ברדה- חצית קו אדום.
Re: ברדה- חצית קו אדום.
לפי ספורט 5 הוא היה עצבני על עצמו וגם ביקש סליחה מבכר
פרימו הבן זונה הולך לעשות חגיגה עם המקרה הזה.
עכשיו בתקציר הראו שברדה רץ ראשון לחבק את הובאן אחרי הגול.
יאללה, דפדפו הלאה.
יאללה, דפדפו הלאה.
אין ספק, הבנאדם מבחינתי אליל והוא אב ואם כל השינוי בבאר שבע ועל זה אף אחד לא יערער בחיים.CrazyRed7 כתב: כי בלעדיו היית רואה את דובב גבאי כשחקן המוביל של הפועל באר שבע שנלחמת על מקום במרכז הטבלה. זה למה.
התרומה של ברדה מאז ומעולם לא הייתה הגולים. הוא שחקן של כ10 שערים בעונה גם בשיא שלו.
התרומה של ברדה היא הרבה מעבר למה שרואים בדפי הסטטיסטיקה ומי שלא מבין את זה לא היה כאן בשנים הקשות.
אבל הוא חייב לשפר את ההתנהגות שלו זה לא נותן לו לגיטימציה להתנהג ככה כי הוא מודל לחיקוי לשאר.
פירלו,צ'אבי וקסיאס עלו מהספסל, גם הוא יכול לעשות את זה. שירגיע, כי הוא נותן דלק לכל השונאים שלנו.
אין ספק.avivgolan כתב:
אין ספק, הבנאדם מבחינתי אליל והוא אב ואם כל השינוי בבאר שבע ועל זה אף אחד לא יערער בחיים.
אבל הוא חייב לשפר את ההתנהגות שלו זה לא נותן לו לגיטימציה להתנהג ככה כי הוא מודל לחיקוי לשאר.
פירלו,צ'אבי וקסיאס עלו מהספסל, גם הוא יכול לעשות את זה. שירגיע, כי הוא נותן דלק לכל השונאים שלנו.
דיברתי בעיקר על הקללות, העצבים וחוסר הסבלנות של אוהדים אחרי כל מהלך לא טוב שלו או עלייה שלו כמחליף.
סוג האוהדים האלהה יעשו את לכל אחד, פעם תשמע על בוזגלו, פעם על גורש, פעם אופיר.CrazyRed7 כתב: אין ספק.
דיברתי בעיקר על הקללות, העצבים וחוסר הסבלנות של אוהדים אחרי כל מהלך לא טוב שלו או עלייה שלו כמחליף.
לא צריך להתייחס, להתעלם ולדפדף.
- The red one
יש הבדל בין צקצוקים לבין "ברדה יא בן זונה תרד כבר מהדשא".CrazyRed7 כתב: אין ספק.
את האופציה השנייה אני בקושי שומע ביציעים שלנו, ואת זה לגמרי אני מוקיע. אבל לצקצק קצת ולהתעצבן כשברדה לא מצליח להביא תפוקה מקצועית על המגרש..זה לגיטימי..אף שחקן לא חסין מזה..
מכבד מאוד את ברדה, אבל לא רוצה שייפתח באף משחק של הקבוצה בקרוב, ולמען האמת? לדעתי הוא גם צריך להיות שלישי בהיררכיה אחרי שלומי.
כאחד שייחס לו את השינוי הגדול שחל בקבוצה,אני מאוד מאוכזב מההתנהגות שלו.
ואין מה להגן עליו,הדברים מדברים בעד עצמם.
אי אפשר על הזמן לספר לנו סיפורים "הייתי מאוכזב מעצמי".
ברדה לא טיפש,כל מהלך שלו מחושב ובגלל זה,זה מאוד מפתיע.
אבל כמו שאמרו כאן,אין לנו קהל טיפש.
לא מצאתי מישהו אחד באיצטדיון שהיה נגד החילוף הזה.
ואין מה להגן עליו,הדברים מדברים בעד עצמם.
אי אפשר על הזמן לספר לנו סיפורים "הייתי מאוכזב מעצמי".
ברדה לא טיפש,כל מהלך שלו מחושב ובגלל זה,זה מאוד מפתיע.
אבל כמו שאמרו כאן,אין לנו קהל טיפש.
לא מצאתי מישהו אחד באיצטדיון שהיה נגד החילוף הזה.
מי שראה יציע העיתונות- קלינגר דיבר לעיניין.
מהיציע זה נראה כאילו היה בעיקר מאוכזב מעצמו,זה באמת היה אחד המשחקים החלשים, לא זוכר שום פעולה חיובית. אין מה להתרגש, טבעי ששחקן כזה שכלכך רוצה ולא הולך מוציא את התסכול שלו בפומבי. אני רק מאוכזב שהוא מזין את הטיפשים והאינטרסנטים. אם ברדה / מקורב אליו קורא, ברדה אתה תמיד תהיה המלך הבלתי מעורער שלנו, שלושער מול מכבי או בצורת של חצי שנה לא ישנו שום דבר. תוריד לחץ מעצמך זה פוגע בך, האופי והמנהיגות שלך שווים הרבה יותר מגול ניצחון. הם שווים DNA של מועדון, אל תשכח את זה אף פעם.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

"מאוכזב מעצמו",
" כעס על ההחמצה"..
יאללה, כמה סנגורים בגרוש. כל חילוף הבחור עושה על הספסל סצנה של סרט ערבי בשישי אחהצ ועל מה?! הוא הכי חלש על המגרש כבר שנתיים.
אין לו מקום לפני שהר ברוטציה גם על רגל אחת של בן והגיע הזמן שיבהירו לו את זה טוב טוב, דרך קנס שמן או ישיבה ביציע
" כעס על ההחמצה"..
יאללה, כמה סנגורים בגרוש. כל חילוף הבחור עושה על הספסל סצנה של סרט ערבי בשישי אחהצ ועל מה?! הוא הכי חלש על המגרש כבר שנתיים.
אין לו מקום לפני שהר ברוטציה גם על רגל אחת של בן והגיע הזמן שיבהירו לו את זה טוב טוב, דרך קנס שמן או ישיבה ביציע
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
ששש מה זה איך אתה מדבר על ברדה רחמנא ליצלן ה' ישמור אותךTotti כתב:"מאוכזב מעצמו",
" כעס על ההחמצה"..

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הוצעת לי את המילים מהמקלדת.Totti כתב:"מאוכזב מעצמו",
" כעס על ההחמצה"..
הגיע הזמן שיפסיקו אצלנו להיות נחמדים ויתחילו להיות קשוחים אחרת זה מתחיל בברדה ויימשך עם כל יתר הכוכבים.
הגיע הזמן ששחקנים יבינו שהם צריכים להיות מקצוענים ולא לשחק משחקי אגו.
ואגב מבחינתי ישיבה ביציע זה לא מכובד, קנס שמן=ועדת משמעת ושברדה יישב על הספסל משחק הבא.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
עוד שנה ברדה מצטרף לצוות המקצועי. הוא ראוי ליחס סלחני יותר