צריכים להתעורר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: צריכים להתעורר

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב: שטראובר מעולם לא היה השוער הכי טוב באותה תקופה וככה גם קורנפיין אגב...
היית בן 5 כשקורנפיין לקח 2 אליפויות בביתר, אל תבלבל את המוח.
היה אדיר יחד עם אובארוב
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Totti כתב: היית בן 5 כשקורנפיין לקח 2 אליפויות בביתר, אל תבלבל את המוח.
היה אדיר יחד עם אובארוב
שוער אדיר? נו באמת אסי רחמים הירושלמי...
הוא מעולם לא היה עילוי...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

ran כתב:
גדי דווקא ממך אני מתפלא מתשובה כזאת .
שוער זה ללא ספק העמדה הכי חשובה על המגרש .
אל תזכיר לי את גביש ואחרים , אנחנו במצב שונה היום , רוצים כל פעם להשתדרג ולחזק עמדות חלשות .
אם מרציאנו לוקח את הגול ה-1 אתמול , דקה לפני סיום המחצית , אני לא בטוח שאנחנו מפסידים , ובטח לא 3-0 .
אתמול הוא ספג גולים שאוסטין כמו חתול לוקח אותם ב-200 אחוז וכולנו יודעים את זה , נכון שיש לו לפעמים טעויות מוזרות , וגם אני עד לא מזמן אמרתי ואללה מרציאנו אופציה טובה .
אבל פתחתי את העיניים , אג'ידה השוער הכי טוב בארץ ! אסור לקלקל משהו שעובד פה מעולה כבר שנתיים , אנחנו סופגים כמעט הכי מעט בליגה וזה לא רק בגלל סוארס .
בכל משחק אוסטין לוקח 2-3 גולים בטוחים (אתה מוזמן לראות תקצירים) .
אני לא אומר שמרציאנו גרוע , אבל כן זה הימור גדול מאוד ללכת עליו , מה גם שהוא לא יעלה לאלונה כל כך זול אז ואללה שווה לשלם עוד קצת לאג'ידה ולא לסחרר את הקבוצה עם שוער חדש .
מה גם שאף אחד לא מבטיח לך שהכל יסתדר עם מרציאנו, הכל יכול להיות בכדורגל שלנו , פתאום הפועל ת"א מוצאת רוכש בקיץ , אין להם שוער , תעשה אחד פלוס אחד ותבין .
אפשר לפנות זר ולשחרר את פאיוביץ , כאן בהחלט אפשר להביא בלם יותר טוב , כן גם ישראלי (צדק) , לא יהיו הבדלים כל כך גדולים .
אני האחרון שיזלזל באג'ידה. נכס לקבוצה מכל הבחינות ועושה רושם של אדם מיוחד ואינטליגנט.
במבחן התוצאה אגב הוא לא הטוב בליגה - ליפשיץ מרעננה מקבל פחות ואין לו את סוארס בלם.

העניין לגבי חשיבות עמדה כזו או אחרת זה נושא פילוסופי. שים את בן גרבלי בלם או אילוז מגן ימני וכל הקבוצה בפאניקה ומתפרקת תוך שתי דקות. גל אראל במו רגליו החריב לא מעט משחקים שנה שעברה כולל גביע.

רוב השוערים שרשמתם אכן שוערים מצוינים אבל בלי שחקנים נוספים דומיננטיים לא הייתה אליפות.

אני חושב שזה ממש לא בריא שאג'ידה יהיה השחקן היקר ביותר בקבוצה בעשרות אלפי דולרים נטו.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב: שוער אדיר? נו באמת אסי רחמים הירושלמי...
הוא מעולם לא היה עילוי...
ושוב,היית בן 5...
כל דעה שלך מתחת לשנת 2004 היא בגדר פיקציה

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

Totti כתב: ושוב,היית בן 5...
ברור שקורנפיין היה שוער טוב מאוד. לדעתי אובארוב, דוידוביץ, אוואט, אלימלך היו יותר טובים. לא בגלל קורנפיין הם זכו באליפויות. ההונגרים שלהם יחד עם אבוקסיס, אוחנה, טרטיאק היו השובר שוויון.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

גדי כתב:
ברור שקורנפיין היה שוער טוב מאוד. לדעתי אובארוב, דוידוביץ, אוואט, אלימלך היו יותר טובים. לא בגלל קורנפיין הם זכו באליפויות. ההונגרים שלהם יחד עם אבוקסיס, אוחנה, טרטיאק היו השובר שוויון.
אם אני לא טועה ביתר של גאידמק לקחה אליפות עם הרוש בשער לא?

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

dardasmiley כתב:
לקח שתי אליפויות בשנות התשעים ואחת ב2007

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

dardasmiley כתב:
אחת עם קאלה ואחת עם הרוש.

קורנפיין היה שוער פנטסטי בשנות ה-90 שאלמלא שוערים גדולים בדורו, היה זכור לגמרי אחרת. היום הוא עומד בנבחרת בקלות

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Totti כתב: אחת עם קאלה ואחת עם הרוש.

