אוגו והובאן לעונה הבאה (דעה)?
Re: אוגו והובאן לעונה הבאה (דעה)?
הוא כישלון, אז בעונתו הראשונה הוא נכשל גם בבחירת שחקנים- זה באמת מעיד על יכולת האימון שלו? החוסר יציבות גם ביכולת המשחק וגם בבחירת השחקנים רק מדגישה שהוא לא באמת יודע מה הוא עושה.
עם זרים יש סוכן ויש את הנציג שהם בוחרים לעצמם בארץ. או לפחות ככה הבנתי את זההפועלעולה כתב:הסוכן של הובאן זה לא נמני?
וכן, פוקס. אבל אם אלישע היה נופל עם הזרים, הוא היה כישלון. אבל כשהוא מצליח, זה פוקס.
- ForeverRed
אני אגיד משהו מאוד לא פופולארי.
חושב שיש לשקול בכובד ראש את המשך דרכם של שני השחקנים האלה.
אוגו אף פעם לא היה אהוב עליי במיוחד.
הזלזול שלו וחוסר ההשקעה צורמים גם אם הוא מצליח לספק משחקים טובים פה ושם.
אולי תחת מאמן אחר זה יראה אחרת.
באשר להובאן, זה ממש לא השחקן של תחילת העונה, שהיה נראה כמו החלום הרטוב שלנו.
הוא בגיל מבוגר והירידה אצלו דרסטית, עקבית ומדאיגה.
לעשות חושבים אמיתי ולקבל החלטות קשות במקרה הצורך. אין ברירה.
השאלה אם זה פרסונלי, וזה לא יקרה גם עם שחקנים אחרים שנה הבאה.ForeverRed כתב:אני אגיד משהו מאוד לא פופולארי.
מדובר פה בשני זרים מעולים, שלא השכלנו לנצל אותם עד הסוף.
במיוחד האכזבה מהובאן, שאחרי החופשה של 3 שבועות הייתי בטוח שיחזור רענן. בפועל נראה יותר גמור מקודם.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מסכים ולא מסכים, לדעתי הובאן זה בעיה של כושר גופני, לא ייתכן שמאז שהוא הגיע לפה הוא נראה יותר גרוע ממה שהוא הגיע ולא נראה לי שזה קשור לגיל, גם אצל ברדה זה ככה, הגיע בכושר נהדר ופתאום בחלק מהמשחקים נראה פחות טוב מעונה שעברה.ForeverRed כתב:אני אגיד משהו מאוד לא פופולארי.
לא שאני חושב שאם נביא את הצוות המקצועי של מכבי הובאן יחזור לעצמו אבל לא יודע לגביי הובאן, אני חלוק מאוד.
לגביי אוגו, לדעתי עם קשר כמו סוארס רק שיש לו גם התקפה לידו הוא יכול לפרוח, מול מכבי הוא וסוארס הצליחו לגרום למערך 3 הקשרים של מכבי להראות כמו קישור של קשר אחד, הם העלימו לחלוטין את הקישור של מכבי.
לדעתי אוגו צריך להשאר ולגביי הובאן באמת שאני לא בטוח.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
את אוגו אני לא משחרר גם בעד שלום. נכון, לפעמים הוא מעצבן, אבל גם לארי קאיודה בנתניה היה זורק ז** וברגע שרוני לוי הגיע הוא פתאום הפך לשחקן קבוצתי ואכפתי.
אותו דבר הובאן. בחייאת, עד לפני חודשיים וחצי הוא היה הקשר הכי טוב בליגה. הוא שיחק כמות משחקים כמעט זהה לטוני קרוס תוך כדי מתאמן אצלנו שהאימונים הם לא בדיוק זהים לשל ריאל מדריד בלשון המעטה. גם אותו לא הייתי משחרר.
אותו דבר הובאן. בחייאת, עד לפני חודשיים וחצי הוא היה הקשר הכי טוב בליגה. הוא שיחק כמות משחקים כמעט זהה לטוני קרוס תוך כדי מתאמן אצלנו שהאימונים הם לא בדיוק זהים לשל ריאל מדריד בלשון המעטה. גם אותו לא הייתי משחרר.
