הפינה האופטימית למחזור 10

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: הפינה האופטימית למחזור 10

שליחה על ידי The red one »

אדום זקן כתב:הייתה לי את התחושה הזאת כל המשחק,שראיתי בטלביזיה את מה שאמרו קופמן ובנין,זה עוד יותר חיזק לי את התחושה שטרנר הופך להיות מפלצת ליריבה.
חשוב מאוד לשמר את זה,במיוחד במשחקים כמו היום שפחות הולך.
כל עוד נמשיך להראות ככה, טרנר לא יהיה כמו וסרמיל (דקה 20 0-0 אז שורקים בוז). בימים קשים יותר, טרנר יעשה לנו צרות בדיוק כמו שהיום הוא הביא 3 נקודות והן לא האחרונות.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

ניצחון ראשון העונה שאפשר להגיד עליו שהוא ניצחון של אופי.
עברנו משוכה קשה ומתסכלת.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

yedidel כתב:ניצחון ראשון העונה שאפשר להגיד עליו שהוא ניצחון של אופי.
עברנו משוכה קשה ומתסכלת.
רעננה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

מבחינת הקהל, עידוד מעולה של הדרומי, אצלנו במערבי היה גרוע. אנשים עשו טובה שקמו במצבים, שלא לדבר על לעודד.

שיר את ווילי היו מעולים, מתואמים, יעילים מאוד. שיחקו את רוב המשחק אחרי קו החצי, שזה מדהים.

מתן אוליון כרגע טוב מביטון לדעתי.
אוגו היה מעולה.
שלומי, ברוך הבא ל2015, כמה טוב שבאת!

ברק בכר, אמשיך להגיד את זה כל פעם, איפה הוא ואיפה אלישע, איזה מאמן!! חי את המשחק, מכוון, משנה, מגיב. לא מפחד בדקה 55 להיות אחרי שני חילופים. פשוט תענוג.

והכי טוב, הוכחתי שאני לא מנחוס, היה חשש כבד מאןד לחזור אחרי ירח דבש בו לא הפסקנו לנצח. שמח לנכוח בניצחון שני ברצף מאז הנחיתה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אף אחד לא כתב את זה כמדומני, אבל מכתוב משמיים לארח אתמול את ג'ובאני רוסו ולנצח בשער ממספרת.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

https://www.101greatgoals.com/101ggvide ... ick-video/" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

האופטימי שלי זה שניצחנו את המשחק הזה.
היה קשה, קשה, קשה.

ושלומי. איזה גול מטורף. מגיע לו.
אחרי המשחק הוא התראיין ומבלי שאפילו ישאלו אותו אמר שאין לו בעיה לעלות גם בהרכב וגם מהספסל.
זאת הגישה!

הקהל היה מצוין אתמול.
הכי טוב עד היום.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

כאחד שמסתכל גם על הדרך ולא רק על התוצאה הסופית, אני חושב שבמחצית הראשונה נתנו 10 דקות של בליץ כמו שלא נתנו מעולם תחת אלישע, ברמה של מכבי בשיאה.
נואקמה שלח פצצה בבעיטה חופשית שקובאר לקח, מליקסון שלח כדור שחנן ממן הרחיק מהקו, נואקמה גם נגח למשקוף, ברדה סחט מקובאר הצלה גדולה באחד על אחד, ראדי בעט כדור שפגע בשחקן של הפועל חיפה שינה כיוון וכמעט נכנס, ובכלל אלה היו 10 דקות שלא נתנו להפועל חיפה לנשום והפעלנו מכבש על השער שלהם.
אם נצליח להפעיל לחץ כזה לעיתים קרובות, הגולים יגיעו הרבה לפני הדקה ה- 80. להפועל חיפה היה אתמול ים של מזל לרדת עם 0-0 בסיום המחצית הראשונה.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

אני יושב במזרחי ואני גם מצטרף לברכות ליציע הדרומי על העידוד, נראה כאילו שהחבר'ה שם לומדים ומסתנכרנים ממשחק למשחק איך לשיר כגוש.

מהמשחק אפשר לקחת בעיקר את האופי, שמשחקת מולך קבוצה שמחנה אוטובוס בקו השער אז זה קשה מאוד לקחת נקודות.

בדיוק בדקה שהתחלתי להתייאש ולחשוב שלא יוצאים עם נקודות - הגיע הגול המטורף (!!!!!!) של ארבייטמן.
תמונה

סמל אישי של משתמש
E.H.A

שליחה על ידי E.H.A »

הצלחנו לשמור על רשת נקייה כבר משחק שני רצוף!

