קהל, מזרחי, מערבי,ודרומי בפרט

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

Re: קהל, מזרחי, מערבי,ודרומי בפרט

שליחה על ידי Tal_Hbs »

אדום זקן כתב: שאתה מקבל החלטה לעשות מנוי ליציע האולטראס,אתה צריך לקחת את זה בחשבון.
לי אישית זה לא מתאים,אין לי אנרגיות במהלך המשחק ואני כולי מפוקס במה שקורה על כר הדשא
הארגון אמר שיהיו דגלים רק למטה באמצע
באתי לעודד ולצפות במשחק.
אם היו מודיעים שיהיו דגלים בכל היציע הייתי שוקל אם לעשות בדרומי.

אני כל חיי יושב בטריבונה המעודדת בוסרמיל ובמשחקי חוץ, הדגלים גורמים לכך שאנשים ילכו לשבת ממש בפינה או במזרחי ואלו אנשים שהיו תורמים לעידוד

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

היה קשה מאוד לשמוע את העידוד מהדרומי לשאר היציעים. רק כשרוב היציע עודד זה נשמע באזורים היותר רחוקים שבאצטדיון.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אתמול חילקו דגלים להרבה לצורך התפאורה במופע הפתיחה. אני מניח שלא תגיע כזו כמות של דגלים כמו אתמול לכל משחק.

מה שכן, הארגון הודיעו שיהיו דגלים למטה ואכן היה את הדגל למטה , אבל זה היה אחד הדגלים הגדולים, והוא הסתיר לי כשאני ישבתי בשורה 16. בסוף זה הגיע למצב שהבחור שהחזיק את הדגל כמעט רב מכות עם מי שביקש ממנו להוריד ו"עכשיו פרנציפ עד שאתם לא מעודדים הדגל לא יורד לא תראו כלום עליי" .. נו באמת ..

אני גם לא מבין את ההתעקשות על הדגלים, כתבתי את זה פה המון פעמים עוד שרק התחילו לדבר על היציע עם הדגלים, כתבתי גם שזה יגיע לאלימות - אתמול זה קרה (ילד טוען שהוכה על ידי אנשים מבוגרים שדרשו ממנו להוריד את הדגל) וכמעט קרה (במקרה של הבחור מהגוש), בעתיד זה יקרה בוודאות.

ועוד דבר - הבחור שמחזיק את הדגל למטה, ובכלל כל אלה שמחזיקים את הדגל, אתם אוהדי הקבוצה, לא? אז לפחות תורידו בזמן התקפות לשער הדרומי כדי שכולם יוכלו לראות! השתגעתי מזה. ועזבו את זה שהתזוזה של הדגלים בזווית העין של השחקנים עלולה לבלבל גם אותם.

הרבה שוק הולך בפייסבוק על היציע הדרומי. מסכים עם תגובתו של רדהל, אין לבאר שבע קהל גוש מעודד, מסכים עם דבריו של יוסי - אנחנו טובים בעידוד של 0-2.

בתקווה שלי ראיתי את הדרומי הופך להיות יציע מעודד ודוחף בהמשך העונה הזו. אחרי אתמול - אני בטוח באלף אחוז שזה לא יקרה. אנשים שלא שייכים (מבוגריםם, משפחות עם ילדים שהם לא כמו משפחת מרקוביץ', אנשי הלקסוט והפרד-ברי שמקשטים לנו את היציע במגוון צבעי הקשת), כאלה שמתיישבים ולא מעודדים כבר בתחילת המחצית השנייה..

אני באמת הייתי מעדיף יציע דרומי חצי ריק אבל אנשים שידעו לתת את העבודה מאשר מה שהולך להיות כל העונה.

