למה זה משנה? כי בבית יש לנו תחת? לספסל את כל המגמגמים. גבאי הראה לא רק בשבת שהוא הראשון שחייב לשחק בהתקפה, מליקסון מתחיל לקחת על עצמו עוד. צריכים לעשות מהפכה בהרכב ולא רק למשחק אחד. שניים שלושה משחקים שתצנן את הכוכבים על הספסל ואז הם כמו אריותדר אדום בנשמה כתב:לא לא לא, לסכנין צריך לעלות עם ההרכב הרגיל של אלישע, זה משחק ביתי על בטוח ננצח, במשחק החוץ הבא לעלות עם ההרכב שהצאת.
אולי בכל זאת?
Re: אולי בכל זאת?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כן, בבית יש לנו תחת ועדיף לא לשחק עם המזל הזה, בחוץ לספסל לספסל לספסל.dor69 כתב: למה זה משנה? כי בבית יש לנו תחת? לספסל את כל המגמגמים. גבאי הראה לא רק בשבת שהוא הראשון שחייב לשחק בהתקפה, מליקסון מתחיל לקחת על עצמו עוד. צריכים לעשות מהפכה בהרכב ולא רק למשחק אחד. שניים שלושה משחקים שתצנן את הכוכבים על הספסל ואז הם כמו אריות
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מה אני אגיד לך אני נאלץ להסכים איתך. אני מסכים פה עם הרוב, אנחנו קבוצה נאיבית ולא מאומנת שעם סגל השחקנים שלה חייבת להציג כדורגל בהרבה יותר טוב ומסכים שהצוות המקצועי חייב לסיים את תפקידו בסוף העונה, אבל עם כל זה אני פשוט לא מסוגל להגיע למגרש בלי אמונה שאפשר לעשות משהו, האמונה הזאת גרמה לי בשבת האחרונה להיות בסמי עופר ותגרום לי להיות בראשון הקרוב בווסרמיל ובעתיד הקרוב בחצי גמר הגביע, אז יש לי המון ביקורת והמון אכזבה על איך שהקבוצה ניראית וכמובן רצון לראות משהו אחר מהקבוצה שלי, אבל כרגע אני יודע שזה מה שיש ועם זה ננצח ועד שזה לא נגמר סופי אני מאמין, רובנו יגידו שאני נאיבי וכנראה שאתם צודקים אבל במשך 26 שנים שאני אוהד את הקבוצה (להוציא אולי את שנת הגביע) הייתי נאיבי והאמנתי בכל משחק גם כשהיה ברור שאנחנו לא בכיוון בכלל
אוף טופיקאביאל כתב: 0 בהבעה עברית. כמה פעמים אפשר לכתוב 'הכל אפשרי' בהודעה אחת...
חזרה על אותן מילים בכמה צלעות/משפטים/יחידות ספרותיות דווקא מעשירה את הטקסט, מרחיקה אותו מהפרוזה ה"יבשה" ומקרבת אותו אל השירה.
בגלל החזרות (אך לא רק בגללן) יותר קל בד"כ לזכור שירים מכל חיבור אחר (רשימת קניות, קטע מספר, כתבה בעיתון וכו').
בקיצור, תפרגן לעצמך ותתחיל לכתוב שירים למגירה או ליציע.
- ForeverRed
לא יודע מאיפה הביטחון המופרז שלכם.
סכנין זאת קבוצה קשה לעיכול עבור הפועל ב"ש.
לא יהיה קל.
לא יהיה קל.
- red ultras
נו אז מה אתם אומרים?? אולי בכל זאת?
בכלל לאForeverRed כתב:לא יודע מאיפה הביטחון המופרז שלכם.
לא יהיה קל.
מתי פעם אחרונה היה קל ?dor69 כתב: בכלל לא
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
קארמה אמרנו כבר?גדי כתב:
מתי פעם אחרונה היה קל ?
Karma is a beachdor69 כתב: קארמה אמרנו כבר?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
יש ים בב"ש?Totti כתב:
Karma is a beach
ברור. מול יד לבניםאביאל כתב: יש ים בב"ש?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
סליחה טכנית זה לא ים, אבל עומד להפתח ים ב2018 אם כי זה אגם אבל אז נוכל לצאת אליו שהקבוצה באמת תצא לים ולא תהיה בשום מצב לרדת או לזכות באליפות או להגיע לאירופה, עד אז חבר'ה נאלץ לסוע לים באשקלוןTotti כתב: ברור. מול יד לבנים

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
תשתחווה לפני שאתה מדבר על הים של באר שבע. האוקיינוס השקט פראייר לידואביאל כתב: יש ים בב"ש?
חחחחחחאביאל כתב: יש ים בב"ש?