עוד ארוכה הדרך אל האושר, רצופה היא מכשולים רבים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
blueman

Re: עוד ארוכה הדרך אל האושר, רצופה היא מכשולים רבים

שליחה על ידי blueman »

yedidel כתב:הכוונה של הטופיק הזה היא לצאת נגד תפיסת השחור או לבן שרווחת פה לאחרונה.

מאמן זה לא 0 או 1. יש סקאלה שלמה. אלישע לא 100, אולי גם לא 90. אבל הוא בטח לא 0 וגם לא 50. וסורי לפי התוצאות הוא גם מעל לרוב המאמנים בליגה, לדעתי גם מעל רב"ש.

לדעתי להיכנס עכשיו לאווירה של אסון - ולהחליף מאמן בינואר זה בדיוק מה שזה משדר - רק ייקח אותנו אחורה. בקיץ? יש מקום לבחון שינויים.

אני גם מבין שיש פה אנשים שלא אוהבים את אלישע, אבל די - אי אפשר להפיל עליו הכל ולא לתת לו קרדיט על כלום. אי אפשר להגיד שהיכולת של מליקסון זה אשמתו למרות שבוזגלו פורח רק אצלו. אי אפשר להאשים את התפקיד שהוא נותן לברדה בכך שהוא הבקיע רק במשחק אחד העונה, שסוארס מעמדת הבלם מבקיע ביותר.

לצורך העניין, מספיק שהיינו בועטים פנדלים כמו שצריך העונה היינו עכשיו 3 נקודות ממכבי.
מסכים מאוד עם הגישה הכללית של כל הנאמר פה, ואמרתי את זה יותר מפעם אחת.
אני חושב באמת ובתמים שאם היה לאלישע צוות מקצועי ברמה שיש במכבי, היינו ניראים טוב יותר, וגם במשחקים פחות טובים שלנו היינו לוקחים את הנקודות. ובגלל זה בפוסטים שאני רושם, אני אומר שיש אחריות גדולה לאלישע אבל הוא לא עיקר הבעיה, עיקר הבעיה זה שמכבי של קרויף קבעה סטנדרטים מקצועיים חדשים בשלוש שנים האחרונות, ואם אנחנו רוצים להתחרות איתם ראש בראש ולא להיות הבלחה חד פעמית כמו שנה שעברה אז אנחנו צריכים להתקדם לשם ולעמוד בסטנדרטיים החדשים הללו, וזה לא קשור למאמן כזה או אחר, גם אם רב"ש מאמן טוב יותר מאלישע (אני ממש לא נכנס לוויכוח מי יותר טוב) בטווח הארוך אני לא מאמין שהוא יעשה עבודה טובה יותר מאלישע מול מכבי כי התנאים המקצועיים הם פשוט לא אותם תנאים.

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

blueman כתב: מסכים מאוד עם הגישה הכללית של כל הנאמר פה, ואמרתי את זה יותר מפעם אחת.
אני חושב באמת ובתמים שאם היה לאלישע צוות מקצועי ברמה שיש במכבי, היינו ניראים טוב יותר, וגם במשחקים פחות טובים שלנו היינו לוקחים את הנקודות. ובגלל זה בפוסטים שאני רושם, אני אומר שיש אחריות גדולה לאלישע אבל הוא לא עיקר הבעיה, עיקר הבעיה זה שמכבי של קרויף קבעה סטנדרטים מקצועיים חדשים בשלוש שנים האחרונות, ואם אנחנו רוצים להתחרות איתם ראש בראש ולא להיות הבלחה חד פעמית כמו שנה שעברה אז אנחנו צריכים להתקדם לשם ולעמוד בסטנדרטיים החדשים הללו, וזה לא קשור למאמן כזה או אחר, גם אם רב"ש מאמן טוב יותר מאלישע (אני ממש לא נכנס לוויכוח מי יותר טוב) בטווח הארוך אני לא מאמין שהוא יעשה עבודה טובה יותר מאלישע מול מכבי כי התנאים המקצועיים הם פשוט לא אותם תנאים.
אני לא מבין למה כולם משווים אותנו למכבי , האם נפלנו מול מכבי?
כרגע ב"ש נופלת מול קבוצות פח, תסלחו לי , להפסיד להפועל ת"א , לסכנין ולרעננה , תיקו עם עכו.
מה קשור מכבי לסיפור? ק"ש התמודדה עם כל הקטנות יופי , אז למה אנחנו לא יכולים?
מילא תגידו לי שמכבי מפרקת אותנו כל משחק 3-0 , הייתי אומר ניחא , אבל זה לא הבעיה כרגע.
הבעיה היא שב"ש לא מסוגלת לקחת את הנקודות שמונחות על הרצפה.
בשביל להיות יציב במדינה הזאת צריך להיות רק מכבי? בשביל להראות כדורגל נורמלי , חייבים להיות בסטנדרט של מכבי?
אתם מאכילים את עצמכם באשליות
וזה לא קשור לא לג'ורדי ולא לשמורדי.
נערך לאחרונה על ידי UncleAD ב 27 ינואר 2015, 13:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

