מה הבעיה להבהיר לו?Totti כתב:ביקש הבהרות אחרי שלא שותף אתמול. מי כאן אמר שהוא "רגוע" על הספסל?
״פתחו 11 אתה לא היית אחד מהם, היו 3 חילופים, גם שם לא היית״
מה הבעיה להבהיר לו?Totti כתב:ביקש הבהרות אחרי שלא שותף אתמול. מי כאן אמר שהוא "רגוע" על הספסל?
Coach said, 11 open, 3 change, shlomi out.ns75 כתב:
מה הבעיה להבהיר לו?
״פתחו 11 אתה לא היית אחד מהם, היו 3 חילופים, גם שם לא היית״
המון דקות של חימום על פארשnir767676 כתב:אם הוא חכם הוא נשאר כי הוא הולך לקבל המון דקות עד סוף העונה בהתחשב בכמות המשחקים שנותרה ובצורך לרוטציה, ביחד עם פציעות.
אל תזלזל. אני מאמין שאתה לא רואה כדורגל מאתמול, ומבין את הדינאמיות של ליגה. יש עוד המון מחזורים וארבייטמן, אם יישאר, ישחק עוד המון. (כמובן במידה ויראה מחויבות)Totti כתב:
המון דקות של חימום על פארש
אחי, תפנים, ארבייטמן לא מתאים לשיטה של בכר.nir767676 כתב:
אל תזלזל. אני מאמין שאתה לא רואה כדורגל מאתמול, ומבין את הדינאמיות של ליגה. יש עוד המון מחזורים וארבייטמן, אם יישאר, ישחק עוד המון. (כמובן במידה ויראה מחויבות)
עמהיעמיקnir767676 כתב:ל90% מהמאמנים בעולם יש שחקנים על הספסל שלא מתאימים להם. בגלל זה הם על הספסל.
ארבייטמן אולי לא החלוץ שבכר היה רוצה להעלות מהספסל אבל הוא החלוץ שיש לו כרגע וכאשר יימתח לברדה השריר והוא יהיה בחוץ לשלושה שבועות, ארבייטמן יראה דק' כי זה מה שיש לבכר כרגע.
עטר יסכים להיות חלוץ שלישי בהיררכיה?red bend כתב:אלירן עטר עבור וארבייטמן יכול להיות מעניין
עזוב את זה, מי במכבי חיפה מספיק טיפש בשביל להסכים לטרייד כזה?yakar כתב: עטר יסכים להיות חלוץ שלישי בהיררכיה?
בדיוק בגלל זה אין לי בעיה ששלומי, שחקן שאני לא מעריך יותר מדי, יישאר.Totti כתב:ההבהרה ששלומי ביקש היא לגבי השאלה אם יגיע עוד חלוץ או לא. חושש שיחתימו מישהו ברגע האחרון והוא ישאר קירח.
אמר שמוכן להלחם מול שהר וברדה, לא מול עוד אחד.
לגיטימי.