אסור לעבור לסדר היום !
- OMERREMO33
Re: אסור לעבור לסדר היום !
מי ששוכח/סולח נותן ידו לשישייה הבאה!
לא אומר לשבור את הכלים והפגנה בבתים של אג'ידה ופאיו, אבל ממש לא עוברים על "אסון ספורטיבי" כזה הלאה.
לא אומר לשבור את הכלים והפגנה בבתים של אג'ידה ופאיו, אבל ממש לא עוברים על "אסון ספורטיבי" כזה הלאה.
וואלה פעם ראשונה שאני מסכים עם כל מה שאתם כותבים כאן.
בושה איך שהשחקנים האלה ירקו לנו לכל הקהל הזה שמחכה שנים לרגע הזה הביאו לנו יריקה לתוך הפרצוף.
בושה איך שהשחקנים האלה ירקו לנו לכל הקהל הזה שמחכה שנים לרגע הזה הביאו לנו יריקה לתוך הפרצוף.
יצא לי לראות את השער השישי ממש בטעות. הלב שלי הרגיש כמו שק איגרוף
שמעו לא ראיתי את התקציר ולא מתכוון לראות אבל מי שראה, בגול של ראדי,לא היה משהו מוזר מאוד מאוד עם אגידה? עזבו את שאר הגולים שאפשר להבין איכשהו על שוער בינוני ומטה,אבל זה נראה שהוא בעט בעיטה בדיוק לפינה של אגידה והוא בקושי קפץ לשם ובקושי שלח יד לכדור
אני טועה או מה?
אני טועה או מה?
פשוט נפל לשם, אפילו לא זינק. מילא היה פוגע במישהו ומטעה אותו אבל גם זה לא. נראה רע מאודRoICah כתב:שמעו לא ראיתי את התקציר ולא מתכוון לראות אבל מי שראה, בגול של ראדי,לא היה משהו מוזר מאוד מאוד עם אגידה? עזבו את שאר הגולים שאפשר להבין איכשהו על שוער בינוני ומטה,אבל זה נראה שהוא בעט בעיטה בדיוק לפינה של אגידה והוא בקושי קפץ לשם ובקושי שלח יד לכדור
אני טועה או מה?
נערך לאחרונה על ידי bs war ב 21 מאי 2015, 18:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
בגול השישי אני מאשים את הקבוצה כולה בחובבנות. עוד נגלה שצחוק מעבודה חוזרת בספיישל הפועל באר שבעRoICah כתב:שמעו לא ראיתי את התקציר ולא מתכוון לראות אבל מי שראה, בגול של ראדי,לא היה משהו מוזר מאוד מאוד עם אגידה? עזבו את שאר הגולים שאפשר להבין איכשהו על שוער בינוני ומטה,אבל זה נראה שהוא בעט בעיטה בדיוק לפינה של אגידה והוא בקושי קפץ לשם ובקושי שלח יד לכדור
אני טועה או מה?
מי שמסוגל, תראו את כל המהלך של הגול הרביעי, תראו את כל הקבוצה, מברדה ועד פאיו, אוויר, משוטטים, לא מנסים אפילו להפריע.
לא יכול להיות שזה טבעי.
לא יכול להיות שזה טבעי.
שמע,RoICah כתב:שמעו לא ראיתי את התקציר ולא מתכוון לראות אבל מי שראה, בגול של ראדי,לא היה משהו מוזר מאוד מאוד עם אגידה? עזבו את שאר הגולים שאפשר להבין איכשהו על שוער בינוני ומטה,אבל זה נראה שהוא בעט בעיטה בדיוק לפינה של אגידה והוא בקושי קפץ לשם ובקושי שלח יד לכדור
אני טועה או מה?
שיחקת פעם בבריכה זריקות כדור(משחק בלי שם, כולם משחקים אותו)?
יש את הקטע שהכדור חצי מטר לידך ואתה דופק זינוק מטומטם, בולע חצי קוב מים ולא תופס אותו?