doctorslayer כתב:אלישע דווקא כן 50 - נכשל!

מליקסון פרח בפולין וצרפת , שכח לשחק כדורגל?
אם הייתה תוכנית משחק , אז למליקסון היה גם למי למסור כי היה מי שיפתח לו.

ברדה לא מצליח כי הוא צריך לעשות הכל , אם תשים לב הוא אמור לשחק מאחורי החלוץ , כמעט כל התקפה שמתחילה אצלו ברגל מתחיל 30 מטר מהשער שלנו (כן שלנו!!)

הכל זה תוכנית משחק.

לכל קבוצה יש את המשבר שלה במהלך עונה , ולכל שחקן יש את הרגעים הפחות טובים שלו - לא ייתכן שמתוך 4-5 כוכבים גדולים בקבוצה רק 1 מתפקד (וגם לא תמיד) כבר 20 משחקים.

סלח לי חבר , לא פוטר אותו משום אחריות , זה אך ורק הוא.
והוא גם לא מתבייש להגיד בסוף משחקים גרועים שלנו שהוא מרוצה בגדול מהיכולת , או שהכושר שלנו לא רע אחרי ערימה של פציעות בכל משחק.

למה אתה כל הזמן מגן עליו? למה קשה כל כך לקבל את העובדה שהאחראיות עליו והוא לא מסוגל לקחת אותה.
וגם אני לא בדעה שרב"ש יביא לנו אליפות , אבל בלי שום קשר לב"ש , לפחות אצל רב"ש יש טביעת עין של מאמן וכולם רואים את זה , גם אם היא לא מצליחה.
אצלנו כלום - ראה פוסט "קבוצה שבאה לשחק על תיקו" - ותחזור אליי עם זה שזה לא בידיים של המאמן איך שאנחנו נראים.
אני לא חושב שאף אחד בפורום פוטר את אלישע מהאחריות שלו לאיך שהקבוצה ניראית. כל מה שאתה אומר זה נכון, לא חושב שמליקסון וברדה שכחו לשחק כדורגל, והפוסט עם ניתוח המשחק הראה בצורה מאוד מקצועית שתוכנית המשחק שלנו מול חיפה פשוט לא הייתה קיימת, ועדיין, מאמן כדורגל היום זה מכלול של דברים, אולי רב"ש או בכר טובים יותר בצד הטקטי ובקריאת מהלכי משחק אבל פחות טובים בבנית סגל ויחסי אנוש עם שחקנים ( סתם זורק דוגמאות), קשה למצוא מאמן שהוא מושלם בכל, ולכן, כמו שרשמתי בהודעה הקודמת, גם אם יבוא מאמן אחר אין ערובה לזה שהוא יצליח בטווח הארוך, רק צוות מקצועי שלם שבו כל אחד משלים את השני בדברים היותר חזקים שלו ומקבל עזרה מחבריו בתכונות שבהם הוא יותר חלש יביאו אותנו לרמה אחרת. זה מה שיגרום לנו להתקדם לרמה אירופאית, רואים את זה עובד בצורה כמעט מושלמת במכבי, אין סיבה שזה לא יעבוד טוב גם פה

