אלי ברקת לאלונה: מה את צריכה את זה?
Re: אלי ברקת לאלונה: מה את צריכה את זה?
אתם כנראה לא מבינים כמה הכמויות חוץ שלנו מטורפות אם אתם יורדים על הקהל. מכבי חיפה הגדולה בעלת 17,000 המנויים שיש לה אוהדים בכל הארץ לא גמרה את הכרטיסים לשער 8 אצלנו בזמן שאנחנו את אותו המרחק עשינו עם 4,500 אוהדים וביקוש לעוד כרטיסים.
אל תשכח שהרבה באו בגלל סמי עופר
ו קבוצות אחרות לא הביאו יותר כי לא נתנו להם פשוט
הכמויות אכן מרשימות, והקהל שלנו התבגר מאוד בשנים האחרונות.
סתם משהו שראיתי היום בוואלה לגבי הקהל
סתם משהו שראיתי היום בוואלה לגבי הקהל
- קבצים מצורפים
-
- image.jpg (104.01 KiB) נצפה 3482 פעמים
גם אם נקודתית אתה יכול לתת קרדיט למגרש אז לגבי שאר העונה הקהל של הפועל באר שבע מגיע במספרים שלא יאמנו בוודאי יחסית לפוטנציאל שלו. לא אתחיל למנות משחק, משחק אבל יש תשוקה אדירה להיות עם הקבוצה.yakar כתב:אל תשכח שהרבה באו בגלל סמי עופר
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
יש הבדל בין להביא קהל לבין קהל מסריח שמעודד 5 דקות בסה'"כ של המשחק חוץ מהגוש המעודד הלא כלכך גדול שלנו.dor69 כתב:אתם כנראה לא מבינים כמה הכמויות חוץ שלנו מטורפות אם אתם יורדים על הקהל. מכבי חיפה הגדולה בעלת 17,000 המנויים שיש לה אוהדים בכל הארץ לא גמרה את הכרטיסים לשער 8 אצלנו בזמן שאנחנו את אותו המרחק עשינו עם 4,500 אוהדים וביקוש לעוד כרטיסים.
יכולתם להישאר בבית לראות את המשחק דרך הטלוויזיה.
אל תשכח שעד לפני שנתיים הקהל הזה בא 300 לקריית אליעזר מולם וממוצע 4000 בבית. קהל שנבנה לאט לאט ומנחילים פה לאט לאט את תרבות העידוד 90 דקות.RoICah כתב: יש הבדל בין להביא קהל לבין קהל מסריח שמעודד 5 דקות בסה'"כ של המשחק חוץ מהגוש המעודד הלא כלכך גדול שלנו.
תמשיך בצמרת ותראה איך לאט לאט המועדון שלך הופך מאחד שמתרפק על העבר למועדון רלוונטי בהווה. כזה שיש לו קהל עצום בכל מובן, יריבויות והלוואי גם תארים. את רומא לא בנו ביום
אגב, במעבר חד למאבק האליפות(שיצאנו ממנו כמובן)- אני מאוד מאוד מקווה שמכבי תיקח. לא מתאים לי שה״סימפטיים״ מהצפון ישוו את מס׳ התארים שלי. עניין של אגו נטו
קח אותי כדוגמא: הולך עם הקבוצה כבר 40 שנה. איפה לא הייתי ? אחרי העלייה האחרונה לליגת העל לקחתי פסק זמן כמעט מוחלט. אמרתי לעצמי שלוסרמיל אני לא בא יותר.RoICah כתב: יש הבדל בין להביא קהל לבין קהל מסריח שמעודד 5 דקות בסה'"כ של המשחק חוץ מהגוש המעודד הלא כלכך גדול שלנו.
לפני שנה כשברדה חזר לארץ (הייתי במשחק הראשון שלו בגיל 17 בדרבי עם ביתר באר-שבע כשלנדאו הכניס אותו בדקה ה90) התרגשתי ונסחפתי מחדש. אני זה לא הסיפור, שלושת הילדים הגדולים שלי נדבקו בחיידק ומגיעים כמעט לכל משחק ומעודדים. הם מדברים על הפועל באר שבע, מתרגשים מהפועל באר שבע ושמחים או עצובים לפי התוצאה בשבת.
בטוח שיש עוד רבים כאלו - גם מכיר חלק.