קורנפיין היה שוער פנטסטי בשנות ה-90 שאלמלא שוערים גדולים בדורו, היה זכור לגמרי אחרת. היום הוא עומד בנבחרת בקלות
מה פתאום הרוש?!? העונה המלאה הראשונה שלו הייתה כשאנחנו היינו כבר עם עזורי. אחת עם קורנפיין אחת עם קאלה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

מסכים עם טוטי.

גדי, לליפשיץ אולי אין את סוארס, אבל יש קבוצה מאוד הגנתית ומחויבת לפניו שעושה את המוות לכל יריבה.

עם כל הכבוד לעונה הטובה שלו, הוא לא הסיבה לכמות הספיגות של רעננה העונה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

dor69 כתב: מה פתאום הרוש?!? העונה המלאה הראשונה שלו הייתה כשאנחנו היינו כבר עם עזורי. אחת עם קורנפיין אחת עם קאלה
צודק

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

גדי כתב:
אני חושב שזה ממש לא בריא שאג'ידה יהיה השחקן היקר ביותר בקבוצה בעשרות אלפי דולרים נטו.
למה? כי יעקב בוזגלו יעשה רעש? כי ברדה יקנא? כי למליקסון יהיה מה להגיד?

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Totti כתב: ושוב,היית בן 5...
כל דעה שלך מתחת לשנת 2004 היא בגדר פיקציה
ואתה היית בן 10 ככה שגם הדעות שלך הן בגדר פיקציה...
אהא שכחתי בגיל 10 אתה יודע יותר טוב מכולם...
מה שעשה את בית"ר קבוצה איכותית ואגב לא הייתי בן 5 הייתי בן 6-7 שבית"ר זכו באליפויות, בכל מקרה קורנפיין הוא לא זה שבזכותו הקבוצה זכתה באליפות, העובדה היא שבית"ר הסתדרה גם בלעדיו במשחק הטורלל מולנו שבסופו הם הביסו אותנו 5-2 עם שחקן פחות ושוער שלישי.
מה שעשה את בית"ר כל כך טובה היה משחק הגנה מעולה ומשחק התקפה ברמה של קבוצה בליגה אירופית, השחקנים ששיחקו אצלה כמו פישונט, שאלוי וכו' הם אלו שנתנו לה את האליפויות...
להגיד שקורנפיין שוער מעולה זאת הגזמה.

חוץ מזה גם אם נניח אג'ידה יעזוב ואף אחד מהשוערים הישראלים לא יהיה מספיק טוב לנו תמיד יש אופציה של שוער זר אחר, דיי כבר להכנס לאיזה פחדים וחששות מאיבוד של אג'ידה, זה מזכיר לי את ביבי וההפחדות שלו לגביי הערבים שבאים להצביע בקלפיות.
תרגעו, אני בטוח שתהיה לנו גם בעונה הבאה קבוצה טובה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב: ואתה היית בן 10 ככה שגם הדעות שלך הן בגדר פיקציה...
אהא שכחתי בגיל 10 אתה יודע יותר טוב מכולם...
מה שעשה את בית"ר קבוצה איכותית ואגב לא הייתי בן 5 הייתי בן 6-7 שבית"ר זכו באליפויות, בכל מקרה קורנפיין הוא לא זה שבזכותו הקבוצה זכתה באליפות, העובדה היא שבית"ר הסתדרה גם בלעדיו במשחק הטורלל מולנו שבסופו הם הביסו אותנו 5-2 עם שחקן פחות ושוער שלישי.
מה שעשה את בית"ר כל כך טובה היה משחק הגנה מעולה ומשחק התקפה ברמה של קבוצה בליגה אירופית, השחקנים ששיחקו אצלה כמו פישונט, שאלוי וכו' הם אלו שנתנו לה את האליפויות...
להגיד שקורנפיין שוער מעולה זאת הגזמה.

חוץ מזה גם אם נניח אג'ידה יעזוב ואף אחד מהשוערים הישראלים לא יהיה מספיק טוב לנו תמיד יש אופציה של שוער זר אחר, דיי כבר להכנס לאיזה פחדים וחששות מאיבוד של אג'ידה, זה מזכיר לי את ביבי וההפחדות שלו לגביי הערבים שבאים להצביע בקלפיות.
תרגעו, אני בטוח שתהיה לנו גם בעונה הבאה קבוצה טובה.
רק בגלל שלבשת את חליפת האופטימיות ואתה בטוח שתהיה קבוצה טובה גם בעונה הבאה אוותר לעת עתה על התנגחות אישית ונסיון הוכחה שאתה קשקשן.

אגב,
את אותם דברים ניתן להגיד על כל שוער שלקח אליפות.."זה לא בגללו, היתה לו קבוצה טובה" הוחוכמה היא לא להיות מורגש

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

delta7 כתב:
למה? כי יעקב בוזגלו יעשה רעש? כי ברדה יקנא? כי למליקסון יהיה מה להגיד?
כי הוא לא ערן זהבי.
גם אם נניח שברדה ומליקסון לא מספיק טובים השנה אז בוזגלו וסוארס לפחות תורמים לא פחות ממנו.
אג'ידה לא שווה יותר מהם. לא מבין מה השאלה פה ?

שלח תגובה