ב"ש קיימת רק שנתיים?... שטויות, ממש אין לו מקום בכל הזמניםדר אדום בנשמה כתב: לא חייבים חלוץ מטרה ואופיר חיים היה חלוץ כזה לדעתי.
אגב למי שמדבר על בוזגלו, תראו לי שחקן אחד שעשה את מה שהוא עשה בשנתיים שלו פה, פשוט מוביל אותנו לבדו שנתיים ברציפות לצמרת ולחצי וגמר גביע, זה לא הולך ברגל, בלעדיו היינו במקסימום מגרדים פלייאוף עליון ואתם לא יכולים להתכחש לזה.
עונה שעברה היה אחראי על 15 בישולים ו10 שערים, העונה אחראי על 13 שערים ו13 בישולים.
נבחרת כל הזמנים
- OMERREMO33
Re: נבחרת כל הזמנים
סבבה, שכנעת אותי.דר אדום בנשמה כתב: לא חייבים חלוץ מטרה ואופיר חיים היה חלוץ כזה לדעתי.
אגב למי שמדבר על בוזגלו, תראו לי שחקן אחד שעשה את מה שהוא עשה בשנתיים שלו פה, פשוט מוביל אותנו לבדו שנתיים ברציפות לצמרת ולחצי וגמר גביע, זה לא הולך ברגל, בלעדיו היינו במקסימום מגרדים פלייאוף עליון ואתם לא יכולים להתכחש לזה.
עונה שעברה היה אחראי על 15 בישולים ו10 שערים, העונה אחראי על 13 שערים ו13 בישולים.
בניון חיים בוזגלו
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בניון ממש לא לדעתי כי הוא שיחק אצלנו עונה וגם בעונה הזאת ירדנו ליגה.שמעון א כתב: סבבה, שכנעת אותי.
בניון חיים בוזגלו
אבל תבחר מה שבאלך בחירה שלך

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
ילד בן 17 השאיר אותנו עם הראש מעל המים עונה שלמה. הוא היה התקווה היחידה של האוהדים באותה עונה. אם הוא לא בנבחרת כל הזמנים של באר שבע, לא יודע מי כן.דר אדום בנשמה כתב:בניון ממש לא לדעתי כי הוא שיחק אצלנו עונה וגם בעונה הזאת ירדנו ליגה.
אבל תבחר מה שבאלך בחירה שלך
איך שחקן שהיה פה עונה אחת וירד פה ליגה (לא משנה מה קרה איתו אחר כך) עדיף על שחקנים שהיו פה כל הקריירה כמו סתיו?שמעון א כתב: ילד בן 17 השאיר אותנו עם הראש מעל המים עונה שלמה. הוא היה התקווה היחידה של האוהדים באותה עונה. אם הוא לא בנבחרת כל הזמנים של באר שבע, לא יודע מי כן.
כי סתיו לא ידע לתת פס.dor69 כתב: איך שחקן שהיה פה עונה אחת וירד פה ליגה (לא משנה מה קרה איתו אחר כך) עדיף על שחקנים שהיו פה כל הקריירה כמו סתיו?
לא מכיר עוד שחקן שלנו שהייתה לו כזאת השפעה על קבוצה שלמה. ועוד לא בן 18.
- ForeverRed
מה יש לכם מסתיו אלימלך?
עם כל הכבוד, ויש כזה, אחד השחקנים היותר אפורים.
ממש לא חומר להרכב כל הזמנים ועצם הזכרת שמו רק מראה מה היה מצבה של הקבוצה בעשורים האחרונים.
עם כל הכבוד, ויש כזה, אחד השחקנים היותר אפורים.
ממש לא חומר להרכב כל הזמנים ועצם הזכרת שמו רק מראה מה היה מצבה של הקבוצה בעשורים האחרונים.
- אוהד בגולה
- Title: קרייזי-רד
הההרכב שלי:
שוער: אריה אלטר
מ. ימני: אורי בנימין
בלמים: אפרים דוידי, אלון בן דור
מ. שמאלי: יעקב כהן
קשרים: רוסו, בוזגלו, ברד, חלילוביץ' (עם רביעיה כזאת לא צריך קשר אחורי
)
חלוצים: אביטן, בניון (מדומה)
שוער: אריה אלטר
מ. ימני: אורי בנימין
בלמים: אפרים דוידי, אלון בן דור
מ. שמאלי: יעקב כהן
קשרים: רוסו, בוזגלו, ברד, חלילוביץ' (עם רביעיה כזאת לא צריך קשר אחורי

חלוצים: אביטן, בניון (מדומה)
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אסי רחמים (שוער ובנאדם מס' 1)
אורי בנימין (למרות שלא זכיתי לראות משחק - על סמך קריאת ההיסטוריה)
שלמה אילוז (אילוזיה, אחרון הנשמות)
ז'אן-קלוד קאביה מוקניה (ליברו אורגינל)
יעקב כהן (ע"ע אורי בנימין)
בלסינג קאקו
סיאד חלילוביץ' (הגדול מכולם)
ג'ובאני רוסו (התלבטות קשה עם רמיק)
רפי אליהו (ע"ע אורי בנימין&יעקב כהן)
שלום אביטן (כנ"ל..)
יוסי בניון (הגדול בכל הזמנים. בארץ)
אורי בנימין (למרות שלא זכיתי לראות משחק - על סמך קריאת ההיסטוריה)
שלמה אילוז (אילוזיה, אחרון הנשמות)
ז'אן-קלוד קאביה מוקניה (ליברו אורגינל)
יעקב כהן (ע"ע אורי בנימין)
בלסינג קאקו
סיאד חלילוביץ' (הגדול מכולם)
ג'ובאני רוסו (התלבטות קשה עם רמיק)
רפי אליהו (ע"ע אורי בנימין&יעקב כהן)
שלום אביטן (כנ"ל..)
יוסי בניון (הגדול בכל הזמנים. בארץ)
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
בתור אחד שראה את שלום אביטן יותר מעשר שנים בקבוצה אני חייב להגיד שלדעתי התרומה האמיתית שלו הייתה קטנה בהרבה ממה שמשוייך לו. הוא ידוע ויודע לספק לתקשורת מה שהיא רוצה והיא גומלת לו בהצגתו כמיתוס. בפועל שלום אביטן היה אנוכי ברמות שאי אפשר בכלל לתאר. אני ספק אם אי פעם הוא בישל שער. אגו מאנייק שהשרה אווירת טרור בקבוצה. בשנת 1983 בזמן משחק הוא צעק על שחקן צעיר בשם ויקו אוחיון אשר העז לענות לו. אביטן לא התבלבל וניגש לאוחיון במרכז המגרש ודפק לו סטירה שביציע שמענו את הצליל. אגב מאמן הקבוצה אליהו עופר לא היסס להוציא את אביטן מהמשחק למרות שכבר נגמרו החילופים. צחוק הגורל הוא שאוחיון עבר בסוף השנה להפועל לוד וזכה עמה בגמר גביע המדינה כאשר בגמר פגש את באר שבע יחד עם אביטן שהחמיץ פנדל בדו קרב בעיטות העונשין.
אביטן לא ראוי להיות בנבחרת כל הזמנים.
אביטן לא ראוי להיות בנבחרת כל הזמנים.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
גדי... תפריד בין האדם לשחקן.
מדובר במלך השערים בכל הזמנים של המועדון.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מפריד.אורי אדום בנשמה כתב:גדי... תפריד בין האדם לשחקן.
מלך שערים זו פונקציה של מספר משחקים. בתקופה שלו היה מידבר. מה שתארתי למעלה מתאר מדוע היה מדבר. ליד אביטן אי אפשר היה לצמוח.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
גדי, זה שהיה *** של בנאדם אני חושב שכולם יודעים. לפחות היה לו חוש הומור (יותר טוב ס"מ מזל מק"מ שכל, גם תרנגול עיוור מוצא לפעמים גרגר...).גדי כתב:
מפריד.
מלך שערים זו פונקציה של מספר משחקים. בתקופה שלו היה מידבר. מה שתארתי למעלה מתאר מדוע היה מדבר. ליד אביטן אי אפשר היה לצמוח.
יחד עם זאת היה חלוץ אדיר. לא גבוה אבל עם משחק ראש מצוין, חזק, בעיטות פצצה, בעיטות וולה אדירות...
היותו אדם מגעיל השפיעה ישירות במגרש על שאר השחקנים. גם 99 שערים ביותר מעשר עונות זה לא דבר מיוחד. לעומת אביטן ערן לוי זה פיני בלילי מבחינת ניידות.delta7 כתב: גדי, זה שהיה *** של בנאדם אני חושב שכולם יודעים. לפחות היה לו חוש הומור (יותר טוב ס"מ מזל מק"מ שכל, גם תרנגול עיוור מוצא לפעמים גרגר...).
יחד עם זאת היה חלוץ אדיר. לא גבוה אבל עם משחק ראש מצוין, חזק, בעיטות פצצה, בעיטות וולה אדירות...
הוא היה יוצא מרחבת היריב רק לאחר הבקעת שער וחידוש משחק מהאמצע.
הוא מיתוס מופרח בגלל התקשורת.
לאחר פרישת דור האליפויות אביטן שלט בקבוצה במובן הרע של המילה ובמתאם היו התוצאות.
אפרים צבי ונומה הביאו שתי אליפויות והיו שחקני "נשמה"