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

blueman כתב: אני לא חושב שאף אחד בפורום פוטר את אלישע מהאחריות שלו לאיך שהקבוצה ניראית. כל מה שאתה אומר זה נכון, לא חושב שמליקסון וברדה שכחו לשחק כדורגל, והפוסט עם ניתוח המשחק הראה בצורה מאוד מקצועית שתוכנית המשחק שלנו מול חיפה פשוט לא הייתה קיימת, ועדיין, מאמן כדורגל היום זה מכלול של דברים, אולי רב"ש או בכר טובים יותר בצד הטקטי ובקריאת מהלכי משחק אבל פחות טובים בבנית סגל ויחסי אנוש עם שחקנים ( סתם זורק דוגמאות), קשה למצוא מאמן שהוא מושלם בכל, ולכן, כמו שרשמתי בהודעה הקודמת, גם אם יבוא מאמן אחר אין ערובה לזה שהוא יצליח בטווח הארוך, רק צוות מקצועי שלם שבו כל אחד משלים את השני בדברים היותר חזקים שלו ומקבל עזרה מחבריו בתכונות שבהם הוא יותר חלש יביאו אותנו לרמה אחרת. זה מה שיגרום לנו להתקדם לרמה אירופאית, רואים את זה עובד בצורה כמעט מושלמת במכבי, אין סיבה שזה לא יעבוד טוב גם פה

אז אלישע מוזמן להיות סקאוט או מנהל משאבי אנוש.
מה זה השטויות האלה? א,ב של מאמן זה להיות טוב בצד טקטי ובקריאת מהלכי משחק.
אם הוא לא מסוגל להתמודד עם הליבה של התפקיד שלו ועוד מגבים אותו , עוד יותר גרוע.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

doctorslayer כתב:

אז אלישע מוזמן להיות סקאוט או מנהל משאבי אנוש.
מה זה השטויות האלה? א,ב של מאמן זה להיות טוב בצד טקטי ובקריאת מהלכי משחק.
אם הוא לא מסוגל להתמודד עם הליבה של התפקיד שלו ועוד מגבים אותו , עוד יותר גרוע.
אישית אני מסכים איתך בקטע הזה ולא בגלל שאני חושב שאלישע מאמן גרוע, כי עובדתית הוא הצליח במספר קבוצות שבהן הוא אימן ובאופן כללי יש לו יותר הצלחות מאשר כשלונות בקבוצות, אישית אני פחות מתחבר לצורת המשחק של אלישע, אני אוהב לראות את הקבוצה שלי משחקת, תוקפת, פייבוריטית, אלישע דוגל בצורת משחק אחרת לגמרי וזאת זכותו המלאה, כבר אמרתי לא פעם שאני חושב שבסוף שנה נצטרך להיפרד מאלישע כידידים ולהמשיך הלאה, אבל לא חושב ששינוי מאמן בלבד הוא מה שאנחנו צריכים. אני חושב שרוב הפורום מסכים עם הדעה שאלישע לא יוכל להוביל אותנו גבוה יותר ממה שאנחנו עכשיו, ולפי מה שאני רואה גם שאין הסכמה כללית על מאמן אחר כי כמו שאמרתי לכל אחד יש את היתרונות והחסרונות שלו ולכן אין מועמד מושלם, ולכן השינוי שהפועל באר שבע צריכה מלבד שינוי מאמן זה שידרוג הצוות המקצועי. זאת דעתי בכל אופן

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

blueman כתב: מסכים מאוד עם הגישה הכללית של כל הנאמר פה, ואמרתי את זה יותר מפעם אחת.
באשמת מי הצוות המקצועי כזה?
אלישע אשכרה מאמין שהכושר של הקבוצה מעולה.
גם במכבי חיפה היו לו בעיית פציעות מרובה אז אולי זה לא רק מאמן הכושר ואלונה שמשאירה אותו אלא גם אלישע?
אם אלישע נשאר הצוות המקצועי לא ישתפר!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

