באר שבע- ביתר, רביעי 20:50

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dardasmiley

Re: באר שבע- ביתר, רביעי 20:50

שליחה על ידי dardasmiley »

אדום בלב בנשמהההה כתב:אורי המחיר הוא 80 בלי עמלות.

הודיעו שיחרימו ובצדק. אין סיבה לשלם 80₪ למשחק גביע טוטו.
ומה אתה חושב שהתימני ייקח מאיתנו כשנגיע לשם גם אם זה יהיה למשחק ידידות בלי כוכבים ועשרה חילופים.
המועדון יוצא מנקודת הנחה לא מופרחת מידי, שעם קרוב ל12,000 מנויים רוב גדול של אוהדינו שיהיו במגרשי גביע הטוטו יהיו בעלי מנוי ולכן את מרבית הכסף הוא מקבל מאוהדי ביתר. וכשהלקוח הוא לקוח מזדמן שאינו קבוע/חבר מועדון ממקסמים עליו רווחים.

במקרה הטוב, המועדון הרוויח מהבבונים עוד כמה שקלים, במקרה הטוב יותר, הם מודיעים על חרם (כמו שהודיעו הבוקר) ואנחנו מקבלים משחק בית על מלא. Win-win

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אדום בלב בנשמהההה כתב:אורי המחיר הוא 80 בלי עמלות.

הודיעו שיחרימו ובצדק. אין סיבה לשלם 80₪ למשחק גביע טוטו.
במקרה שלהם ולאור הברדק שהם הולכים לעשות,עלות האבטחה כבר עלתה לשמיים.
אם זה הייתי אני, לוקח להם 200,אין להם שום קשר למושג הזה שנקרא אוהדים.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

dardasmiley כתב:
ומה אתה חושב שהתימני ייקח מאיתנו כשנגיע לשם גם אם זה יהיה למשחק ידידות בלי כוכבים ועשרה חילופים.
המועדון יוצא מנקודת הנחה לא מופרחת מידי, שעם קרוב ל12,000 מנויים רוב גדול של אוהדינו שיהיו במגרשי גביע הטוטו יהיו בעלי מנוי ולכן את מרבית הכסף הוא מקבל מאוהדי ביתר. וכשהלקוח הוא לקוח מזדמן שאינו קבוע/חבר מועדון ממקסמים עליו רווחים.

במקרה הטוב, המועדון הרוויח מהבבונים עוד כמה שקלים, במקרה הטוב יותר, הם מודיעים על חרם (כמו שהודיעו הבוקר) ואנחנו מקבלים משחק בית על מלא. Win-win
די עם הקטע הזה של "להרוויח מהבבונים",
תשימו את היריבות הספורטיבית בצד, אוהד כדורגל לא צריך לשלם 80 שקל למשחק גביע הטוטו, נקודה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

לא אוהב אותם, אבל לשלם 80 שקל זה ביזיון.
תמונה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

הלו! מנהיגי מחאה?
בעונה שעברה עשיתם בלאגן ואחרי החרמות והכל קבעתם מתווה עם המנהלת כולל סיווג משחקים והתאמת מחיר. מתאים לכם או לא הנהלת הפועל באר שבע הולכת לפי המתווה הזה שאתם קבעתם. אם המצב היה הפוך התימני היה ממקסם רווחים גם והתימני גם לא היה מקבל הסכם הדדיות (כי על הזין שלו בית״ר הוא מחוייב רק לאחד הסמלים האלו-₪/$/€). או שתשלמו כמו שהנהלת הפועל באר שבע קבעה או שתשארו בבית. החלטה שלכם.
ולאוהדינו- אלו שאין להם מנוי אני ממליץ על אחד (או יותר) בהקדם. אלו שיש להם מנוי והחליטו להיות לוחמי צדק שתו מים ותירגעו, זה הקהל האחרון שמגיע לו שיילחמו בשבילו.
חדל שטויות, היום הפועל!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

