הפועל תל אביב להובאן
Re: הפועל תל אביב להובאן
היית מצפה שכבירי יסתפק ב-15 קשרים בעונה, אבל לא, הם יפנו להובאן.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
לא חושב שזה יהיה נכון להחתים את הובאן כרגע.
עם כל הכבוד והערכה כלפיו, עדיף לנו לחכות לראות איך הוא יראה עד סוף העונה.
עם כל הכבוד והערכה כלפיו, עדיף לנו לחכות לראות איך הוא יראה עד סוף העונה.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
מבחינתי הבעיה היא לא היכולת או האישיות. מבחינתי העייפות המצטברת והגיל המתבגר.. אם נוסיף על זה חוזה של 300 אלף יורו אז בכלל. אלו השיקולים.
הובאן עושה עבודה הגנתית שיותר מחשובה כרגע מהחלק ההתקפי
הוא סוגר המון שטחים ואוםציות מסירה של היריב שמאוד עוזרות ללחץ ולסגירות
הוא סוגר המון שטחים ואוםציות מסירה של היריב שמאוד עוזרות ללחץ ולסגירות
- The red one
ידיעות נגב:
הובאן רוצה שדרוג של 20% בחוזה לעונה הבאה. בקבוצה לא יתנו לו, גג 10%. אומרים שם שהייתה פגישה בין אלונה להובאן והובאן יצא ממנה מאוכזב.
בנוסף, אדם בפורום רוטר טוען שהוא ראה את הובאן ביום חמישי שעבר (לא אתמול) בתל אביב, יושב במקום בו אמיר כבירי מקיים פגישות, ולאחר מכן ווידא עם מקור אישי שהובאן אכן נפגש שם עם גורם בהפועל ת"א. אבל לגבי זה חייב לסייג משום שמודבר במשתמש עם 120 הודעות, ככה שלכו תדעו מבחינת האמינות.
הובאן רוצה שדרוג של 20% בחוזה לעונה הבאה. בקבוצה לא יתנו לו, גג 10%. אומרים שם שהייתה פגישה בין אלונה להובאן והובאן יצא ממנה מאוכזב.
בנוסף, אדם בפורום רוטר טוען שהוא ראה את הובאן ביום חמישי שעבר (לא אתמול) בתל אביב, יושב במקום בו אמיר כבירי מקיים פגישות, ולאחר מכן ווידא עם מקור אישי שהובאן אכן נפגש שם עם גורם בהפועל ת"א. אבל לגבי זה חייב לסייג משום שמודבר במשתמש עם 120 הודעות, ככה שלכו תדעו מבחינת האמינות.
צנציפר מפריך את וואן:
״בתוך כך, למרות חרושת השמועות, על פי גורמים במועדון, אובידיו הובאן כלל לא בתוכניות המקצועיות לקראת העונה הבאה. הקשר הוצע, אך בקבוצה השיבו מיד בשלילה. בהפועל מעריכים כי קושרים שמם אליו בכדי להלחיץ את אלונה ברקת שמנהלת עימו מו"מ, בו דרש העלאה משמעותית בשכר. "אף אחד לא רוצה את הובאן בהפועל", אמרו במועדון: "שיחפשו קבוצות אחרות כדי להלחיץ את אלונה, זה שקוף".״
״בתוך כך, למרות חרושת השמועות, על פי גורמים במועדון, אובידיו הובאן כלל לא בתוכניות המקצועיות לקראת העונה הבאה. הקשר הוצע, אך בקבוצה השיבו מיד בשלילה. בהפועל מעריכים כי קושרים שמם אליו בכדי להלחיץ את אלונה ברקת שמנהלת עימו מו"מ, בו דרש העלאה משמעותית בשכר. "אף אחד לא רוצה את הובאן בהפועל", אמרו במועדון: "שיחפשו קבוצות אחרות כדי להלחיץ את אלונה, זה שקוף".״
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
אחח נימני נימני..
בעונה שעברה ניסה את אותו התרגיל עם אג'ידה ומכבי ובסוף השחקן שלו נשאר מובטל בבית
בעונה שעברה ניסה את אותו התרגיל עם אג'ידה ומכבי ובסוף השחקן שלו נשאר מובטל בבית
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אני מת על הובאן.
בשלב מסוים חשבתי שהחולצה הרשמית הבאה שלי אחרי אליה צריכה להיות עם השם שלו מאחור. בינתיים הוא עדיין בתחרות, יחד עם מאור&מאור כש-שיר צדק הצטרף למירוץ
(בסוף אעשה עוד אחת של אליניב
)
אבל אין ספק ששנה הבאה זה כבר לא יהיה זה, בטח ובטח אחרי אליפות אירופה כשאנחנו בוודאות נפתח את העונה מוקדם מאוד.
הלוואי והיה אפשר לתת לו לשחק שנה הבאה במקום אחר ואז להחזיר אותו אלינו לתפקיד מאמן במחלקת הנוער.
דמות לחיקוי ומקצוען אדיר.