בנתיים אנשים בפייסבוק גם מתרעמים על עניין המקומות, ואחד טוען שהוא הולך לפתוח הליך משפטי כנגד המועדון בגלל שלא הודיעו באופן רישמי (קרי: תקנון, הסכם או במעמד הרכישה) שביציע הדרומי המקומות לא מסומנים. ונראה שהוא צודק, התיעוד היחיד שאני מצאתי לגבי זה מגורם רישמי במועדון זה תגובה בפייסבוק של העמוד הרישמי, עד כמה זה קביל מבחינה משפטית? נקווה שלא נגלה. בדיעבד שאני חושב על זה..למה עשו מנויים עם מקומות בכלל..יציע דרומי ושלום על ישראל..חבל...אם הבן אדם הזה באמת אמיתי ובאמת יילך על זה, זה יהרוס את היציע הדרומי למשך עונה שלמה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Tal_Hbs כתב:
אני לא בא לריב, אבל מי אתה שתחנך אנשים ?
אני רוצה לעודד ולראות משחק !!!!
הארגון הוציא הודעה לפני העונה שרק האמצע למטה יהיו דגלים, למה היה על כל היציע ??
היה על כל היציע בשביל תפאורה חד פעמית. אני גם שונא דגלים מול הפרצוף אבל בשביל להעיף מהדרומי את האנשים שישבו 4 שורו מעל הגוש וצרחו להוריד את הדגלים (ואחד מהם ברוב חוצפתו ניסה ״להעלים״ לנו אחד מהם) זה מה שצריך לעשות

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

אדום בלב בנשמהההה כתב:אתמול חילקו דגלים להרבה לצורך התפאורה במופע הפתיחה. אני מניח שלא תגיע כזו כמות של דגלים כמו אתמול לכל משחק.

מה שכן, הארגון הודיעו שיהיו דגלים למטה ואכן היה את הדגל למטה , אבל זה היה אחד הדגלים הגדולים, והוא הסתיר לי כשאני ישבתי בשורה 16. בסוף זה הגיע למצב שהבחור שהחזיק את הדגל כמעט רב מכות עם מי שביקש ממנו להוריד ו"עכשיו פרנציפ עד שאתם לא מעודדים הדגל לא יורד לא תראו כלום עליי" .. נו באמת ..

אני גם לא מבין את ההתעקשות על הדגלים, כתבתי את זה פה המון פעמים עוד שרק התחילו לדבר על היציע עם הדגלים, כתבתי גם שזה יגיע לאלימות - אתמול זה קרה (ילד טוען שהוכה על ידי אנשים מבוגרים שדרשו ממנו להוריד את הדגל) וכמעט קרה (במקרה של הבחור מהגוש), בעתיד זה יקרה בוודאות.

ועוד דבר - הבחור שמחזיק את הדגל למטה, ובכלל כל אלה שמחזיקים את הדגל, אתם אוהדי הקבוצה, לא? אז לפחות תורידו בזמן התקפות לשער הדרומי כדי שכולם יוכלו לראות! השתגעתי מזה. ועזבו את זה שהתזוזה של הדגלים בזווית העין של השחקנים עלולה לבלבל גם אותם.

הרבה שוק הולך בפייסבוק על היציע הדרומי. מסכים עם תגובתו של רדהל, אין לבאר שבע קהל גוש מעודד, מסכים עם דבריו של יוסי - אנחנו טובים בעידוד של 0-2.

בתקווה שלי ראיתי את הדרומי הופך להיות יציע מעודד ודוחף בהמשך העונה הזו. אחרי אתמול - אני בטוח באלף אחוז שזה לא יקרה. אנשים שלא שייכים (מבוגריםם, משפחות עם ילדים שהם לא כמו משפחת מרקוביץ', אנשי הלקסוט והפרד-ברי שמקשטים לנו את היציע במגוון צבעי הקשת), כאלה שמתיישבים ולא מעודדים כבר בתחילת המחצית השנייה..

אני באמת הייתי מעדיף יציע דרומי חצי ריק אבל אנשים שידעו לתת את העבודה מאשר מה שהולך להיות כל העונה.

בנתיים אנשים בפייסבוק גם מתרעמים על עניין המקומות, ואחד טוען שהוא הולך לפתוח הליך משפטי כנגד המועדון בגלל שלא הודיעו באופן רישמי (קרי: תקנון, הסכם או במעמד הרכישה) שביציע הדרומי המקומות לא מסומנים. ונראה שהוא צודק, התיעוד היחיד שאני מצאתי לגבי זה מגורם רישמי במועדון זה תגובה בפייסבוק של העמוד הרישמי, עד כמה זה קביל מבחינה משפטית? נקווה שלא נגלה. בדיעבד שאני חושב על זה..למה עשו מנויים עם מקומות בכלל..יציע דרומי ושלום על ישראל..חבל...אם הבן אדם הזה באמת אמיתי ובאמת יילך על זה, זה יהרוס את היציע הדרומי למשך עונה שלמה.
לדעתי אנשים גמרו את הקול שלהם לפני המשחק - לא יקרה בכל משחק.

