טופיק דברים מעודדים
Re: טופיק דברים מעודדים
עוד משהו מעודד -
נקווה שמכבי יסתנוורו מהניצחון הזה וישאירו לא מעט שחקנים מהסגל שלהם ויחשבו שהם יספיקו לעוד עונה (מדבר על אייבינדר, ראדי וחלק מהזרים גם).
נקווה שמכבי יסתנוורו מהניצחון הזה וישאירו לא מעט שחקנים מהסגל שלהם ויחשבו שהם יספיקו לעוד עונה (מדבר על אייבינדר, ראדי וחלק מהזרים גם).
זה היה ברור שתקפוץ. לא יודע מי אתה אבל לפחות תכבד אנשים אחרים מבלי לקלל ולתת כינויים מזלזלים. תתפלא אבל לא כולם חושבים כמוך אפילו חלק מוותיקי הארגון.RoICah כתב:שמעו אתם פשוט קהל של הזויים.
יש לנו מזל שיש לנו דור חדש של קהל עידוד שנכנס אחרת אני לא יודע איפה היינו אתכם.
הבן שלי חושב שהפירו היה במקום ושנינו חיים בשלום אחד עם השני.
זה שיש דור חדש של קהל זה מבורך. הארגון של האוהדים מרגש ואני בגילי מרגיש חייל בארגון - אני תורם מכספי, מזמני וגם הרכב שלי נוסע קילומטרים ושעות בשביל הארגון.
אני חבר טוב של לא מעט מהחברים הוותיקים בארגון והם לא מקבלים את נושא האבוקות. הם הראשונים שנפגעים מזה. בגלל מה שהיה בבלומפילד הם נאלצו לשרוף את דגל הפריסה הכי מדהים שהיה אי פעם בישראל ומי שיודע מה היה אמור להיות עליו מבין על מה אני מדבר.
האבוקות פוגעות בקבוצה ובקהל - אני מתקשה להבין איך אפשר לחשוב אחרת. הבעלים תיקנס בכסף ולא פחות חמור ילדים רבים ובני נוער יצטרכו לשלם כסף על הסעה למשחק רדיוס (מי שיוכל להרשות לעצמו).
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
גדי היה אמור להיות שלט מדהים כמו שאמרת, אך לא הכניסו אותו.
לבוא ולקשור את זה לאבוקות? בולשיט! המשטרה מחפשת איך לעשות לעצמה חיים קלים במקום לעשות את העבודה שלה, הדגל פריסה זה רק כדי שלא ידליקו אבוקות מתחתיו אבל הוכח כבר שלא חייב דגל פריסה, במשחק בבלומפילד, אתמול, המשחק נגד מכבי שנה שעברה שהם לקחו אליפות, במשחק שלהם כאן ועוד ועוד...
נרצה או לא המשטרה דוחפת את האירגונים לזה.
אני אוהב פירו אבל לא בעד לפגוע בקבוצה שלי, אבל כשהמשטרה מחליטה בצעד שרירותי לא לאפשר דגל שהתחילו לעבוד עליו, דגל שההשקעה עליו עלתה 20 אלף שקל, דגל שביקשו מראש אישור ורק לאחר שקיבלו אותו מהמשטרה התחילו לעבוד עליו אז מה אפשר לעשות?
שוב אני אומר, המשטרה דוחפת את הארגונים לזה, לא נותנים לייצר פה שום תרבות.
לבוא ולקשור את זה לאבוקות? בולשיט! המשטרה מחפשת איך לעשות לעצמה חיים קלים במקום לעשות את העבודה שלה, הדגל פריסה זה רק כדי שלא ידליקו אבוקות מתחתיו אבל הוכח כבר שלא חייב דגל פריסה, במשחק בבלומפילד, אתמול, המשחק נגד מכבי שנה שעברה שהם לקחו אליפות, במשחק שלהם כאן ועוד ועוד...
אני אוהב פירו אבל לא בעד לפגוע בקבוצה שלי, אבל כשהמשטרה מחליטה בצעד שרירותי לא לאפשר דגל שהתחילו לעבוד עליו, דגל שההשקעה עליו עלתה 20 אלף שקל, דגל שביקשו מראש אישור ורק לאחר שקיבלו אותו מהמשטרה התחילו לעבוד עליו אז מה אפשר לעשות?
סליחה?! זה הבית !!! אני דפוק, אבל אני מת על המגרש הזה, שם התחילה האהבה שלי לקבוצה הזו,RedHell כתב: שיעלו עליו כבר היום עם דחפורים מבחינתי.. אשכרה אתם מצליחים לפתח רגש למקום הזה? כי אתלי הוא מפתח רק אנטגוניזם.
