מסכים מאוד עם הגישה הכללית של כל הנאמר פה, ואמרתי את זה יותר מפעם אחת.yedidel כתב:הכוונה של הטופיק הזה היא לצאת נגד תפיסת השחור או לבן שרווחת פה לאחרונה.
מאמן זה לא 0 או 1. יש סקאלה שלמה. אלישע לא 100, אולי גם לא 90. אבל הוא בטח לא 0 וגם לא 50. וסורי לפי התוצאות הוא גם מעל לרוב המאמנים בליגה, לדעתי גם מעל רב"ש.
לדעתי להיכנס עכשיו לאווירה של אסון - ולהחליף מאמן בינואר זה בדיוק מה שזה משדר - רק ייקח אותנו אחורה. בקיץ? יש מקום לבחון שינויים.
אני גם מבין שיש פה אנשים שלא אוהבים את אלישע, אבל די - אי אפשר להפיל עליו הכל ולא לתת לו קרדיט על כלום. אי אפשר להגיד שהיכולת של מליקסון זה אשמתו למרות שבוזגלו פורח רק אצלו. אי אפשר להאשים את התפקיד שהוא נותן לברדה בכך שהוא הבקיע רק במשחק אחד העונה, שסוארס מעמדת הבלם מבקיע ביותר.
לצורך העניין, מספיק שהיינו בועטים פנדלים כמו שצריך העונה היינו עכשיו 3 נקודות ממכבי.
אני חושב באמת ובתמים שאם היה לאלישע צוות מקצועי ברמה שיש במכבי, היינו ניראים טוב יותר, וגם במשחקים פחות טובים שלנו היינו לוקחים את הנקודות. ובגלל זה בפוסטים שאני רושם, אני אומר שיש אחריות גדולה לאלישע אבל הוא לא עיקר הבעיה, עיקר הבעיה זה שמכבי של קרויף קבעה סטנדרטים מקצועיים חדשים בשלוש שנים האחרונות, ואם אנחנו רוצים להתחרות איתם ראש בראש ולא להיות הבלחה חד פעמית כמו שנה שעברה אז אנחנו צריכים להתקדם לשם ולעמוד בסטנדרטיים החדשים הללו, וזה לא קשור למאמן כזה או אחר, גם אם רב"ש מאמן טוב יותר מאלישע (אני ממש לא נכנס לוויכוח מי יותר טוב) בטווח הארוך אני לא מאמין שהוא יעשה עבודה טובה יותר מאלישע מול מכבי כי התנאים המקצועיים הם פשוט לא אותם תנאים.