אובידו הובאן רוצה חוזה לשנתיים מה אתם חושבים ?
Re: אובידו הובאן רוצה חוזה לשנתיים מה את חושבים ?
אני אוהב את הובאן.
אבל עובר עליו משהו העונה- הוא תוקע את המשחק, לא משחרר כדורים מספיק מהר, מסתבך עם דרבלירים, וזה לא השחקן החכם שהיינו רגילים אליו.
הלוואי שהוא יפרוש אצלנו וייכנס לצוות המקצועי, אבל 300 אלף יורו? יותר מדי בשביל שחקן שכרגע רק דועך.
אבל עובר עליו משהו העונה- הוא תוקע את המשחק, לא משחרר כדורים מספיק מהר, מסתבך עם דרבלירים, וזה לא השחקן החכם שהיינו רגילים אליו.
הלוואי שהוא יפרוש אצלנו וייכנס לצוות המקצועי, אבל 300 אלף יורו? יותר מדי בשביל שחקן שכרגע רק דועך.
בוני גינזבורג דיבר עליו במוצ"ש שבכר מציב אותו בעמדה שתוקעת אותו ובכלל כל מערך של ה 3 בלמים לא נכון ולא עובד אצלנוzivmay כתב:אני אוהב את הובאן.
הלוואי שהוא יפרוש אצלנו וייכנס לצוות
המקצועי, אבל 300 אלף יורו? יותר מדי בשביל שחקן שכרגע רק דועך.
אני באמת לא יודע מה אתם רוצים מהובאן
הוא ובן ביטון היו מהמצטיינים נגד חיפה.
הוא משקיען עם חכמת משחק ויודע לסגור טוב את ההתקפות כשבנוסף יש לו פה ושם הברקות גם בצד ההתקפי כמו הכדור הענק שהוא נתן לבוזגלו בפתיחה.
השיקול היחיד שצריך לקחת בשנה הבאה זה היורו , כי נראה שלמרות הגיל הוא עדיין בכושר יותר מכל ישראלי ממוצע.
הוא ובן ביטון היו מהמצטיינים נגד חיפה.
הוא משקיען עם חכמת משחק ויודע לסגור טוב את ההתקפות כשבנוסף יש לו פה ושם הברקות גם בצד ההתקפי כמו הכדור הענק שהוא נתן לבוזגלו בפתיחה.
השיקול היחיד שצריך לקחת בשנה הבאה זה היורו , כי נראה שלמרות הגיל הוא עדיין בכושר יותר מכל ישראלי ממוצע.
היה לו משחק מעולה נגד הפועל חיפה, לפני זה אפשר להגיד שחודש די חלש.
אני חושב שמוקדם מדי לסגור... בסופו של דבר אלא אם הוא ייתן יורו מטורף, לא יהיו כאלה הצעות מפוצצות על שחקן בגילו.
צריך להיות לו ברור שחוזה חדש יגיע עם שיפור עקבי ביכולת.
וכמובן, אם הוא היה ישראלי הייתי מחתים בלי לחשוב פעמיים.
אני חושב שמוקדם מדי לסגור... בסופו של דבר אלא אם הוא ייתן יורו מטורף, לא יהיו כאלה הצעות מפוצצות על שחקן בגילו.
צריך להיות לו ברור שחוזה חדש יגיע עם שיפור עקבי ביכולת.
וכמובן, אם הוא היה ישראלי הייתי מחתים בלי לחשוב פעמיים.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
בתכלס רומניה שובצה לבית קשה עם צרפת שוויץ ואלבניה. סביר שהם יסיימו את הטורניר בשלב הבתים אחרי שלושה משחקים..שזה לא כל כך נורא.. יקבל מנוחה ויחזור.