ככה זה מרגיש.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לי הגול השלישי של פריצה והרביעי של מקקאיכס היה הקש ששבר את גב הגמל בקשר לאג'ידה, זה שער שכל שוער אחר תופס והוא מזנק כיאלו מדובר בטיול עם הכלב...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
די. אני מבין את הכאב ואת הכעס אבל די.bs war כתב:מי שמסוגל, תראו את כל המהלך של הגול הרביעי, תראו את כל הקבוצה, מברדה ועד פאיו, אוויר, משוטטים, לא מנסים אפילו להפריע.
לא יכול להיות שזה טבעי.
מחצית ראשונה היינו בסדר. הגול השלישי הכניס אותנו להלם והגול הרביעי דקות בודדות אחריו הרג אותנו לגמרי.
לא הייתה שום מכירה ושום דבר. היה משחק שקורה פעם בעשור. רק בקיץ האחרון נבחרת ברזיל חטפה 7 בראש בחצי גמר מונדיאל. בבית.
זה משהו שאי אפשר להסביר. טעות אחרי טעות אחרי טעות.
כדאי מאוד להפסיק את הרמיזות למכירה או סבוטאז' כי המצב יכול להחריף.
זה כל מה שאנחנו רוצים, שיחריף.CrazyRed7 כתב: די. אני מבין את הכאב ואת הכעס אבל די.
מחצית ראשונה היינו בסדר. הגול השלישי הכניס אותנו להלם והגול הרביעי דקות בודדות אחריו הרג אותנו לגמרי.
לא הייתה שום מכירה ושום דבר. היה משחק שקורה פעם בעשור. רק בקיץ האחרון נבחרת ברזיל חטפה 7 בראש בחצי גמר מונדיאל. בבית.
שמי שאחראי לביזיון הזה לא ילבש את המדים הקדושים הללו יותר
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
כשאני אומר יחריף אני מתכוון לדברים כמו מה שקרה עם עזורי. יש לנו מספיק אוהדים טיפשים.Totti כתב: זה כל מה שאנחנו רוצים, שיחריף.
שמי שאחראי לביזיון הזה לא ילבש את המדים הקדושים הללו יותר
איך אתם מדברים על חצי גמר המונדיאל כדוגמה למשהו, עד היום יש לא מעט טענות שגם הוא היה לא ממש כשר.
לא יוצא בהצהרות, אבל זה לא נראה רגיל. גם במוצ"ש מול חיפה.
לא יוצא בהצהרות, אבל זה לא נראה רגיל. גם במוצ"ש מול חיפה.
נערך לאחרונה על ידי bs war ב 21 מאי 2015, 18:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
- OMERREMO33
לא מבין את ההקבלות לברזיל/לריאל וכו'..
א.מעניין לי את התחת מהם
ב.כשנהיה מעוטרים שליש כמוהם,נקבל בהבנה "מעידות"
ג.כמה פעמים חטפו הפועל/מכבי/ביתר/חיפה תבוסות? כמה פעמים אנחנו?
א.מעניין לי את התחת מהם
ב.כשנהיה מעוטרים שליש כמוהם,נקבל בהבנה "מעידות"
ג.כמה פעמים חטפו הפועל/מכבי/ביתר/חיפה תבוסות? כמה פעמים אנחנו?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הגול השלישי הכניס אותנו להלם?CrazyRed7 כתב: די. אני מבין את הכאב ואת הכעס אבל די.
נו באמת אם כבר הרביעי, ואם מה שמכניס את השחקנים שלנו להלם זה גול 3 אז מה זה אומר על המנטליות שלהם?
לדעתי אג'ידה מכר ולא סתם בוני גינצבורג אמר שעל המשחק הזה צריך ועדת חקירה על אג'ידה...
4 גולים רשומים על שמו, 3 יציאות הזויות והגול הרביעי שהיה פשוט הזייה אחת ענקית, אם הוא מזנק על אמת ומותח איברים הוא לוקח את הכדור וזה רק 3-1...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!