מבחינת עידוד
אני לא מדבר על ארגון שוב כי הארגון שלנו בטופ 4 מבחינת ארגון

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

RoICah כתב:הקהל של מכבי יורד ברמה ככל שאוהדי ההצלחות מציפים להם את 11 ואנחנו עדיין לא ברמה שלהם מבחינת עידוד
שום אוהדי הצלחות ב11 כל המנויים בחידושים שם, הקהל שלהם פשוט חרא.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

RoICah כתב:הקהל של מכבי יורד ברמה ככל שאוהדי ההצלחות מציפים להם את 11 ואנחנו עדיין לא ברמה שלהם מבחינת עידוד
בשער 11 כבר שנים שזה אותם אנשים בגלל שיטת חידוש המנויים, זו דווקא הבעיה שלהם, שאין דם חדש אז דיי לקשקש.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

זה נקרע שובע. כי הם יודעים שהניצחון יבוא איתם או בלעדיהם.
תמונה

שלח תגובה