בני סכנין-הפועל ב"ש, שבת, 17:45, דוחא
Re: בני סכנין-הפועל ב"ש, שבת, 17:45, דוחא
[quote="blueman"][quote="Totti"]
לא כל התארגנות מאחורה ויציאה למתפרצות זה בונקר.
הן עשו לנו בצפר והגיעו להמון מצבים, התוצאה שיקרה בגדול[/quote]
זה כי המשחק הגנה שלנו שמתחיל בקישור האחורי היה פשוט בדיחה באותו משחק. אבל הם אפילו לא ניסו לשחק כדורגל פתוח/התקפי למרות ששיחקו בבית. עמדו מאחורה כמו גדולים, סגרו אותנו כמו שצריך ושלחו כדורים ארוכים לטיסנים שלהם שהביכו את ההגנה שלנו שוב ושוב, זה שאלישע ניסה לזרוק עוד ועוד חלוצים ולא להתמודד עם הבעיה לא אומר שהם לא שיחקו בונקר חכם[/quote]
בסדר, לא מדברים עכשיו על איך שיחקנו ואם זה היה נכון. בשורה התחתונה, סכנין לא ניצחה משני מצבים. זו לא היתה עקיצה ולא בונקר סטייל הפועל חיפה או כפס, אפילו לא קרוב.
לא כל התארגנות מאחורה ויציאה למתפרצות זה בונקר.
הן עשו לנו בצפר והגיעו להמון מצבים, התוצאה שיקרה בגדול[/quote]
זה כי המשחק הגנה שלנו שמתחיל בקישור האחורי היה פשוט בדיחה באותו משחק. אבל הם אפילו לא ניסו לשחק כדורגל פתוח/התקפי למרות ששיחקו בבית. עמדו מאחורה כמו גדולים, סגרו אותנו כמו שצריך ושלחו כדורים ארוכים לטיסנים שלהם שהביכו את ההגנה שלנו שוב ושוב, זה שאלישע ניסה לזרוק עוד ועוד חלוצים ולא להתמודד עם הבעיה לא אומר שהם לא שיחקו בונקר חכם[/quote]
בסדר, לא מדברים עכשיו על איך שיחקנו ואם זה היה נכון. בשורה התחתונה, סכנין לא ניצחה משני מצבים. זו לא היתה עקיצה ולא בונקר סטייל הפועל חיפה או כפס, אפילו לא קרוב.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
זה ברור שלא, יש כמה קבוצות שפשוט יודעות לשחק בונקר חכם נקרא לזה ככה. כמו שבייתר שיחקה נגד מכבי, וכמו שסכנין שיחקנו שנה שעברה מולנו. העמדה נכונה של 10 שחקנים בחלק המגרש שלך, וכשחוטפים כדור יציאה מהירה למעלה עם שחקן מטרה מהיר והצטרפות של עוד שחקן או שניים מהירים. כפס/הפועל חיפה/הפועל תא ובני יהודה של אתמול פשוט ניסו להעיף כדורים לכל כיוון כמו ילדות קטנות וגם אם תתן להם 180 דקות הם לא יכניסו גול. סכנין מסוכנת יותר מבחינתי כי היא יודעת איך לתקןף בבונקרTotti כתב: בסדר, לא מדברים עכשיו על איך שיחקנו ואם זה היה נכון. בשורה התחתונה, סכנין לא ניצחה משני מצבים. זו לא היתה עקיצה ולא בונקר סטייל הפועל חיפה או כפס, אפילו לא קרוב.
אני חושב שהמערך והשיטה הנוכחית של בכר לא טובים נגד קבוצות מסתגרות.
גם אם זה כרוך בסיכון מיותר בהתחלה עדיף לעבור למערך התקפי יותר ולוותר על קשר אמצע.
גם אם זה כרוך בסיכון מיותר בהתחלה עדיף לעבור למערך התקפי יותר ולוותר על קשר אמצע.
adomi כתב:אני חושב שהמערך והשיטה הנוכחית של בכר לא טובים נגד קבוצות מסתגרות.
אתם צריכים להבין שלשחק מול קבוצות שעושות בונקר זה לא פשוט.
מצד אחד חשוב מאוד לשלוט במשחק וזה אומר לפתוח בדיוק כמו שבכר פותח במשחקים.
המעבר שלו תוך כדי המשחק, בדיוק בדקה ה-30 (מתוכנן מראש) ל-3 בלמים, כאשר שני המגנים הופכים לקיצוניים היה גאוני!