דר אדום בנשמה כתב: באשמת מי הצוות המקצועי כזה?
אלישע אשכרה מאמין שהכושר של הקבוצה מעולה.
גם במכבי חיפה היו לו בעיית פציעות מרובה אז אולי זה לא רק מאמן הכושר ואלונה שמשאירה אותו אלא גם אלישע?
אם אלישע נשאר הצוות המקצועי לא ישתפר!
עוד פעם אתה מעלה טענות לא רלוונטיות, ברור שאלישע הוא זה שבחר את הצוות המקצועי, אבל מחר יבוא רב"ש ויבחר צוות מקצועי אחר, מי מבטיח לך שהוא יהיה צוות מקצועי טוב? ואז יבוא בכר ויבחר צוות מקצועי אחר, מי מבטיח לך שלא ניפול עם הצוות הזה? עזוב קח את זה ליותר קיצון, מחר יבוא רב"ש ויחליט שהוא לא תופס מסוארז ומהובאן ויחליט שהוא רוצה לשחרר אותם, מה עושים? משחררים? אי אפשר להיות תלויים בכל גחמה של מאמן, בגלל זה חייב להיות מישהו בתפקיד מנגר מקצועי שמתווה דרך למועדון, שמגייס צוות מקצועי שהמאמן הוא אחד מהצוות הזה, המאמן יכול לבקש איש כזה או אחר או שחקן כזה או אחר, אבל המילה האחרונה היא של המנגר המקצועי לטובת המועדון ובראייה לעתיד, המאמן כמו כל איש מקצוע אחר (מאמן כושר,מאמן שוערים וכו) יצטרך להתאים את עצמו למועדון ולא להפך, ואם מחר יבוא מאמן אחר אז או שהוא יתאים את עצמו אלינו או שהוא לא יהיה פה, ואז לא משנה איזה מאמן יהיה פה הדרך כמעט ולא תשתנה, כמו שקורה במכבי, כמו שקורה בקבוצות הגדולות באירופה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

blueman כתב: עוד פעם אתם נכנסים לויכוח לא רלוונטי, ברור שאלישע הוא זה שבחר את הצוות המקצועי, אבל מחר יבוא רב"ש ויבחר צוות מקצועי אחר, מי מבטיח לך שהוא יהיה צוות מקצועי טוב? ואז יבוא בכר ויבחר צוות מקצועי אחר, מי מבטיח לך שלא ניפול עם הצוות הזה? עזוב קח את זה ליותר קיצון, מחר יבוא רב"ש ויחליט שהוא לא תופס מסוארז ומהובאן ויחליט שהוא רוצה לשחרר אותם, מה עושים? משחררים? אי אפשר להיות תלויים בכל גחמה של מאמן, בגלל זה חייב להיות מישהו בתפקיד מנגר מקצועי שמתווה דרך למועדון, שמגייס צוות מקצועי שהמאמן הוא אחד מהצוות הזה, המאמן יכול לבקש איש כזה או אחר או שחקן כזה או אחר, אבל המילה האחרונה היא של המנגר המקצועי לטובת המועדון ובראייה לעתיד, המאמן כמו כל איש מקצוע אחר (מאמן כושר,מאמן שוערים וכו) יצטרך להתאים את עצמו למועדון ולא להפך, ואם מחר יבוא מאמן אחר אז או שהוא יתאים את עצמו אלינו או שהוא לא יהיה פה, ואז לא משנה איזה מאמן יהיה פה הדרך כמעט ולא תשתנה, כמו שקורה במכבי, כמו שקורה בקבוצות הגדולות באירופה.
מי מבטיח? כי בקבוצות שרב"ש אימן אין בעיית פציעות חמורה בקבוצות שהוא אימן יש דרך ושיטה...
אז למה שזה יהיה שונה?

