חייב לציין שתמוה בעיניי איך כולם כל כך בטוחים שהליגה נגמרה.
יש עוד 8 משחקים של פלייאוף ומכבי תאבד נק' ויש לנו עוד משחק מולם.
3 תוצאות תיקו של מכבי והפסד מולנו זה כל מה שדרוש, לא כזה מופרך בעיניי.
הפינה האופטימית
Re: הפינה האופטימית
צריך קצת יותר כי הפרש שערים שלהם יותר טוב משלנו , אז צריך איבוד של 9 נקודות כמעט.
ומכבי עוד לא פגשה את פ"ת שמתגלה כקבוצה החלשה של הפליאוף .
ואם נסתכל על מאזן החוץ שלנו , זה לא כזה מעודד .
ומכבי עוד לא פגשה את פ"ת שמתגלה כקבוצה החלשה של הפליאוף .
ואם נסתכל על מאזן החוץ שלנו , זה לא כזה מעודד .
24 נקודות בקופה. גם אם תנצח את 8 המשחקים שנותרו מכבי תצטרך 16 נקודות בכדי להיות אלופה (יחס שערים נחות שלנו)nir767676 כתב:חייב לציין שתמוה בעיניי איך כולם כל כך בטוחים שהליגה נגמרה.
הייתי שם כל סכום בכל יחס על אליפות שלהם.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אני חושב שנגיע למפגש מולם בוסרמיל עם תקווה לנצח ולפתוח מחדש את התחרות
כן, אבל..., כדאי שבמקביל גם ננצח את 3 המשחקים שלנו..., אחד או שניים מהם בחוץ..., לא הייתי בונה על זה, או בשפה המשמשת כאן לאחרונה: לקפל.nir767676 כתב:חייב לציין שתמוה בעיניי איך כולם כל כך בטוחים שהליגה נגמרה.
חשוב כעת לשמור על המקום השני ולנסות להפתיע בגביע.
ברור, זה תלוי גם בנו וכנראה נבעט בדלי כרגיל. אבל לדעתי הליגה עוד ארוכה במיוחד שמדובר על מכבי של פאקו.delta7 כתב:
כן, אבל..., כדאי שבמקביל גם ננצח את 3 המשחקים שלנו..., אחד או שניים מהם בחוץ..., לא הייתי בונה על זה, או בשפה המשמשת כאן לאחרונה: לקפל.
חשוב כעת לשמור על המקום השני ולנסות להפתיע בגביע.
הליגה גמורה? יש לך מאבקי מיקוםהראל כתב:כשהליגה די גמורה , ואנחנו מגיעים לקראת הסוף אפשר לשלב את טאהה בהרכב ולהקיץ אותו ולתת לו דקות משחק , והנה כבר בשבועיים הקרובים אין כל כך ברירה והוא ישחק משחק במקום פאיו ומשחק במקום סוארז. ואם יבצע עבודה טובה אני לא יופתע אם ימשיך לקבל כרדיט וגם הגיע הזמן לטיפת רוטציה גם אנחנו הולכים לקראת הישורת האחרונה וחשוב מאוד לשמור על המקום השני וכמובן המוקד זה הגביע .
מבלי לקפל כי גם אם האליפות 99% גמורה אז מבחינתי לסיים מקום שני עם הראש למעלה חשוב מאוד.nir767676 כתב:אני חושב שנגיע למפגש מולם בוסרמיל עם תקווה לנצח ולפתוח מחדש את התחרות
לגבי המשחק בוסרמיל - המטרה שזו לא תהיה חגיגה נוספת אצלנו. חלילה זו תהיה פעם שלישית בוסרמיל (95 למי ששכח) ואז וסרמיל יהפוך למגרש בו למכבי יהיו יותר אליפויות מלנו.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
ברור לי שאם מביאים זר בהרבה כסף עם רזומה מסוים, לא מביאים אותו כדי שיישב בספסל. אבל גם זרים עם רזומה שעולים הרבה כסף לא תמיד פוגעים וזה יכול להיות מכמה סיבות (זר שלא מתאקלם למדינה, זר שמגיע אחרי הפיק שלו או אחרי פציעה ארוכה ולא מצליח לשחזר יכולת וכו), ויש לא מעט דוגמאות לשמות גדולים שבאו כשמות גדולים ובתכלס לא הרשימו, הרשימה כוללת השנה את מיצל של חיפה ואת אידרסו ושנה שעברה במכבי היה את המגן הימיני מאנה ואת המגן רמי מרבאל, כולם באו כשמות גדולים והבטחות וראו יציע וספסל. לכן אם פאיוביץ עוזב והכוונה להביא בלם בעל רזומה ומישהו שישדרג הרי זה מבורך, אבל לא אומר שאי אפשר ולא צריך לבנות על טאהה וכמובן גם לתת לו את ההרגשה שבונים עליו כי כדורגל יש לו ותכונות להיות בלם טוב יש לו רק צריך ליטוש.Sir Alex Ferguson כתב: שוב, יש הבדל בין החתמה של שחקן שבשנה שעברה בילה בעיקר בספסל של בית"ר י"ם (דור מלול) להחתמה של שחקן זר בהרבה מאוד כסף.
מישהו חושב שבן ביטון היה בכלל מקבל את הצאנס השנה אם היינו מביאים שחקן זר בהרבה מאוד כסף?
הבנתי שאם אג'ידה לא ישאר בקבוצה רוצים למצוא את הסוארס הבא וגם יקציבו לך לא מעט כסף. מישהו רואה מצב ששחקן כזה לא בא להרכב הראשון? לא מקבל המון חודשי חסד? יצטרך לקרות משהו נדיר (פציעה קשה של השחקן הזר, יכולת מאוד ירודה) כדי שטאהה יקבל את חולצת ההרכב.
כיום אפילו פאיוביץ', עם כל מה שעבר עליו השנה, מועדף על פני טאהה, אז אני מניח שכולם יודעים מה יקרה אם באמת יביאו מישהו שאמור להיות סוג של סוארס.
מספיק שאנחנו מגיעים למשחק בוסרמיל שההפרש 4-5 (ממש לא הזוי) והכל פתוח.
הבעיה היחידה היא שזה תלוי בנו. ולכן זה לא יקרה לצערי.
הבעיה היחידה היא שזה תלוי בנו. ולכן זה לא יקרה לצערי.