אוסטין אגידה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: אוסטין אגידה

שליחה על ידי Totti »

מספיק עם הדוגמאות הללו "סונארה", " צבאי"...אף אחד לא מתכוון להביא הנה משהו זול
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

אריק כתב:לא מהמרים בעמדה כזאת חשובה. מה שזול עולה ביוקר (ע"ע סונארה).
100%

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Totti כתב:מספיק עם הדוגמאות הללו "סונארה", " צבאי"...אף אחד לא מתכוון להביא הנה משהו זול
בדיוק, יש לחלק מהאוהדים שלנו פחד פסיכוטי שאם אג'ידה יעזוב לא יביאו במקומו שוער טוב, יש כל כך הרבה שוערים זרים טובים שאפשר ומקסימום אפשר להביא את מרציאנו או שוער ישראלי אחר.
תסריט עונת הירידה של 2004-2005 ותסריט עונת 2011-2012 לא יחזרו על עצמם, גם אם אלישע ישאר זה לא יקרה תשכחו מזה, נראה לכם באמת שיביאו לפה שוער שיוריד אותנו ליגה?
אם אג'ידה לא רוצה להשאר במה שמציעים לו אז שיביאו מישהו אחר, כאילו אג'ידה לא ספג שערים מצחיקים וכאילו הוא עצר כל בעיטה שבעטו לו, אג'ידה שוער מצוין אבל אני בטוח שברגע שנצטרך נמצא מישהו טוב כמוהו ואולי אף יותר טוב...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Shayke10
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Shayke10 »

דר אדום בנשמה כתב: בדיוק, יש לחלק מהאוהדים שלנו פחד פסיכוטי שאם אג'ידה יעזוב לא יביאו במקומו שוער טוב, יש כל כך הרבה שוערים זרים טובים שאפשר ומקסימום אפשר להביא את מרציאנו או שוער ישראלי אחר.
תסריט עונת הירידה של 2004-2005 ותסריט עונת 2011-2012 לא יחזרו על עצמם, גם אם אלישע ישאר זה לא יקרה תשכחו מזה, נראה לכם באמת שיביאו לפה שוער שיוריד אותנו ליגה?
אם אג'ידה לא רוצה להשאר במה שמציעים לו אז שיביאו מישהו אחר, כאילו אג'ידה לא ספג שערים מצחיקים וכאילו הוא עצר כל בעיטה שבעטו לו, אג'ידה שוער מצוין אבל אני בטוח שברגע שנצטרך נמצא מישהו טוב כמוהו ואולי אף יותר טוב...
נדמה לי שהסיבה שהעזיבה שלו מטרידה פה אנשים, זה בגלל שבחלק גדול מהנצחונות העונה, בעיקר אלה שהסתיימו בתוצאות בהפרש של שער, היתה תחושה שה-2:1 היה יכול להיות בקלות הפסד 4:2. אין לי סטטיסטיקות אבל מספר האיומים על השער, בעיטות למסגרת, הצלות שוער אצלנו -הוא גבוה מאוד, אם משווים למכבי או לכל קבוצת צמרת בשנים האחרונות.
תוסיף לזה 20 דקות אחרונות של התקפת לב בכל משחק שאתה מוביל בשער.
לסיכום - קשה לכמת את זה אבל שוער כמו אג'ידה הביא לנו במו ידיו לא מעט נקודות (לא מדבר על דוגמאות מובהקות כמו עצירת פנדל).

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

[quote="delta7"][/quote]

גדי, בחיאת, נראה לך שאני כ"כ גרוע במקצוע שלי??? תן קצת קרדיט. לא קיים מצב שבו עלות מעביד פי 5(!) מהנטו שמוסיפים לעובד!
50K נטו =~ 100K ברוטו (לא עלות מעביד! שכר ברוטו), ההבדל בין ה - 50K ל - 100K נובע כולו משיעור המס של 50% לערך.
עלות מעביד נוספת זניחה. כפי שציינתי מעל תקרת ביטוח לאומי ומס בריאות, ביטוח מנהלים/קרן פנסיה כנראה שלא מופרש מעבר לתקרות (אם בכלל) כך שלא משחק כאן תפקיד, אך גם אם כן, תוסיף עוד כ -20%. זהו.[/quo

חס וחלילה. אתה תותח רק כפי שכתוב למטה אני התייחסתי לסך הכול תוספת
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

פאבלו עולה המון המון כסף - שוער מאוד חלש ואג׳ידה 3 דרגות מעליו.