- The red one
בידיעות מפורסם שהובאן לא מתכוון להענות להצעה שמונחת על שולחנו ולא יאריך את החוזה. עוד מצוטטים שם גורמים שאומרים כי לא כמו במקרה של אג'ידה, הובאן כן יצליח למצוא קבוצה שתרצה לקלוט אותו במחיר שהוא ידרוש, וכמובן שסומכים על תצוגות שלו ביורו.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
אדום בלב בנשמהההה כתב:בידיעות מפורסם שהובאן לא מתכוון להענות להצעה שמונחת על שולחנו ולא יאריך את החוזה. עוד מצוטטים שם גורמים שאומרים כי לא כמו במקרה של אג'ידה, הובאן כן יצליח למצוא קבוצה שתרצה לקלוט אותו במחיר שהוא ידרוש, וכמובן שסומכים על תצוגות שלו ביורו.
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 78,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
כותרת כיפית. אחלה כתב.
- The red one
חחחח איך אתה מת עליו. בכל מקרה הפעם אין מה להאשים אותו.
נתחיל מזה שהכותרת נכונה ולא 'מתסיסה'..אבל בלי קשר - ברוב מערכות התקשורת בארץ, העורך הוא זה שבוחר את הכותרות ולא הכתב. מניח שזה גם בYNET.
נתחיל מזה שהכותרת נכונה ולא 'מתסיסה'..אבל בלי קשר - ברוב מערכות התקשורת בארץ, העורך הוא זה שבוחר את הכותרות ולא הכתב. מניח שזה גם בYNET.
יש הרבה.אדום בלב בנשמהההה כתב:חחחח איך אתה מת עליו. בכל מקרה הפעם אין מה להאשים אותו.
מדליק יותר טוב ממיכלית בנזין.
- The red one
אני לא ממעריציו (אם בכלל קיימים כאלה) אבל הפעם הוא ״נקי״ מאשמה.
בכח מקרה אתם מתעסקים בטפל ולא בעיקר. שורה תחתונה - נראה שאין הובאן ואוגו עונה הבאה.
בכח מקרה אתם מתעסקים בטפל ולא בעיקר. שורה תחתונה - נראה שאין הובאן ואוגו עונה הבאה.
- dardasmiley
אל תגיד לי שאתה באמת מאמין למניפולציה בשקל הזו. זה משא ומתן, והסוכן מנסה בכל הדרכים להשיג לשחקן שלו חוזה יותר גדול.אדום בלב בנשמהההה כתב:אני לא ממעריציו (אם בכלל קיימים כאלה) אבל הפעם הוא ״נקי״ מאשמה.
משפטים כמו "היחיד שלא חתום לשנה הבאה",
"ישחק ביורו ויקבל הצעות לא כמו אגידה"
הם חלק מאמצעי הלחץ העומדים לרשות הסוכן.
בשורה התחתונה אם ברק יחליט שהןא רוצה אותו הובאן פה לעונה הבאה.
- The red one
אני חושב שבשלב הזה של הקריירה הובאן יחפש כסף ויעדיף לגרוף כמה שיותר ב2-3 עונות שנשארו לו.
אני כן רואה סיכוי שיעזוב גם אפ ירצו אותו ובטח אם ייתן תצוגות ביורו. לא צריך להיות סוכן כדי להבין שאם יבלוט ביורו יקבל הצעות אלילו דברים מוגזמים מסין לדוגמא.
אני כן רואה סיכוי שיעזוב גם אפ ירצו אותו ובטח אם ייתן תצוגות ביורו. לא צריך להיות סוכן כדי להבין שאם יבלוט ביורו יקבל הצעות אלילו דברים מוגזמים מסין לדוגמא.
יש לפעמים בפורום הזה נטייה קלה לאמנזיה.
בואו נשים את העובדות כמו שהם:
הובאן ואוגו הגיעו לכאן בפוקס,לא מעבודת סקאוטינג ולא בטיח.
שניהם הגיעו לכאן כמעט בסוף החלון,אחרי שבמשך קיץ שלם לא הצליחו למצוא את השחקן הנכון במחיר הנכון.
הם הגיעו לכאן כל אחד עם בעיותיו,האחד לא שיחק עונה שלמה והשני רב עם המאמן,נוצרה הזדמנות והרווחנו.
אין שום סיכוי ששחקנים בלבל הזה יגיעו לכאן מרצונם החופשי ומאהבת הארץ.
