אז מה היה לנו היום

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: אז מה היה לנו היום

שליחה על ידי Totti »

גדי כתב:
אח יקר ונסער,
נתתי את אוגו רק בשביל לנסות להראות לך איך אתה נשמע.
הליגה לא התחילה,כן?
שום מערכת לא יכולה לעבוד בפאניקה.
אין לי שום ציפיות ואני יודע שאם לא נוציא יותר מ8 נקודות בארבעת המשחקים הראשונים הצמיגים של בכר בסכנה.ככה זה פה ואני כבר לא כועס. סתם עצוב.
מי שרוצה שינוי צריך לחכות קצת. לפחות קצת.

כל העליהום הזה זה אשכרה משת"פ עם ה***ים בתקשורת שמחכים לנו בפינה עם אלישע וגוטמן שנמצאים בקסטינה ברכב מונע
סלח לי ידידי,
אני מאוד מכבד אותך ודעתנו רוב הזמן מאוד דומות, אבל אתה פשוט לא יורד לסוף דעתי.

אף אחד לא שלח את בכר הביתה, אף אחד לא הביע חוסר אמון בקבוצה או בסגל (לגבי הרענון עם ארבייטמן- אני באמת חושב שזה WIN WIN לשני הצדדים), אף אחד לא חושב שהעונה הסתיימה או שנכשלנו.

אני בסך הכל מבקר ולטעמי בצדק גמור את ההחלטה לא לעלות אתמול עם ההרכב החזק ביותר כחזרה אחרונה למשחק מול קרית שמונה ומותר לי.
בניגוד אלייך, אני חושב שזה לא היה "משחק אימון" עם קהל, אלא משחק עם משמעות מאוד גדולה על אותו "חיבור" שאתה ועוד רבים פה אוהבים לנפנף בו. החיבור לא מגיע יש מאין, לא ממש מתרחש באימונים למרבה הצער וגם אין לנו עוד כל כך הרבה זמן לחכות לו

רוצה חיבור?
תעלה עם הובאן, אוגו והקשר הנוסף שאתה מאמין בו נכון לרגע זה.
תמשיך עם שהר(החלוץ שנראה הכי חד כרגע),
תריץ את בוזגלו ומליקסון.

ככה מתחברים. נותנים 2 קל לנתניה במחצית ואז רוטציות ללב ולנפש
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

גדי כתב:התייחסות מקצועית שלי;
ניצול ההזדמנויות שלנו במהלך כל הקיץ נמוך מאוד מאוד.
יותר מידי החטאות.
להבנתי פה קבור הכלב.
נגד קבוצה מתגוננת אסור להחטיא. זה ההבדל בין להרוג משחק לבין משחק מתסכל.
ותוסיף את המתנה היומית בהגנה
נערך לאחרונה על ידי שיש ב 17 אוגוסט 2015, 11:12, נערך פעם 1 בסך הכל.

E26

שליחה על ידי E26 »

מה שלי יותר הפריע מעבר למשחק הלא טוב שלנו הוא הראיון של בכר בסיום המשחק.

בקרית שמונה הוא דיבר דוגרי למצלמה בלי לסלף דברים ופה נראה שמדי פעם הוא גונב דעת. יכול להיות שהוא מנסה לשדר לקבוצה משהו מסויים ולהראות שהכל טוב ולא קרה כלום.

לומר אתמול שהיו דברים טובים זה לא נכון, לומר אתמול שזה רק משחק הכנה 'אחרי הכל' ומצד שני לומר שגביע הטוטו זה מפעל שרוצים ללכת בו עד הסוף זה גניבת דעת. בטח לנוכח העבודה שזה משחק 'הכנה' אחרון לפני הליגה והוא היה צריך לעלות עם ההרכב הכי חזק כמו שחלק כאן אמרו זאת.

ובכלל, חלק מהמשפטים שלו בראיונות הם לא מציאותיים ביחס למשחק שהיה.