בשלב מסוים חשבתי שהחולצה הרשמית הבאה שלי אחרי אליה צריכה להיות עם השם שלו מאחור. בינתיים הוא עדיין בתחרות, יחד עם מאור&מאור כש-שיר צדק הצטרף למירוץ

(בסוף אעשה עוד אחת של אליניב

אבל אין ספק ששנה הבאה זה כבר לא יהיה זה, בטח ובטח אחרי אליפות אירופה כשאנחנו בוודאות נפתח את העונה מוקדם מאוד.
הלוואי והיה אפשר לתת לו לשחק שנה הבאה במקום אחר ואז להחזיר אותו אלינו לתפקיד מאמן במחלקת הנוער.
- yanivnew91
אצלי הוא ניצח ואני עם 12 על הגב מתחילת העונה.RedRock כתב:אני מת על הובאן.
(בסוף אעשה עוד אחת של אליניב)
כבר כתבתי בפוסט אחר באותו נושא, החתמה של הובאן לעוד עונה- שתיים חשובה כמעט כמעט כמו החתימה של ברדה. רואה אותו מקבל תפקיד מקצועי במועדון בעתיד, מההתנהלות שלו במגרש אפשר להבין כמה אינטילגנט הבנאדם, ובמחלקת נוער שלנו למשל חסר קצת אייקיו
כמה שאתה צודקyanivnew91 כתב: אצלי הוא ניצח ואני עם 12 על הגב מתחילת העונה.
כבר כתבתי בפוסט אחר באותו נושא, החתמה של הובאן לעוד עונה- שתיים חשובה כמעט כמעט כמו החתימה של ברדה. רואה אותו מקבל תפקיד מקצועי במועדון בעתיד, מההתנהלות שלו במגרש אפשר להבין כמה אינטילגנט הבנאדם, ובמחלקת נוער שלנו למשל חסר קצת אייקיו
גידי ליפקין נגד באר שבע , זה שקוףred bend כתב:נראה שאתר one מגמתי נגדנו
רק אני מרגיש כך ?
פחות התקפי בגלל המיקום, כשהוא היה קדימה יותר גם התפוקה הייתה בהתאם, וכך הציפייה ממנו.אדום זקן כתב: בלי קשר להזייה שנקראת הפועל תא.
הוא לא טוב נקודה.
פחות מעורב במשחק,פחות התקפי.
יכול להיות שזה פונקצייה מהמיקום שלו,אבל לאור היכולת בקיץ אני אישית ציפיתי ליותר.
על אחת כמה שאחרי היורו הוא יגיע סחוט.
אני אישית חושב שצריך אנשים כמוהו במערכת, מחתים אותו בלי לחשוב פעמיים
+1Totti כתב:אתם ממהרים לחרוץ גורלות, הוא מביא איכויות וחוכמת משחק שלכדורגלן הישראלי הממוצע לא יהיו גם בעוד 30 שנה.
אני משוכנע שיהיה לו טורניר טוב בקיץ
+1ForeverRed כתב: "לאור היכולת בקיץ".
זאת בדיוק הבעיה. אנשים מצפים מהובאן לעשות דברים שלא מצפים מאף קשר אחורי במדינת ישראל.
אם ננתק לרגע את התרומה ההתקפית (עדיין יש לו 2 שערים העונה), אז בהגנה הוא עושה עבודה גדולה.
הוא השחקן שרץ הכי הרבה בקבוצה.
גם לי יש התלבטות לגבי העונה הבאה, בעיקר בגלל הגיל וטורניר היורו בקיץ, אבל קצת מפחיד אותי לאבד שני שחקני אמצע מרכזיים במכה.
זה יכול לשנות קבוצה.
אולי ברגע שוובה ייכנס לעניינים אני ארגיש יותר שלם עם מהלך כזה.
- dardasmiley
עכשיו בוואן, כתבת בכיינות של גידי ליפקין בשם הפועל ת"א נגד מכבי על ההעברה של ראדוניץ לרעננה.
באמת שאני לא מצליח להבין איך כבירי נהינ עשיר עם הגישה הלוזרית בכיינית הזאת. מיילל כמו ילדה מפונקת שבטוחה שהכל מגיע לה.
אם חשבנו שבעלים שלא משלם בזמן זה הכי גרוע שיכול לקרות להפועל, בא הנמושה (לכאורה) הזה ומוריד אותם לשפל יותר נמוך.
מכניס עוד פרופורציה לסיפור עם הובאן...
באמת שאני לא מצליח להבין איך כבירי נהינ עשיר עם הגישה הלוזרית בכיינית הזאת. מיילל כמו ילדה מפונקת שבטוחה שהכל מגיע לה.
אם חשבנו שבעלים שלא משלם בזמן זה הכי גרוע שיכול לקרות להפועל, בא הנמושה (לכאורה) הזה ומוריד אותם לשפל יותר נמוך.
מכניס עוד פרופורציה לסיפור עם הובאן...