dor69 כתב:הלו! מנהיגי מחאה?
בעונה שעברה עשיתם בלאגן ואחרי החרמות והכל קבעתם מתווה עם המנהלת כולל סיווג משחקים והתאמת מחיר. מתאים לכם או לא הנהלת הפועל באר שבע הולכת לפי המתווה הזה שאתם קבעתם. אם המצב היה הפוך התימני היה ממקסם רווחים גם והתימני גם לא היה מקבל הסכם הדדיות (כי על הז** שלו בית״ר הוא מחוייב רק לאחד הסמלים האלו-₪/$/€). או שתשלמו כמו שהנהלת הפועל באר שבע קבעה או שתשארו בבית. החלטה שלכם.
ולאוהדינו- אלו שאין להם מנוי אני ממליץ על אחד (או יותר) בהקדם. אלו שיש להם מנוי והחליטו להיות לוחמי צדק שתו מים ותירגעו, זה הקהל האחרון שמגיע לו שיילחמו בשבילו.
חדל שטויות, היום הפועל!
חלאס דור, אל תדבר גבוהה גבוהה...
זה גביע הטוטו, לא משחק ליגה.
אנשים מוציאים אלפי שקלים בשנה על התחביב הזה. אין סיבה לאנוס להם את הכיס איפה שאין צורך.
50 שקלים אחיד במפעל הזניח הזה היה מניב הכנסה גדולה יותר מ-80.
חוץ מזה, טביב גובה 50 אחיד במשחקי הבית של ביתר לרוב.
אני מאחרוני המבקרים של אלונה, אבל אי אפשר לקרוא ללוזון גנב וכשזה נוגע לנו, השרץ כשר פתאום.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Totti כתב: חלאס דור, אל תדבר גבוהה גבוהה...
זה גביע הטוטו, לא משחק ליגה.
אנשים מוציאים אלפי שקלים בשנה על התחביב הזה. אין סיבה לאנוס להם את הכיס איפה שאין צורך.
50 שקלים אחיד במפעל הזניח הזה היה מניב הכנסה גדולה יותר מ-80.
חוץ מזה, טביב גובה 50 אחיד במשחקי הבית של ביתר לרוב.
אני מאחרוני המבקרים של אלונה, אבל אי אפשר לקרוא ללוזון גנב וכשזה נוגע לנו, השרץ כשר פתאום.
אני חושב שזה פחות בא ממקום של לעשות רווח. ההפסדים של משחקי בית בטדי הם עצומים וההנהלה סך הכל מנסה לצמצם נזקים.
זה לא שאתה יכול לקרוא לאלונה גנבת. גנב זה אחד שמעלים כרטיסי נוער אחרי חמש דקות או אומר לאוהדים בקופה אין לי עודף

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

dor69 כתב:הלו! מנהיגי מחאה?
בעונה שעברה עשיתם בלאגן ואחרי החרמות והכל קבעתם מתווה עם המנהלת כולל סיווג משחקים והתאמת מחיר. מתאים לכם או לא הנהלת הפועל באר שבע הולכת לפי המתווה הזה שאתם קבעתם. אם המצב היה הפוך התימני היה ממקסם רווחים גם והתימני גם לא היה מקבל הסכם הדדיות (כי על הז** שלו בית״ר הוא מחוייב רק לאחד הסמלים האלו-₪/$/€). או שתשלמו כמו שהנהלת הפועל באר שבע קבעה או שתשארו בבית. החלטה שלכם.
חדל שטויות, היום הפועל!
דבר איתי כשתצא מהבית של ההורים ותשקיע את הסכומים האלו בכל שבועיים על משחק חוץ.
יש גיל שכבר לא כיף לנסוע בהסעות שיוצאות יומיים לפני המשחק, אז אתה יוצא עם האוטו. אם יש לך ילד אז ההוצאה על כרטיסים, דלק וארטיקים מביאה אותך לחשוב פעמיים.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

izguy83 כתב: דבר איתי כשתצא מהבית של ההורים ותשקיע את הסכומים האלו בכל שבועיים על משחק חוץ.
יש גיל שכבר לא כיף לנסוע בהסעות שיוצאות יומיים לפני המשחק, אז אתה יוצא עם האוטו. אם יש לך ילד אז ההוצאה על כרטיסים, דלק וארטיקים מביאה אותך לחשוב פעמיים.
חבר שלי, קודם כל אל תתיימר לדעת מאיפה יוצא הכסף שלי ואל תיכנס לי לכיס.יותר ממבין אותך ולא באתי להתנשא אבל זה לא דבר שקורה תמיד אלא פעמיים במשחק בית שמשוחק רחוק לא צריך לעשות סיפור (ועוד מארחים טותם בבית שלהם כן?)