אגב, לדעתי אתמול הובאן הראה ניצוצות של תחילת העונה, למרות כמה מסירות לא מדויקות.
אוגו כבר כמה משחקים מספר 1 אצלנו על המגרש למרות יכולת חלשה של כל שאר השחקנים .
הוא מראה יותר איכפתיות וההגנה שלו הרבה יותר טובה , ושוב אנחנו טועים לגביו מאוד , אוגו לא שחקן הגנה , הוא שחקן התקפי , ובמחצית השניה כשיצא גורדנה והיה לו את השטח לתקוף ראינו כמה טוב הוא עושה את זה .
לגבי הובאן , ירידה משמעותית ביכולת , אבל ראינו מה הוא שווה וכמה הוא חכם , הכל עניין של מוטיבציה אצלו , אנחנו יודעים כמה הוא טוב .
מאמן אחר מוציא מהשניים האלה זהב !
הגיע הזמן שנעבור לשחק עם קשר אחורי אחד , אנחנו לא בספרד ולא באנגליה , רוב הקבוצות בליגה חלשות , קשר אחורי אחד כמו הובאן זה מספיק לעונה הבאה , בנוסף לשים 2 קשרים מעליו , אחד מהם יהיה אוגו והשחקן השני בקו של אוגו יהיה שחקן חדש עושה משחק , רק ככה נראה את הקבוצה שולטת לחלוטין במשחקים .
אגב רוב המשחקים אנחנו לא שולטים בכדור , גם נגד קבוצות קטנות , ואחת הסיבות להתעייפות זה אי שליטה בכדור .
קחו לדוגמה משחקים של ברצלונה , היא מחזיקה בכדור באחוזים מטורפים , הקבוצות מנגד בקושי עומדות על המגרש במחציות השניות מולה .
אז אנחנו לא ניהיה ברצלונה בחיים ולא נתקרב לרמה של החזקת כדור שלהם אבל לשם צריכים לשאוף אם אנחנו רוצים להעלות את הרמה שלנו , כדורגל נורמלי יבוא רק דרך החזקת כדור עם אחוזים גבוהים יותר .
ולא החזקת כדור של מסירות בין הבלמים .
הוא מראה יותר איכפתיות וההגנה שלו הרבה יותר טובה , ושוב אנחנו טועים לגביו מאוד , אוגו לא שחקן הגנה , הוא שחקן התקפי , ובמחצית השניה כשיצא גורדנה והיה לו את השטח לתקוף ראינו כמה טוב הוא עושה את זה .
לגבי הובאן , ירידה משמעותית ביכולת , אבל ראינו מה הוא שווה וכמה הוא חכם , הכל עניין של מוטיבציה אצלו , אנחנו יודעים כמה הוא טוב .
מאמן אחר מוציא מהשניים האלה זהב !
הגיע הזמן שנעבור לשחק עם קשר אחורי אחד , אנחנו לא בספרד ולא באנגליה , רוב הקבוצות בליגה חלשות , קשר אחורי אחד כמו הובאן זה מספיק לעונה הבאה , בנוסף לשים 2 קשרים מעליו , אחד מהם יהיה אוגו והשחקן השני בקו של אוגו יהיה שחקן חדש עושה משחק , רק ככה נראה את הקבוצה שולטת לחלוטין במשחקים .
אגב רוב המשחקים אנחנו לא שולטים בכדור , גם נגד קבוצות קטנות , ואחת הסיבות להתעייפות זה אי שליטה בכדור .
קחו לדוגמה משחקים של ברצלונה , היא מחזיקה בכדור באחוזים מטורפים , הקבוצות מנגד בקושי עומדות על המגרש במחציות השניות מולה .