לא ראיתי סדר, לא ראיתי אמצע ששולט, לא ראיתי קבוצה שמשחקת כקבוצה, המון איבודי כדור, אין משחק לחץ, אין הנעת כדור. הזכיר לי מאוד המשחק את התקופה עם אלישע. לא ראיתי את בכר מנסה לעורר את השחקנים תוך כדי משחק.

צפיתי לראות משהו מהעבודה של איתן עזריה במשחק הזה. חוץ מעבודה טובה על דוידזאדה לא רואה בינתיים שום השפעה.

בכל מקרה להפסד הזה השפעות והשלכות לכל מיני כיוונים. מכניע מעט לחץ ופאניקה ומוריד מעט מהביטחון, וכמובן שכרגע אי אפשר לדעת מי יהיו ה-11 שיעלו או לפחות חלקם, במשחק מול ק"ש.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

התלות בהובאן ואוגו גדולה מידי.

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

Totti כתב:
סלח לי ידידי,
אני מאוד מכבד אותך ודעתנו רוב הזמן מאוד דומות, אבל אתה פשוט לא יורד לסוף דעתי.

אף אחד לא שלח את בכר הביתה, אף אחד לא הביע חוסר אמון בקבוצה או בסגל (לגבי הרענון עם ארבייטמן- אני באמת חושב שזה WIN WIN לשני הצדדים), אף אחד לא חושב שהעונה הסתיימה או שנכשלנו.

אני בסך הכל מבקר ולטעמי בצדק גמור את ההחלטה לא לעלות אתמול עם ההרכב החזק ביותר כחזרה אחרונה למשחק מול קרית שמונה ומותר לי.
בניגוד אלייך, אני חושב שזה לא היה "משחק אימון" עם קהל, אלא משחק עם משמעות מאוד גדולה על אותו "חיבור" שאתה ועוד רבים פה אוהבים לנפנף בו. החיבור לא מגיע יש מאין, לא ממש מתרחש באימונים למרבה הצער וגם אין לנו עוד כל כך הרבה זמן לחכות לו

רוצה חיבור?
תעלה עם הובאן, אוגו והקשר הנוסף שאתה מאמין בו נכון לרגע זה.
תמשיך עם שהר(החלוץ שנראה הכי חד כרגע),
תריץ את בוזגלו ומליקסון.

ככה מתחברים. נותנים 2 קל לנתניה במחצית ואז רוטציות ללב ולנפש
כה עם זה אני מסכים לגמרי.
אבל מאמן חשוף לשיקולים שאנחנו לא, לצערו של המאמן.

סה"כ בתכלס בסופו של יום אנחנו משחקים סבבה. קצת מזל ומנצחים 90% מהמשחקים העונה גם אם נהיה בכושר הזה של גביע הטוטו כל העונה, מה שבטוח לא יקרה כמובן.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

רק להזכיר לכם איך נראינו בגביע הטוטו אשתקד ונראינו רע לא שלטנו באף משחק והכל היה מקרי והזוי.
אתמול ובכל המשחקים ראיתי קבוצה שעומדת נכון שרוצה אבל שעושה טעויות וזה לגיטימי כם לא רובוטים.
כמו שלקח לסוזה ולאוסקר גרסיה זמן להחזיר את מכבי להיות מפלצת זוללת תארים ככה ייקח לברק בכר זמן.
תנו לו את הזמן הזה.
ובאשר לנועם גמון ולביטון שניהם נהדרים ומוכשרים וחאלס לחשוב שכל שחקן אצלנו מהנוער שווה ליגה ג'!
שניהם כולל את בן הרוש הקשר האחורי ראוים להיות חלק מהעתיד של הקבוצה.
את אור חביביאן למשל הייתי משאיל ממזמן וכנ"ל את הדר ברד ובמקומם מחזיר את זינו...
דן ביטון הוא שחקן שיכול להתפתח להיות דחקן בית חשוב אצלנו כנ"ל איתי בן הרוש ונועם גמון.

