הפינה הפסימית למחזור ה12
Re: הפינה הפסימית למחזור ה12
כל הזמן מחפשים את הכדרור או המסירה הנוספת, להיכנס עם הכדור לשער במקום לבעוט.
בפסימי שלי , מעבר לזה שאף אחד לא היה עילוי היום חוץ מצדק שהוא ענק, נמצא הקהל.הרבה דקות מתות ויציע שלם של צלמים/ פרשנים/ סתם רוטנים על כל דבר. המערבי מרגיש כבר מקרה אבוד, המזרחי בא והולך.
בפסימי שלי , מעבר לזה שאף אחד לא היה עילוי היום חוץ מצדק שהוא ענק, נמצא הקהל.הרבה דקות מתות ויציע שלם של צלמים/ פרשנים/ סתם רוטנים על כל דבר. המערבי מרגיש כבר מקרה אבוד, המזרחי בא והולך.
- The red one
לפי מיטב הבנתי- לא נמכרו הכל הכרטיסים למשחק.
או שאנשים קנו ובחרו להישאר בבית... בכל מקרה , בפעם הבאה שיהיה משחק נגד מכבי או חיפה או משהו כזה, ויקפצו כל בכייני "למה האיצטדיון לא גדול יותר... בכייה לדורות... טעות אקוטית..." וכו, אפשר להראות להם תמונות מהיום.
ניצחנו 3-0 ובפורום פה אני מרגיש כאילו פלאשבק משבוע שעבר...
תהנו קצת חברים שחררו לחץ, אנחנו באים לכל משחק בטרנר בידיעה שבמקרה הכי גרוע ננצח רק 1-0.
והדשא? וואו איכס, לא מבין איך בכל האצטדיונים בארץ הדשא כזה מטונף.
תהנו קצת חברים שחררו לחץ, אנחנו באים לכל משחק בטרנר בידיעה שבמקרה הכי גרוע ננצח רק 1-0.
והדשא? וואו איכס, לא מבין איך בכל האצטדיונים בארץ הדשא כזה מטונף.
שיצאתי מהמשחק היה אדם שלא ראיתי בחיים במשחק של באר שבע , אומר ומתסיס איכס שיחקנו מגעיל צריך לפטר את בכר ,הסתכלתי עליו ואמרתי לו אני רק רוצה לעדכן אותך אבל אתה מקום ראשון ,כל האנשים מסביבי צחקו ואמרו לי תשמע למה אתה עונה לליצן הזה , זה שי!

קצת בולט לי שוואקמה התחיל להרים את האף, לא משקיע לא נותן את התחת ומתעורר רק כשהכדור ברגל שלו. לעניות דעתי לא אמור להיות לאף שחקן אצלנו כרגע וטו בהרכב כי כולם לא בכושר יוצא דופן.
רק אני שמתי לבתורגמן והובאן החליפו עמדות לכמה רגעים מחצית ראשונה
מטומטמים תמיד קיימים.זה שי ! כתב:שיצאתי מהמשחק היה אדם שלא ראיתי בחיים במשחק של באר שבע , אומר ומתסיס איכס שיחקנו מגעיל צריך לפטר את בכר ,הסתכלתי עליו ואמרתי לו אני רק רוצה לעדכן אותך אבל אתה מקום ראשון ,כל האנשים מסביבי צחקו ואמרו לי תשמע למה אתה עונה לליצן הזה , זה שי!
הייתי מכניס אותו לחדר ולא נותן לו לצאת עד שהיה חותם ל-3 שנים נוספות.
לא. ולמה זה בשלילי? לא משנה כרגע אם המהלך היה נכון וטוב או לא אבל הייתה התייעצות בין בכר ומימר ומיד אחריה מימר חילק הוראות, אהבתי את הראש הפתוח, אהבתי את הנכונות לשנות בתנועה, אהבתי את הפתיחות של בכר להתייעץ עם העוזר (ולא רק להתחבק איתו בגולים...).azb852 כתב:רק אני שמתי לבתורגמן והובאן החליפו עמדות לכמה רגעים מחצית ראשונה
נערך לאחרונה על ידי delta7 ב 29 נובמבר 2015, 08:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
זה מה שאני אוהב בברק בכר ובשרון מימר, חיבוקים out פעולות טקטיות in....delta7 כתב: לא. ולמה זה בשלילי? לא משנה כרגע אם המהלך היה נכון וטוב או לא אבל הייתה התייעצות בין כבכר ומימר ומיד אחריה מימר חילק הוראות, אהבתי את הראש הפתוח, אהבתי את הנכונות לשנות בתנועה, אהבתי את הפתיחות של בכר להתייעץ עם העוזר (ולא רק להתחבק איתו בגולים...).
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בטעות שכתבתי בשלילי
- ForeverRed
הם לא החליפו עמדות.azb852 כתב:רק אני שמתי לבתורגמן והובאן החליפו עמדות לכמה רגעים מחצית ראשונה
עברנו לשחק במערך של 3 בלמים כשהובאן הבלם השלישי משמאל ותורגמן בכנף השמאלית.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אם לא שמת לב הוא דיבר על המחצית הראשונה...ForeverRed כתב: הם לא החליפו עמדות.
עברנו לשחק במערך של 3 בלמים כשהובאן הבלם השלישי משמאל ותורגמן בכנף השמאלית.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
זה בדיוק מה שבוצע במחצית הראשונה...דר אדום בנשמה כתב: אם לא שמת לב הוא דיבר על המחצית הראשונה...
נערך לאחרונה על ידי delta7 ב 29 נובמבר 2015, 10:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
דווקא שם לב וצדק בדבריו.דר אדום בנשמה כתב: אם לא שמת לב הוא דיבר על המחצית הראשונה...