גורדנה ואביטמן VS סהר ובוזגלו
Re: גורדנה ואביטמן VS סהר ובוזגלו
חח עד הגול? הוא שם את הגול 5 דקות אחרי שנכנס.
ולא חושב שמישהו חושב שהוא צריך לפתוח במשחק הבא.. אבל העיקר שיחזור לו הביטחון ואת הפעולות הבסיסיות הוא יצליח לעשות כראוי.
ולא חושב שמישהו חושב שהוא צריך לפתוח במשחק הבא.. אבל העיקר שיחזור לו הביטחון ואת הפעולות הבסיסיות הוא יצליח לעשות כראוי.
פחחח, עד הגול אם לא שמת לב הוא בעיקר היה בחוץ.אדום בלב בנשמהההה כתב:גול מטורף, אבל ממש לא משחק מטורף שלו. עד הגול לא היה טוב בכלל.
- The red one
צחוק צחוק אבל גם ב5 דקות שהוא היה במגרש הוא היה נראה בהמשך ישיר ליכולת "הרגילה" שלו. היו לו שם איזה 2 איבודים..וגם אחרי הגול הייתה התקפה שהוא הרס אם אני לא טועה..delta7 כתב: פחחח, עד הגול אם לא שמת לב הוא בעיקר היה בחוץ.
בכל מקרה, לא משנה מה היה, משנה מה יהיה, מקווה שהגול הזה ישחרר אצלו בורג, אבל שאף אחד לא יעוף על עצמו ויכתיר אותו למלך (מאמין שזה לא יקרה במועדון, ובכל זאת)
אף אחד לא יכתיר אותו למלך.אדום בלב בנשמהההה כתב: צחוק צחוק אבל גם ב5 דקות שהוא היה במגרש הוא היה נראה בהמשך ישיר ליכולת "הרגילה" שלו. היו לו שם איזה 2 איבודים..וגם אחרי הגול הייתה התקפה שהוא הרס אם אני לא טועה..
בכל מקרה, לא משנה מה היה, משנה מה יהיה, מקווה שהגול הזה ישחרר אצלו בורג, אבל שאף אחד לא יעוף על עצמו ויכתיר אותו למלך (מאמין שזה לא יקרה במועדון, ובכל זאת)
יחד עם זאת פעמים רבות שער (וביחוד שער כזה!) זה בדיוק מה שצריך בשביל להשתחרר מתקופה רעה. בואו נקווה שזה מה שיקרה גם כאן.
תספר את זה לשרף. המלעיז הזה אמר ששלומי בכלל היה צריך לפתוח במקום קשר דפנסיבי מה3.אדום בלב בנשמהההה כתב: בול!
רק שאף אחד בצוות המקצועי לא יסתנוור ושהשתן לא יעלה לשלומי לראש.
גול מטורף, אבל ממש לא משחק מטורף שלו. עד הגול לא היה טוב בכלל.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- The red one
מזמן כבר הפסקתי לקחת את מה שהטמבל הזה פולט ברצינות. בוצ'ה.shovalb9 כתב:
תספר את זה לשרף. המלעיז הזה אמר ששלומי בכלל היה צריך לפתוח במקום קשר דפנסיבי מה3.
שם את כספי שאם שלומי לא היה כובש ולא היה נכנס היום הוא בכלל לא היה זוכר שהוא בסגל שלנו.
אף אחד לא הולך לפתוח איתו בהרכב.
נקווה שהשיפור בביטחון ישפר גם את רמת המשחק, או לפחות שיסיים כמו שצריך כשהכדור כבר מגיע לבלטה.
ללא בוזגלו שהר יקבל דקות גם כשחקן אגף ואז שוב שלומי הוא מישהו שתצטרך להרים מהספסל.
בחיפה הוא היה סופר סאב מצוין. הלוואי וזה הסיפתח.
הלוואי וגם גורדנה יתן כבר שער\בישול.
הוציאו לו כדור מצוין בקרן ושוב בעט לעננים.
מצב כמו זה, כמו הבישול של מליקסון מול בית"ר גם כן לרועי, המצב בנתניה של שלומי, מצבים שאם השניים מגיעים עם יותר ביטחון ושקט נפשי הם שמים בפנים.
נקווה שהשיפור בביטחון ישפר גם את רמת המשחק, או לפחות שיסיים כמו שצריך כשהכדור כבר מגיע לבלטה.
ללא בוזגלו שהר יקבל דקות גם כשחקן אגף ואז שוב שלומי הוא מישהו שתצטרך להרים מהספסל.
בחיפה הוא היה סופר סאב מצוין. הלוואי וזה הסיפתח.
הלוואי וגם גורדנה יתן כבר שער\בישול.
הוציאו לו כדור מצוין בקרן ושוב בעט לעננים.
מצב כמו זה, כמו הבישול של מליקסון מול בית"ר גם כן לרועי, המצב בנתניה של שלומי, מצבים שאם השניים מגיעים עם יותר ביטחון ושקט נפשי הם שמים בפנים.
בוצ'ה? סלח על בורותי אבל לא הבנתי.אדום בלב בנשמהההה כתב: מזמן כבר הפסקתי לקחת את מה שהטמבל הזה פולט ברצינות. בוצ'ה.
שם את כספי שאם שלומי לא היה כובש ולא היה נכנס היום הוא בכלל לא היה זוכר שהוא בסגל שלנו.
יותר מזה אני אגיד לך, כל הקבוצה שם מדברת בדיעבד,ואם כן פעם ב נותנים הצהרה אז לא יזכרו אותה אם טעו.
שלמה שרף מזמן "מקצועי" רק באוכל, ועל זה יעיד הקוסקוס של ירין חסן.
שלומי שחוזר לעצמו זה מעולה, כי עכשיו יהיה לך מישהו בספסל שיכול להוסיף, ולא לגרוע. סופר סאב זה מאסט בקבוצה שרצה לאליפות.
ב'וצה=בושה , פשוט לשלמה יש צ'.shovalb9 כתב:
בוצ'ה? סלח על בורותי אבל לא הבנתי.
יותר מזה אני אגיד לך, כל הקבוצה שם מדברת בדיעבד,ואם כן פעם ב נותנים הצהרה אז לא יזכרו אותה אם טעו.
שלמה שרף מזמן "מקצועי" רק באוכל, ועל זה יעיד הקוסקוס של ירין חסן.
שלומי שחוזר לעצמו זה מעולה, כי עכשיו יהיה לך מישהו בספסל שיכול להוסיף, ולא לגרוע. סופר סאב זה מאסט בקבוצה שרצה לאליפות.
ואז יורק על עצמו גרעינים.תודה.גיא חניה כתב: ב'וצה=בושה , פשוט לשלמה יש צ'.
- dardasmiley
בסימן ח'י.
אחרי 18 משחקים בהם לא כבש, מס' 18 אדום כובש שער שמשאיר אותו בחיים בתמונה לינואר.
שער מדהים אין מה להגיד, אבל חובת ההוכחה על שלומי, אני עדיין מסרב לאכול את הכובע, עד שיוכיח אחרת. עד עכשיו היה לנו שחקן כבד, מסןרבל, איטי, שתקוע באופסייד. מקווה מאוד שהגול הזה יפתח אצלו משהו וישחחר לו את הראש.
האמת? אחרי הגול אתמול היה נראה כמו שלומי הישן והטוב, נראה כאילו הורידן לו משקולוץ מהרגליים. ועוד משהו, נלחם על כל כדור כאילו אומר, אחרי גול כזה אין מצב שתיקחו לי את התהילה ולא נרד מנצחים.
מאחל לו בהצלחה, הצלחתו הצלחתנו. אבל רוצה לראות המשכיות.
אחרי 18 משחקים בהם לא כבש, מס' 18 אדום כובש שער שמשאיר אותו בחיים בתמונה לינואר.
שער מדהים אין מה להגיד, אבל חובת ההוכחה על שלומי, אני עדיין מסרב לאכול את הכובע, עד שיוכיח אחרת. עד עכשיו היה לנו שחקן כבד, מסןרבל, איטי, שתקוע באופסייד. מקווה מאוד שהגול הזה יפתח אצלו משהו וישחחר לו את הראש.
האמת? אחרי הגול אתמול היה נראה כמו שלומי הישן והטוב, נראה כאילו הורידן לו משקולוץ מהרגליים. ועוד משהו, נלחם על כל כדור כאילו אומר, אחרי גול כזה אין מצב שתיקחו לי את התהילה ולא נרד מנצחים.
מאחל לו בהצלחה, הצלחתו הצלחתנו. אבל רוצה לראות המשכיות.
גווול של בן זוננההה רע.
לא רק אבקיע אחרי שנתיים, גם במספרת
לא רק אבקיע אחרי שנתיים, גם במספרת
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
רק ששלומי יעשה טובה ויתראיין כמה שפחות, בכל פעם שהוא פותח את הפה אני משוכנע שהוא הולך להגיד,
"Only think win, in the home, in the people, difficult game but again only think win"
"Only think win, in the home, in the people, difficult game but again only think win"
בינינו גם בעברית הוא נשמע מתקשה ...
חחח לגמרייtaltal כתב:בינינו גם בעברית הוא נשמע מתקשה ...