השליטה הייתה שלנו, אבל כשעבר לשחק עם 3 בלמים נהיינו מסוכנים יותר, האמצע התרוקן משחקנים ונהיו יותר שטחים, מצד שני גם כפר סבא יכלה לעקוץ.
אני אוהב את ההתנהלות שלו תוך כדי משחק, הוא משנה ורואים שיש מאמן אמיתי על הקווים, אחד שיודע מה לעשות ובא מוכן למשחקים.
השחקנים חייבים להראות יותר חשק למשחק ולהתנפל שצריך, אם נותנים גול מוקדם במשחקים כאלה הם הופכים לחגיגה.
מה שכן היה חסר לי נגד כפר סבא ובני יהודה זה משחק לחץ שנעלם ולא היה כמו במשחקים קודמים. נגד כפר סבא היו דקות פה ושם שלחצנו גבוה וגם השגנו ככה את הכדור מהר.
כל הקבוצות הגדולות בעולם משחקות 4-3-3. זה מערך לא פחות התקפי מה4-4-2 שעבר זמנו.adomi כתב:אני חושב שהמערך והשיטה הנוכחית של בכר לא טובים נגד קבוצות מסתגרות.
גם מכבי משחקת ככה.
מבחינתי אסור לגעת ולפרק את שלישית הקישור. בלי השלישיה באמצע אנחנו חלשים יותר.
משחק חוץ קשה במגרש קשה, סכנין מאוד מהירים בחלק הקידמי וצריך להיזהר. לדעתי לא נראה בונקר לתפארת כמו בשלושת המחזורים האחרונים ואולי זה ישחק לטובתנו, אם בכל זאת הם יצופפו אז הפתרון צריך לבוא מהמגינים והרכב של 3 בלמים יעזור פה מאוד. אני גם מקווה שנראה יותר לחץ על הכדור ברגע שמאבדים כי זה יוציא את העוקץ מהמהירות של סכנין.
- The red one
מישהו שמע משהו על מכירת כרטיסים ?
בוואן מפרסמים שעמאשה סובל מכאבים בשריר הירך האחורי ויעבור אולטרסאונד .
בסכנין לא מתכוונים לשחק את החלוץ והוא נמצא בספק למשחק מולנו.
בשורה סופר משמחת .
בשורה סופר משמחת .
בהחלט. מעוז ההתקפה שלהםpirlo21 כתב:בוואן מפרסמים שעמאשה סובל מכאבים בשריר הירך האחורי ויעבור אולטרסאונד .
בשורה סופר משמחת .
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
עדיין יש להם באגפים קטנים ומציקים. בעיקר מוגרבי שיכול לעצבן.Totti כתב: בהחלט. מעוז ההתקפה שלהם
עמאשה הסקורר שלהם ואם לא ישחק זה יקל עלינו.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- simply-red
ובנתיים השחקנים של סכנין נופלים כמו זבובים...
אחרי עמשה עכשיו גם זוראזיניו קיבל מכה חזקה באימון והוא בספק.
אמיתי או ניסיון הטעיה?? תשובה בקרוב.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
מה יכול למאת להם מניסיון הטעיה?simply-red כתב:ובנתיים השחקנים של סכנין נופלים כמו זבובים...
- simply-red
סתם זרקתי השערה, סביר להניח שזה לא נכון.YallaHapoel כתב: מה יכול למאת להם מניסיון הטעיה?
ניסיון "להרדים" אותנו, שלא נגיע דרוכים.
עותמאן מורחק, עמאשה פצוע ועכשיו ז'ארוז'ניו..או איך שלא קוראים לו..
3 העוגנים שלהם מההגנה ועד ההתקפה.
החשיבות של פצועים היא יותר אצלנו
רק אני מודאג מחסרונו של אופיר ומזה שבן סהר לא ישחק גם המשחק הזה?
מקווה שיעלה במערך של 3 5 2 או לפחות שישחק ככה
רק אני מודאג מחסרונו של אופיר ומזה שבן סהר לא ישחק גם המשחק הזה?
מקווה שיעלה במערך של 3 5 2 או לפחות שישחק ככה
שוב,המפתח הוא לכבוש מהר.
אם זה לא יקרה,זה יהיה קשה,אם זה יקרה,אין לי ספק שננצח.
משחק קשה,אבל אני לא רואה אותנו מאבדים נקודות.
אם זה לא יקרה,זה יהיה קשה,אם זה יקרה,אין לי ספק שננצח.
משחק קשה,אבל אני לא רואה אותנו מאבדים נקודות.