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

דר אדום בנשמה כתב: מי מבטיח? כי בקבוצות שרב"ש אימן אין בעיית פציעות חמורה בקבוצות שהוא אימן יש דרך ושיטה...
אז למה שזה יהיה שונה?
כי גם אלישע כשאימן את מכבי חיפה לא היו לו פציעות והוא לקח אליפויות וכו. אנחנו רוצים להתקדם ולא להיות תלויים במאמן כזה או אחר שיש לו אינטרסים אישיים בלבד וכל מאמן שיבוא ישנה את המועדון כראות עיניו. אין לי דבר וחצי דבר נגד רב"ש או נגד מאמן אחר, ויכול להיות שהוא גם יצליח יותר מאלישע אין לי מושג ואני לא נביא, מה שאני כן בטוח זה שאם אנחנו רוצים להתקדם רמה אחת יותר ממה שאנחנו היום זה אומר להתחיל לדאוג למועדון בלבד, כמו שאמרתי שיהיה מנגר שמתווה דרך של מועדון ובוחר את השחקנים ואנשי המקצוע וכולם מתיישרים לפי הקו של המועדון ולא המועדון מתיישר לפי הקו של העובדים שלו, זה קיים בכל אירגון גדול וכך זה חייב להיות. כשיהיה לך איש כזה תוכל לקבל החלטות מעבר לאנשי מקצוע ושחקנים, זה אומר גם על קידום נוער, על שיטות משחק שמתחילות מהילדים ועוברות דרך קבוצות הנוער לבוגרים, השחקנים שיגיעו מהנוער כבר יתורגלו בצורת המשחק של הבוגרים מגיל הילדים כי הצורת משחק הזאת לא משתנה כל עונה ומתחילה לעבור אליהם משהם נתנו את הפס הראשון, תהיה מדיניות רכש ברורה, ועוד מיליון דברים שאני אפילו לא חושב ולא יודע. ככה לפי דעתי מתנהל מועדון גדול, ולשם אני מקווה שאלונה תצעיד אותנו.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

blueman כתב: כי גם אלישע כשאימן את מכבי חיפה לא היו לו פציעות והוא לקח אליפויות וכו. אנחנו רוצים להתקדם ולא להיות תלויים במאמן כזה או אחר שיש לו אינטרסים אישיים בלבד וכל מאמן שיבוא ישנה את המועדון כראות עיניו. אין לי דבר וחצי דבר נגד רב"ש או נגד מאמן אחר, ויכול להיות שהוא גם יצליח יותר מאלישע אין לי מושג ואני לא נביא, מה שאני כן בטוח זה שאם אנחנו רוצים להתקדם רמה אחת יותר ממה שאנחנו היום זה אומר להתחיל לדאוג למועדון בלבד, כמו שאמרתי שיהיה מנגר שמתווה דרך של מועדון ובוחר את השחקנים ואנשי המקצוע וכולם מתיישרים לפי הקו של המועדון ולא המועדון מתיישר לפי הקו של העובדים שלו, זה קיים בכל אירגון גדול וכך זה חייב להיות. כשיהיה לך איש כזה תוכל לקבל החלטות מעבר לאנשי מקצוע ושחקנים, זה אומר גם על קידום נוער, על שיטות משחק שמתחילות מהילדים ועוברות דרך קבוצות הנוער לבוגרים, השחקנים שיגיעו מהנוער כבר יתורגלו בצורת המשחק של הבוגרים מגיל הילדים כי הצורת משחק הזאת לא משתנה כל עונה ומתחילה לעבור אליהם משהם נתנו את הפס הראשון, תהיה מדיניות רכש ברורה, ועוד מיליון דברים שאני אפילו לא חושב ולא יודע. ככה לפי דעתי מתנהל מועדון גדול, ולשם אני מקווה שאלונה תצעיד אותנו.
לא היו לו פציעות?
תשאל את אוהדי חיפה לא רק שהיו לו פציעות בעונה אחת לקראת הסוף חצי סגל היו פצועים והוא העלה שחקני נוער לשחק!

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

דר אדום בנשמה כתב: לא היו לו פציעות?
תשאל את אוהדי חיפה לא רק שהיו לו פציעות בעונה אחת לקראת הסוף חצי סגל היו פצועים והוא העלה שחקני נוער לשחק!
אחי אתה לוקח משפט אחד הכי לא רלוונטי מכל מה שרשמתי ומתייחס אליו, תקרא את הכל ותראה מה אני אומר, אל תתייחס למשפט אחד ותתיקע עליו, תסתכל על הראיה הכללית ועל כל הדברים שאני מדבר, באמת שקשה לנהל איתך דיון כשאתה מגיב לחצאי משפטים ולא מתייחס לעיקר הדברים שאני מעלה.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

דר אדום בנשמה כתב: מי מבטיח? כי בקבוצות שרב"ש אימן אין בעיית פציעות חמורה בקבוצות שהוא אימן יש דרך ושיטה...
אז למה שזה יהיה שונה?
א - עונה שעברה היה הרבה פצועים לרב"ש בהפועל ת"א.
ב - די כבר עם ה"יש דרך יש שיטה", זה נשמע כמו הראיונות "בנייה" של רב"ש אחרי המשחקים שלו. מה השיטה? הנעת כדור למוות עד שמפסידים?