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

מבחינתי המשחק הזה הוא המשחק הכי אופטימי שלנו העונה.

אם עד עכשיו היו לנו איכשהו חיים קלים נגד קבוצות מסתגרות(שער בדקות הראשונות מטעויות הגנה של היריב) הרי שהפעם באה יריבה הגנתית ועדיין במחצית היה צריך להיות 3 -0 אילולא ההחמצות והמזל שלהם. עד עכשיו לא הייתי בטוח האם בכר עשה שינוי בקבוצה והאם יש עבודה נכונה על החולשות של שנה שעברה והפעם אני בטוח שכן. היו מהלכים מתואמים מדוייקים(בהחמצה של ברדה למשל), היו תרגילים טקטיים לשבור בונקר, היה כל מה שלא היה שנה שעברה . אם לא היה לחץ לכבוש ייתכן ולא היו עפים כדורים ליציע בבעיטות מחוץ לרחבה.

נגד רעננה אפשר היה לומר שהניצחון היה מקרי ועכו היא ההוכחה לכך אבל אתמול החותמת שנשארה ולמרות שהשער היה הברקה של יכולת אישית עדיין הניצחון היה ראוי לחלוטין.

כל הכבוד בכר והצוות המקצועי- עד עכשיו לא אמרתי אבל עכשיו אני אומר השנה יש קבוצה.

רק תמשיכו ככה כי הדרך לתואר ארוכה מאוווד

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אני כותב עליו כמעט בכל שבוע ולמען האמת הוא לא עשה יותר מידי אתמול, שיר צדק.

שוב, לא משחק גדול, לא ליפול מהרגליים, אבל משהו בבחור הזה משדר לי את כל השינוי בקבוצה הזו- צדק פייטר אמיתי, שחקן נשמה, מנהיג, אינטיליגנט ואלגנטי, ווינר. קפטן בלי סרט.

לראות אותו עובר שחקן שחקן בחימום ומדרבן, דוחף כל הזמן קדימה, מתאבד על כל כדור, חי את המשחק, זה תענוג.

יש לו את השטויות שלו, הוא יכול להוציא לפעמים מדעת, אבל אני מת עליו. יש לו מנוית בשיפור של דוידזאדה מעצם הנטיה שלו ללכת שמאלה, יש לו מניות בייצוב של סוארס, יש לו מניות באיך שאוגו נראה דפנסיבית.

לא הרבה שמים לדברים הקטנים האלו לב, אבל שיר צדק הוא מעוז ההגנה ואי של יציבות.

רק שימשיך כך

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ובזמן כתיבת שורות אלו, ספורט 1:

בלם: שיר צדק (הפועל ב''ש):
אין ספק שעם כמות הכיבושים הרבה של ב''ש, השמות היותר בולטים הם מליקסון, ברדה ו-וואקמה, אך אל תשכחו את ההגנה השנייה בטיבה בליגה שספגה רק תשעה שערים. צדק, אולי ההעברה הכי חשובה שביצעה ב''ש בקיץ, גם יודע לתת שקט בצד ההגנתי וגם מאיים בכדורים הנייחים.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Totti כתב:אני כותב עליו כמעט בכל שבוע ולמען האמת הוא לא עשה יותר מידי אתמול, שיר צדק.

שוב, לא משחק גדול, לא ליפול מהרגליים, אבל משהו בבחור הזה משדר לי את כל השינוי בקבוצה הזו- צדק פייטר אמיתי, שחקן נשמה, מנהיג, אינטיליגנט ואלגנטי, ווינר. קפטן בלי סרט.

לראות אותו עובר שחקן שחקן בחימום ומדרבן, דוחף כל הזמן קדימה, מתאבד על כל כדור, חי את המשחק, זה תענוג.

יש לו את השטויות שלו, הוא יכול להוציא לפעמים מדעת, אבל אני מת עליו. יש לו מנוית בשיפור של דוידזאדה מעצם הנטיה שלו ללכת שמאלה, יש לו מניות בייצוב של סוארס, יש לו מניות באיך שאוגו נראה דפנסיבית.

רק שימשיך כך
גלדיאטור

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

Totti כתב:אני כותב עליו כמעט בכל שבוע ולמען האמת הוא לא עשה יותר מידי אתמול, שיר צדק.

רק שימשיך כך
רוצה לחזק מאוד, מאוד אוהב את השחקן, את הביטחון שלו, כמו שאמרת קפטן ללא הסרט. רק שימשיך ככה

שלח תגובה