הפינה האופטימית מחזור מחזור 31
Re: הפינה האופטימית מחזור מחזור 31
חייב להגן פה קצת על שמעון ביטון.
לא שאני מכיר אותו, אבל די בטוח שגם אף אחד אחר פה לא... מה גורם לכם להחליט שהוא לא תורם כלום מקצועית? במיוחד שנראה שהוא עושה עבודה לא רעה בנוער
לא שאני מכיר אותו, אבל די בטוח שגם אף אחד אחר פה לא... מה גורם לכם להחליט שהוא לא תורם כלום מקצועית? במיוחד שנראה שהוא עושה עבודה לא רעה בנוער
להגיע לאירופה עונה שניה ברציפות זה לא דבר של מה בכך למועדון מלא כישלונות כמו הפועל באר שבע.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. מחצית ראשונה עלובה שלנו ו20 דקות ראשונות מביכות. מאמן אחר עושה חילוף כבר במחצית הראשונה כדי לשנות את המשחק. מזל גדול שאוסטין לקח 2 הצלות גדולות במחצית הראשונה ושמר על המשחק חיי.yedidel כתב:1. הלכה התיאוריה של אלישע לא יודע לעשות שינוי במשחק, אלישע עושה חילופים רק בדקה 65
2. מאור מליקסון... חבל שלא עלה יותר כמחליף העונה
3. בן ביטון, ברוך שובך
2. מאור מליקסון היה טוב אבל החילוף של נאסר, שהיה אולי הטוב במגרש אצלנו, הוא חילוף מהבית שמראה שוב כמה אלישע מקובע.
3. אחרי שארבייטמן כבר נכנס השנה פצוע והחמיר את הפציעה עכשיו זה גם קורה עם אליניב.
חובבנות של אלישע והמעטפת שלו.
4. עוד משחק שמדגיש לנו כמה העונה הזאת מפוספסת וכמה אנחנו חייבים מאמן אחר.
עכשיו אתה תוכל להמשיך לאנוס את המציאות כדי שתתאים לאג'נדה שלך שאלישע הוא מאמן גדול.
- Sir Alex Ferguson
מנצ'סטר סיטי אחרי שנים בליגה השנייה (ואפילו בליגה השלישית) הפכו בין לילה כמעט לקבוצה מהגדולות באנגליה כשהיא זוכה באליפויות וגביעים על חשבון קבוצות כמו מנצ'סטר יונייטד וליברפול.taltal כתב:להגיע לאירופה עונה שניה ברציפות זה לא דבר של מה בכך למועדון מלא כישלונות כמו הפועל באר שבע.
כשהיה בהפועל באר שבע כסף (1997, 2014) היו גם הצלחות מקצועיות. וזה גם מה שקורה השנה.
נכון, התקציב שלנו עדין נמוך יותר ממכבי תל אביב ומכבי חיפה, אבל אנחנו ישר אחריהם (קבוצות כמו הפועל ת"א ובית"ר י"ם מחזיקות בפועל בתקציב נמוך יותר משלנו, הוא גבוה יותר רק על הנייר שכן הוא כולל חובות עבר בסכומי גבוהים).
מי שלא החליף תקליט, זה הזמן. אנחנו מהקבוצות עם התקציב הגבוה בליגה ועם הסגל מהטובים בליגה ואנחנו צריכים להתנהג בהתאם. הגיע הזמן שתפסיקו להתייחס לקבוצה שלנו כאילו אנחנו הפועל באר שבע מהליגה השנייה שצריכה להתחבק אחרי על פעם שאנחנו מגיעים לפלייאוף עליון. עם התקציב והסגל שלנו אנחנו יכולים וצריכים לשאוף גבוה ולא להוריד את הציפיות רק בגלל שלפני אלונה היינו עם תקציב נמוך יותר ושאיפות צנועות יותר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אלישע פחות מעניין. סתם בשביל להראות כמה אנשים "ננעלים".Sir Alex Ferguson כתב: 1. מחצית ראשונה עלובה שלנו ו20 דקות ראשונות מביכות. מאמן אחר עושה חילוף כבר במחצית הראשונה כדי לשנות את המשחק. מזל גדול שאוסטין לקח 2 הצלות גדולות במחצית הראשונה ושמר על המשחק חיי.
2. מאור מליקסון היה טוב אבל החילוף של נאסר, שהיה אולי הטוב במגרש אצלנו, הוא חילוף מהבית שמראה שוב כמה אלישע מקובע.
3. אחרי שארבייטמן כבר נכנס השנה פצוע והחמיר את הפציעה עכשיו זה גם קורה עם אליניב.
חובבנות של אלישע והמעטפת שלו.
4. עוד משחק שמדגיש לנו כמה העונה הזאת מפוספסת וכמה אנחנו חייבים מאמן אחר.
עכשיו אתה תוכל להמשיך לאנוס את המציאות כדי שתתאים לאג'נדה שלך שאלישע הוא מאמן גדול.
הנה עשה חילוף בדקה 45, אתה אומר שהיה צריך בדקה 30. היה עושה בדקה 30, היית אומר שהיה צריך לעשות בדקה 15.
לא בתוך תוכה.ran כתב:אלונה בתוך תוכה יודעת טוב מאוד מה חושבים האוהדים , ואני בטוח שגם היא באותה הדעה .
היא לא מרוצה מהכדורגל שהיא רואה ורואים את זה אחרי כל משחק , גם אחרי חלק מהניצחונות .
מקווה מאוד שהיא תצא מהגישה הנחמדה שלה שלא נוגעים במאמן אחרת יגידו שהיא רק מפטרת מאמנים .
ומקווה מאוד גם ששמעון ביטון לא יהיה עוזר מאמן בעונה הבאה , חייב מוח שיתן עזרה אמיתית מהספסל בזמן משחק ולא חיבוקים למאמן הקפיץ שלנו .
אם ביטון נשאר זה אומר שהיא מנסה לחסוך שוב פעם ועושה קומבינה שיהיה עוזר בבוגרת ומאמן ראשי בנוער , זו התנהלות שכונה ולא הגיונית , ואל תגידו לי שהנוער מצליח , מאמן נוער חייב להיות כל כולו בנוער !
בסופו של דבר היא תתייאש אם לא נביא תארים , לסיים מקום 2 זה יפה ונחמד אבל אתה לא מרגיש שיש לך משהו ביד .
הגיע הזמן להפסיק להיות נחמדים ולעלות שלב , אם לא עכשיו אז מתי ?
ישבה אתמול לידנו למשחק ודאגו להגיד לה בדיוק מה חושבים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אני מתייחס לקבוצת הפועל באר שבע כתהליך שיניב תוצאות בעתיד הקרוב והרחוק
לא זכור לי משהו שהביא תוצאה באופן מיידי
- Sir Alex Ferguson
היית במשחק נכון? לא שמעת את הקהל שלחץ על אלישע לבצע חילוף מוקדם? לא ראית את אלישע מקים בגלל קריאות הקהל את מליקסון וגבאי להתחמם כבר בדקה ה20 (למרות שאלישע ידע שמליקסון לא יכנס לפני דקה 65 שכן מליקסון ביקש מאלישע לפני המשחק לתת לו לנוח מול בית"ר)? לא ראית את התלהבות הקהל כשגבאי ומליקסון ירדו להתחמם?yedidel כתב:
אלישע פחות מעניין. סתם בשביל להראות כמה אנשים "ננעלים".
הנה עשה חילוף בדקה 45, אתה אומר שהיה צריך בדקה 30. היה עושה בדקה 30, היית אומר שהיה צריך לעשות בדקה 15.
הקהל רצה ולחץ על אלישע לבצע חילוף כבר במחצית הראשונה. ובלי ההצלות של אוסטין היינו מדברים היום על הפסד לבית"ר ועל למה אלישע חיכה לפיגור 2-0 כדי לבצע חילוף ראשון.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- Sir Alex Ferguson
ביום 04.07.2015 אלונה תשלים 8 שנים בקבוצה.taltal כתב:אני מתייחס לקבוצת הפועל באר שבע כתהליך שיניב תוצאות בעתיד הקרוב והרחוק
8 שנים זה תוצאות באופן מיידי? 8 שנים זה נצח בכדורגל ומספיק זמן כדי להניב תוצאות.
ושוב אני אומר, תחליפו תקליט. המציאות היום אחרת, הקבוצה היום היא אחרת, ואני אגיד יותר מזה, אנחנו צריכים לנצל כל רגע שאלונה כאן וברדה כאן ובוזגלו כאן כדי לשאוף כמה שיותר גבוה ולחלום כמה שיותר גבוה כי מי יודע אם ומתי תקופה כזאת תחזור על עצמה...
לא יכול לקרוא לשנים הראשונות של אלונה תהליך.
אלונה נכנסה למגרש של ״הגדולים״ בעונה הקודמת...מהעונה הקודמת התהליך באמת התחיל
אלונה נכנסה למגרש של ״הגדולים״ בעונה הקודמת...מהעונה הקודמת התהליך באמת התחיל
יכול להבין מי שאומר שלא יעשה מנוי ,גם אני 21 שנה מנוי רצוף שוקל זאת במידה ואלישע נשאר ,יש גבול שאפשר להאכיל אותנו סיפורים שהוא מתראיין הוא לא אומר את האמת אף פעם גנב דעת ,זה שי !

אם הייתם רואים שלשום את האחיין של אלונה משתולל "למה הוא מוציא את נאסר?" הייתם מבינים שהיא כנראה רואה ושומעת הכל. מה תעשה עם זה? לה הפתרונים.Totti כתב: לא בתוך תוכה.
ישבה אתמול לידנו למשחק ודאגו להגיד לה בדיוק מה חושבים
אתה באמת מאמין שאלישע הקים את מליקסון בגלל לחץ הקהל ??Sir Alex Ferguson כתב: היית במשחק נכון? לא שמעת את הקהל שלחץ על אלישע לבצע חילוף מוקדם? לא ראית את אלישע מקים בגלל קריאות הקהל את מליקסון וגבאי להתחמם כבר בדקה ה20 (למרות שאלישע ידע שמליקסון לא יכנס לפני דקה 65 שכן מליקסון ביקש מאלישע לפני המשחק לתת לו לנוח מול בית"ר)? לא ראית את התלהבות הקהל כשגבאי ומליקסון ירדו להתחמם?
הקהל רצה ולחץ על אלישע לבצע חילוף כבר במחצית הראשונה. ובלי ההצלות של אוסטין היינו מדברים היום על הפסד לבית"ר ועל למה אלישע חיכה לפיגור 2-0 כדי לבצע חילוף ראשון.
אני נגנב מאם אוסטין לא היה עוצר אז היה 7-0 ?
מה היה קורה אם פפיר היה מרחיק את גרסיה ?
מה היה קורה אם היה יורד גשם נגד קרית שמונה או אם ביבי היה מקבל 32 מנדטים ??
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה