חיים סילבס מספר איך הוא ניצח אותנו טקטית

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

Re: חיים סילבס מספר איך הוא ניצח אותנו טקטית

שליחה על ידי סניור »

Sir Alex Ferguson כתב:לא מבין את הזלזול בכתבה או בדברים של סילבס.
מגיע מאמן מליגת העל, ומפרט בכתבה על היבטים טקטיים של הקבוצה שלו במהלך העונה. גם חיובים (הניצחון של רעננה עלינו, השינוי במחצית השנייה של רעננה מול נתניה) וגם שלילים (המשחק של רעננה בחיפה, המחצית הראשונה של רעננה בנתניה).
עכשיו מילא זה היה ניתוח של עידן בר און על התקופה בהפועל פתח תקווה, הייתי עוד מקבל ביקורת שאין קשר בין הדברים שנאמרו למציאות. אבל מדובר בהפועל רעננה, קבוצה עם תקציב מינימום שבשנה שעברה כמעט הגיעה לפלייאוף עליון ושעשתה חיים קשים לכל קבוצה שפגשה אותה.
אנחנו הפסדנו להם בוסרמיל, עשינו איתם תיקו בליגה בנתניה, וניצחנו אותם עמוק בהארכה בגביע (וגם אז ניצלנו מהדחה עם החמצה אדירה שלהם בדקה ה90).
בכל המשחקים מולם דיברנו בסוף המשחק על הנחיתות של אלישע לוי מבחינה טקטית, ועל העובדה שאפילו חיים סילבס, מאמן צעיר יחסית, עולה על אלישע מבחינה טקטית וכל פעם שהוא מקשה עליו אלישע נשאר נטול תשובות.

2. הנה מה שאני כתבתי בדיון שנפתח על אלישע אחרי ההפסד לרעננה (שימו לב לדיון שהתפתח, אותו כיוון של הטור למעלה, הנחיתות הטקטית של אלישע):

בדיעבד עדיף כבר שהיינו מפסידים שם :(

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

דיון דומה נפתח גם לאחר התיקו מול רעננה בתחילת העונה, אז כניראה שהדברים של סילבס לא מנותקים מהמציאות -

viewtopic.php?f=2&t=12557&st=0&sk=t&sd=a&start=15" onclick="window.open(this.href);return false;

זאת התגובה שכמעט כולם התחברו אליה אחרי המשחק מול רעננה של סילבוס בחוץ:
Guevara כתב:אלישע לוי לא מאמן מספיק טוב לרמות שאנחנו מכוונים אליהם.
יש לו יחסי אנוש נהדרים, בנאדם נחמד וחביב, יודע איך לדבר לשחקנים מסויימים ולתת להם את הביטחון להפיק יכולת אישית טובה.
אין לו שמץ של יכולת להציג קבוצה מאומנת שתדע לחפות על יכולת פחות טובה של שחקן כזה או אחר, אין לו שום נגיעה בכל נושא הכושא הגופני והפיזיות של השחקנים, אחד המרכיבים החשובים לשחקן מקצוען והכי חשוב אין לו מענה קבוצתי לשום סיטואציה שעומדת מולה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

משה נו באמת. אתה מבין כאן טיעונים הגיוניים ונכונים, השקעת מזמנך, שלפת מהארכיון וגיבית בהוכחות וסותר לגמריי את כל המזלזלים בסילבס שעושים זאת בהינף יד..איך אתה מעז לעשות דבר כזה?

לא יאה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אתם שוב לוקחים דיון ומסיטים אותו לכיוון אלישע,הוא כבר לא פקטור ומטרת הדיון לא הייתה אלישע.
אבל אם כבר..אז עם כל הכבוד לסילבס מאמן שנה ראשונה עם המון אמביציה ורצון,מה שהוא לומד עכשיו אלישע כבר שכח,אני רק רוצה להזכיר איפה אלישע התחיל את דרכו ומאיפה הוא צמח.
גם בקבוצות קטנות שכל תפקידם הוא לשבש ולהפריע ולעשות איזה גול במתפרצת.
הבעיה שלו שכשהוא כבר הגיע לקבוצות קצת יותר גדולות התפיסה נשארה אותה תפיסה,בחלק זה עבד(חיפה) ובחלק פחות(אצלנו).
מסילבס אין הרבה מה ללמוד עם כל הכבוד.
אם כבר שיחות טקטיקה,הייתי מאוד מאוד רוצה לשמוע מה יש לפאולו סוזה להגיד,מאמן שאני מחזיק ממנו באופן אישי שתמיד ידע להפתיע ולהשתמש בכלים שלו בצורה הטובה ביותר.

שלח תגובה