להסתער על גביע הטוטו!
- The red one
Re: להסתער על גביע הטוטו!
יש...יש...
מה ההבדל בין וסרמיל למושבה? בשניהם אין מספיק מקום למנויים
ראיתי 5 דקות וכבר לא יכולתי, רועי זריהן והוא מדברים בכמויות, לא עושים הפסקה בחייאת דינאק, אנשים בצום,שי האדום כתב:הזהבי הזה ממגרש פתוח כזה מפגר, טוען שבכר אחראי להדחה מאירופה וטוען שאלישע היה עושה עבודה טובה יותר. מפגר!!!!!
לא שתו ולא אכול עם כאבי ראש מה אתם מזבלים תשכל כל הרבה הרבה.

- The red one
שורה תחתונה אין. זריהן אמר שבמועדון מאמינים שלא כולם יגעיו לכן יש את אופציית המושבה, אבל בינינו, לא נראה לי שהמנהלת תאשר דבר כזה. ומה יקרה אם כן כולם יגיעו? מה אז יעשו?yakar כתב:מה ההבדל בין וסרמיל למושבה? בשניהם אין מספיק מקום למנויים
לגבי מגרש פתוח - כן היה לי מוזר מאוד לשמוע את רז זהבי. הוא גם חבר של אלישע כמו ביתר לנג? מה קורה שם? בדר"כ אני לא רואה אז אני לא יודע אם זה משהו קבוע, אבל הוא בהחלט דיבר בצורה מאוד מוגזמת והשתמש רבות במילים 'כישלון'. זריהן גם כן צינן שם את ההתלהבות שלו עם "למה אתה חושב שהסגל של ב"ש נבנה להתמודדות גם באירופה?! הרי אם היו וברים את ת'ון, זה היה מרוויח להם בגג חודש של משחקים, אף אחד לא ציפה שם להגיע לבתים באירופאית".
הלוואי יהיה במושבה. אם מישהו במועדון או במנהלת חושב שיגיעו 10-11 אלף הוא הוזה
האמת,בלומפילד או מושבה הרבה יותר מתאים ואגב עם קצת עבודה מצד ההנהלה אפשר לעשות את זה שם.
מכבי חיפה קיבלה רדיוס שנה שעברה במשחק ליגה עם 17000 מנויים.
מה שעשו שם זה צפי הגעה,התקשרו לבעלי המנויים ושאלו מי מתכוון להגיע,הוסיפו עוד 25% על המספר שקיבלו והחליטו להעביר לבלומפילד.
נגד אשדוד אגב.
מה שעשו שם זה צפי הגעה,התקשרו לבעלי המנויים ושאלו מי מתכוון להגיע,הוסיפו עוד 25% על המספר שקיבלו והחליטו להעביר לבלומפילד.
נגד אשדוד אגב.
- The red one
כן, ממש יעשו את זה...אדום זקן כתב:האמת,בלומפילד או מושבה הרבה יותר מתאים ואגב עם קצת עבודה מצד ההנהלה אפשר לעשות את זה שם.
נגד אשדוד אגב.
וזה שזהבי הגאון אמר שRNK ספליט טובה יותר מת'ון? בדיחה.אדום בלב בנשמהההה כתב: שורה תחתונה אין. זריהן אמר שבמועדון מאמינים שלא כולם יגעיו לכן יש את אופציית המושבה, אבל בינינו, לא נראה לי שהמנהלת תאשר דבר כזה. ומה יקרה אם כן כולם יגיעו? מה אז יעשו?
לגבי מגרש פתוח - כן היה לי מוזר מאוד לשמוע את רז זהבי. הוא גם חבר של אלישע כמו ביתר לנג? מה קורה שם? בדר"כ אני לא רואה אז אני לא יודע אם זה משהו קבוע, אבל הוא בהחלט דיבר בצורה מאוד מוגזמת והשתמש רבות במילים 'כישלון'. זריהן גם כן צינן שם את ההתלהבות שלו עם "למה אתה חושב שהסגל של ב"ש נבנה להתמודדות גם באירופה?! הרי אם היו וברים את ת'ון, זה היה מרוויח להם בגג חודש של משחקים, אף אחד לא ציפה שם להגיע לבתים באירופאית".
- The red one
כן זה בכלל היה מביש...ועוד לפני זה הוא קרא להם היידוק ספליט...
ראו על הפנים של זריהן את הבושה..
ראו על הפנים של זריהן את הבושה..
- red and white
- Title: Almog
הקרואטים מבחינתי היו על הסף שבין דייגים לקבוצה סבירה ואם המשחק היה בישראל היינו עוברים אותם.
וממש הופתעתי ממה שאמר זהבי תמיד חשבתי שהוא מבין עניין אבל הוא התברר כדייג.
זהבי מבין בדרבי בין הפועל יילו למכבי אלונית, ובכדורגל חופים.red and white כתב:הקרואטים מבחינתי היו על הסף שבין דייגים לקבוצה סבירה ואם המשחק היה בישראל היינו עוברים אותם.
רז זהבי זה אחת הבדיחות הכי גדולות של ערוץ הספורט, אם לא בובה של לילה עד היום אף אחד לא יודע מי הוא, קיבל שם במה כי צחקו עליו ומפה לשם הוא מנסה לחקות את קופמן של לפניי 5-6 שנים.
בשורה התחתונה הקרואטים היו על סף הבתים. עברו קבוצה מאוקראינה בשלישי ובפלייאוף סיימו בתיקו עם טורינו והפסידו בחוץ 1-0. לא הרשימו ברמה שלהם והם בוודאי פחות טובים מתון אבל דייגים הם לא. בעינהם אנחנו דייגיםred and white כתב:הקרואטים מבחינתי היו על הסף שבין דייגים לקבוצה סבירה ואם המשחק היה בישראל היינו עוברים אותם.
הדייג היחיד כאן זה רז זהבי החתיכת דביל.
כשאתה רואה אותו ואת פרימו אתה מבין לאן התדרדרה תקשורת הספורט בארץ.
כשאתה רואה אותו ואת פרימו אתה מבין לאן התדרדרה תקשורת הספורט בארץ.