תמיד יהיו כאלו שלא יעודדו, זה בסדר כל עוד יש גוש שמעודד.

הדגלים מאוד מציקים, אני מבין את המטרה שזה נראה יפה לאנשים מבחוץ וזה יוצר לנו שם יותר טוב, אבל מספיקות 5 דקות עם דגלים בשביל תמונה טובה לאתרים ובלטוויזיה - כמו שהיה אתמול.

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

dor69 כתב: היה על כל היציע בשביל תפאורה חד פעמית. אני גם שונא דגלים מול הפרצוף אבל בשביל להעיף מהדרומי את האנשים שישבו 4 שורו מעל הגוש וצרחו להוריד את הדגלים (ואחד מהם ברוב חוצפתו ניסה ״להעלים״ לנו אחד מהם) זה מה שצריך לעשות
בזה אתה צודק
אפשר להרגיש אווירה גם למעלה וגם טיפה הצידה

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

אני בראש של לקרוע את הגרון 90 דקות.
אבל לפני כן אני בראש של לראות את הקבוצה שלי ולא דגלים מול הפרצוף.
לכן התיישבתי יחסית רחוק מהגוש, אמנם לא בקצה, אבל רחוק. העידוד באיזור שלי היה מאוד חלש.

הארגון אדיר, אבל הוא חייב להיות חכם בעניין הזה, כי הוא הבריח בתחילת הקיץ הרבה מקהל המעודדים למזרחי והמערבי, ובינתיים גם לשולי הדרומי.

אפשר גם להסתדר עם דגלים בתחילת/סוף משחק, ואחרי גולים.

לא צריך לנסות להיות משהו שאנחנו לא. למיטב ידיעתי באף קבוצה גדולה בארץ אין דגלים 90 דקות.

השאלה אם כמו שאמרתם מחפשים עידוד או קאבר לפייסבוק.
נערך לאחרונה על ידי ReDo ב 22 ספטמבר 2015, 12:39, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אם זה היה מקרה של הביצה או התרנגולת אז היה על מה לחלוק.
מבעוד מועד הצהירו בפומבי שזה יציע עידוד עם דגלים ועידוד אז על מה יש להלין?

זו המציאות והיא לא תשתנה. אני הלכתי למערבי בגלל זה.
להיות בדרומי זה שליחות. ומי שלא מרגיש ככה אז שיחליף למערבי/מזרחי.

ככל שהארגון יתעקש יותר כך איכות המעודדים תגדל.
הם מתאמצים, הם נותנים מעצמם ובסוף הם שומעים רק תלונות.
צריך להצדיע להם, היתי מתיאש ממזמן.

כמו בכל דבר, יש את אלה שעושים ויש את אלה שמתלוננים.
תמשיכו בעשייה התחלתם חזק ולאט לאט תגבירו קצב!

סמל אישי של משתמש
The red one

Tal_Hbs כתב:
לדעתי אנשים גמרו את הקול שלהם לפני המשחק - לא יקרה בכל משחק.

תמיד יהיו כאלו שלא יעודדו, זה בסדר כל עוד יש גוש שמעודד.

הדגלים מאוד מציקים, אני מבין את המטרה שזה נראה יפה לאנשים מבחוץ וזה יוצר לנו שם יותר טוב, אבל מספיקות 5 דקות עם דגלים בשביל תמונה טובה לאתרים ובלטוויזיה - כמו שהיה אתמול.
גם אם לא היו גומרים הם לא היו מעודדים בדקה 80.

גוש זה יפה, אבל המטרה של הדרומי זה שלא יהיה -רק- גוש..

דגלים מסכים איתך לגמריי. לא תורם במאומה לשום דבר חוץ מתמונת קאבר בפייסבוק וגורם לבעיות.

אלדר, אני דווקא חושב ההיפך. ככל שהארגון יתעקש (על עניין הדגלים) הוא רק ירחיק את עצמו מהמטרה האמיתית. אלא אם כן, המטרה הראשית שלו היא להיות בUltras tifo כל משחק ושיכתבו להם Reaspect from Germany בכל תגובה כי הם רואים תמונה עם דגלים והמשנית היא להעיר את העיר באר שבע.

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

אלדר כתב:אם זה היה מקרה של הביצה או התרנגולת אז היה על מה לחלוק.
מבעוד מועד הצהירו בפומבי שזה יציע עידוד עם דגלים ועידוד אז על מה יש להלין?

