אם כבר מאמן אחר - רק רוני לוי.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: אם כבר מאמן אחר - רק רוני לוי.

שליחה על ידי אדום זקן »

אדום בלב בנשמהההה כתב:תגידו, סתם שאלה לא ממש קשורה לדיון (או שכן?), מה עם יצחק שום היום ?
מוכר בורקסים עם שליימה בתחנה המרכזית בכ"ס.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

בואו נסכם את זה פשוט, אם רוני לוי היה כזה מאמן גדול ומצליח הוא לא מגיע לנתניה במצב שלה בחיים.

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

RedHell כתב:בואו נסכם את זה פשוט, אם רוני לוי היה כזה מאמן גדול ומצליח הוא לא מגיע לנתניה במצב שלה בחיים.
לא מסכים.
אנשים עוברים גלגולים בחיים, שינויים ותהפוכות.
רוני לוי התחיל את קריירת האימון שלו עם 3 אליפויות. זה מטורף. שיגעון הגדלות שלו צמח למימדים שגרמו לו להתנהג לשחקנים(ע"ע מליקסון ועוד) כאל סתם שחקנים.
אבל הגישה שלו גרמה לו הרבה צרות והוא נאלץ לעבוד במקומות אחרים(מכבי פ"ת, בית"ר וכו') שגרמו לו להתרככך.
מספיק לשמוע את ערן לוי נותן ראיונות בתחילת השבוע ומספר שרוני לוי שהוא הכיר כשהוא היה בן 16/17 במכבי חיפה וזרק אותו משם, זה ממש לא אותו אדם שהוא פגש במכבי נתניה.

אני לחלוטין הייתי נותן לו צ'אנס.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אביאל כתב: לא מסכים.
אנשים עוברים גלגולים בחיים, שינויים ותהפוכות.
רוני לוי התחיל את קריירת האימון שלו עם 5 אליפויות. זה מטורף. שיגעון הגדלות שלו צמח למימדים שגרמו לו להתנהג לשחקנים(ע"ע מליקסון ועוד) כאל סתם שחקנים.
אבל הגישה שלו גרמה לו הרבה צרות והוא נאלץ לעבוד במקומות אחרים(מכבי פ"ת, בית"ר וכו') שגרמו לו להתרככך.
מספיק לשמוע את ערן לוי נותן ראיונות בתחילת השבוע ומספר שרוני לוי שהוא הכיר כשהוא היה בן 16/17 במכבי חיפה וזרק אותו משם, זה ממש לא אותו אדם שהוא פגש במכבי נתניה.

אני לחלוטין הייתי נותן לו צ'אנס.
5 אליפויות? רק 3 בסך הכל :|
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

RedHell כתב:בואו נסכם את זה פשוט, אם רוני לוי היה כזה מאמן גדול ומצליח הוא לא מגיע לנתניה במצב שלה בחיים.
אח שלי,זה לא נכון.
רוני לוי הוא מאמן יקר וכל קבוצה שתחפוץ בשירותיו צריכה לשלם.
המקרה של נתניה הוא אחר,מצד אחד רוני לוי הבין שהוא חייב להתפשר ולחזור לגלגל,מצד שני גם העובדה שהוא גדל בנתניה גרמה לו להתפשר.
לגבי הרזומה שלו בחול צריך לדייק בעובדות.
הוא הגיע לסיטאווה בוקרשט ע"י בעלים הזוי וכמו במקרה גיא לוזון האוהדים שם עשו לו את המוות מהרגע הראשון.
הבחור פוטר במחזור ה5 אולי שהמצב לא היה רע בכלל.
בקבוצה הרומנית השנייה שהוא אימן אם אני לא טועה הוא לא כל כך הצליח למרות פתיחת עונה טובה.
בקפריסין הוא פוטר ללא קשר למציאות,הקבוצה רצה מצויין,הייתה במקום השני ובגלל רצף של 4 משחקים ללא ניצחון הוא פוטר ובקפריסין האצבע על ההדק קלה מאוד.
בארץ יצא לו שם של בחור עקשן שעומד על שלו ולא כל בעלים מוכן לקבל את זה.
בשורה התחתונה הבחור מקצוען אמיתי ואי אפשר לקחת את זה ממנו ולא אני אומר את זה,אלה כל מי שהתאמן תחתיו.