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

אתם אומרים שהתימני היה לוקח 80 אבל בפועל שנה שעברה הוא לקח 50 למשחק ליגה וגם העביר אותנו מהיציע הפתוח ליציע המקורה.

חלאס לחפש איך להצדיק את זה, המועדון טועה ובסוף זה יחזור אל כולנו כבומרנג, הגיע הזמן שיעשו פה כמו שמכבי עושה, מי שבא אליהו 50 וכשאנחנו אליו 50.

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

הם קודם כל בני אדם, משפחות לא צריכות לקחת משכנתא בשביל משחק כדורגל.

80 שקל למשחק גביע טוטו מסריח זה שוד לאור יום, ואלונה חייבת להבין שזה שהיא מוציאה הרבה כסף,

לא נותן לה לגיטימציה לקחת סכומים כאלה מאנשים.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

לצערי לא אגיע למשחק.
אם מישהו מחברי הפורום צריך ניקוב ללא עלות שישלח לי הודעה פרטית.
המנוי יגיע לי-ם עם חבר מהעבודה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

בגדול זה נכון שהמחירים גבוהים.
במשחק הזה יש קונפליקט לא פשוט.
ראשית אתה מארח את הקבוצה הביתית ורוצה להקנות סוג של אווירה ביתית לקבוצה וכן את הנהלת הפועל ב"ש צריכה לעניין הקבוצה שלהם וזה שווה ערך בעיניי למחאה שעשיתם כאן על שער 9 ולמה לתת אותו לאורחים,על אותו משקל בערך.
דבר שני,כולנו שומעים את הרחשים של אוהדי ביתר לגבי המחאה מול טביב וגם המשטרה שומעת ולכן הדרישות הם גבוהות יותר.
לא סביר בעיניי שהקבוצה תצטרך לשלם הוצאות כפולות במשחק גביע הטוטו.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

dor69 כתב: חבר שלי, קודם כל אל תתיימר לדעת מאיפה יוצא הכסף שלי ואל תיכנס לי לכיס.יותר ממבין אותך ולא באתי להתנשא אבל זה לא דבר שקורה תמיד אלא פעמיים במשחק בית שמשוחק רחוק לא צריך לעשות סיפור (ועוד מארחים טותם בבית שלהם כן?)
ממש לא נכנס לך לכיס. זו לא היתה הכוונה.
הבנתי (ותקן אותי אם אני טועה) שאתה צעיר...
רק הראיתי לך את הפרספקטיבה של אנשים מבוגרים יותר.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אני חושב שהמחיר הוא מפורז, ופוגע גם באוהדים שלנו שצריכים לא רק לנסוע למשחק "בית" לירושלים אלא גם להוציא 80 שקל על כרטיס למשחק גביע הטוטו.

אבל, לפי מה שאני הבנתי (היה נכון לפחות מול כפר סבא) בקבוצה הסכימו שהמחיר יהיה 50 ש"ח מחיר אחיד אבל בתמורה לכך דרשו שזה יהיה הדדי וגם בכפר סבא אנחנו נשלם 50 ש"ח.
כפר סבא סירבו כי הם בונים על כמות גדולה של אוהדים שלנו בליגה ורוצים לעשות קופה.

אם פנינו לכפר סבא (או לבית"ר) להסכם הדדיות והם סירבו, אז אפשר להבין תהנהלה, שהייתה צריכה אולי לחשוב על צעד מתחכם (נגיד בעל מנוי זכאי לקנות כרטיס ב50 ש"ח) על מנת להוביל לכך שלפחות האוהדים שלנו ישלמו פחות.

אני זוכר דווקא שבמשחק החוץ בפלייאוף מול בית"ר במושבה שילמתי 110 שקל על כרטיס (100 ש"ח כרטיס + עמלה).
אבל אין ספק שלמעט "הגדולות", יש מקום מצד ההנהלה לפנות לכל יתר הקבוצות בליגה, על מנת להגיע להסכם הדדיות שאומר שמחיר הכרטיס אצלנו ואצלם יהיו 50 ש"ח מחיר אחיד (במילא הקבוצות הקטנות בקושי מביאות קהל לבאר שבע).

שלח תגובה