שם בכיתי שירדנו ליגה ב 97-98 , שם צהלתי שניצלנו ברגע האחרון מירידת ליגה עם נגיחה של דב רמלר ב85 ,
יש במקום הזה אווירה היסטורית ,לקחנו שם 2 אליפוית, כל פעם שאני נוסע לידו כשהמגרש ריק, אני נזכר ברגעים של הילדות שלי שם ,
זה כנראה רק אני , אבל העמידה על הגדר בשער 5 הייתה לי נוחה הרבה יותר מהישיבה ביציעי סמי עופר המפואר...
וסרמיל מאז ולתמיד

דבר יפה שראיתי בפייסבוק. אחד האוהדים כתב כך:
בשלט של האולטראסאות׳ היה כתוב משפט מYNWA של אוהדי ליברפול: ״at the end of the storm there's a golden sky".
הסערה כבר כאן. נקווה שכשהיא תחלוף נראה באמת את השמיים המוזהבים שהבטיחו לנו
בשלט של האולטראסאות׳ היה כתוב משפט מYNWA של אוהדי ליברפול: ״at the end of the storm there's a golden sky".
הסערה כבר כאן. נקווה שכשהיא תחלוף נראה באמת את השמיים המוזהבים שהבטיחו לנו
למזלכם יש דור אוהדים חדש שדואג לתפאורות ולעידוד, תמשיכו לכתוב בפורום ולדבר על עניינים מקצועיים אתם מצוויינים בזה.

הדור הצעיר גם ישלם את הקנסות שאלונה תקבל?maor20094 כתב:מצטער להגיד את זה,
אבל המזל שהדור הצעיר תפס פיקוד על העידוד ושהוא לא מתנהל בגלל כמה אנשים שכותבים בפורום.
ראינו איך זה התנהל כשהדור הוותיק תפס את פיקוד: קללות, מאמנים יורדים מהכביש ופיטורי מאמנים ובעלים כבר במחזור ה - 3.
אז זיהו, מצטער לספר לכם שגם אם זה לא נעים לכם בעין כל הפירו והOVER עידוד גם בטוב וגם ברע, אתם מוזמנים לשבת בטלויזיה (מה שהתנהל עד היום).
בעולם יש ארגוני אולטראס כמו שלנו יש, ופירו זה חלק מזה גם אם מקבלים עונשים לפעמים.
RedHell כתב:גדי היה אמור להיות שלט מדהים כמו שאמרת, אך לא הכניסו אותו.
אין דבר שאני לא מסכים לגבי מה שכתבת. המשטרה והתאחדות מתנערות מהאחריות שלהן. זה מקומם ואני יודע כמה זה כאב לכם. אני שלושה ימים ניסיתי ללמד את עידו לבגרות והוא היה בדיכאון על הפריסה.
מחאה זה דבר נדרש אבל נשגב מבינתי איך מחאה שפוגעת בך עוזרת במשהו ?
היו אבוקות ? היו על הפנים שלי (תרתי משמע).
מי יפגע ? אלונה ברקת בארנק ואוהדי הקבוצה שיחמיצו משחק או ישלמו עוד כדי לנסוע למושבה.
מה יהיה פעם הבאה ? לא יכניסו דגל פריסה שוב והמשטרה יחד עם ההתאחדות ימשיכו להיות ראש קטן. אז אולי גם אנחנו נחפש דרך להיות יעילים ?
אגב, ישבה לידי בחורה אסמטית. כאמור העשן היה עלינו ובגלל הצפיפות אי אפשר היה לזוז. היה מפחיד לראות אותה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
דבר מעודד:
הוכינבוים צדק, אנחנו באמת חלשים מנטלית.
תודה לך ירון
הוכינבוים צדק, אנחנו באמת חלשים מנטלית.
תודה לך ירון
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
מילה במילה גדי. תגובה אדירה שהשורה התחתונה שלה היא - מה עוזרת מחאה אם היא בסוף פוגעת יותר? מה, כדי שישימו את התמונה באולטרס ישראל? כדי שהסצינה תדבר? דיי, יש דגלי פריסה, יש תפאורות, יש שלטים. אפילו מצידי תריבו מכות כל עוד זה לא פוגע באף אחד שהוא לא רלוונטי.גדי כתב:
אין דבר שאני לא מסכים לגבי מה שכתבת. המשטרה והתאחדות מתנערות מהאחריות שלהן. זה מקומם ואני יודע כמה זה כאב לכם. אני שלושה ימים ניסיתי ללמד את עידו לבגרות והוא היה בדיכאון על הפריסה.
מי יפגע ? אלונה ברקת בארנק ואוהדי הקבוצה שיחמיצו משחק או ישלמו עוד כדי לנסוע למושבה.
