אדום בלב בנשמהההה כתב:
לא צריך להיות מתייפייפים. אין שום רע בקריאות "נו" וצקצוקים כששחקן מאבד כדור. אני בטוח שגם על הספסל השחקנים עושים את זה.
אגב, אני גם לא מסכים שזה אותו קהל של הליגה. היה ערבוב בין שערים היום ואני מניח שהיצורים שאני שמעתי בדרומי לא מגיעים לשם בדרך כלל ואם כן הם נבלעים בתוך עידוד, מה שפחות היה היום.
כנ"ל בחלקים אחרים באצטדיון אני מניח שהיו לא מעט אנשים שקפצו על ההזדמנות סוף סוף להיות בטרנר ולא 'מאחורי השער'.
1. זה לא מתייפיף ולא נעלי גלי - רק משקף את המציאות כפי שאני תופס אותה.
2. העירבוב היה בהחלט.
3. בטוח שיש ציקצוקים וכו גם במשחקי הליגה והם אכן נבלעים בכמות האוהדים המעודדים.
אין לנו את זה לחלק מהאוהדים פשוט לא...
"אפשר להוציא את האנשים מוסרמיל אבל לא ההיפך".
כשאני רואה אבא עם 2 ילדים קטנים מתחנן למישהו שייקום מהכסא שלו ושל ילדיו והוא לא מוכן כי התשובה שלו " התיישבו גם לי במקום"
(הייתי רוצה לראות אותו מתנהג ככה בקאמפ נו או בברנאבו)
זה היה די עצוב לראות ולהבין שאנחנו רחוקים שנות אור
מתרבות מינימלית כמעט בכל תחום בחיינו.
אדום בלב בנשמהההה כתב:
לא צריך להיות מתייפייפים. אין שום רע בקריאות "נו" וצקצוקים כששחקן מאבד כדור. אני בטוח שגם על הספסל השחקנים עושים את זה.
אגב, אני גם לא מסכים שזה אותו קהל של הליגה. היה ערבוב בין שערים היום ואני מניח שהיצורים שאני שמעתי בדרומי לא מגיעים לשם בדרך כלל ואם כן הם נבלעים בתוך עידוד, מה שפחות היה היום.
כנ"ל בחלקים אחרים באצטדיון אני מניח שהיו לא מעט אנשים שקפצו על ההזדמנות סוף סוף להיות בטרנר ולא 'מאחורי השער'.
ברור שרובם הגדול מנויים אבל היו הרבה אנשים שבאו סתם לראות תמגרש ולספוג את טרנר מזווית. טוב. שהיא לא מאחורי השער אני אישית רבתי עם אנשים וגם קרובים שלי שקיללו שחקנים והתעצבנו בגולים שכבשנו זה הרתיח אותי , לא כולם כאלה במערבי אבל לא חסר שם *** אנושי ,זה שי !
כן היה קהל גרוע היום. גם ישבו לנו במקום (המקום של המנוי שהבאנו כרטיס לשם) ועשו פרצופים שהקמנו אותם (זה צרות שאין בליגה חח)
גם כמות העצבים הייתה מזעזעת. מלא בוז מלא עצבים , לא תורם בכלום.
במהלך לפני הגול הראשון כל הקהל שרק בוז , ואז הגיע הגול - לא יכלתי לקפוץ בגול- ממש צביעות.
סעמק. בהנחה שאנחנו, מקקי, חיפל'ה וסכנין בחצי- כל קבוצה תקבל באיזור 7 אלף כרטיסים.
יש לנו כ-12 אלף מנויים. עכשיו בוא תגיד לי איזה בעל מנוי ירצה להפסיד משחק כזה. סעמקקקקקקקקקקקקקקקקקק
ONmyOWN כתב:
סעמק. בהנחה שאנחנו, מקקי, חיפל'ה וסכנין בחצי- כל קבוצה תקבל באיזור 7 אלף כרטיסים.
יש לנו כ-12 אלף מנויים. עכשיו בוא תגיד לי איזה בעל מנוי ירצה להפסיד משחק כזה. סעמקקקקקקקקקקקקקקקקקק
ההתאחדות לא פראיירית במצב כזה לא תהיה הצגה כפולה לדעתי , ,זה שי !