נו אז מה אם אמר ? ובפועל אתה רואה בחימום שלפני המשחק תוך 10 דק' על השעון מתחילים לגעת בכדור.aniyodea כתב:קודם כל אין לנו מושג מה נאמר בחדרי חדרים במועדון אבל, ואני נזהר בדברי, לא כל פעם שרשום ששחקן נפצע הוא באמת נפצע. ולא כל פעם ששחקן מדגה החוצה זה אומר שהוא מתח שריר אחורי
בנימה אישית,
פגשתי מאמן כושר שאימן בכמה קבוצות בארץ, אין לו מושג שאני אוהד את באר שבע
שאלתי אותו, איך סיני מבאר שבע
הוא אמר לי במילים האלה ובשיא האובייקטיביות " אחד התותחים בארץ"...
ואתה רואה את המאמן כושר יושב על הספסל בזמן ששחקנים הולכים להתחמם בזמן משחק, במקום להיות איתם ולתפעל אותם כדי שייכנסו חמים ולא ייכנסו להיפצע ישר, כן גם זה תפקיד של מאמן כושר, בכל מקום נורמלי בעולם מאמן כושר נמצא ליד השחקנים בחימום בזמן המשחק.
קבל דוגמה מחו"ל, בברצלונה למשל שחקן נפצע, עוד באותו הלילה יודעים מהי הפציעה, מהי חומרתה וכמה זמן השחקן יהיה בחוץ. אם אמרו בהתחלה חודש אז זה יהיה חודש, וגם אם השחקן יגיד שהוא מרגיש טוב הוא לא יחזור לסגל לפני הזמן שאמרו מהתחלה(ברוב המקרים).
רק כאן פציעות של שרירים מתקצרות באורח פלא לחצי מהזמן , זה לא הגיוני וזה חובבני מאוד!
הגישה שלו גם מעצבנת, ההליכה האיטית הזאת והמזלזלת, איפה הטירוף של מאמן כושר,התפקיד הזה דורש רבאק ולא עייפות ותשישות וחוסר חשק כמו שהוא מציג , להטריף אותם בחימום לפני המשחק כמו מאמני כושר אחרים, להציג את התרגילים על עצמו ולא רק במילים ולדרוש מהם הרבה יותר. בקיצור אחד התותחים בארץ הוא בפירוש לא, אתה רואה קבוצה בדקה 60 לא עומדת על הרגליים, ואל תספרו לי את השטויות של אלישע שמבקיעים יותר גולים במחצית שניה, העיניים שלנו לא טועות!