מה יהיה פעם הבאה ? לא יכניסו דגל פריסה שוב והמשטרה יחד עם ההתאחדות ימשיכו להיות ראש קטן. אז אולי גם אנחנו נחפש דרך להיות יעילים ?
אגב, ישבה לידי בחורה אסמטית. כאמור העשן היה עלינו ובגלל הצפיפות אי אפשר היה לזוז. היה מפחיד לראות אותה.
מעריך כל בן אדם שמשקיע שנייה אחת מחייו על הקבוצה ללא שום רווח, שלא לדבר על אנשים שחיים את זה 24/7, וכמו שגדי ציין אני בטוח שיש הרבה מאוד בארגון שלא מסכימים עם עניין האבוקות, ובכל זאת ברגע שמישהו משקיע 24/7 בדגל פריסה אבל בסוף עוזר/יודע שהולכים להכניס אבוקה ולקבל קנס/רדיוס, אז מה זה שווה ?!
אבל זה בדיוק העיניין, את הדגל פריסה לא יכניסו גם אם לא היה אבוקות.גדי כתב:
צר לי לשמוע על הבחורה האסמטית, בסופו של יום אין רצון לפגוע באף אחד, לא בקהל ולא באלונה.
אני כן חושב שהגיע הזמן שמשהו פה מהיסוד ישתנה, הכדורגל הוא שלנו, לא של המשטרה, לא של העסקנים,שלנו.
הגיע הזמן שהקבוצות לא יסכימו לשלם יותר להאתחדות כסף על אבוקות, או לקבל רדיוסים כי ברגע שהן עושות מה שהן יכולות מבחינה של הצבת מצלמות והיענות לגביי כל דרישות המשטרה מבחינת סדרנים אין להם יותר אחריות.
הגיע הזמן שיבינו שכל הדיכוי הזה רק מגביר את השימוש בהם אצל כל הארגונים.
- The red one
כולנו יודעים טוב מאוד מה יקרה שיאשרו פיירו: אנשים מפגרים ישתמשו בזה לרעה בזדון או שלא ואז מישהו יפגע ויפסיקו את זה שוב.
זה מסוכן ולכן אוסרים את זה לשימוש במגרשי כדורגל. זה לא ישתנה אם ירססו בכל תא ב״ש וחיפה ״no pyro no party" וגם לא אם ידליקו 20 אבוקות במשחק.
ככה שזה לא ישתנה וגם ארגוני האוהדים לא ישנו את עמדתם וכמו שגדי אמר בסוף זה מעגל שלא נגמר ומי שיוצאים ״קטנים״ הם או בעלי הקבוצות שצריכים להוציא מכיסם כסף שהיה צריך לשמש את הקבוצה או האוהדים שנמנע מהם לראות את משחקי הבית של קבוצתם עקב רדיוס.
זה מסוכן ולכן אוסרים את זה לשימוש במגרשי כדורגל. זה לא ישתנה אם ירססו בכל תא ב״ש וחיפה ״no pyro no party" וגם לא אם ידליקו 20 אבוקות במשחק.
ככה שזה לא ישתנה וגם ארגוני האוהדים לא ישנו את עמדתם וכמו שגדי אמר בסוף זה מעגל שלא נגמר ומי שיוצאים ״קטנים״ הם או בעלי הקבוצות שצריכים להוציא מכיסם כסף שהיה צריך לשמש את הקבוצה או האוהדים שנמנע מהם לראות את משחקי הבית של קבוצתם עקב רדיוס.
אולי תפסיק לירוק דברים מהפה מבלי לקרוא מה רשום?אדום בלב בנשמהההה כתב:כולנו יודעים טוב מאוד מה יקרה שיאשרו פיירו: אנשים מפגרים ישתמשו בזה לרעה בזדון או שלא ואז מישהו יפגע ויפסיקו את זה שוב.
אף אחד לא מצפה שהפירו יהיה חוקי בארץ, סהכ מצפים שהמשטרה תעשה את העבודה שלה.
המועדון לא יכול גם לשלם למשטרה ולחברת האבטחה וגם לשלם במידה והם נכשלות.
אתם חושבים שיהיה אבוקות מתחת לדגל פריסה? שימו 60 סמויים, אל תגידו לנו אין אישור לדגל כדי שיהיה לכם חיים קלים כי ככה או ככה יצליחו להדליק לכם בפנים מול מצלמות ועדיין אתם לא תופסים.
איפה בעולם נשמע שלא מאשרים דגל פריסה, באמת אני שואל אותך? דגל פריסה הוא אבוקה? הוא רימון עשן?