זו המציאות והיא לא תשתנה. אני הלכתי למערבי בגלל זה.
להיות בדרומי זה שליחות. ומי שלא מרגיש ככה אז שיחליף למערבי/מזרחי.

ככל שהארגון יתעקש יותר כך איכות המעודדים תגדל.
הם מתאמצים, הם נותנים מעצמם ובסוף הם שומעים רק תלונות.
צריך להצדיע להם, היתי מתיאש ממזמן.

כמו בכל דבר, יש את אלה שעושים ויש את אלה שמתלוננים.
תמשיכו בעשייה התחלתם חזק ולאט לאט תגבירו קצב!
פה אתה טועה, הארגון הודיע שיהיו דגלים אך ורק למטה ובאמצע, בפועל היה ברוב היציע ועוד דגל 1 ענק באמצע שהסתיר כמעט את כל ה16.
אני בא לעודד כל המשחק, אבל אל תהרסו את הצפייה

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

Tal_Hbs כתב:
פה אתה טועה, הארגון הודיע שיהיו דגלים אך ורק למטה ובאמצע, בפועל היה ברוב היציע ועוד דגל 1 ענק באמצע שהסתיר כמעט את כל ה16.
אני בא לעודד כל המשחק, אבל אל תהרסו את הצפייה
פה אתה טועה. במקום לעלות למעלה. רד למטה ותהיה לפני קו הדגלים ואז תראה הכל וגם תעודד :)

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

חברה פה שרוצים לעודד, תבואו למטה לאיזור שעוטף את הארגון, זה לפני קו הדגלים כמו שאמרו ומעודדים. לא להיכנע למנותקים שאומרים לכם שבו, תורידו דגל וכו׳.

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

אתמול זה לא מדד לכלום לגבי העידוד תוך כדי המשחק.
שעה וחצי לפני כולם עודדו כמו מטורפים מה שלא יקרה במשחק רגיל/גדול או לא יודע מה וגמרו את הגרון.

אין מה לעשות ואל תחיו בסרט..אין קבוצה בארץ שתשחק מול עשרה שחקנים ולא תתן גול והאוהדים לא יתעסקו יותר בפסימיות של כל העניין ויתרכזו במשחק.

גול של מליקסון במחצית הראשונה במקום המשקוף והכל היה משתנה כי היו נכנסות אנרגיות חדשות.

סמל אישי של משתמש
The red one

אלדר כתב:
פה אתה טועה. במקום לעלות למעלה. רד למטה ותהיה לפני קו הדגלים ואז תראה הכל וגם תעודד :)
הדגל הגדול היה בשורה 3 בערך משמאל לבמה (אם עומדים עם הפנים למגרש, לא מהצד שעידן ואנשי הגדר עמדו). חוץ מזה שלמטה זווית הראייה פחות טובה ובנוסף בדרך כלל את המקומות למטה תופסים הראשונים שנכנסים לאצטדיון כי "הם רוצים להיות קרובים" וכו'..

דור גם אתה - על מה אתה מדבר? 3/4 מהגוש לא ראה את המשחק כי הדגל היה להם מול הפנים.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

gate5 כתב:אתמול זה לא מדד לכלום לגבי העידוד תוך כדי המשחק.
שעה וחצי לפני כולם עודדו כמו מטורפים מה שלא יקרה במשחק רגיל/גדול או לא יודע מה וגמרו את הגרון.

אין מה לעשות ואל תחיו בסרט..אין קבוצה בארץ שתשחק מול עשרה שחקנים ולא תתן גול והאוהדים לא יתעסקו יותר בפסימיות של כל העניין ויתרכזו במשחק.

גול של מליקסון במחצית הראשונה במקום המשקוף והכל היה משתנה כי היו נכנסות אנרגיות חדשות.
הפסקה הראשונה שלך ממש לא נכונה. כשהקהל שלנו הגיע בעונה שעברה לבלומפילד ב3-1 עשינו שירי שחקנים ושתקנו עד המשחק אבל עדיין היינו פח. לעומת זאת אם היינו מבקיעים אתמול היינו עפים באוויר. אני אישית עם כל הלחץ עודדתי מהרגע שהתחילו עד לשריקת הסיום ואנשים הסתכלו עליי כאילו נפלתי מהירח

שלח תגובה