עמדת הקשר האחורי היא החשובה ביותר בכדורגל המודרני,קבוצות מוכנות לשלם מליונים תמורתם,הסיכוי שאחד כזה יגיע לכאן שהוא לא פיסח או חירש הוא שווה לסיכוי שמ.ס דימונה ייקחו אליפות.
וגם אם יגיע אחד כזה הוא יהיה כזה בטוח שהכל כאן קטן עליו שעד שיבין מי נגד מי כבר תיגמר העונה,לפרטים נא לפנות ליעקב שחר.
זו המציאות ולכן אם צריך להתאבד על השתיים האלה זה מה שצריך לעשות ולא ללכת ולזרוק סכומי עתק שגם יעלו לנו יותר מאותו שידרוג.
בואו נשים את העובדות כמו שהם:
הובאן ואוגו הגיעו לכאן בפוקס,לא מעבודת סקאוטינג ולא בטיח.
שניהם הגיעו לכאן כמעט בסוף החלון,אחרי שבמשך קיץ שלם לא הצליחו למצוא את השחקן הנכון במחיר הנכון.
הם הגיעו לכאן כל אחד עם בעיותיו,האחד לא שיחק עונה שלמה והשני רב עם המאמן,נוצרה הזדמנות והרווחנו.
אין שום סיכוי ששחקנים בלבל הזה יגיעו לכאן מרצונם החופשי ומאהבת הארץ.
עמדת הקשר האחורי היא החשובה ביותר בכדורגל המודרני,קבוצות מוכנות לשלם מליונים תמורתם,הסיכוי שאחד כזה יגיע לכאן שהוא לא פיסח או חירש הוא שווה לסיכוי שמ.ס דימונה ייקחו אליפות.
וגם אם יגיע אחד כזה הוא יהיה כזה בטוח שהכל כאן קטן עליו שעד שיבין מי נגד מי כבר תיגמר העונה,לפרטים נא לפנות ליעקב שחר.
זו המציאות ולכן אם צריך להתאבד על השתיים האלה זה מה שצריך לעשות ולא ללכת ולזרוק סכומי עתק שגם יעלו לנו יותר מאותו שידרוג.
על הדבר היחידי שצריך להתאבד זה לקחת אליפות אחרי זה כבר הדברים יסתדרו מעצמם
אדום זקן צודק בגדול..
אין לנו מחלקת סקאוט מטורפת, ובאמת עד שנוחת אצלנו זר איכותי זה קורה אחת לכמה עונות (לדעתי רוסו ,וחלילוביץ' היו האחרונים
ברשימה הזו אם את מתעקשים גם מורוז ויז'רסקי)
צריך לעשות הרבה בשביל להשאיר אותם איתנו.
שחקן שואף לאתגרים מקצועיים יחד עם הכסף הגדול שנלווה לזה.
זו המציאות חברים וזו גם אחת הסיבות שאנחנו בתור קהל חייבים לעזור לקבוצה שלנו להגיע כמה שיותר רחוק אליפות , מוקדמות אלופות , ואולי בע"ה גם ליגת האלופות עצמה.
על מנת שזרים איכותיים יבינו שיש כאן מועדון עם אתגרים ושאיפות גם באירופה.
אין לנו מחלקת סקאוט מטורפת, ובאמת עד שנוחת אצלנו זר איכותי זה קורה אחת לכמה עונות (לדעתי רוסו ,וחלילוביץ' היו האחרונים
ברשימה הזו אם את מתעקשים גם מורוז ויז'רסקי)
צריך לעשות הרבה בשביל להשאיר אותם איתנו.
שחקן שואף לאתגרים מקצועיים יחד עם הכסף הגדול שנלווה לזה.
זו המציאות חברים וזו גם אחת הסיבות שאנחנו בתור קהל חייבים לעזור לקבוצה שלנו להגיע כמה שיותר רחוק אליפות , מוקדמות אלופות , ואולי בע"ה גם ליגת האלופות עצמה.
על מנת שזרים איכותיים יבינו שיש כאן מועדון עם אתגרים ושאיפות גם באירופה.