אז אנחנו לא ניהיה ברצלונה בחיים ולא נתקרב לרמה של החזקת כדור שלהם אבל לשם צריכים לשאוף אם אנחנו רוצים להעלות את הרמה שלנו , כדורגל נורמלי יבוא רק דרך החזקת כדור עם אחוזים גבוהים יותר .
ולא החזקת כדור של מסירות בין הבלמים .
אתייחס רק לאוגו.
אני תוהה אם מי שמטיל ספק בצורך להשאיר אותו גם מכין אלטרנטיבות.
המפלצת הזה מיתג את עצמו כשחקן הכי מפחיד ופיזי בליגה, כזה שמלבד נוסא, אף אחד לא יכול לו. הבעיה הגדולה איתו היא ההצבה כקשר אחורי לטעמי, כשהוא משחק קדימה יותר הוא בלתי עציר.
אם יש מישהו שיכול להביא להפועל באר שבע את מה שאוגו מביא, תודיעו לי. לדעתי שחקן בנתוניו הפיזיים שלו נוחת כאן פעם בדור,משאיר אותו בכל מחיר ועל אף חסרונותיו הברורים
המפלצת הזה מיתג את עצמו כשחקן הכי מפחיד ופיזי בליגה, כזה שמלבד נוסא, אף אחד לא יכול לו. הבעיה הגדולה איתו היא ההצבה כקשר אחורי לטעמי, כשהוא משחק קדימה יותר הוא בלתי עציר.
אם יש מישהו שיכול להביא להפועל באר שבע את מה שאוגו מביא, תודיעו לי. לדעתי שחקן בנתוניו הפיזיים שלו נוחת כאן פעם בדור,משאיר אותו בכל מחיר ועל אף חסרונותיו הברורים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
כול מילה.Totti כתב:אתייחס רק לאוגו.
במקרה של הובאן, מתחילים כבר להריח את סוף הקריירה, אם כי ללא תחלופה הולמת לא הייתי מוותר עליו במהירות.
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
לטעמי הוצאנו מהובאן תמיטב, עד המשחק מול ביתר בסיבוב הראשון הוא היה בשיאו.
לטעמי יהיה אפשר לוותר עליו ולהביא שחקן זר ברמה גבוהה יותר .. בסגנון מטוביץ׳ ממכבי תל אביב .
לטעמי יהיה אפשר לוותר עליו ולהביא שחקן זר ברמה גבוהה יותר .. בסגנון מטוביץ׳ ממכבי תל אביב .
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
למרות שאתמול היה בסה"כ בסדר ביחס לתקופה האחרונה.
זכורים לי כמה חילוצים ומרדפים שלו אחרי שחקני בית"ר.
זכורים לי כמה חילוצים ומרדפים שלו אחרי שחקני בית"ר.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מעדיף לצידו של אוגו תואם גל אלברמן, או סוארס רק טיפה יותר התקפי.באר שבעי באדום כתב:לטעמי הוצאנו מהובאן תמיטב, עד המשחק מול ביתר בסיבוב הראשון הוא היה בשיאו.
ראית איך סוארס ואוגו שיחקו ביחד מול השלישייה של מכבי?
העלימו את הקישור של מכבי כלא היה במשך 65 דקות, אבל מכיוון שסוארס כבר שנתיים עושה עבודה פנומנלית כבלם צריך לחפש את התאום שלו בקישור.
לגביי הובאן אני באמת לא יודע מה להגיד, מצד אחד נתן חצי עונה פנטסטית, מצד שני בחצי העונה האחרונה אתה לא יכול לדעת איך הוא יהיה שנה הבאה ופה הבעיה שלנו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אוגו הוא חתיכת מפלצת. וכמה שהוא טנק הוא קליל, יש לו דריבל טוב ופס קצר תענוג. להחתים ל50 שנה
עוד דבר, אני חושב שאתם טיפה מגזימים עם המשחק מול מכבי.
עם כמה שאוגו וסוארס היו טובים אלברמן היה רמה אחת מעל כל המגרש
עם כמה שאוגו וסוארס היו טובים אלברמן היה רמה אחת מעל כל המגרש