סמל אישי של משתמש
אביאל
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

דר אדום בנשמה כתב:5 אליפויות? רק 3 בסך הכל :|
נכון נכון typo - תוקן

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

עזבו שמות, עזבו שכר, עזבו רקורד.
בתכל'ס, הוא מאמן התקפי? הגנתי? הוא מאמין בלחץ? במשחק שבלוני? בהתקפות מהאגפים?

מה הוא חושב על רוטציות? איזה מערכים הוא מעדיף?

בקיצור רקורד וקשרים זה יפה בשביל להשיג ראיון עבודה. בשורה התחתונה מה שקובע אם תעבור את הראיון או לא זה היכולות שלך, סל הכלים שאיתו אתה מגיע, והאמונות שלך.
מה יש לכם להגיד עליו בנושא המקצועי?

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

dardasmiley כתב:עזבו שמות, עזבו שכר, עזבו רקורד.
בתכל'ס, הוא מאמן התקפי? הגנתי? הוא מאמין בלחץ? במשחק שבלוני? בהתקפות מהאגפים?

מה הוא חושב על רוטציות? איזה מערכים הוא מעדיף?

בקיצור רקורד וקשרים זה יפה בשביל להשיג ראיון עבודה. בשורה התחתונה מה שקובע אם תעבור את הראיון או לא זה היכולות שלך, סל הכלים שאיתו אתה מגיע, והאמונות שלך.
מה יש לכם להגיד עליו בנושא המקצועי?
אני לא התרשמתי ממנו נכון שיש לו הבנה טקטית אבל לא יודע עדיין משהו אצלו לא מספיק טוב לדעתי אבל אולי אני טועה.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

אביאל ואדום זקן זה שמאמן כמו כל בנאדם משתנה זה נכון אך מצד שני גם רוני לוי הבין שאו שהוא ייקח את נתניה(להגיד שהם היו סיכון מקצועי זה עדין) או שהוא ימשיך לשבת ולשבת ולשבת בחוץ.
חוץ מחיפה אין לו שום הישג לא משנה כמה תספרו לי שהוא לא הצליח רק כי היה קשה עם שחקנים.

קשטן היה המאמן הכי קשה שיש ואני לא צריך להזכיר לכם כמה הוא מעוטר.
חשוב שתבינו לא אומר שרוני לוי לא טוב לנו, אך מצד שני מרגיש שחייב לצנן את ההתלהבות שלכם.
עם כל הכבוד להצלחה שלו בנתניה זה לא מעיד בכלום, הרי עם יד על הלב, לפניי נתניה מישהו היה רוצה אותו?

סמל אישי של משתמש
אביאל
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

RedHell כתב:אביאל ואדום זקן זה שמאמן כמו כל בנאדם משתנה זה נכון אך מצד שני גם רוני לוי הבין שאו שהוא ייקח את נתניה(להגיד שהם היו סיכון מקצועי זה עדין) או שהוא ימשיך לשבת ולשבת ולשבת בחוץ.
חוץ מחיפה אין לו שום הישג לא משנה כמה תספרו לי שהוא לא הצליח רק כי היה קשה עם שחקנים.

קשטן היה המאמן הכי קשה שיש ואני לא צריך להזכיר לכם כמה הוא מעוטר.
חשוב שתבינו לא אומר שרוני לוי לא טוב לנו, אך מצד שני מרגיש שחייב לצנן את ההתלהבות שלכם.
עם כל הכבוד להצלחה שלו בנתניה זה לא מעיד בכלום, הרי עם יד על הלב, לפניי נתניה מישהו היה רוצה אותו?
לגבי הרצון -
מבחינתי יש שני מאמנים שאני חושב עליהם מתחילת השנה. רוני לוי ויצחק שום.
מבחינתי הדגש היה על שום מהסיבה הפשוטה שלרוני לוי יש היסטוריה לא טובה עם מליקסון ואם זה לא היה אז רוני לוי קודם.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