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

לכל מגני אלישע אף אחד פה לא מזלזל במה שהוא עשה, פשוט אומרים שהוא הגיע לשיא מבחינתו וצריך בקיץ שינוי..אין מה לפטר אותו עכשיו כי זה לא יעזור אבל צריך לתת למישהו אחר צ'אנס, יכול להיות שבכר או רב"ש או מישהו אחר יחתום ולא יצליח פה אבל קבוצה חייבת לשאוף להשתפר ולנסות להתקדם..כבר בסיום שנה שעברה טענתי שאלישע עשה עונה גדולה אבל אם רוצים אליפות צריך לנסות מישהו אחר ולא הייתי היחיד בדעה הזאת אבל אלונה החתימה אותו לעוד שנה כדי לראות אולי יש לו עוד כמה שפנים לשלוף מהכובע והוא יודע מה צריך לשפר ועם השחקנים האלה אולי אפשר יהיה לתת למכבי פייט עד השנייה האחרונה ואף לקחת מהם ת'אליפות. אי אפשר לבוא אליה בטענות כי זאת מחשבה נכונה מצד בעלים. בפועל הוא קיבל שחקנים בעמדות שרצה ושחקנים גדולים אבל את הצעד קדימה הקבוצה לא עשתה אפילו לא בצורת המשחק שלה. לכן בסוף העונה הבאה חובה לנסות מאמן אחר, אם יצליח או לא זה רק ימים יגידו ואני מקווה שזה יהיה מאמן בכיר ולא איזה בלבול

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

red guy כתב:לכל מגני אלישע אף אחד פה לא מזלזל במה שהוא עשה, פשוט אומרים שהוא הגיע לשיא מבחינתו וצריך בקיץ שינוי..אין מה לפטר אותו עכשיו כי זה לא יעזור אבל צריך לתת למישהו אחר צ'אנס, יכול להיות שבכר או רב"ש או מישהו אחר יחתום ולא יצליח פה אבל קבוצה חייבת לשאוף להשתפר ולנסות להתקדם..כבר בסיום שנה שעברה טענתי שאלישע עשה עונה גדולה אבל אם רוצים אליפות צריך לנסות מישהו אחר ולא הייתי היחיד בדעה הזאת אבל אלונה החתימה אותו לעוד שנה כדי לראות אולי יש לו עוד כמה שפנים לשלוף מהכובע והוא יודע מה צריך לשפר ועם השחקנים האלה אולי אפשר יהיה לתת למכבי פייט עד השנייה האחרונה ואף לקחת מהם ת'אליפות. אי אפשר לבוא אליה בטענות כי זאת מחשבה נכונה מצד בעלים. בפועל הוא קיבל שחקנים בעמדות שרצה ושחקנים גדולים אבל את הצעד קדימה הקבוצה לא עשתה אפילו לא בצורת המשחק שלה. לכן בסוף העונה הבאה חובה לנסות מאמן אחר, אם יצליח או לא זה רק ימים יגידו ואני מקווה שזה יהיה מאמן בכיר ולא איזה בלבול
לגיטימי לגמרי.
שוב - להחליף מאמן עכשיו באמצע העונה זה לשדר משהו הרסני למערכת.

השאלה העיקרית שעולה - האם אתה חושב שהחלפת מאמן בלבד יכולה לעשות את ההבדל בין הקבוצת צמרת של היום לקבוצה שבאמת לוקחת תארים?

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

yedidel כתב:
א - עונה שעברה היה הרבה פצועים לרב"ש בהפועל ת"א.
ב - די כבר עם ה"יש דרך יש שיטה", זה נשמע כמו הראיונות "בנייה" של רב"ש אחרי המשחקים שלו. מה השיטה? הנעת כדור למוות עד שמפסידים?
זה היה בעונה של 2012-2013 אחריי שרב"ש הגיע לא היו להם הרבה פציעות...

שלח תגובה