היה לי רגע של משבר אחד - במשחק נגד מכבי שנה שעברה בפליי-אוף בבית כאשר חלק מהקהל פשוט התפרע, ניסה להיכנס למגרש והייתה פשוט תחושה של אלימות באוויר גרם לי לחשוב האם זה אחראי כלפי הילדים שלי להביא אותם למגרשים. מקווה שזה היה חריג אבל אווירה של אלימות וטרור תחזיר אותנו לימים אפלים - אסור ליפול לבור הזה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אתם ממש לא יודעים להיסחף, אם היא לא עזבה במקרה עזורי היא לא תעזוב עכשיו, בפיק.
הקהל עבר המון שינוי בגללה ואני בחיים לא ראיתי התבגרות כזאת של קהל.
אין ספק שהיא שינתה את הקבוצה והתרומה שלה מבורכת ובעיני היא מלכה, ועדייייין עם כל האהבה אליה, אם דבר כזה יכול לגרום לה לעזוב, שתעזוב, מה היא ילדה בגן?
הקהל עבר המון שינוי בגללה ואני בחיים לא ראיתי התבגרות כזאת של קהל.
אין ספק שהיא שינתה את הקבוצה והתרומה שלה מבורכת ובעיני היא מלכה, ועדייייין עם כל האהבה אליה, אם דבר כזה יכול לגרום לה לעזוב, שתעזוב, מה היא ילדה בגן?
אין ספק שהמהלך שהיא עשתה בזמנו עם עזורי,הכניס את הקהל לפרופורציות וניעור שהיה חייב לקבל.
אבל...משם הקהל הזה רק הלך והשתבח,והעונה זה השיא.
אלונה לעולם לא תעזוב בגלל הקהל,זו הגאווה שלה,בשינוי שהיא יצרה.
אם ואני אומר רק אם,אם עוברת במוחה מחשבה כזאת,זה כי היא כבר רוצה לראות תואר בדיוק כמו כל בן אדם שמשקיע ורוצה לראות פרי לעמלו.
מצד שני לאור ההתקדמות הגדולה שנעשתה כאן בשנתיים האחרונות ותקיעת היתד בצמרת,שזו היתה מטרתה.
אין לה שום סיבה לעזוב או לרצות לעזוב כרגע.
עורבא פרח כרגיל שמדובר באוהדים שלנו ששמעו מ..
אם ואני אומר רק אם,אם עוברת במוחה מחשבה כזאת,זה כי היא כבר רוצה לראות תואר בדיוק כמו כל בן אדם שמשקיע ורוצה לראות פרי לעמלו.
מצד שני לאור ההתקדמות הגדולה שנעשתה כאן בשנתיים האחרונות ותקיעת היתד בצמרת,שזו היתה מטרתה.
מדהים כמה תגובות יש פה על כלום, מישהו שמע את אלונה?
חלאס לחפש קקה , יש לנו מספיק
חלאס לחפש קקה , יש לנו מספיק
!!אדום זקן כתב:אין ספק שהמהלך שהיא עשתה בזמנו עם עזורי,הכניס את הקהל לפרופורציות וניעור שהיה חייב לקבל.
כמה בולשיט דר וחבריו ההזויים מאכילים אתכם,
אלונה לא תילך לשום מקום, אלי ברקת הפך לאוהד ב"ש יחד עם הילדים והם מחוברים מאוד לאוהדים,
בכל קבוצה יש אוהדים חרא, היא רואה ומרגישה תאהבה וכמה הקהל שלנו התבגר ב 20000 מעלות, אלונה פה לעוד הרבה זמן.
אלונה לא תילך לשום מקום, אלי ברקת הפך לאוהד ב"ש יחד עם הילדים והם מחוברים מאוד לאוהדים,
בכל קבוצה יש אוהדים חרא, היא רואה ומרגישה תאהבה וכמה הקהל שלנו התבגר ב 20000 מעלות, אלונה פה לעוד הרבה זמן.

ההצלחה הזו רק םתחה את התאבון לאלונה ובצדק.
היא לא תלך כל עוד לא תשיג תואר (שהוא לא גביע הטוטו)
היא לא תלך כל עוד לא תשיג תואר (שהוא לא גביע הטוטו)
אלונה תיהיה היעקב שחר של ב"ש על מה אתם מדברים?