אביאל כתב: לגבי הרצון -
מבחינתי הדגש היה על שום מהסיבה הפשוטה שלרוני לוי יש היסטוריה לא טובה עם מליקסון ואם זה לא היה אז רוני לוי קודם.
יצחק שום? לא תודה עוד אוברייטד, לקח את הקבוצה הכי טובה בכדורגל הישראלי הצליח בליגת האלופות ונשל לזכות באליפות מול נמני וצעירי מכבי תל אביב עם קלינגר הפוזל כמאמן...

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

אביאל כתב: לגבי הרצון -
עם כל הכבוד ליצחק שום, קשטן, שרף וחבריהם, אלו מאמנים של הדור הישן, הדור של אלישע, הכדורגל מתקדם, ומתקדם מהר, והם מאמנים של שיטות ישנות ומאמנים די שבעים, אני מעדיף מאמן אולי יותר צעיר וקצת פחות מנוסה אבל שיבוא לטרוף ולהטריף, שיהיה לו רעב כמו שיש לעובד צעיר שרק סיים אוניברסיטה, שילך להרצאות, ויחקור בעצמו באינטרנט ויחיה משחקים וניתוחים טקטיים ובקיצור שיהיה באטרף על המשחק, עם כל הכבוד לשמות כמו קשטן,שום ובאמת שיש המון כבוד, הם נתנו את שלהם לכדורגל הישראלי אבל צריך לתת הזדמנות למאמנים צעירים ומוכשרים לא פחות מהם, הפועל ב״ש של השנתיים האחרונות זאת הפועל ב״ש חדשה, וכולנו תמיד שואפים לעשות פה משהו שלא היה פה כבר הרבה זמן, משהו רענן, אז אני חושב שמאמן יחסית צעיר עם ניסיון בקבוצה אחת או שתיים (בכר,לוזון וחבריהם) ומעטפת מנצחת יכול לקחת אותנו עוד 3-4 צעדים קדימה.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

המועמד הכי טוב והכי מושלם למועדון לדעתי - גיא לוזון..
כמה חבל שזה לא יקרה.

אחריו זה רוני לוי, אבל אני לא רואה את זה קורה גם כן. מקווה שלא נתקע עם איזה חיים סילבס.

סמל אישי של משתמש
azb852

שליחה על ידי azb852 »

פתח תקווה הציעה לרן בן שמעון חוזה לשנתיים.
ספורט 1

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

blueman כתב: עם כל הכבוד ליצחק שום, קשטן, שרף וחבריהם, אלו מאמנים של הדור הישן, הדור של אלישע, הכדורגל מתקדם, ומתקדם מהר, והם מאמנים של שיטות ישנות ומאמנים די שבעים, אני מעדיף מאמן אולי יותר צעיר וקצת פחות מנוסה אבל שיבוא לטרוף ולהטריף, שיהיה לו רעב כמו שיש לעובד צעיר שרק סיים אוניברסיטה, שילך להרצאות, ויחקור בעצמו באינטרנט ויחיה משחקים וניתוחים טקטיים ובקיצור שיהיה באטרף על המשחק, עם כל הכבוד לשמות כמו קשטן,שום ובאמת שיש המון כבוד, הם נתנו את שלהם לכדורגל הישראלי אבל צריך לתת הזדמנות למאמנים צעירים ומוכשרים לא פחות מהם, הפועל ב״ש של השנתיים האחרונות זאת הפועל ב״ש חדשה, וכולנו תמיד שואפים לעשות פה משהו שלא היה פה כבר הרבה זמן, משהו רענן, אז אני חושב שמאמן יחסית צעיר עם ניסיון בקבוצה אחת או שתיים (בכר,לוזון וחבריהם) ומעטפת מנצחת יכול לקחת אותנו עוד 3-4 צעדים קדימה.
:יאללה הפועל:
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה