הפינה הפסימית מחזור 34

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

Re: הפינה הפסימית מחזור 34

שליחה על ידי maor20094 »

Sir Alex Ferguson כתב:הקהל שהיה היום עודד כל המשחק וגרם לאליניב לבוא בסוף המשחק בטירוף כשהוא גוער בשחקנים ואומר להם לא מגיע לקהל הזה לחטוף 4 ביום רביעי אנחנו מחזירים להם ומביאים להם את הגביע.

וזה הדבר הכי חשוב שיוצאים ממנו מהמשחק היום. המשחק היה מאכזב ומבזה אבל הוא עבר. יש יום רביעי מלחמת עולם משחק על עונה שלמה וכל מה שהיה לפני לא מעניין. כל אוהד שבא למשחק צריך לבוא בטירוף עם מטרה אחת והיא לדחוף את הקבוצה לניצחון.

לעולם לא תצעדי לבד הפועל באר שבע!
אני בטוח שלאליה כאב לחטוף 4, ולצערי הוא בין החידים.
בזמן שאוגו רב עם אוהדים באינסטגרם ובוזגלו דופק אתגרים חדשים או מחפש תספורות חדשות,
הסמל הזה לוקח כל הפסד ללב, במיוחד הפסד כזה גדול.
תמונה

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

Sir Alex Ferguson כתב:הקהל שהיה היום עודד כל המשחק וגרם לאליניב לבוא בסוף המשחק בטירוף כשהוא גוער בשחקנים ואומר להם לא מגיע לקהל הזה לחטוף 4 ביום רביעי אנחנו מחזירים להם ומביאים להם את הגביע.

וזה הדבר הכי חשוב שיוצאים ממנו מהמשחק היום. המשחק היה מאכזב ומבזה אבל הוא עבר. יש יום רביעי מלחמת עולם משחק על עונה שלמה וכל מה שהיה לפני לא מעניין. כל אוהד שבא למשחק צריך לבוא בטירוף עם מטרה אחת והיא לדחוף את הקבוצה לניצחון.

לעולם לא תצעדי לבד הפועל באר שבע!
זה מה שאמרתי לאחותי, כל עוד אליה יהיה על המגרש אני רגוע.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

העדפתי לישון כמה שעות ונסות להירגע לפני שאני כותב פוסט זה. מי יודע אולי בבוקר אראה את הדברים אחרת. אולי אני מעט פחות כואב הבוקר אבל לצערי שום תובנות חדשות לא צצו להן. מדם ליבי ובכאב רב אני כותב.
לא מבין את ה - 20-30 חברה שלנו, שהמשיכו אתמול לעודד ולהלל את "חבורת הילדות עם הקוקיות" גם אחרי המשחק. הלו, השתינו עלינו בקשת ואתם אומרים זה גשם?? אנשים מיוחדים וראויים להערכה (ואני לא ציני), מאיפה יש להם את הכוח הנפשי לעשות זאת? (ואל תתחילו לספר לי עכשיו על "האוהדים האמיתיים" ו"אוהדי ההצלחות". תחסכו לי ולכם את הדיון הזה).
מאידך ישנם אוהדים רבים שהושפלו אתמול עד עפר. כמה מאות מהם הטריחו עצמם ליסוע 400 ק"מ (פעם ראשונה מתוך שתיים תוך 5 ימים) כדי ש"חבורת הילדות עם הקוקיות" לא יספרו אותם!
אני רואה את משחקי הקבוצה החל משנת 1970. במשך עשרות השנים שחלפו מאז חווינו לא מעט הפסדים, חטפנו תבוסות כואבות וכיו"ב, אבל זה מה שהיה לנו. אף פעם, אבל אף פעם, לא חשתי מושפל כל כך כמו שחשתי מושפל אתמול ב - 10-15 דקות הליכה מהיציע הדרום מערבי בסמי עופר לחניון העפר הדרומי כשמסביבי מאות אוהדים ירוקים (ולא שמי מהם התגרה בנו, לעג או בכלל התייחס אלינו). הלכתי עם הראש באדמה תרתי משמע.
אל תספרו לי סיפורים, משהו כאן הסריח ברמות על! מה הם שווים באמת ראינו רק לפני מספר ימים בווסרמיל מול מכבי ת"א.
ולשחקנים שאני בטוח שחלקם קוראים כאן: יש לכם רק דרך אחת לכפר על מה שקרה אתמול: גביע!

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

delta7 כתב:העדפתי לישון כמה שעות ונסות להירגע לפני שאני כותב פוסט זה. מי יודע אולי בבוקר אראה את הדברים אחרת. אולי אני מעט פחות כואב הבוקר אבל לצערי שום תובנות חדשות לא צצו להן. מדם ליבי ובכאב רב אני כותב.
לא מבין את ה - 20-30 חברה שלנו, שהמשיכו אתמול לעודד ולהלל את "חבורת הילדות עם הקוקיות" גם אחרי המשחק. הלו, השתינו עלינו בקשת ואתם אומרים זה גשם?? אנשים מיוחדים וראויים להערכה (ואני לא ציני), מאיפה יש להם את הכוח הנפשי לעשות זאת? (ואל תתחילו לספר לי עכשיו על "האוהדים האמיתיים" ו"אוהדי ההצלחות". תחסכו לי ולכם את הדיון הזה).
מאידך ישנם אוהדים רבים שהושפלו אתמול עד עפר. כמה מאות מהם הטריחו עצמם ליסוע 400 ק"מ (פעם ראשונה מתוך שתיים תוך 5 ימים) כדי ש"חבורת הילדות עם הקוקיות" לא יספרו אותם!
אני רואה את משחקי הקבוצה החל משנת 1970. במשך עשרות השנים שחלפו מאז חווינו לא מעט הפסדים, חטפנו תבוסות כואבות וכיו"ב, אבל זה מה שהיה לנו. אף פעם, אבל אף פעם, לא חשתי מושפל כל כך כמו שחשתי מושפל אתמול ב - 10-15 דקות הליכה מהיציע הדרום מערבי בסמי עופר לחניון העפר הדרומי כשמסביבי מאות אוהדים ירוקים (ולא שמי מהם התגרה בנו, לעג או בכלל התייחס אלינו). הלכתי עם הראש באדמה תרתי משמע.
אל תספרו לי סיפורים, משהו כאן הסריח ברמות על! מה הם שווים באמת ראינו רק לפני מספר ימים בווסרמיל מול מכבי ת"א.
ולשחקנים שאני בטוח שחלקם קוראים כאן: יש לכם רק דרך אחת לכפר על מה שקרה אתמול: גביע!
קח את זה בקלות.
גם אם לא ניקח גביע זה לא משנה, כדור השלג החל להתגלגל, אנחנו עוד ניקח אליפויות וגביעים.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

מצטער, אבל גביע לא יכפר.
גביע לא יעלים את השכונה, את העשבים השוטים והנגעים הרעים שעוד קיימים אצלנו.
עכשיו האינטרס הוא להרגיע עד כמה שאפשר, אך קרוב מאוד היום בו ניתן יהיה לבוא בחשבון עם אותם שחקנים עלובים.
עד לפני אתמול חשבתי שהציטוטים המביכים האלה הם פרי מוחם הקודח של ברמן וזריהן, לצערי התצוגה הזו מראה ללא כל ספק שיש לפחות פה אחד אם לא שניים שהגה אותם. והשכונה נמשכת גם היום בכתבה בוואלה.
אני מקווה שבכר ישנה פה דברים מהיסוד, עבודה לא קלה בכלל מצפה לו.
פשוט חבורה של פרימדונות בכיניות. שיתביישו.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

מבחינתי ומבחינת הקהל שנשאר במגרש לעודד, כבר כשהיה 3-0 לחיפה המשחק נגמר ונשכח והתרכזנו בעידוד ודחיפה בעיקר בגלל הידיעה שיש גמר עוד כמה ימים.

חלק מהקטע של קבוצה גדולה, של קבוצה שרוצה לזכות בתארים, הוא לדעת להבדיל בין העיקר לטפל. אם ננצח ביום רביעי, אף אחד לא יזכור את המשחק אתמול.

מכבי ת"א הפסידה למכבי חיפה 10 - 0 וארבעה ימים לאחר מכן זכתה בגביע המדינה אחרי שניצחה בגמר בדרבי את הפועל ת"א...

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

אני במקום אלונה, לא נותן לאלישע את התענוג לקחת על חשבבוננו גביע, ומעיף אותו כבר עכשיו.
השכונה שהייתה אתמול היא כתם על המועדון, על השחקנים שזרקו ז**, ועל המאמן. כל מי שהתנהג כמו חובבן, ולא נתן מעצמו 100 אחוז. שיעזוב כבר עכשיו.

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

zivmay כתב:אני במקום אלונה, לא נותן לאלישע את התענוג לקחת על חשבבוננו גביע, ומעיף אותו כבר עכשיו.
השכונה שהייתה אתמול היא כתם על המועדון, על השחקנים שזרקו ז**, ועל המאמן. כל מי שהתנהג כמו חובבן, ולא נתן מעצמו 100 אחוז. שיעזוב כבר עכשיו.
למה ככה? הוא הביא אותנו לגמר אחרי ניצחונות מפוארים על מכבי "ריאל" יבנה , כמו כן הפועל "באיירן" רעננה , וכמובן שהפועל "ברסה" עפולה.
חייבים הרי לתת לו את הכבוד , מגיע לו :גביע:
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
idani123

שליחה על ידי idani123 »

עדיין מחכה לפוסט סליחה של בוזגלו.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

idani123 כתב:עדיין מחכה לפוסט סליחה של בוזגלו.
לאלישע?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

נראה לי מוזר שכולכם מתעלמים ממשהו מאוד קריטי. שוב אלישע מעלה שחקן לא כשיר וגורם להחמרת הפציעה שלו. בפעם הרביעית העונה.
כמה מקובע אתה יכול להיות שבפיגור 2-0 במשחק זניח, אתה מעלה שחקן לא כשיר כשיש לך גמר גביע ארבעה ימים אחר כך.
החברים שלו בתקשורת לא יגידו על זה מילה אבל זה מרגיז אותי לא פחות מהישיבה שלו על הספסל כל המשחק.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

dardasmiley כתב:נראה לי מוזר שכולכם מתעלמים ממשהו מאוד קריטי. שוב אלישע מעלה שחקן לא כשיר וגורם להחמרת הפציעה שלו. בפעם הרביעית העונה.
כמה מקובע אתה יכול להיות שבפיגור 2-0 במשחק זניח, אתה מעלה שחקן לא כשיר כשיש לך גמר גביע ארבעה ימים אחר כך.
החברים שלו בתקשורת לא יגידו על זה מילה אבל זה מרגיז אותי לא פחות מהישיבה שלו על הספסל כל המשחק.
לגמריי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

dardasmiley כתב:נראה לי מוזר שכולכם מתעלמים ממשהו מאוד קריטי. שוב אלישע מעלה שחקן לא כשיר וגורם להחמרת הפציעה שלו. בפעם הרביעית העונה.
לי נראה שכולם מתעלמים ממשהו קריטי אחר. זה לא המשחק הראשון, השני או השלישי שהשחקנים זורקים ז** או נראים בצורה כזו. בדרך כלל זה גובה באיזה פוקס כלשהוא כדי לא לצאת בהפסד, ובטח לא בהפסד כזה גדול.

אני רואה שאנשים מאוד הופתעו מהיכולת ומההפסד הזה. אני ממש לא. הפלייאוף הזה הוא שיחזור מדוייק (אם כי אספנו טיפה יותר נקודות) מעונה שעברה. שום לקח לא נלמד, שום מחשבה לא נעשתה.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אדום בלב בנשמהההה כתב: לי נראה שכולם מתעלמים ממשהו קריטי אחר. זה לא המשחק הראשון, השני או השלישי שהשחקנים זורקים ז** או נראים בצורה כזו. בדרך כלל זה גובה באיזה פוקס כלשהוא כדי לא לצאת בהפסד, ובטח לא בהפסד כזה גדול.

אני רואה שאנשים מאוד הופתעו מהיכולת ומההפסד הזה. אני ממש לא. הפלייאוף הזה הוא שיחזור מדוייק (אם כי אספנו טיפה יותר נקודות) מעונה שעברה. שום לקח לא נלמד, שום מחשבה לא נעשתה.
דבר כזה לא היה לנו. ראית את הליווי המלכותי של סוארס לבניון בגול השלישי? זה כאילו הוא חשב "אני אפילו לא ינסה לשלוח רגל שבטעות לא יוציאו לי כרטיס"

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

yedidel כתב:
דבר כזה לא היה לנו. ראית את הליווי המלכותי של סוארס לבניון בגול השלישי? זה כאילו הוא חשב "אני אפילו לא ינסה לשלוח רגל שבטעות לא יוציאו לי כרטיס"
כנל ביטון בשני של עזרא

שלח תגובה