הנוער מול מכבי תא 11:45

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
talb55

Re: הנוער מול מכבי תא 11:45

שליחה על ידי talb55 »

דר אדום בנשמה כתב:מי שמשווה בין דיא סבע ונסאר לבין דניאל קהה צחי מכלוף וכו' לא מבין בכדורגל...
דניאל קהה מככב בליגה א בתחתית, השאר פרשו ולעומת זאת נסאר נחשב לשחקן ליגת על לגיטימי ודיא סבע עזר לנתניה להשאר בליגה...
דניאל קהה צחי מכלוף ויוסי אלקיים לא היו כשרונות כאלו גדולים אם הם הגיעו בשיא שלהם לליגה לאומית וגם שם נכשלו...
מחמיא לי מאוד לקבל ממך תואר "לא מבין בכדורגל" בהתחשב בזה שאתה גאון כדורגל נדיר במחוזותינו.
אחרי הציניות, מהתגובה שלך רואים שלא ראית מעולם אף אחד מחברה האלה משחק. אני יכול להגיד לך שאני אישית שיחקתי לידם והייתי עד לזה שכל קבוצות הליגה כולם ככולם היו מובסות לבד על ידי שלושת אלה. בוודאות אני יכול להגיד לך שמבחינת כישרון הם היו הכי טובים בעשור האחרון אולי עשור וחצי של מחלקות הנוער בארץ. נכשלו מנטלית ופיזית כשהגיעו לבוגרים זה נכון, אבל היה להם איזשהו סיכוי???
כששחקן מגיע ממחלקת הנוער של ממכבי תל אביב הוא שחקן לפני שהוא שחקן, והנה אתה רואה שאותם שחקנים שהגיעו ממכבי תל אביב עדיין מתגלגלים בין קבוצות ליגה ראשונה/ שנייה
בגלל היותם יוצאי מחלקת הנוער של מכבי.

דבר שני מעולם לא השוותי בנקודת הזמן הנוכחית בין השחקנים האלה, השוותי בזמן נקודת הפתיחה של השחקנים כשעלו לבוגרים

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

talb55 כתב:
מחמיא לי מאוד לקבל ממך תואר "לא מבין בכדורגל" בהתחשב בזה שאתה גאון כדורגל נדיר במחוזותינו.
אחרי הציניות, מהתגובה שלך רואים שלא ראית מעולם אף אחד מחברה האלה משחק. אני יכול להגיד לך שאני אישית שיחקתי לידם והייתי עד לזה שכל קבוצות הליגה כולם ככולם היו מובסות לבד על ידי שלושת אלה. בוודאות אני יכול להגיד לך שמבחינת כישרון הם היו הכי טובים בעשור האחרון אולי עשור וחצי של מחלקות הנוער בארץ. נכשלו מנטלית ופיזית כשהגיעו לבוגרים זה נכון, אבל היה להם איזשהו סיכוי???
כששחקן מגיע ממחלקת הנוער של ממכבי תל אביב הוא שחקן לפני שהוא שחקן, והנה אתה רואה שאותם שחקנים שהגיעו ממכבי תל אביב עדיין מתגלגלים בין קבוצות ליגה ראשונה/ שנייה

דבר שני מעולם לא השוותי בנקודת הזמן הנוכחית בין השחקנים האלה, השוותי בזמן נקודת הפתיחה של השחקנים כשעלו לבוגרים
כשרון זה חלק חשוב אבל חלק קטן מהתמונה הכוללת, ורוב השחקנים/מאמנים/עסקנים בארץ לא מבינים את זה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

talb55 כתב:

אבל חלקם קיבלו את הצ'אנסים כמו יוסי אלקיים שלא עשה עם זה כל כך הרבה...
ואם הם היו כאלו טובים הם היו מצליחים לפחות בליגה הלאומית וזאת הנקודה שלי, זה לא קשור לצ'אנסים.
תראה את הנוער של חיפה, הם מושאלים לקבוצות בליגה הלאומית ומצליחים בהן, יש כמה שמות מהנוער של מכבי חיפה שמצליחים, בין אם הם שחקנים משלימים ובין אם הם שחקנים שיותר קרובים להיות "כוכבים" אשכרה שחקנים מהנוער של חיפה מככבים בליגת העל גם אם זה רק מהספסל.
אם השחקנים הללו שאתה טוען שהם בדיוק כמו נסאר ודיא סבע היו כאלו מוכשרים הם היו מגיעים להצלחה לכל הפחות בליגה הלאומית גם אם הם לא היו מקבלים מאיתנו דקות וזאת הנקודה שלי, הצלחה בנקודת זמן הנוכחית היא הוכחה לכך שהכישרון הזה אולי לא באמת היה קיים.
נכון במקרה של יוסי אלקיים וצחי מכלוף היו גם פציעות אבל להזכירך גם מאור בוזגלו נפצע קשה במהלך הקריירה שלו ותראה איפה הוא ואיפה הם...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שלח תגובה