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

חושב שאתם מגזימים.
עם קצת יותר ריכוז הם לא כובשים בכלל..2 טעויות קרטיות שהובילו לשערים.
עם קצת יותר ריכוז אנחנו כובשים שלושה שערים.

שני דברים הפריעו לי. שיצאנו עם פצועים ורמת המחויבות למרות שלא היה לנו על מה לשחק.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

דר אדום בנשמה כתב:רק להזכיר לכם איך נראינו בגביע הטוטו אשתקד ונראינו רע לא שלטנו באף משחק והכל היה מקרי והזוי.
אתמול ובכל המשחקים ראיתי קבוצה שעומדת נכון שרוצה אבל שעושה טעויות וזה לגיטימי כם לא רובוטים.
כמו שלקח לסוזה ולאוסקר גרסיה זמן להחזיר את מכבי להיות מפלצת זוללת תארים ככה ייקח לברק בכר זמן.
תנו לו את הזמן הזה.
ובאשר לנועם גמון ולביטון שניהם נהדרים ומוכשרים וחאלס לחשוב שכל שחקן אצלנו מהנוער שווה ליגה ג'!
דן ביטון הוא שחקן שיכול להתפתח להיות דחקן בית חשוב אצלנו כנ"ל איתי בן הרוש ונועם גמון.
אני חייה להודות.שהתחלת יפה.
עד שהגעת לחלק של זינו

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב:רק להזכיר לכם איך נראינו בגביע הטוטו אשתקד ונראינו רע לא שלטנו באף משחק והכל היה מקרי והזוי.
תנו לו את הזמן הזה.
בחיאת דר, בכמה משחקים של הנוער היית? את האמת אבל
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

מסכים לגבי ביטון. מהמעט שקיבל במחנה ואתמול - אחלה שחקן

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

תנו לו את הזמן הזה.
מסכים איתך , אנשים מדברים כאילו שנתניה ישבו עלינו כל המשחק ולא עברנו את החצי ואם מישהו זוכר אז בכול עונה בשנתיים האחרונות אנחנו גרועים בגביע הטוטו אז זה לא אומר שום דבר וזה רק(!) גביע הטוטו ומשחק חסר משמעות

סמל אישי של משתמש
pirlo21

שליחה על ידי pirlo21 »

גדי כתב:התייחסות מקצועית שלי;
ניצול ההזדמנויות שלנו במהלך כל הקיץ נמוך מאוד מאוד.
יותר מידי החטאות.
להבנתי פה קבור הכלב.
נגד קבוצה מתגוננת אסור להחטיא. זה ההבדל בין להרוג משחק לבין משחק מתסכל.
מסכים עם כל מילה.
מעבר לכך, להתרגל לשיטה זה לא משהו פשוט.
במיוחד שיטה מאוד תובענית של הנעת כדור ושליטה במשחק, הנעת כדור זה דבר קשה וזה הופך קשה הרבה יותר כשעושים את זה מהר.
אני דווקא כן רואה נקודות חיוביות בכל ההכנה הזאת. בכל משחקי הטוטו הגיעו מולנו ל2 3 מצבים בודדים שלא נבעו מטעויות קשות שלנו.
אז נכון טעויות זה חלק מהמשחק אבל כשמסתכלים במאקרו ולא במיקרו אנחנו קבוצה שמאוד קשה להגיע למצבים נגדה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

yedidel כתב:
לא מרגיש? ראדי חילק להם גול תוך 5 דקות בתפקיד
הכוונה הייתה בעיקר לשני שחקני נוער שנתנו משחק טוב

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

הדבר היחיד שמטריד בשלב זה, זה חוסר המחויבות או האנמיות של השחקנים

לדעתי זה בגלל שמדובר במפעל זניח אבל אני מאוד מקווה שלא מסתתר פה איזה סבוטאז׳ נסתר

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

נאיביות!

שלח תגובה