סטויקוביץ עולה הרבה יותר מאג׳ידה והוא פחות או יותר באותה רמה.

מה המסקנה? אפשר להצליח ואפשר גם ליפול. והנפילה תהיה כואבת. חייבים להגיע עם אוסטין לעמק השווה ולהשאיר אותו במועדון!

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

גדי כתב:
גדי, בחיאת, נראה לך שאני כ"כ גרוע במקצוע שלי??? תן קצת קרדיט. לא קיים מצב שבו עלות מעביד פי 5(!) מהנטו שמוסיפים לעובד!
50K נטו =~ 100K ברוטו (לא עלות מעביד! שכר ברוטו), ההבדל בין ה - 50K ל - 100K נובע כולו משיעור המס של 50% לערך.
עלות מעביד נוספת זניחה. כפי שציינתי מעל תקרת ביטוח לאומי ומס בריאות, ביטוח מנהלים/קרן פנסיה כנראה שלא מופרש מעבר לתקרות (אם בכלל) כך שלא משחק כאן תפקיד, אך גם אם כן, תוסיף עוד כ -20%. זהו.[/quo

חס וחלילה. אתה תותח רק כפי שכתוב למטה אני התייחסתי לסך הכול תוספת
תודה אח יקר... :)
אי הבנה שלי.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

אג׳ידה 3 רמות מעל כל שוער אחר בליגה

חובה להשאיר אותו, גם אם זה על חשבון נוואקמי או כל זר שידרוג אחר

צריך גם לזכור שיש חשיבות לתיאום בין שוער והגנה, ובהנחה שרוב ההגנה נשארת עונה הבאה, יהיה יתרון לתיאום הזה

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

ללכת על היקר והבטוח.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

אריק כתב:ללכת על היקר והבטוח.
!!!!!!!!!!!!!!!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אריק כתב:ללכת על היקר והבטוח.
+7

סמל אישי של משתמש
barakoren

שליחה על ידי barakoren »

לפי מיטב הבנתי- אם אלישע ישאר גוברים הסיכויים שאוסטין כן ישאר ( יעשו הכל כדי לסגור איתו )...
בכל מקרה אם לא אז דווקא אלישע פוגע בזרים....( יאלץ לחפש שוער או זר או מקומי...)

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

מוואלה:

"אלישע לא מתעסק יותר בעתידו. ברגע שתהיה שיחה, הוא יגיע וישמע מה רוצים ממנו", הבהירו בסביבתו של המאמן. נראה כי לוי לא ימתין לגמר הגביע כדי להבין מברקת שהיא רוצה שיישאר. בהנחה שהמאמן אכן ימונה רשמית, הוא יבקש להשאיר איתו ארבעה זרים, כולל אוסטין אג'ידה, שבמועדון מאמינים שיישאר בסופו של דבר ומנסים להגיע איתו להסדר. "נחתים את אג'ידה בתוך שבועיים", טוענים במועדון על אף הפערים.

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

הפועלעולה כתב:מוואלה:

"אלישע לא מתעסק יותר בעתידו. ברגע שתהיה שיחה, הוא יגיע וישמע מה רוצים ממנו", הבהירו בסביבתו של המאמן. נראה כי לוי לא ימתין לגמר הגביע כדי להבין מברקת שהיא רוצה שיישאר. בהנחה שהמאמן אכן ימונה רשמית, הוא יבקש להשאיר איתו ארבעה זרים, כולל אוסטין אג'ידה, שבמועדון מאמינים שיישאר בסופו של דבר ומנסים להגיע איתו להסדר. "נחתים את אג'ידה בתוך שבועיים", טוענים במועדון על אף הפערים.
אלישע לא ממשיך נראה לי :מתגלגל מצחוק:
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

מקפיץ!

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 27,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
אומנם הנושא הוא סטוייקוביץ' - אבל שימו לב למיקום של אג'ידה בפרמטרים המוצגים לעומת הקולגות לצמרת ובטח לעומת מרציאנו

שלח תגובה