לקופים של חיפה צופה מההתאחדות ביטל רגע לפניי פתיחת משחק נגד מכבי תפאורת פלקטים!!! ארגנו את זה על כל היציע המזרחי, משהו ענק, מושקע, היה רשום בו fck tlv אז מה???! מי אתם שתחליטו לנו? הכדורגל שלכם? אבא שלכם קנה אותו? בלעדינו אין כדורגל, הוא שייך אך ורק לנו האוהדים.
- The red one
לא הבתני נכון את "לשנות דברים מהיסוד" ולכן כתבתי מה שכתבתי.RedHell כתב:
אולי תפסיק לירוק דברים מהפה מבלי לקרוא מה רשום?
אף אחד לא מצפה שהפירו יהיה חוקי בארץ, סהכ מצפים שהמשטרה תעשה את העבודה שלה.
המועדון לא יכול גם לשלם למשטרה ולחברת האבטחה וגם לשלם במידה והם נכשלות.
אתם חושבים שיהיה אבוקות מתחת לדגל פריסה? שימו 60 סמויים, אל תגידו לנו אין אישור לדגל כדי שיהיה לכם חיים קלים כי ככה או ככה יצליחו להדליק לכם בפנים מול מצלמות ועדיין אתם לא תופסים.
איפה בעולם נשמע שלא מאשרים דגל פריסה, באמת אני שואל אותך? דגל פריסה הוא אבוקה? הוא רימון עשן?
לקופים של חיפה צופה מההתאחדות ביטל רגע לפניי פתיחת משחק נגד מכבי תפאורת פלקטים!!! ארגנו את זה על כל היציע המזרחי, משהו ענק, מושקע, היה רשום בו fck tlv אז מה???! מי אתם שתחליטו לנו? הכדורגל שלכם? אבא שלכם קנה אותו? בלעדינו אין כדורגל, הוא שייך אך ורק לנו האוהדים.
תראה, אין ספק שאתה צודק במה שאתה אומר, לא הבעתי אי-הסכמה בנושא הספציפי הזה איתך בשום מצב. ולמרות כל מה שכתבת, ולמרות שהכדורגל שייך לאוהדים ולא למשטרה, עדיין לא מבין למה היו צריכים את 2 האבוקות האלו, שיגרמו נזק כזה או אחר.
זה מזכיר קצת מחאת יוצאי אתיופיה. הם מחאו נגד אלימות משטרתית, איך? בעזרת אלימות משל עצמם! ואז מה? גם הרבה יצרו כעס כלפייהם, גם עצרו הרבה מהם, גם חלק חטפו מכות (חלק לא רלוונטים) וגם "סימנו" אותם ועכשיו כל הפגנה שלהם תהיה תחת הרבה מגבלות, מלא שוטרים, אפס סובלנות וכו'. הם בטח לא הרוויחו מזה, כמו גם לא כל הקהל.
ועדיין דיברו עליה בלי סוף והיא גרמה לזעזוע אצל מקבלי ההחלטות.אדום בלב בנשמהההה כתב: לא הבתני נכון את "לשנות דברים מהיסוד" ולכן כתבתי מה שכתבתי.
תראה, אין ספק שאתה צודק במה שאתה אומר, לא הבעתי אי-הסכמה בנושא הספציפי הזה איתך בשום מצב. ולמרות כל מה שכתבת, ולמרות שהכדורגל שייך לאוהדים ולא למשטרה, עדיין לא מבין למה היו צריכים את 2 האבוקות האלו, שיגרמו נזק כזה או אחר.
זה מזכיר קצת מחאת יוצאי אתיופיה. הם מחאו נגד אלימות משטרתית, איך? בעזרת אלימות משל עצמם! ואז מה? גם הרבה יצרו כעס כלפייהם, גם עצרו הרבה מהם, גם חלק חטפו מכות (חלק לא רלוונטים) וגם "סימנו" אותם ועכשיו כל הפגנה שלהם תהיה תחת הרבה מגבלות, מלא שוטרים, אפס סובלנות וכו'. הם בטח לא הרוויחו מזה, כמו גם לא כל הקהל.
דווקא אני חושב שטוב שהם עשו מחאה כזו ולא מחאת הקוטגים עם שירים בבימות כאילו יום העצמאות.
פעם לא האמינו שהשוטרים ייצאו מהיציע והינה הקהלים השיגו את זה.
שוב אומר הפירו חזר בשנתיים שלוש האחרונות בעיקר בגלל שהמשטרה ממררת את החיים לארגונים, לכולם בלי יוצא מן הכלל.
ברגע שאתה מכניס לדיכוי יהיה התפרצות אלימה, במגרשים זה מתבטא בזה שפעם אחריי פעם המשטרה עושה מעצמה צחוק וגורמת לזה שדווקא הם דוחפים להדלקת פירו במגרשים.